Mi Abonyunk - Milyen sors vár a személyi kölcsönökre, miután kézhez kaptuk? Megmutatjuk a TOP 10-es listát
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6630, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.06.03. 16:41

 

Ha álmaink megvalósításáról van a szó, akkor sokféle lehetőség közül választhatunk annak érdekében, hogy a fantázia végre valósággá váljon. De miért várnánk ezzel hosszú, takarékoskodással töltött éveket, amikor a személyi kölcsön ma már lehetőséget kínál arra, hogy szinte azonnal megvalósítsuk terveinket? Míg a személyi kölcsön felvételekor jellemzően a kiszámíthatóságot és a megfizethetőséget tartjuk elsődlegesnek, a felhasználási célok tekintetében már inkább vagyunk rugalmasak. Az oney.hu segítségével most összegyűjtöttük, mire költjük legszívesebben személyi kölcsönünket.

 

Egzotikus utazások

 

Ugyan az egzotikus úti célok már sokkal olcsóbban elérhetőek, mint néhány évtizeddel ezelőtt, felkeresésük sokszor még így is több százezer forintos költséggel jár. Lemondani azonban nem érdemes az utazásról, hiszen személyi kölcsön felhasználásával is finanszírozhatjuk a régóta vágyott helyszín elérését. Az egzotikus tájak, a gazdag növény- és állatvilág, az idegen kultúrák és a világhírű nevezetességek nem csak felejthetetlen élményt jelentenek, egyúttal hozzá is adnak személyiségünkhöz.

 

Külföldi esküvő

 

Napjainkban rendkívül trendinek számít az, ha a boldogító igent valahol határainkon túl mondjuk ki. Vannak tipikusan olyan helyszínek, ahol az idegenforgalmi kínálatban kifejezetten a házasodni vágyók számára ideális lehetőségek is szerepelnek. A nászúttal egybekötött tengerparti esküvő minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, még akkor is, ha gyakran milliós összeget kell ráfordítani.

 

Limuzinos leánybúcsú vagy extrém legénybúcsú

 

Ha a személyi kölcsön felhasználása került szóba, akkor az élményjellegű programok szintén nagyon népszerűnek számítanak. Legyen szó akár a pesti éjszaka élet limuzinnal való felfedezéséről, egy csajos lánybúcsúról, vagy extrém, esetleg érzékeket is kényeztető legénybúcsúról, a hasonló lehetőségeket egyre többen engedik meg maguknak a különleges alkalmakkor.

 

Játékkonzolok az igazi rajongóknak

 

A játékkonzolok gyártói évről évre újdonságokkal jönnek ki, megcélozva ezekkel azt a réteget, akik kifejezetten a játékok megszállottjainak számítanak. A minőségi szabadidős elfoglaltság nem filléres dolog, de a megfelelő személyi kölcsön kihasználásával a legmodernebb berendezéssel gazdagíthatjuk otthonunkat.

 

Súlycsökkentés korszerű eszközökkel

 

Manapság lépten-nyomon találkozunk azokkal a korszerű megoldásokkal, melyek erőfeszítés nélkül, egyszerűen kínálják a vágyott testsúly elérését. Kalóriaszámlálás, rendszeres sport és életmódváltás ide vagy oda, még mindig sokan szeretnének hinni abban, hogy az egyszerűbb út igenis létezik. Ma már nem csak professzionális, de otthoni használatra is beszerezhetjük a legkorszerűbb eszközöket, melyek a plusz kilók leolvadását ígérik. A gyakran több százezres költséggel járó kiadások finanszírozására szintén sokan választják a személyi kölcsön kínálta lehetőségeket.

 


Modern elektronikai berendezések

 

Ugyan többféle áruhitel közül is válogathatunk a szaküzletekben, mégis sokan választják a személyi kölcsönt akkor is, ha a legmodernebb elektronikai berendezéseket szeretnék beszerezni. Legyen szó akár házimoziról, prémium kategóriás számítástechnikai kiegészítőkről, vagy a legújabb okostelefonokról, egyetlen szerződéskötéssel magunkénak tudhatjuk a vágyott készüléket, berendezést.

 

Mediterrán nyaralás

 

Évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a mediterrán tengerpartok, melyek mellett minden évben több százezer magyar teszi le a voksot. Sokan vannak, akik igyekeznek az év során takarékoskodni, de ha ez mégsem sikerülne, akkor sem szívesen mondanak le a külföldi nyaralásról. A mediterrán térség gyakran a hazai szolgáltatók árainál olcsóbban elérhető, és ha személyi kölcsönből fedeznénk a nyaralást, akkor sem kell hosszú évekre elkötelezni magunkat.

 

Ajándékozás

 

Ha ajándékozásról van szó, akkor főként a karácsony környéki időszak szokott eszünkbe jutni. Míg néhány éve rendszerint akkortájt választották sokan a kölcsönfelvételt, napjaink kedvező ajánlatainak köszönhetően viszont ma már az év bármely időszakában előszeretettel döntünk úgy, hogy az értékes meglepetés érdekében akár a kölcsön felvételét is megengedjük magunknak. Ha tartunk attól, hogy esetleg kifutunk az időből, jó tudni, hogy manapság a banki ügyintézés időtartamát előzetes online tájékozódással is megrövidíthetjük. Az Oney személyi kölcsön kalkulátorával például egyszerűen és gyorsan kaphat képet hitelfelvételi lehetőségeiről, így a folyósítás is előbb megtörténhet.

 

Lakásfelújítás

 

A hitelintézetek ajánlatai között gyakran találkozhatunk kifejezetten célirányos kölcsönökkel és hitelekkel, amelyeket lakásfelújítási céllal vehetünk fel. Sokan vannak azonban, akik éppen azt nem szeretik, hogy a kezük meg van kötve a felhasználás módját illetően. Ilyenkor gyakran vonzóbb lehetőségként kínálkozik a személyi kölcsön a maga szabad felhasználhatóságával.

 

Hirtelen jött kiadások

 

Ugyan a legtöbben szeretünk felkészülni előre a váratlan eseményekre, de anyagi lehetőségeink függvényében azonban mégis előfordulhat, hogy szükséghelyzetben nem áll rendelkezésünkre a megfelelő összeg. A hirtelen jött kiadások finanszírozása még mindig az egyik leginkább keresett cél akkor, ha a személyi kölcsönről van szó.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Lakáskassza helyett a CSOK bővül- Lakásfelújításra is adnak

Egyre kevesebbet járunk turkálóba, de műszaki cikkekből sokat veszünk

Kilőtt idén az abonyi ingatlanpiac, de ezzel csak a középmezőnybe kúszott fel

Rekordévet zárt tavaly a kecskeméti Mercedes

Cegléd TV: Permetező drónok - új korszak a növényvédelemben

Több mint 6 milliárd forintot nyertek Pest megyei vállalkozások eszközparkjuk fejlesztésére

A Türei és Társa építheti Abonyban az Üzleti Parkot

Clarks, ha nyári divatról van szó

Hoppá: nagymértékben csökken a kivándorlók száma

Forradalmian új eszköz Abonyban is a gazdák szolgálatában

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok