Mi Abonyunk - Fiatal anyuka olvasónk határtalanul felháborodott: Abony szerinte nem bababarát hely.... Sőt.
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5889, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.05.18. 18:06

 

Szeretném elmondani hogy mi történt velem ma drága kis Abony városunkban. Határtalan a felháborodásom és úgy érzem ennek hangot szeretnék adni valamilyen módon mert úgy gondolom ebben a helyzetben nem vagyok egyedül.


Igyekszem gyorsan leírni a sztorit.

 

Én ugyebár kint lakok a városközponttól messze. A leányzóm 3 éves lesz augusztusban, kisbabám pedig 3 hónapos. Nincs autóm meg jogsim se csak gyalog közlekedünk. Szóval beértunk a Rossmann-ba, erre kislányom közölte, hogy : anya pisilnem kell. Mivel szobatiszta így úgy gondoltam ott a Rossmann előtt csak nem pisiltetem meg. Eközben kisbabám szépen fogalmazva nagy dolgát elvégezte a pelusba. Itt jött a baj . Hova is menjek a 2 picivel.

 

Nah mondom hátha a kultúr házból majd csak nem zavarnak ki két kisgyerekkel. Mivel kint lakunk messze mire megint haza sétálok, hogy a picit is lerendezzem addigra le megy a nap. Azt pedig csak nem hagyhatom hogy amíg bevásárolunk addig a pici üljön a "kakiba". Hanna pedig csak ne pisiljen már be. Szegény. Hát be is mentünk, ahol épp felmostak, mondtam is a takarítónőnek, hogy gyorsan beszaladunk csak. Ő persze nagyon rendes volt, és mondta, hogy persze majd feltöröl még egyszer. Megérti, hogy ha menni kell akkor menni kell. De az ajtó nyitva volt. Erre jött valami "feljebb való" és még szegény takarító nőt hordta le mindennek, hogy miért engedett be minket, mert csak összetaporunk mindent. Ezt meghallva, fogtam a gyerekeket és minden higgadtságom elővéve kijöttünk. Nem sokon múlott hogy nem vágtam pár szót a "kedves" feljebb valóhoz. Hogy csak egyszer érje utol a szapora és ne legyen hova mennie.

 

Arról nem is beszélve, hogy ahogy jól láttam pelenkázó ott se volt. De azt már mérgemben meg se néztem. De nem láttam sehol. Ezek után egy ismerősömhöz befáradtunk a Városházára, hogy hátha ott szerencsével járok pelenkázó ügyben. Természetesen ott se volt. Én pedig mint normális anyuka úgy gondoltam, hogy nem hagyhatom úgy a picit mert így is érzékeny a bőre. Kénytelen voltam a FÖLDÖN tisztába tenni a gyereket.

 

Nah most azt a kis csomagot szívesen átadnám annak akinek arra van esze hogy egyeseknek segélyt ad, de arra nem képesek hogy a központban egy nyanvadt helyen létrehozzanak egy pelenkázót. Ami nem horribilis összeg, mivel arra a lehajtósra gondolok ami más kultúrált városokban, vagy helyeken van, de kis városunkban sokkal "FONTOSABB" dolgokra kell a pénz. Egy három hónapos babának még nem mondhatom, hogy légyszi ne most rakd tele a pelust. És arról ne is beszéljünk, hogy vajon hova mehetnék, ha a picurom csak anyatejes baba lenne. Üljek le a padra és ciciztessem meg ott? Természetesen úgy indulunk el otthonról, hogy rendbeteszem, megetetem őket, de persze adódhatnak vészhelyzetek.

Eddig Olvasónk levele, melyet tisztelettel ajánlok az illetékesek figyelmébe megfontolás, és megoldás céljából. Ha Önnek is adódnak problémái, írja meg nekünk! Közzétesszük! Hátha a nyilvánosság ereje segíthet, mint már sok esetben.


Lőrinczy Veronika 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Hónapok óta nem üzemel- Már a képernyőjét is beverték a jegyautomatának

Olvasónk szerint szinte lehetetlen időpontot kérni csecsemő ultrahangra

Szemét dolog a Szemere út végén

Szerda esti parkolj hülyén

Ez borzalmas! Szegény Városkapu

Elképesztő: Olvasónkat öklömnyi kővel dobták meg kamaszok Abonyban

Árokparton italoztak?

Szörnyű állapotban a Mikszáth utca

Extra patkány az abonyi piacon

Parkolj hülyén

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nézni kellene vmi új állást

BMW -

2017.05.21. 19:15:57

Én biztos elvittem volna a gyereket mosdóba, hívjon rendőrt ha nem tetszik. Tuti nem neki van igaza. Utólagosan biztosan feljelenteném, már most elkezdhetne új állást nézni. 


Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok