Mi Abonyunk - Bayer Zsolt: Iszonyatos idők jönnek, ha a katasztrófát nem tudjuk megakadályozni
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.09.22. 13:50

 

Az október 2-i népszavazás arról szól, hogy a kormány a magyar emberek felhatalmazásával továbbra is képes legyen megóvni Magyarországot a katasztrófától - erősítette meg Bayer Zsolt a Cegléden tartott lakossági fórumon.

Bayer Zsolt kiemelte, hogy a migránsválságot gerjesztik és finanszírozzák kívülről, Európa meggyengítése céljából. Azt hazudják nekünk a brüsszeli bürokraták és a nyugati államok vezetői, hogy ez a migránsáradat nagyon jó nekünk, hálásak lehetünk ezért, mert ez egy áldás, hiszen a migránsok fogják megmenteni az összeomlástól az európai államok munkaerőpiacát és nyugdíjrendszerét.

 

 

A helyzet valójában az, hogy sok európai tagállam ma a saját fiataljainak sem tud munkát adni és a német munkaadók is csak 52 főt tudtak eddig foglalkoztatni a több mint 1 milliós migránsáradatból. Azonban mára Németországban is megváltozott a közhangulat. A német társadalom is azt mondja, hogy köszönöm, de elég volt a willkommenskultur-ból, a migránsok menjenek haza.

Bayer Zsolt hangsúlyozta: ha ezt a katasztrófát nem tudjuk megakadályozni, akkor iszonyatos idők jönnek. 5 percet kell csak áldozni az időnkből, de aki ezt nem vállalja, az később ne sírjon, ha bekövetkezik az iszonyat.

Zárásként kiemelte: soha nem volt még ekkora tétje egy népszavazásnak a rendszerváltozás óta Magyarországon. Akik ma az ellenkezőjét állítják, azok ugyanazok, mint akik azt mondták a 2004-es népszavazás során, hogy 23 millió román fog Magyarországra érkezni. Földi László országgyűlési képviselővel közösen a jelenlévő hallgatóságot arra kérték, hogy október másodikán vegyenek részt a népszavazáson, áldozzanak 5 percet az életünkből és szavazzanak nemmel. Találkozzunk október 2-án a szavazófülkékben! 

Politika:
Cegléd   
 8 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ortego!

hapcika -

2016.09.29. 20:53:00

Íme a Soros titkokból egy kis részlet:"Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Soros György kiszivárogtatott titkos aktáiból, miszerint a milliárdos nemcsak politikai nyomásgyakorlással, hanem súlyos anyagi támogatással segítette elő a globális migrációs hullám terjedését.
A napvilágra került kilenc oldalas dokumentum a Soros György által létrehozott Open Society Foundations égisze alatt készült. Benne tételesen felsorolásra kerültek azok a politikai beavatkozások és pénzügyi támogatások, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették.
A jegyzet többek között a Magyarországon működő, Közép-európai Egyetem (CEU) finanszírozására is kitér, melyet lényegében annak érdekében működtet Soros, hogy ott a migránsáradatot pozitív színben feltüntető politikai direktívák és visszhangok születhessenek.
A forrás szerint Soros nemcsak az illegális határátlépőket megillető jogok kiterjesztésén dolgozott, hanem mintegy 8 millió dollárt (2,2 milliárd forintot) fektetett be azokba a szervezetekbe, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolásában, helyenként lejáratásában és destabilizálásában."
"Továbbá az is olvasható, hogy a partnereknek mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az országok közötti határellenőrzések megszűnjenek, a deportálások abbamaradjanak, hogy a bevándorlók ne csak könnyebben áramolhassanak Európába, hanem jogaik se sérüljenek.
A kivonat összegzésében betűre pontosan ilyen, és ehhez hasonló végkövetkeztetések találhatóak, amelyek nyíltan arról árulkodnak, hogy Soros György nemcsak abban érdekelt, hogy a migránsáradat okozta káoszból politikai tőkét kovácsoljon, hanem egyenesen társtettesként pénzeli és buzdítja Európa leigázását." -olvasható ez a 888.hu honlapon.

Különben hogyan is gondolták, Soros ide vezényeli a bevándorlókat Európába a tagországok polgárai meg tartsák el őket? Ha már ennyi tömérdek pénzt áldozott Soros a bevándorlókra, hát akkor tartsa is el őket.

 

Ez már fáj

ortega -

2016.09.28. 20:47:39

Írod:

" Hazai kormányellenes civil szervezeteket is Soros pénze tartja életben!"

 

Ha a hazai kormányellenes gondolkodókhoz így viszonyultók, nem csodálkozok, ha rövidesen a Dunába, Tiszába, lőttök bennünket, vagy ott logunk az útszéli fákon. A 44-es házmesterekből lett nyilasok lelki rugói után. Pedig mi nem vagyunk zsidók, kommunisták, csak gondolkodni próbálunk. 

Én befejeztem. Nem a felelem miatt. Akinek az sem jutott el a tudatáig, hogy egy magasabb szintű államalakulat tagja lettünk - önként - és ebben sokféle kultúra, érdek ütkötik, nincs miről beszélnünk. 

Tudod egyáltalán ki ez a Soros György? Olvastad a Globális kapitalizmus válsága című könyvét?

Én féltem az országot ettől a  sok behülyített házmestertől. Remélem, minél kisebb vérfürdővel jutunk - minél előbb - nemzeti egységre. 

Ez már fáj

ortega -

2016.09.28. 20:29:36

Írod:

" Hazai kormányellenes civil szervezeteket is Soros pénze tartja életben!"

 

Ha a hazai kormányellenes gondolkodókhoz így viszonyultók, nem csodálkozok, ha rövidesen a Dunába, Tiszába, lőttök bennünket, vagy ott logunk az útszéli fákon. A 44-es házmesterekből lett nyilasok lelki rugói után. Pedig mi nem vagyunk zsidók, kommunisták, csak gondolkodni próbálunk. 

Én befejeztem. Nem a felelem miatt. Akinek az sem jutott el a tudatáig, hogy egy magasabb szintű államalakulat tagja lettünk - önként - és ebben sokféle kultúra, érdek ütkötik, nincs miről beszélnünk. 

Tudod egyáltalán ki ez a Soros György? Olvastad a Globális kapitalizmus válsága című könyvét?

Én féltem az országot ettől a  sok behülyített házmestertől. Remélem, minél kisebb vérfürdővel jutunk - minél előbb - nemzeti egységre. 

Ortega!

hapcika -

2016.09.28. 17:56:49

Felvetésedre: a kvótarendszer továbbra is fennáll!A brüsszeli bizottság szóvivője jó pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy "Brüsszel nem vonja vissza, hanem fenntartja kvótajavaslatát". Az Európai Parlament pedig szavazott arról, hogy december elsejétől javasolja a kötelező betelepítés elindítását!

Itt adott egy helyzet, amiről dönteniük kell a magyar embereknek jövőjüket érintő fontos kérdésben, elvégre 2014-es választások alatt senki nem gondolta, hogy 1 év múlva a magyar Parlament kezéből a döntési jogot az Unió kivenni akarja migránsügyben, mi magyarok választás alatt arra, hogy a magyar Parlament fontos ügyekben a döntési jogot kiadhatja kezei közül, nem adtunk felhatalmazást! Népszavazáson Magyarország jövője a tét, ugyanis a brüsszeli kvótacsomag a magyar családokat, az ország biztonságát, a kultúráját veszélyezteti.

Írod: "Mert ti azt is megmondjátok, amikor valaki mond valamit, mire gondolt. Még ha el sem hangzik." - próbálok tájékozott maradni így nyilvánvaló, hogy tudom mire gondolt Bayer úr, ha ki sem mondta is köztudott, hiszen egyetlenegy olyan emberként Soros milliárdos spekuláns pénzcsapjaira rákötött magyar civil szervezeteken keresztül akarja befolyásolni a magyar politikát, így óhajt beavatkozni a magyar politikába és ezen szervezeteken keresztül érvényesíteni akarja akaratát. Hazai kormányellenes civil szervezeteket is Soros pénze tartja életben! Úgyhogy nem meglepő az sem amikor a liberális civilnek mondott szervezet kitartottja elbagatellizálja a magyar referendum tétjét!

Képzavarban vagy Bugi?

hapcika -

2016.09.28. 17:51:02

Kőkeményen szögezzük le az Európai Unió nem egyenlő a KGST-vel mint amit egyesek gondolnak attól rettegve, hogy nem szabad ellentmondani, el kell fogadni amit Brüsszel kér, ez így hatalmas tévhit! Lehet ellentmondani, erről szól a demokrácia Európában! Nem a KGST-ben vagyunk, ahol kötelező volt mindent elfogadni a kérések előtt kötelező volt meghajolni és teljesíteni!
Azért, mert merészelünk ellent mondani nehogymár a végén még Európa-ellenesek legyünk, mi éppen Európa pártiként mondunk ellent olykor kritizálva, de mindezt a nemzetek Európája melletti kiállásunkkal tesszük!
Valószínűnek tartom, nem tudod, vagy nem akarod tudni, Unióban a balliberálisok rég nem nemzetekben gondolkodnak, Európai Egyesült Államok azaz európai államok egy képzeletbeli jövőbeni politikai egyesülését akarják elérni, ezt mutatja már az Unió migránspolitikája és ennek a féktelen bevándorlásnak az ösztönzése is. Viszont mi kifejezetten Európa nemzeteit összefogó Európai Unióban hiszünk továbbra is, és nem vagyunk hívei az Európai Egyesült Államok elgondolásának létrehozásában!

 

Hapcika! Agitpropból kitűnő. Leülhetsz.

ortega -

2016.09.24. 11:29:58

A 2006 óta tartó folyamatos gyűlőlet keltés, ellenség keresés - Lenin úgy fogalmazott, permans forradalom - megtetet a hatását. Olvasom, a FIDESZ holdudvarban sokan félnek, hogy kezd alábbhagyni az össznép gyűlőlet, és nem lesz érvényes a népszavazás. 

 

Én sem szeretnék afrikai - ázsiai menekülteket a szomszédomba. A mindenkori hatalom feladata, hogy megvédje az ország érdekeit. Úgy, hogy nem kelt pánikot. A menekültkérdés semmi másra nem szolgál, csak össznépi hiszti keltésre. Dublnban miért nem vétózta meg Orbán a menekült elosztás módszerét. Ma nem lenne, miről beszélni. Miért hallgat a média, hogy az EU kihátrált a kvóta rendszer mögül?

 

Arról miért hallgatnak, hogy több, mint félmillió fiatal hagyta itt az országot - többségük vissza sem jön. Azok mentek el, akik gyomra nem lenne képes ilyen agitprop szöbeget írni, mint amit írtál. 

 

1979-ben katona voltam. A Román és a Magyar hadsereg talpig fegyverben felvonult a határon a romániai magyarság körül kialakult helyzet miatt. Órák kérdése volt, mikor esik egymásnak a két ország. A Szovjetek zárták a légteret, tárgyalóasztalahoz kényszerítették Causescut és Kádárt. A médiában csak pár mondatos hír jött le a Debreceni - Nagyváradi találkozóról. 

Pedig ha valamiért, ezért lehetett volna hisztizni. Az akkori hatalom tisztában volt vele: a nép békére, békességre vágyik. Lételeme, akár egy falat kenyér. Nem, mint a kenyeresgazdáid, akik igazán identítászavarban szenvednek. Az illiberális demokrácia, mint követendő ideológiai - hatalmi cél a Törököknél megmutatta, mit takar. Ezen gondolkozz el. 

Ámbár most a nihilisták a fő ellenség. De kik ezek? Mert ti azt is megmondjátok, amikor valaki mond valamit, mire gondolt. Még ha el sem hangzik.

"Soros György milliárdos spekulánsra gondol Bayer úr."

hapcika

Bugi -

2016.09.23. 17:47:16

Nagyon járt  a szátok annakidején hogy "ruszkik haza" most meg Brüsszel haza??? 
Nektek kéne menni a magadfajtátoknak orbánostól kormányostól fideszestől mindenestől tudod? 

És akkor nem kéne nyalni szezonálisan mikor hova aktuális.

NEM a kényszerbetelepítésre!

hapcika -

2016.09.22. 18:55:54

Soros György milliárdos spekulánsra gondol Bayer úr. Soros pénzcsapjain csüngő magyar civil szervezetek segítik gerjeszteni a migránsválságot.


Törvényektől eltekintve, szabályokat eltaposva engedték befelé illegálisan a bevándorlókat Merkelék, azt sem lehetett tudni ki a menekült és ki közöttük terrorista. Tették ezt a brüsszeli vezetők tudatosan, mert ma sem hajlandóak megállítani és véget vetni a migrációnak, holott már naponta veszítjük el ártatlan európai polgártársainkat terror támadásokban! Ma már ott tartunk, hogy szinte egymást követik a terrortámadások Európában!


Európa nem tudja megvédeni polgárait, mert olyan Brüsszeli vezetésünk van, akik nem akarnak véget vetni a migrációnak.A másik, hogy érdekes módon még a köztudatból is törlődött Európa belsejében maga a szó  "illegális bevándorlás," ma már minden egyes migránst menekültként emlegetnek! Ki is mondható, tudatosan cselekednek migráns ügyben a brüsszeli vezetők, és ez mögött is a pénzvilág urai bujnak meg és azon vezetők akiknek a kivetett háló megtetszik és önként beleakadnak.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok