Mi Abonyunk - Megtalált a TEK által elkapott férfi rokona?.
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.10.08. 19:21

 

Hivatalos rendőrségi hír IDE kattintva az esetről

Az alábbiakban olvasható kis szösszenetet rendkívül udvarias stílusban írta nekem a közelmúltban rivaldafénybe került abonyi férfi rokona. Legalábbis a családnevük egyező. B család. Laknak, Abony Mérgesnek nevezett városrészén. Írtam neki választ persze, de miután cikkünk megjelent, a hivatalos rendőrségi közlemény is napvilágot látott, így már nem válaszolt. Én nem igazán szeretnék vele találkozni, de minden esetre levelét azért továbbítottam az illetékes hatóságnak. És itt, mindannyiunk okulására közzé is teszem… Változtatás nélkül, teljes terjedelmében. Előre is elnézést kérek a nevében is a helyesírási hibákért. A kép facebook-os adatlapjáról származik. Nagyon szépen megkérem az elkövetőket, és tisztelt családtagjaikat, hogy csakis olyan esetben írjanak nekem, vagy keressenek telefonon, vagy személyesen, ha valami valódi tévedés, vagy, ahogyan ő mondja „ pletyka „ van…

 


Idézem B, Attila rokonát:


Szép estét kedves Veronika!!! Szemmel láthatoan olvastam a miabonyunk egyik rendörségi forumát amit ug tudom hogy maga jegyezte fel..és hát a mérgesi jó fiúrol lenne szó akit a tekesek vittek el,, ez az esett nálunk történt és hát nem jó szivvel olvasom mert sokat nem irt hozzá amit itt a tekes csoport müvelt itt mint ha az osama bi ladent fogták volna körbe ugyanis 8 gyereket álitottak ki a hidegben meztelenul és kis poloban az utcára és a beteg anyukámra fogva fegyvert ami hát nem tölt el minket jó kedvel és mivel ezt maga a bejegyzésében láthatóan jó kedvel irt amit persze nem teljesen irta le! én azt is bele irnám hogy 8 kis gyereket vágtak ki a sárba és a hidegbe mezitláb és kis bugyiban, meztelen és az egyik kis lány mégindig remeg és csak sir sir sokkot kapva ezt én a maga helyében bele irtam volna ha már az igazságot irta smile hangulatjel


Lehet ez magát nagyon nagy örömmel tölti el hogy vannak pletykák amiket a mi abonyunk honlapon be jegyezhet de én csak arra az egyre kérem hogy ha már az igazságot irja akkor legyen az igazábol igaz!!! a minap az egyik.kedves ismerösöm is panasszal fordult hozzám hogy ö is fel karult valamiért az oldalra és az ö rolla szolo cikk sem felel meg a valoságnak!!! Ezért az ö nevében is szeretném meg kérdezni önt hogy mikor és hol tudnánk beszélni önnel teljesen normális körülmények között a cikkben olvashato félre értö dolgok miatt!?! További szép estét smile hangulatjel

Lőrinczy Veronika
 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A TEK vagy Rendőrségi intézkedés.

TATU -

2015.10.09. 04:58:51

Sajnos a feltételezett bűneseteknél és az intézkedéseknél nem lehet senkire sem tekintettel, az elfogás és előállítás az mindig drasztikus fellépéssel jár. Lehet igaza van a sértettnek de ha nem követi el a bűncselekményt ez az esemény nem történik meg. A rendvédelmi szervek mint potenciálís bűnözőre úgy tekintenek a letartóztetottra ezért oly erőszakos az elfogás. Sok esetben még az elkövetők lőfegyvert is használnak, ezért gyorsnak, határozottnak és erőszakosnak kell lennie az elfogásnak. Becsületes életmóddal mind ez megelőzhető.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok