Mi Abonyunk - Rendőrségi szóvivő: Ne adják ki adataikat, ha bármi gyanúsat észlelnek!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.07.10. 18:24

Halálos betegséget diagnosztizáltak szélhámosok a Kultúra Házában? - címmel jelent meg az alábbiakban olvasható írásunk. Ezzel kapcsolatban megkerestem e-mailben ez érintett céget, melytől a mai napig választ nem kaptam. Ezen persze nem csodálkozom. A rendőrség megyei szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea készséggel állt rendelkezésemre, és kéri a lakosságot ismételten, hogy ne adják oda gyanús esetekben önként irataikat. Mivel eddig nem érkezett hozzájuk bejelentés, így eljárás sem indult ebben az ügyben. Íme a szóvivő tanácsai erre az esetre: " A rendőrségre ez idáig bejelentést nem tettek ilyen, vagy hasonló jellegű eset miatt. A sértettek figyelmét rendszeresen felhívjuk a bűnmegelőzési előadások és tanácsok keretében arra, hogy legyenek óvatosak, körültekintőek. Ne adják oda ilyen gyanús esetekben önként az irataikat. Amit most tenni lehet, hogy egy ismételt felhívással megpróbáljuk megelőzni a hasonló eseteket! Amennyiben pedig a sértettek bűncselekmény áldozatává válnak, akkor eljelentést kell tenniük a rendőrségen! Egy-egy ilyen alkalommal az is segítség lenne, ha az eset közben érzik, hogy baj lehet, értesítik a rendőröket,akik azonnal a helyszínre mennek. "

 

Korábbi cikkünk:

Egymást érik a termékbemutatók még mindig Abonyban, annak ellenére, hogy szigorították az ezzel kapcsolatos törvényt. Csalók mindig voltak, lesznek és vannak is. Olyanok, akik termékekkel palizzák be a jóhiszemű, naiv embereket. No de, hogy egy „ vizsgálat „ alkalmával egy idős asszonyon halálos kórt diagnosztizáljon egy nem létező cég, melynek  jogutódjának tevékenységi körében nem szerepel semmiféle egészségügyi tevékenység? Sajnos van ilyen! Ma történt, nálunk, Abonyban. Ráadásul kettőszáz ezer forintért meggyógyították volna a szerintük „ végső stádiumban lévő „ életvidám, kedves abonyi Hölgyet. Lánya megrettent, egy szerződést is kötöttek a „ beteggel „, félt, hogy most már nincsen visszaút, ki kell fizetni a kóklereknek a pénzt. Van kiút, jó hírem van, a cég mellyel a szerződés köttetett, nem létezik, jogutódjának meg nincsen jogosultsága egészségügyi tevékenység végzésére.

 

Ebből következik, hogy a szerződés semmis! Vigyázzanak magukra és egymásra, ne higgyenek „ csodadoktoroknak „! Tájékoztassák hozzátartozóikat az esetről, jobb, ha nem is engedik el őket ilyen jellegű programra! Hogy mi ez a cég? Már nem létezik, de mutatom:

03-09-122897 DIAMOND MEDICAL Korlátolt Felelősségű Társaság (Elnevezés törölve)
6400 Kiskunhalas, Széchenyi utca 35.
Adószám: 23469181-2-03.

A mindenki által elérhető nyilvános cégbírósági adatbázis szerint ez a vállalkozás átalakult, más néven fut. Nem is értem, hogy akkor hogyan lehet az, hogy ilyen néven szerepelnek. Az átalakulást követően most a következő néven futnak:

BAYERN LINE PROMOTION Korlátolt Felelősségű Társaság

Ha egyáltalán tudnak róla, hogy a nevükkel visszaélnek, akarom mondani a jogelőd nevével pontosan. Minden esetre e mailben megkeresem őket a történtekkel kapcsolatban.

Szóval a cég tevékenységi körei:

A cég tevékenysége
9/4.
4799 '08 Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem
Főtevékenység.
Bejegyzés kelte: 2013/02/12 Közzétéve: 2013/04/11
Hatályos: 2013/02/12 ...
9/5.
8230 '08 Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése
Bejegyzés kelte: 2013/09/26 Közzétéve: 2013/10/10
Hatályos: 2013/09/26 ...
9/6.
6619 '08 Egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység
Bejegyzés kelte: 2014/02/04 Közzétéve: 2014/02/20
Hatályos: 2014/02/04 ...

( Forrás: Nyilvános cégbírósági adatbázis )

Olvasónkkal való levelezésem egy részét is bemásolom, mindenki okulására:

- szeretnék egy mai program iránt, hátha Te tudsz valami megnyugtatót mondani.

- Volt ma a kultúra házában egy egészségügyi előadás. Édesanyám 76 évesen, különböző egészségügyi problémákkal elment és meghallgatta.
- Talán ultra hangos vizsgálat volt.
igen, és azt szeretnéd tudni, hogy ez mi volt pontosan?
kinyomozhatom, de a gond az

- Elmondták neki, hogy nagyon- nagyon beteg az utolsó pillanatban van. Azt is, és hogy ők 200.000 forintért meggyógyítják.
persze, a te életerős, mindig mosolygós anyukád, aha
ezek hazudnak

- De ő ezt el is hitte
mondd el pontosan, hogy mi volt
majd írok belőle
név nélkül
és akkor kiderül
hogy a többieknek mit mondtak
nem az első becsapós sztori
de olyan még nem volt
amiben az emberek életével játszottak volna
ez nem vicc
nem lehet 5 perc alatt ilyen diagnózist felállítani
jézusom

- de egyáltalán miéert engednek be Abonyba ilyen embereket, akik az idős nyugdíjasokra utaznak?

Lőrinczy Veronika

Utóirat: Elküldöm a linket a rendőrség illetékesének is…
 

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A kultúraházában:

S.pataki -

2015.07.18. 11:46:43

 

Lecsaptak a Dögkeselyűk?

Abony városa, benne a polgárai hosszan várakozott, míg kapott egy szentélyt, ahol a kulturális igényének megfelelően, szórakozva töltheti el szabadidejét. Itt méltóan hódolhat mindenki, Thália istennőjének is. Erre fel mi történt? Beférkőzött, furmányos módon(beengedtek) ebbe a szentélybe, termék ismertető címen, egy az emberi hiszékenységre építő, bejegyzett társaságot, aminek a megnevezéseséből sem tűnik ki, semmi jó. Ez a társaság tiltott,(kuruzsló) egészségi állapotra és gyógyításra utaló, időbeli sürgősséggel, elrettentő kijelentéseket alkalmazott a megszeppent hallgatóság hiszékeny tagjai felé. Ebből fakadóan a kiszemelt médium halálfélelmében gondolkodás nélkül, azonnal bele is ugrott a színlelt szerződés kötésbe(Bepalizták több százezerért). A beugratott azt is elfeledte , hogy van Abonyban hites egészségügyi ellátás, háziorvostól kezdve, járó beteg ellátás, egészen a korházi beutalóig.

 

Kérdéseim. Minek van Abonynak törvényesség őre, jegyzője? Minek van a kultúraházának igazgatója? A kultúraházában nincs semmiféle keresni valója, termék bemutatónak, politikai platformnak, politikai eszméknek, még akkor sem, ha az a Polgármester kedvence, aki nyilvánosság előtt nem kíván nyilatkozni (abonyi TV). A bevétel növelésnek nem lehetnek ezek az eszközei. Az építmény határoló falait pedig senki se tekintse hirdető táblának, faliújságnak, place-paonak, mert nem egy személy, hanem a polgárok közös tulajdona az.

 

Aki kiteszi a lábát, átlépi lakása küszöbét az lépten nyomom számoljon azzal, hogy átverik, és költségekbe keveredik. Még a Párizsi( csúfolt) felvágottak vásárlásánál sem azt kapja az ember, ami az élelmiszer könyvben irvavagyon. Amennyiben eddig tyúktollat, színező szárított tetűt, csontot, csirke mellhúst ,bőrt még külön-külön nem fogyasztott, ezekben a szuszpenziós termékben drága pénzért meg veheti bárki, keményítő, és génkezelt szójával, E számok sorozatával, ízfokozóval. Ebben az a jellemző , hogy aminek a terméket nevezik, abból a húsból van benne a legkevesebb, mint alkotó. A keményítő tömedék anyaggal 30% vizet is veszünk(tömeg növelés, csalás). A cikk után ez fogalmazódott meg bennem. Óvakodjunk az átverésektől, az itt olvasható rendőrségi figyelmeztetést tartsuk tiszteletben. Ha rászedték, akkor tegyen feljelentést, és ne restellje azt, hogy esett, áldozattá vált.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok