Mi Abonyunk - Abonyi drogos vagyok és alkoholista! Bele fogok halni! Elvonóra mennék, de nem foglalkoznak velem?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.06.06. 23:38

Milyen ez az ellátórendszer basszus? Jutott eszembe.... A legnagyobb fiammal egyidős fiatalember keresett meg a héten… Lassan belehalok én is történetébe, pedig nem én vagyok a drogos, hiszen soha nem próbáltam, és nem is vagyok alkoholista. Egy kétségbeesett jajkiáltással keresett meg a facebookon, minden bizalmát belém helyezve. Azt mondta, 9 éve él e szerekkel, most 25 éves, nem itthon dolgozik, csak szombatonként reggel jön haza, de addig, ami vele történik az nem mindennapos. Dolgozik, de minden pénzét szerekre, alkoholra költi már. 56 kg, magassága bőven 180 cm felett van, ez az egész számára maga a földi pokol. Néha tiszta, akkor csak részeg, ilyenkor azonban depressziós, de szeretne meggyógyulni, a szerettei, a családja nem tudja, nem érti, nem sejti…. Nem mer itthon szólni. Szólt, nekem.

 

A bizalommal nem visszaélve kerestem meg egészségügyben dolgozó kedves ismerősömet, aki azon túl semmit nem tudott mondani, hogy szombaton menjen be a ceglédi sürgősségire, mert beutaló kell a háziorvostól, ha a pszichiátriára menne be. Oda nem megy, nincs is itthon, nem is tud, de nem is akar. Az alagsorba meg végképp nem akar menni. Megértem én, hiszen nem őrült, beteg, szeretne meggyógyulni, de úgy tűnik, hogy ebben a világban, a magyar valóságban nem sok esélye van. Vagy mégis?

 

Azt írja, azért ír nekem, mert sok embert ismerek. Így van. Mégsem sikerült. Találtam neki egy elvonó központot, telefonált volna oda, ott nem vették fel a telefont. Kétségbe esett ettől is. Van, amikor magánál van, nem drogozik be, „ csak „ részeg. Ilyenkor ír nekem. Kedvelem, szeretem, ismerem. Mondta, szombaton ép eszű még reggel, ekkor hajlandó kezelésre menni, most, ezen a héten nem jött neki össze. Azért írom ezt a cikket, hogy segítséget kérjünk.

 

 

Hova, hogyan, mikor, milyen formában lehet vajon az anonim drog, vagy alkoholfüggőknek fordulniuk, ha rászánták magukat, úgy kilenc év után, hogy váltanak? Hogy a tisztaságot, az életet választják a földi pokol, a halál helyett? SEGÍTSÉG!

 

 

Idézek Olvasónk leveléből, ékezetek nélkül, úgy ahogyan azt éne megkaptam:

„azért irtam neked mert eleg ismert es jo a kapcsolatod. en is beleszaladtam ebbe abba de en mar 9 éve iszok amig van penzem. es az elmult 3 évbe folyamatos fű, krístály minden fajtályát, halucigen gomba minden hetvegen.. .. 2 nap utan romba tudnak donteni hazakat! agreszziv vagyok meg a sajat szereteimmel is.. ... ha csak iszok akkor meg depreszio az elet a let a nevelkedes stb, stb. miatt. ... es ez nem jo. megfogadom masnap h soha tobbet se drog se mas ez tart estig. .. es csak fogyok es csak a pia cucc. ez nem jo.. .... elkap a gep es probalom kiheverni de ez nem megy egyedül sajnos... „

 

 

muszály!! ez nem jo igy.. .. kibikok masnap semmi... masnap este alkohol meg amire telig . besokalok depresszio agreszio. ... most csak iszok es azongondolkozok h mire jo? ??!... 65 kg voltam de mar csak 50. ez élet?! ez a logika addig tart amig be nem rugok vagy fel nem kelek masnap!! 70-100 ezreket elverek egy honapba alkoholra meg drogra.. . föleg ha bal labbal kelek fel a vagy bánat kap el a nyomorult elet miatt.. .. . ez jo?? „

„ meg telo szamom sincs mert kette tortem h ne tudjanak elerni.. csakha wifin vagyok melo utan. azert mondtam h holnap este feljovok. szombat reggel meg haza érek. .. de az is csak delelot jo mert delutan mar kakukk lesz ahogy magam ismerem es vilagga kuldok mindenkit!
vagy ha semmi mert lelepek. ... mert saj na tudom h milyenvagyok es 100x megondolom magam. es mivel ezt elmondtam..... es kicsinalom magam.. . xD de ne legyen igy. „


Eddig az elképesztő idézetek! Még egyszer! Segítség!!!!


Lőrinczy Veronika
 

Külvilág:
Drog   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

THESHOWK

Hogyan találjon olyan online bukmékereket, akikben megbízhat

 Online egyszerűbb elintézni a karácsonyi bevásárlást

CSILLAGDA!

Nem cáfolják a tartalékos katonák mozgósítását

Fehér fürdőszoba - az örök klasszikus

Megjelent a PayPal fizetési rendszerrel működő legjobb magyar online kaszinók toplista

DFP részecskeszűrő tisztítás - Vajon minek köszönhető?

Románia lezárta határait, kijárási tilalom lépett életbe

Harminc napra mindenkit kizárnak a véradásból, aki február 5-e után külföldön járt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok