Mi Abonyunk - Na, a Harkányi Frigyes utca sem jött be a lakóknak
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.11.27. 20:56

Műszaki igazságügyi szakértőt rendelnek ki a Mátyás király úthoz, hogy megtudják, hogy a kivizelező a szerződés szerinti minőségben és mennyiségben végezte-e el a munkálatokat az út rekonstukciójakor. Más helyen sem sokkal jobb a helyzet, ez a testületi ülésen is elhangzott. Kedves Olvasónk a Harkányi Frigyes útról jelentkezik, az alábbi írást és képeket küldte el nekem.

 

" Végre az augusztusi határidővel bezengett útmunkálatok elérték a Harkányi Frigyes utat is. Az utca népe szinte örömkönnyeket hullatott mikor meglátott egyetlenegy gépet, mely egy két órás munkával ledózerolta az út, azaz a felső sárréteget az alacsonyabban lévő lyukakba (tankcsapdákba) durva kisebb-nagyobb sikerrel.

 

E tökéletesen kivitelezett útalapra, amely gondolom a Mátyás király út alatt is van (melyet minden választáskor megcsináltatnak), most megjött a várva várt gép, mely leszórja mart aszfalttal. Ilyen utat nem kívánunk, akárhogy öntik le ezt tavasszal koptatóréteggel. Kíváncsi lennék mennyit kellett tanulnia a munka minőségellenőrének ahhoz, hogy ezt a sz@rt átvegye.

Bízom benne, hogy ezt nem lesz gond megjelentetni a Miabonyunk.hu internetes oldalon.

Az utca nevében köszönöm e nemes rakás sz@r utat, amit megrendelt az abonyi önkormányzat.


 

Citrom-díj:
Abony   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Az abonyi utak!

S.pataki -

2014.11.30. 19:38:15

 

Az utjaink, járdáink állapota örökzöld téma. Nem csoda ez az a közterület amit a lakosság minden nap használatba vesz, ha jó,ha nem jó annak a járófelülete. Az utak funkciója az hogy összeköt. Összekötnek embereket, településeket, országokat, világrészeket. Van gondolati út is, ami az emberek megnyeréséhez vezet, akkor, ha a gondolatot tárgyiasítva, rendelkezésükre bocsájtva, élettartalmával hosszabb időn át (30 év) biztonságukat, kényelmüket szolgálja.

Egyszer már szóvá tettem itt, hogy a jó elképzelések miként silányodnak el, miként válnak kudarccá a kritika tárgyává. A Publikum a legnagyobb kritikus, mert az Ő szemeláttára folynak le az események

és a jót megtudják különböztetni a rossztól.

Ez őszi útjavítási kampány kezdetén az elszenvedő lakosok véleményét- egyik utca kapcsán- lefordított, olvasható formában, már megírtam. Amint figyelem ez irányú lakossági kritikákat csak sokasodtak, amit csak annak tudható be, hogy a téma magára van hagyva. „Nem a város érdeke.” „Nyűg a városi Atyafiak nyakán.” Az ötletgazdának a szervezés a kivitelezés nem hoz sikerélményt, már a sok utca gondolata is elvetni való. Ilyen ez a „ könnyen szerzet pénz könnyen vész el”,” eben szerzett pénz eben vész el”. Csak az probléma, hogy ez a több millió nem várt forint, amit kicentiztek a város legrosszabb utcáira az abonyi adózók pénze, minket illet meg és ilyen hanyag módon fordítják vissza ( elherdálják). Adó inflációt meghaladó emelése érdekébe azért tudnak határozni az Atyafik. A helyi jobbik-nak azért vannak szimpatikus elgondolásai, adó emelést NEM SZAVAZTA meg.

Az abonyi nagyberuházások csatornázás, orvosi rendelő, Kossuth- tér kövezése az É-K településrész belvíz megoldása, megépített szilárdburkolatú utak, mid- mind kiváltották a lakosság jogos bírálatát a fejetlenség okán.

Kivételt képez: A kultúrház épitése az alapkőletételétől az átadásig. Kívülről látva simán zajlott le a ZALAÉP gondozásába, mert megbízható, szakszerű munkát végzett határidőre- még decemberi esős fagyos időben is a falon, a tetőn dolgoztak-. MÁV állomás parkolónál, szerencsére a MÁV nem fogadta be a Polgármesteri ajánlatát az építést illetően.

Halottam olyan Polgármesterről (TV interjú)aki a városával él, a területét bejárja , mindent lát, információit az utcán szerzi be - nem kis város- bejárata nyitva áll, éjszaka dolgozik, nappal az emberek között van az emberek bizalommal vannak iránta, előreköszön, kalapot emel az emberek imádják a város szépül, gyarapodik, jóval többszörös ciklus győztes. A választói SZOLGÁLAT- át tekinti hivatásának! Ilyen út is van, amiről előzőekben már céloztam. Amikor a hivatalszagú légkör nem csapódik le, nem lesz folyékony, nem fagy meg, mert légkör állapottényezői ezeknek nem kedvez.

Nem egyedüli az eset, ha a környező szomszédságukban is körülnézek.

út?pités

pokolfajzat -

2014.11.28. 02:39:15

Már nagyon várta az utcában mindenki hogy a malacfiasztató gödrök elfognak tüni és végre normálisan lehet majd közlekedni az utcában.Hát sajnos nem  az történt amire a lakók többsége számitott.Egyszer csak megjelent az utcában egy komatsu munkagép és elkezdte tologatni a sarat jobbra- balra soka nagyon elképedve nézték a munkafolyamatot.De az ilyen útépitésre milyért van szükség!A képek magukért beszélnek, miért kell sára ráteni a martaszfaltot hol van ilyenkor a MŰSZAKI ELLENŐR?Nem a vállalkozo ill a kivitelező tehet rola hanen a megrendelő hogy ilyen munkát kért.Biztos úgy vannak vele hogy csináljunk valamit legalább a lakók nem fognak zsörtölödni hogy mikor lesz nekik normàlis utcájuk.Inkább az ilyen útépitést nem kellene erőltetnie az ÖNKORMÁNYZATNAK de lehet hogy tűzoltásnak gondolták.Nem akarok más városal takarozni csak át kell menni Nagykőrősre és ott megnézni  hogyan zajlik az útépités!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok