Mi Abonyunk - Érdemi munkával alakult meg Abony város képviselő testülete
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.10.27. 15:35

Október 27-én délután kettő órakor az abonyi Polgármesteri Hivatal Dísztermében hivatalosan is megalakult Abony város önkormányzatának képviselő testülete. A résztvevők érdemi munkát is végeztek, az ünnepélyes ceremóniát követően. Két közbeszerzési eljárás eredményéről zárt ülésen születik döntés, az ülés még most is tart. Először Deák Sándor, a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette a polgármester és képviselő választás eredményét, majd az érintettek ünnepélyes eskütétele következett. Ezek után átvehették megbízólevelüket a testület tagjai. Több „ új arc „ is van – ahogyan Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester fogalmazott- a képviselők soraiban, most először szerzett mandátumot Dévainé Kazinczy Sára, Dr. Lencse Gréta, Balangó László, Szökrön László, Fehér Endre. Romhányiné Dr. Balogh Edit harmadszor lett a település polgármestere. Egedy Zsolt, Gulykáné Gál Erzsébet, Habony István, Mészáros Lászlóné az eggyel ezelőtti képviselő testületnek is tagjai voltak.

Képgaléria IDE kattintva

Korábban, de nem az előző ciklusban volt már képviselő Mészáros László és Pető Istvánné, nekik megint bizalmat szavaztak a választók. Bízunk benne, hogy a megújulás javára, előnyére válik a grémiumnak, és a megbékélés, valamint a konstruktív viták előre viszik a várost. Dönt a testület az alpolgármester személyéről is, lapinformációink szerint Dévainé Kazinczy Sára esküszik fel a posztra. Úgy hogy két női kormányosa lesz a helyi önkormányzatnak, a hivatalnak pedig két férfi vezetője van a jegyző és aljegyző személyében. Romháninyé Dr. Balogh Edit elmondta, hogy a bizottságok később alakulnak meg, mert az egyeztetések során azok nevei módosultak, feladatköreik megváltoztak. Ezen a héten csütörtökön rendkívüli testületi ülés keretében esküdhetnek fel a külsős tagok a feladatra.

A testületi ülésen Romhányiné Dr. Balogh Edit ismertette polgármesteri programját, mely a következő öt év ciklusprogramja is lesz egyben. Ez már a választási kampány vége felé egyszer elhangzott, erről beszámoltunk, IDE kattintva elolvashatók a lényegi elemei. A városvezető azokat a feladatokat, valóban kivitelezhető elemeket építette be a programba, melyek nagy részéről már döntött a testület, és a forrás is rendelkezésre áll.

LŐVE
 

Politika:
 18 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Etel,Etel

biga -

2014.10.31. 23:44:32

Etel,etel te nem szeretel!Én dolgozom,de mivel nem vagyok képviselő ,itt úgy szórakozom, ahogy akarok.Ha nem tetszik, ne olvasd!

A tanár úr hallgat...

Magyarabb -

2014.10.31. 21:45:44

Most még négy évig, vagy ötig... Hiszen a lapok leosztódtak, s kiderült, hogy nincs számára hely... :) Szerencsére. Gondolni sem merek arra, hogy miféle elvek szerint képviselte volna a lakosság érdekeit Laci betyár... Már ha tényleg meggyőződése, hogy a MIÉP elvei szinte azonosak a Fideszével...  Király 

Ja még Valami

etel -

2014.10.31. 19:55:04

A CELEB vagyok húz le innen nem ezen az oldalon van komák vége a kampánynak most már az érdemi munkával kellene fogylalkozni! Kedves TGbally, Magyarabb, Lavatka, és Csiga Biga!!!!!!!!!!!!

Egyik kutya másik eb!

etel -

2014.10.31. 19:50:33

Nem kell itt sértegetni senkit mindenki egy tőböl való,  hogy a most regnáló hatalom és a " Liberális MSZP" húzta vonta szét ezt az országot!!!    

Na most a Jobbik!

etel -

2014.10.31. 19:38:21

http://torokgaborelemez.blog.hu/2014/03/06/507_miert_erosodik_a_jobbik#more5846265

ez itt van

etel -

2014.10.31. 19:34:59

http://torokgaborelemez.blog.hu/2014/10/22/511_hazudozunk_teszunk-veszunk#more6816933

Na ennyit A FITYISZRŐL"

etel -

2014.10.31. 19:29:19

https://www.facebook.com/torokgaborelemez/photos/a.358313682311.163488.325474587311/10152382160037312/?type=1&theater

 

 

Kedves Magyarabb

TGbally -

2014.10.31. 17:56:41

A képet (mely pusztán felhívja egy külső hasonlóságra a figyelmet) csak viccből, a feszültség oldása céljából osztottam meg (egyébként én is csak a neten találtam, remélem nem sértettem meg vele a Tanár Urat, ha igen, elnézést kérek).

Miért kell ezt felhasználni arra, hogy a képen szereplőről negatív dolgokat írj? Már vége a kampánynak, csitulhatnának már az indulatok. Azt meg végképp nem értem, hogy mi köze a politikai szerepvállalásának a tanári munkájához? Én úgy gondolom, van olyan intelligens ember, hogy a diákok tanítása közben nem nyilvánít véleményt politikai világnézetéről és nem befolyásolja őket.

A politikai nézeteivel, illetve az abonyi választások során vállalt tanácsadói tevékenységével meg vagy egyetért valaki, vagy nem, arról természetesen lehet véleményt alkotni (ezt én is megteszem magamban, van olyan dolog amivel egyetértek, és van amivel nem). 

Szerintem lassan lezártnak tekinthetnénk már ezt a kampányidőszakot, és abbahagyhatnánk már az ellenségeskedést.

Szerencsére...

Magyarabb -

2014.10.29. 17:43:42

a "tanár úr" már nem kerülhet a gyermekeim közelébe. Az unokám meg vidéken él, távol Szolnoktól. Egyébként nekem sincs semmi bajom vele. Szerencsére kapcsolatom se. Bocsánat érte, de úgy vagyok "őbajuszságával" , mint a "más" beállítottságúakkal. Nem érdekel, hogy mit csinálnak egymással a hálószobák sötét homályában, de ne akarják meggyőzni a gyermekeimet, unokáimat, hogy helyes, amit tesznek és követendő. Egyébként a "csurkapárti" "magyarokszövetséges" "kdnp-fideszes" Szűcs talán a legjellemzőbb példa Abonyban a köpönyegforgatásra. Az már egyenesen nevetséges, hogy azt állította, hogy a miépes gondolkodásmódhoz a fidesz eszmék állnak a legközelebb, ezért is állt arra az oldalra. Csurka meg forog a sírjában... Király  

 

Lavatka! A sánta kuvaszt sem érdekli, hogy Balogh Edit mikor és mit mondott. Engem legalábbis nem. Érdekes, de most nem akart egyébként egyik hazudozó érdekkoalícióhoz sem tartozni, mert nyilván csalódott már mindegyikben. Saját erejéből és nem a sunyi pártok, egyesületek színeiben, vagy támogatásával akart nyerni. S, lám sikerült neki. Ő kiábrándult és ha úgy tetszik magára maradt. Elfüggetlenedett. Ettől még lehet református és katolikus, bal vagy jobb érzelmű is. DE NEM PAKTÁLT LE SENKIVEL SEM A GYŐZELME ÉRDEKÉBEN! Úgyhogy egyetértek Veroniqu-val, hogy Őt nem pengellérezte. Ő legalább teljesített valamit a választásokon. A saját erejéből és nem az országos pártkassza kontójára, mint vetélytársa, aki nem mellesleg szét is oszthatta volna a rálocsolt kampánypénzt a rászorulók között. Király 

 

A valahová érdekből való tartozás viszont az "elöljáróság" többségére igaz. Hány listás jutott volna be enélkül a saját erejéből? (0) Hány képviselő jutott volna be függetlenként a helyi "koalíció" jelöltjei közül? (talán 1-2). De mielőtt lemosnám őket a pályáról (ami nem célom), lehet bizonyítani! Szebbé, élhetőbbé kell tenni a várost! Ebben is jeleskedjenek az általam legkevésbé sem tisztelt, fideszes (független) képviselők!         

 

És persze néha menjenek el Tahitótfaluba, vagy -ra szellemi tőkéért a "pásztoruk"-hoz... :)  

 

kép

TGbally -

2014.10.29. 17:14:04

Mielőtt még bárki megsértődne, természetesen ez csak egy vicc, semmi bajom a Tanár Úrral. :)

Ha már a képeknél tartunk...

TGbally -

2014.10.29. 16:31:21

... ez csak nekem tünt fel? Vigyor

Magyarabb? Mikor nem mondott igazat? Akkor, vagy m

Lavatka -

2014.10.29. 14:31:06

Romhányiné Dr. Balogh Edit tavasszal, a parlamenti választásokon még az MSZP-EGYÜTT-PM-DK színeiben indult. Ősszel, a polgármesteri választásokon viszont hirtelen független lett. Mikor nem mondott igazat? Akkor, vagy most?

 

A miabonyunk.hu tavasszal még ahol csak lehet, ekézte Dr. Balogh Editet, és egy rossz szót sem szólt a másik oldalról, sőt... Összel viszont csak pozitív cikkek, hozzászólások jelentek meg az azóta újraválasztott polgármesterről, a FIDESZ-KDNP szövetség jelöltjeit meg ott ütötte-verte (és még mindig üti-veri), ahol csak tudta. Mikor nem mondott igazat (a weboldal)? Akkor, vagy most?

 

"Lehet, hogy ez eddig nem tűnt fel nektek, de gyűlölöm a köpönyegforgató, hazug, gátlástalan alakokat."

 

Tényleg?

Kedveseim major és biga!

Magyarabb -

2014.10.29. 13:12:28

Lehet, hogy ez eddig nem tűnt fel nektek, de gyűlölöm a köpönyegforgató, hazug, gátlástalan alakokat. Ezekből, sajnos akadt néhány a választási lehetőségeink között...

Az igazság kimondása mindig alantas ugye? Mondjuk, hogy ez csak nézőpont kérdése... 

A szőlő viszont nem savanyú. Sőt! Az idei termésünk régen látott borminőséget prognosztizál. Imádja az egész családunk, a kínos precizítással, szinte már tudományosan termelt háziborunkat. Ha egyszer úgy alakul, egy miabonyunk sajtótalálkozón (már ha lesz egyszer ilyen) szívesen megkóstoltatom veletek is.

A politika??? Inkább hagyjuk. Nincs az a pénz, amiért én végigcsinálnék egy ilyen szennyes-kampányt! De, véleményem azért lehet ugye? Az indulatok pedig, hamarosan maguktól is gerjesztődni fognak az általam legkisebb mértékben sem tisztelt egyes képviselő hölgyek és urak dilettantizmusa, általános viselkedése, áldatlan tevékenysége kapcsán. Van rá egy kisebb hordó borom, a legjobb évjáratból...

A képeken szereplőkre pedig miért kellene felnéznem és miért kellene azt gondolnom, hogy ők Abony társadalmi elitje? Vagy ez nem elvárás a város elöljáróival szemben? Lehet, hogy igazatok van... Sörös üveggel a kézben, "műszerszámot" mutogatva, hülyét csinálva a választókból és pajzán képeken pózolva, az a trendi és a meggyőző az alkalmasságot és az elvárható viselkedést illetően. De! Ők nem az én képviselőim, ők azoké, akik ezt normálisnak tartják. Csak titkon bízom abban, hogy ők vannak kevesebben, az országban és kis hazánkban, Abonyban is. Mégha aktívabbak is voltak a választásokkor...  

Még valami. Ugye nem akarod megmondani nekem major, hogy mikor és mit írjak vagy posztoljak ki??? 20 éves koromban még a szüleinek is tudtam nemet mondani, amikor egy szimpatikus helyi srác érdeklődését, lánykérésnek vették. Ma sem mások mondják meg, hogy mikor, miről, vagy kiről és milyen véleményt formálhatok... Természetesen másokról is van hasonló képem. Itt van pl. Angela Merkel. (gyk. német szövetségi kancellár). Bár az Ő kultúrájukban teljesen természetes ha a "király meztelen"... :)   

  

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=schuro&pid=67757&blog_cim=A%20nudiz%F3%20Angela%20Merkel.

 

  

    

Vége a kampánynak?

biga -

2014.10.29. 09:47:11

Magyarabb tényleg nem vette észre, hogy vége a kampánynak,de ha már a képeknél tartunk, én még emlékszem Szávay Istvánra, aki JELENLEG is a Jobbik ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJE.(A képen csak a "segédeszköz"látható,így nem kell +18-as karika).ÍME:

Magyarabb! Savanyú a szőlő?

major027 -

2014.10.29. 09:21:59

Talán te sem jutottál be a képviselő testületbe, ezért vetsz be ilyen alantas eszközöket. Már vége a választási kampánynak, nem értem minek gerjeszted fölöslegesen a hangulatot.

Ja, másokról hasonló képeket miért nem teszel fel? Vannak még egy páran, akiről ezt megtehetnéd. Nem? Ugye van még a tarsolyodban egy-kettő. Nincs igazam?

Mikor nem mondott igazat? Akkor, vagy most?

Magyarabb -

2014.10.28. 23:30:29

Tiszteletre méltó?

Magyarabb -

2014.10.28. 23:24:09

SZÉGYEN!

Magyarabb -

2014.10.28. 23:19:01

A kép bal oldalán látható jobboldaliak jellemzik leginkább azt, hogy mit érdemel Abony. Azt amit a nagy erőkkel mozgósított 1/3-nyi szavazók alkottak. Megérdemli Abony ezt a grémiumot. De, fogadni mernék, hogy akik nem mentek el szavazni, majd azok sikítanak a legjobban. Kit és hogyan fog majd képviselni az a szőke kislány a 9 év alatt megszerzett diplomájának és 27 évének a birtokában? Kinek az utasításai szerint fog majd szavazni? Micsoda komoly előterjesztések várhatóak tőle és újdonsült társaitól? A gondolattól is rosszul érzem magam, pedig nem vagyok terhes... El innen! El Abonyból és el az országból... Mielőtt az országelhagyási adót is be nem vezetik hőseink országos vezetői. Pfffffffff.

       


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok