Mi Abonyunk - Banális hiba-Elutasította az NVB Gedei Gábor FIDESZ-KDNP kampányfőnök beadványát
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.30. 23:30

Mégis jogállamban élünk, jutott eszembe ez a mondat, amikor megkaptam a Nemzeti Választási Bizottság határozatát, mely érdemi vizsgálat nélkül utasította el a Területi Választási Bizottság döntését, mert a fellebbezésem alapos volt.

Idézem:

„ A Nemzeti Választási Bizottság álláspontja szerint, a kifogás a fent megnevezett kötelező tartalmi elemek hiányában, érdemi vizsgálatra nem alkalmas, így azt a TVB-nek érdemi vizsgálat nélkül el kellett volna utasítania.„

 Röviden és tömören: A dr. Kenéz Tibor elnök vezetésével működő Pest Megyei Területi Választási Bizottság TÖRVÉNYTELEN döntést hozott. A bizottság jogszerűtlen és azonnal nyilvánosságra hozott döntésével minden bizonnyal, a kormánypárti szövetség javára befolyásolta a választók aktuális elképzelését a voksolást illetően. Remélhetőleg a szak- és jogszerűtlen eljárást megfelelő szankciók fogják követni, hiszen nem csupán a választók döntését befolyásolhatta volna a helytelen határozat, hanem ténylegesen jelentős nem vagyoni jellegű kárt is okozott internetes portálunknak.   

Természetesen, a döntés ellen fellebbezés nyújtható be, amint az alábbiakban becsatolt határozat is mutatja. Viszont, a fellebbezéssel már nem lehet pótolni azt a hiányosságot, ami miatt tényszerűen elutasították a kifogást. A www.kettorony.hu honlap viszont diadalittasan jelentette be, hogy lapunkat 100 ezer forintra bírságolták meg, és közzétették a TVB jogsértő határozatát is, mellyel honlapunknak jelentős károkat okoztak, így természetesen a megfelelő jogi lépéseket is megteszem ezzel kapcsolatban.

A képen Gedei Gábor, a Fidesz-KDNP abonyi szervezetének kampányfőnöke, akinek (rossz) indulatból, nem sikerült jogszerű beadványt megfogalmaznia.

A tényeken semmit sem változtat mindez. Murvainé Kovács Ritának, a lapunk birtokába jutott dokumentumok szerint, hamis az érettségi bizonyítványa. Az abban bejegyzett név is téves, hiszen csak egy évvel később kötött házasságot, így lett a neve, Murvainé Kovács Rita. A lapunk birtokába jutott dokumentumok alapján, büntető feljelentéseket tettem, ugyanis, ha a Fidesz-KDNP választási szövetség tudott a hamis bizonyítványról, felmerül minden érintett személy esetében a bűnpártolás gyanúja.


Az egész dokumentum az alábbiakban olvasható:
 

 

 

Politika:
 11 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Gedei Gábor a KDNP abonyi alelnöke!

Magyarabb -

2014.10.02. 12:26:50

Tehát, politikus a lelkem és így közszereplő! Hacsak azóta le nem mondott, vagy le nem váltották. Ezt egyénként az alábbi linkről tudhattuk meg a www.kettrorony.hu alábbi oldalán, valamikor májusban.  

http://kettorony.mediacenter12.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5433:harrach-a-jobbik-es-az-mszp-lejaratta-magat-europaban-sajtotajekoztato-abonyban-kepek&catid=39:hirharang&Itemid=93

Abonyban politizál a szolnoki manus, ezért kíváncsi volnék rá, hogy milyen kötődése van a településünkhöz.  Mint közszereplőnek, kíváncsi lennék nyilván nem csak én arra is, hogy mi a kereső foglalkozása? Netán megélhetési politizálást folytat itt??? Ezzel sincs gond, ha ezt nyilvánosan fel meri vállalni Abony lakossága előtt. Új szakma: Bérpolitikus. Király

Ki az a

nagyzs -

2014.10.02. 09:05:18

Azt gondolom, hogy Gedei esetében is fel kell tenni a kérdést. Ki az a Gedei Gábor? Lássunk már világosan, hogy ki az az ember aki évek óta Szolnokról átautózva Abonyban jár-kel és megpróbálja irányítani a közéletet. Ki ő? Ki fizeti ezért? Azt kötve hiszem, hogy ezt meggyőződésből, vagy társadalmi munkában végzi.  

Amatőr brigád!

erospista -

2014.10.01. 20:51:40

Van ám gond, ha egy beadvány is problémát okoz a stábnak.

Vagy esetleg közös beszerzés volt érettségi bizonyítvány ügyben?

 

veroniq

ősabonyi -

2014.10.01. 13:50:29

Már durvul a bejegyzés, aminek nem örülök, ezért aztán nem látom értelmét a vita folytatásának olyasvalakivel, aki nem a dologról, hanem a bejegyzőről igyekszik véleményt alkotni. Új bejelentés, új eljárás és akkor majd megkapja ki-ki a maga válaszát. A területi választási bizottság jól döntött és jól dönt majd újólag is. Nem lesz változás.

Arra szerettem volna MÁSOK figyelmét fölhívni, akik látogatják netán tán ezt azoldalt, hogy félrevezetik őket. Aki félre van, mint némelyek, annak persze mindegy. Éljen úgy.

A közélet helyben kezdődik

ortega -

2014.10.01. 12:43:31

Elkeserít a közgondolkodás. A hírnek mindig volt értéke. Valaki rámutat egy mocskosságra, akkor most egyesek a rossz hír hozóját végzik ki?

Remélem, egyre kevesebben lesznek az "érinthetetlenek". Teljesen más, amíg szekértéborban "Gyurcsány takarodj", majd Viktor....." kell mocskolni. A közélet itt kezdődik, amit Veronika csinál. Helyi dolgokat piszkál. A társadalom gondolkodásának átrendeződését jelzi, hogy Orbán Viktor országjárásán sem tudnak tömegfelvételt csinálni. Már nem lehet csak dumával etetni a népet. Egy vidéki városban tömeggyűlés címén néhány nénit sikerült levenni zárt "tömegként. A testőröket leszámítva húsz - harminc ember volt jelen.

És mi van, ha elmeszelik Veronikát? Fizet százezer forintot. Feltehetően nem megy ebbe tönkre. Igazat írt az érettségi bizonyítvány kapcsán? Sajnos. És szerintem megkönnyebbül. Mert aki figyelemmel kíséri a vélemyénynyílvánítás szabadságának gyepálását - a Honlap gazdája felelős a kommentekben leírtakért - egy kicsit félt, nem-e ragadtatja el magát a jónép. Aztán van két választási lehetősége. Vagy nincs  komment, vagy fizet, mint a katonatiszt. Szerintem a jónép közélet iránti csömöre miatt sikerül ennyivel megúsznia. 

Tényleg. A többiek mind olyan fenemód tisztességesek?

szánalmas II.

tommy11 -

2014.10.01. 12:29:07

Eddig csak sejtettem, de most már tudom, hogy mi vagy ki a szánalmas.

Nincsenek hamis állítások a cikkben ( még mindig ), ugyanis ha Kedves ősabonyi elolvasod a szkennelt írás RÓMAI II. címszó alatt futó szöveget, akkor rájössz ( rájönnél érettségivel vagy anélkül pusztán józan logikai gondolkodással ), hogy miért lett a fellebezés beadva. Nincs sem szóháborúról, sem semmi másról, ugyanis TE vagy itt egyedül, aki megpróbál ( elégé szánalmas módon ) veroniqnak alá tenni, de mivel sem az értelmezési kézséged, sem az érvelésed nem helytálló, így ez csak egy nagy durranás a vízipisztolyban. Folyamatosan lövöd az öngólokat és hiába próbálnak "segíteni", hogy ne tedd, mert csak ártasz magadnak; csak azért is csinálod. Hát lelked rajta. Csaljál még sok mosolyt sok-sok abonyi arcára.Vigyor Csak ne felejts el majd esetleg bocsánatot is kérni, ha a végén mégis a főszerk. asszonynak lesz igaza. {#emotions_dlg.big}

veroniq

ősabonyi -

2014.10.01. 09:33:45

Tényleg szánalmas, ami itt történik cikkben, kommentben. De, hamis állítások vannak a fenti írásban! A törvény előírja, hogy az ilyesfajta bejelentésnek vannak formai elemei, ilyen a bejelentő-kérelmező címe, azonosítója. Veroniq azt állítja, hogy azért utasították el a bejelentést, mert az ő fellebbezése alapos volt. Ez nem igaz! Nem azért. A fellebbezését és a (durván hamis) cikket sem vizsgálták, mert a beadvány nem felelt meg a formai követelményeknek. Nem arról van tehát szó, hogy veroniq-nak igaza van, hanem arról, hogy a beadványt nem vizsgálták meg "odafönt", mert a törvény előírja azt a két formai elemet, ami abból hiányzott. A területi választási bizottság határozatának tartalmi részével sem foglalkozott a Nemzeti Választási Bizottság, hiszen az egész beadványt vizsgálat nélkül elutasította a formai hibák miatt.

Ezért szánalmas ez a fajta szóháború és az újabb összemosási kísérlet a kommentelésben. A portál és veroniq vesztésben van és el is meszelik majd, mert - mondjuk így - hibázott. Ezen nem segít, hogy följelent, meg más ügyet ránt elő, meg fenyegetőzik. Le kéne higgadnia. Félek, nem fog.

szánalmas...?

tommy11 -

2014.10.01. 09:22:06

"A Nemzeti Választási Bizottság megállapítja, hogy a TVB jogszabálysértő módon járt el..." A Nemzeti Választási Bizottság álláspontja szerint a kifogás a fent megnevezett kötelező tartalmi elemek hiányában érdemi vizsgálatra nem alkalmas, így azt a TVB-nek érdemi vizsgálat nélkül el kellett volna utasítani."

 

Borzasztó ezt a két mondatot elemezni. Lehet, hogy érettségi is kell hozzá????Király Semmilyen hamis állítás nem szerepel sem a cikkben, sem a határozatban. Ha igen, tessék jelezni, hogy a megfelelő jogi lépéseket meg lehessen tenni a portál ellen. Banális hiba szerepel a cikkben, majd a határozat, amiből kiderül, hogy pontosan mi is volt a banális hiba. Ehhez is ???kell??? érettségi... Saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt az, aki megpróbálja az ügyet elbagatelizálni, aki még mindig veroniq nyakába akarja varrni az egészet.

Szánalmas.

Én a FIDESZ helyében elhallgatnám az egészet

ortega -

2014.10.01. 07:17:40

Én a FIDESZ helyében hagynám az egészet. Bebizonyosodott, hogy nem eredeti az Érettségi bizonyítvány. 

Közokirat hamísítás. Veronika miben hibás? Tudomása volt a tényről, és azt hittte a dolgok rendje - módja szerint megindul a büntetőeljárás. Amikor az iskola leve megjööt, hogy nem szerepel az az évi érettségizők listáján - a FIDESZ-ek el kellett volna határolódnia a jelöltjüktől. Ugyanis hiába nyer, mit mond az új Ötv:

29. § (1) Az önkormányzati képviselő megbízatása megszűnik:

d) méltatlanság megállapításával;

 

38. § (1) Méltatlanság miatt a képviselő-testület határozatával megszünteti annak az önkormányzati képviselőnek a megbízatását,

b)22 akit szándékos bűncselekmény miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek; (hogy felfüggesztett - avagy letöltendő, mindegy)

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100189.TV&timeshift=1

Szóval én a FIDESZ helyében lebeszélnék mindenkit, hogy lépjen. Menteni a veszett fejsze nyelét. 

 

Én örülnék, ha minden önkormányzatnál a választások után független (társadalmi) bizottság győződne meg az iskolai végzettségek valódiságáról. Szerintem lennének meglepetések. 

veroniq

ősabonyi -

2014.10.01. 06:50:00

Én még várnék azzal a hozsannázással! A fenti iratból kiderül, hogy bizonyos személyi adatok hiányoztak a beadványból, EZÉRT nem vizsgálta az illetékes bizottság az ügyet. Ha jól értettem, akkor kettő: egy személyi azonosító, meg egy lakcím. Nem azt állapította meg, hogy ez a portál és vele a tisztelt főszerkesztőnő ne követte volna el azt, ami a beadványban szerepel, hanem csupán azt, hogy két adat hiányzott. Ezzel a hozsannával megint hamis látszatot kelt a portál, ami nem éppen elegáns. Ha valóban nem sértődött fruskaként viselkedne, akkor azt írta volna, hogy a nemzeti választási bizottság adathiány miatt elutasította a portál ellen született beadványt. Az adathiány valóban banális hiba. A hamis állítások azonban sokkal nagyobb súlyúak. Egyáltalán nem banálisak. Szándékosak, félrevezetőek, ártó szándékúak. Miért van erre szüksége veroniq-nak? Kit szolgál? mennyiért? Nem gondolja, hogy ezek a kérdések fölmerülnek sokakban?

 

Sötét gyalogsággal nem lehet csatát nyerni!

Magyarabb -

2014.10.01. 00:04:53

Nem bírom összeszorítani a számat a röhögés miatt! Ez az ember irányítja a kampányt? Nyilván valami csúcspozícióra számított a választási győzelem esetén... Rossz hírem van! A győzelem elmarad, de legalábbis tolódik. Ezzel a tehetséggel biztosan! Bele sem merek gondolni, hogy a beadványkészítő Gábor Gábor milyen támogatási pályázattal lepné meg a bíráló bizottságot... Síró-nevetőgörcsöt kapnának az ittenihez hasonló fércmunka kapcsán Király  Megkérdeznék, hogy ki kér támogatást...? Ugyanis az iratokból nem derül ki :) Gábor ecsém keress más foglalkozást, mert ami nem megy nem kéne erőltetni... Kiröhögteted magad, meg a megbízóidat is. Én nem fizetést adnék neked, hanem ha a középkorban élnénk deresre húzatnálak!

 

Jöhet a helyettesed! 

  


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok