Mi Abonyunk - Bezzeg a nagykőrösi MÁV állomás az nagyon rendben van... Képekkel
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.08.26. 12:48

Az abonyi MÁV állomás ocsmányságáról már többször cikkeztünk. Most egy közeli település állomását bocsátom közszemlére, kis cikkel.

Gondot okoz Nagykőrös központjában, hogy egyetlen nyilvános illemhely sem üzemel folyamatosan. Utánajártunk, hogy mi a helyzet a MÁV állomáson. A tapasztalatok nagyon jók! Annak ellenére, hogy a burkolat, berendezés már 1000 éves, de rendben vannak tartva, tiszták... A WC-k szintén, sőt fel vannak újítva, tisztán vannak tartva, még büdös sincs.

 

A buszmegállóval ellentétben a nyitva tartása hajnaltól késő estig (22-ig) van, a biciklitároló fedett, körbekerített. Viszont a busz nem sűrűn jár. Mondjuk nem tudjuk, mennyire lenne rá igény. Sokkal jobbak a körülmények, mint a buszállomáson. Köszi MÁV!

HH

 

Képek IDE kattintva a témában

 

Az abonyi gondokról korábbi írásunk IDE kattintva

Közélet:
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nem csak a tisztaság...

kiskegyem -

2014.08.28. 12:46:53

ami elkeserítő az abonyi vasútállomás létezésében. Ha kerékpárral megy az ember a vonathoz, izgulhat egész nap, hogy amikor hazaér vajon meglesz-e? Nappal vagy sötétben féljen jobban egy nő a vasútállomás környékén? Hiszen tény, hogy már nappal sincs biztonságban - rablás, szemérem elleni erőszak, stb. Ekkora város és egy egész paddal rendelkezik a váróterem, mert nem lehet nyitva tartani a régi várótermet a vandálok és egyéb aljas népség miatt! De még ebben a picurka váróteremben is elviselhetetlen sokszor a bűz! Tény, hogy sokat szidjuk a vasutat a késések, járatkimaradások miatt, de úgy gondolom, hogy az állomás külbecse és biztonsága már nem csak az ő feladatuk, hanem mi utasok is részesei vagyunk a kosznak. A biztonság meg talán itt a legkisebb -, hogy ez kinek vagy kiknek a nemtörödése - azt én már nem tudom megitélni, csak azt, hogy nagyon rosszul esett, hogy 2013. évtől a mai napig számítva 4 kerékpáromat, és egy nyerget loptak el tőlem!

Tisztaság !!

Szilvi -

2014.08.27. 12:24:07

Ezt a  szót,hogy BEZZEG én is sokszor fölteszem magamban és néha már hangosan is és a lányom ahogy nő ő is mondja.Bezzeg máshol tisztaság van és van WC nem hogy tiszta WC de itt Abonyban semmilyen.Az képemről lesűlt volna a bőr ha a polgármester asszony helyében lettem volna mikor a Tévében vetítettek egy riportot,hogy kiskutyákat találtak az Abonyi Vasútállomás mellékhelyiségében.Fel tették a kérdést nekem az ismerőseim,hogy és ti oda mentek el ha dolgotok van Vonat indulás előtt?Na szép köpni nyelni nem tudtam.NEM úgy indulunk el a gyerekemmel,hogy négyszer is rá szólok menny el mert tudod hogy....

Mondhatom azért vannak büszkeségei Abonynak!!

Csak egyet tudok mondani én már 12éve elkerültem a szülő városomból ide és ha haza megyek mindíg szebbnél szebbnek látom hogy miért mert mindíg csak szépítik pedig csak egy kis Hajdú-Bihar Megyei Város de itt csak felesleges köröket futnak és pénz kidobást csinálnak.Megcsinálták a Piac csarnokot előtte mi van ugyan kelünk feszünk a sok kavicsban és ha eső van a pocsolyában bent horrorisztikus a helypénz.Közbisztonság arról ne is beszéljünk leteszem a biciklit már el is tünt hajnalban ha mennem kell dolgozni görcs van a gyomromban,hogy mikor támadnak meg a tutyák{#emotions_dlg.smiley}

Ez olyan mosolyogni való dolog néha de nem annak akivel ez megtörténik,mert mikor már ez többször is megismétlődik akkor már ki alakul az emberben egy ösztön,hogy minden zörrenéstől össze rezzen és liftezik a gyomra és az egész napja el van cseszve!!

És ezt üzenném annak az illetönek aki legelsőned de szó szerint leg elsőnek olvassa el ez a hozzá szólást,hogy sajnos ismételten arra kell hogy menjek hajnalban vagy éjszaka meg szeretném kérni kicsit körűltekintőbben nyomják meg a gombot mikor a kapu becsukásáról van szó mert van úgy,hogy kint felejtődik az a gyönyörű szép kutyus és ő engem nem csak hogy nem ismer de már útál is{#emotions_dlg.Ghost}KÖSZÖNÖM!!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok