Mi Abonyunk - Akarod, hogy jöjjenek?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.04.12. 15:57:36

 IGEN, na végre! 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 NEM, már csak az kéne! 
 Mi a túró az a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület???? 
Eredmény

Különvélemény:
 9 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Ezért fizetik a lakók a súlyadót?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Áldozatok már vannak

ellike51 -

2011.04.14. 10:18:30

Abonyban is. Emlékszem a Somogyi úton két éve körül az idős nyugdíjas házaspárhoz jöttek hívatlan látogatók a nyugdíjfizetést követően. Nagyon csúnyán helybehagyták őket, a rendőrség gyors munkájának köszönhetően hamar meglett az elkövető. Azóta már csak az özvegy él, de máig rettegésben ugyanott, ahol a sokk érte.

Válasz

Truckman -

2011.04.13. 14:33:48

Teljesen igazad van. Majd ha ITT IS ÖLNEK EMBERT A BŰNÖZŐK, vagy őket öli(k) meg valaki(k), mert tele van velük a töke(ik)  ráérnek akkor majd elgondolkozni a probléma megoldásán, a "föntiek", ill. a hatóság! Idő kérdése csak annak a szikrának a keletkezése! És az, az egész bagázst lángragyújtja majd se perc alatt sebtiben!

Azok az emberek kik kint sétálgatnak, elhiheted nekem, nem fognak beleszarni! El sem kezdték volna Lencike!

Kérdés...

Lenkice -

2011.04.13. 13:02:15

....azokhoz, akik szeretnék, hogy Abonyban járőrözzenek az egyesület tagjai?

Mit oldana ez meg? Mit oldana meg az, ha mondjuk 2 napra lejönnek ide akár több százan?Azok akiknek ennél sokkal rosszabb helyzetben lévő településeken van dolguk. Olyan helyen ahol mondjuk már embert is ölnek a bűnözők.Persze ez is elkeserítő ami már Abonyban van, de rajtunk múlik mikor kapjuk össze magunkat és mikor teszünk ellene. A lakosságnak kell tennie és nem messziről érkezettnek akik egyszer elmennek. Mit hagynak itt? Ki tudja. Talán már nem csak fenyegetéseket kapnak egyesek.

Csak egy pillanatra álljatok meg az írogatással és komolyan gondolkodjatok el!!! Mit oldana meg?

Nem értitek még mindig azt, hogy minden településnek a saját lakosságának kellene megoldania ezt a problémát? Ha már a rendőrség nem bír vele?

Miért mástól várjátok még MINDIG a megoldást?

Ha jól tudom Abonyban is vannak tagjai ennek az egyesületnek. Járőröznek is. Nem gondoljátok emberek, hogy nem itt kellene írogatni, hanem be kellene lépni hozzájuk, vagy akár civilként is összefogni velük és együtt dolgozni!!!??! Itt osztjátok az igéket ahelyett, hogy felkelnétek végre és az utcákon sétálnátok TI IS!!! Persze ez a legkönnyebb, itt írogatni, másokat bírálgatni, másoktól segítséget kérni. Aztán majd azt is bírálni és így tovább.Az itt folytatott írogatásaitokkal akár majd eléritek, hogy azok az emberek (civilek) akik már kimentek sétálgatni az utcákba és a TI értékeitekre is vigyáznak, a ti házatok előtt is figyelnek megunják az egészet és ugyanúgy belesz...nak majd mint ti. Nem össze kellene fogni végre? Pont ti aki itt írogattok és "okosak" vagytok végzitek a legnagyobb megosztást!!!!!!!!! (akinek nem inge nem veszi magára)

Truck!

pjt -

2011.04.13. 08:50:16

Csak nem olvasod a cikkeimet? Ezt az erdőtüzes hasonlatot már én is alkalmaztam, bár kicsit (nagyon) más volt az üzenet  lényege. :D

Dehogyis érted

Truckman -

2011.04.13. 07:32:49

Erdőtüzek minden 50 évben legalább 1x szoktak lenni. Ezen hon dombjain már akkora a gaz, hogy bármikor lehet egy erdőtűz! Bár az is igaz, hogy mikor tűz gyullad, más fák is el-vagy megégnek! A tűz nem szokott válogatni! Szóval ha körülnézel ebben az erdőben, de már ha felmászol egy vadlesre, és körültekintesz, más környező erdőkben is füstölög már az aljnövényzet! Bármikor öngyulladhatnak! De semmi para Magyarharcos! Mikor elvonul a tűz, lehet hogy marad egy két gazos terület, de az újraburjánzani már nemigen, vagy csak évtizedek alatt tudnak majd újjabb területet hóditani! Nemhinném, hogy  minden fenyő odavész majd! Soknak tözse, kérge, vagy gyökere megég majd,de túléli az erős élni akaró! Biztosra veszem, hogy azok tobozaiból is, majd magot hullatva alá a lombozatukból, új csemeték növekedhetnek majd a tűzpusztította talajokon. Még sok facsemete a tűzben, sok surján elég majd a "tisztítótűzben", a gazokkal egyetemben!KirĂĄly

Ez a természet rendje, ha még nem láttál volna, nem olvastál volna erdőtüzekről eleget!Ártatlan

Értem...

magyarharcos -

2011.04.12. 20:13:52

Magyarul pusztuljon ki és el minden(ki),majd talán utána...???

 

Honfi

Truckman -

2011.04.12. 19:00:48

Sokakkal ellentétben biza igen! Bármikor tudok akár hozzászólni is! Elsődleges internetem, mikor nem dolizok, az az itthon ADSL. Másodlagos, ha dolgozom, akkor a laptopomról egy Stick, vagy arról LANon át a céget lopva, vagy hotspot csati hely. Ha nincs egyik sem kéznél, akkor a SEX10i- telómról szólogatok hozzá bárhonnan, bárhova, bárkinek!

 

Ne irÍgyelj! Lehet(ne) neked is 3 internetelőfizetésefd is akár,+ 1 olyan munkahelyed, hol csak 31 napból 10et dolgozol, 20at itthon vagy ha akarsz, de ugyanúgy fizetik azt a 20 napod is, mint ha dolgoznál!

 

Szép vers! Azaz dal! Rímes, és rímes!

Én ide nem ültetek fenyőt Magyarharcos!  Majd egy erdőtűz után, ha nem égnek meg gyökereim! Talán utánna majd! Előtte fölösleges!

provokáció?

magyarharcos -

2011.04.12. 18:10:20

Az utóbbi időben amikore lehetőségem adódott, megfigyeltem hogy Truckman nevű hozzászólónk a nap szinte bármely pontjában képes hozzászólást szinte bármihez írni.A hangsúly pedig azon van hogy bármikor...ennyi ideje lenne mindenre?

De "irigylem"....

S bár ugyanaz ismétlődik
Száz meg száz éve régen
Mi ébresztő kiáltás helyett
Suttogunk csak a szélben
Megmondom én, hogyan lehet
Hogy magyarként éljük a jövőt:
Ameddig azok döntik
Mi ültetjük addig a fenyőt

Mi a túró az a...

Truckman -

2011.04.12. 16:14:14

A zsidók vacsizni készülnek, mikor valakik verik az ajtót odakint!

Megszólal a családfő:

 

-KIJAZ? KI VERI ÍGY AZ AJTÓT?

 

Mire az ajtó mögötti hangok:

-Barátok!

 

-ÉS HÁNYAN JÖTTETEK?

 

-Fünf!

 


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok