Mi Abonyunk - Miért?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.03.16. 20:52:48

Üdv Mindenkinek. A kommenteket a rendőrséggel kapcsolatos cikkekből nem töröltem, zároltam. A közbiztonsággal kapcsolatos fórumnak nincs vége. Itt lehet írni. De! Nincs helye az alpári stílusnak és a full- rasszista megnyilvánulásoknak. Most jöhetnek ide a kommentek. Hiszen azok a cikkek egészen másról szóltak, szólnak. Kérek mindenkit, hogy tanúsítson önmérsékletet!


Üdvözlettel: Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

Különvélemény:
 90 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
**

brownie07 -

2011.03.21. 20:25:55

 T. úr szavai: 

\\\"Vazze, 2 élvezkedő cigány így kiakasztott pár Magyart?\\\" mi ez már ha nem rasszizmus már ha cska olvasunk a sorok között és figyelembe vesszük a kis-és nagybetűket is mintha te sz*tad volna a spanyolviaszt akkora arccal írod ezt mintha te tudnál bmit is tenni kevés vagy te ide és egy ilyen ember mint te az is maradsz egy saját magát szórakoztató magánakvaló kamion söfőr.

Ide érzem...

Truckman -

2011.03.21. 20:16:51

...hogy minden 1-es szavam, "átszakítja lelked"!KirĂĄly

Na löpá véled "hibrid"!

 

-

brownie07 -

2011.03.21. 20:12:08

Leperegnek a szavaid...

1 valami majd jusson eszedbe...

Truckman -

2011.03.21. 20:09:56

... majd ha itt az idő! Ki is nevet majd a végén!

T. úr

brownie07 -

2011.03.21. 20:09:53

még mindig nevetséges vagy és az is maradsz...

T. úr

brownie07 -

2011.03.21. 20:06:21

még mindig nevetséges vagy és az is maradsz...

Resident Evil

Truckman -

2011.03.21. 19:42:19

Téged is megfertőzött a vírus, öregróka amint azt itt, meg máshol is, olvasom! De jó érzés nem Ketila?! He-he-he!

brownie07

ketila -

2011.03.21. 19:30:03

Tökéletesen igazad van mert az orkok is Magyarok.

Mihez viszonyítod azt hogy több Magyar (gondolom a fehér társadalomra értetted) van a börtönben?

Abszolút értelemben sem igaz hát ha még az ország "magyar és "ork" arányában nézzük!!!

megbélyegzés

Truckman -

2011.03.21. 19:15:01

...rajtam már van 1 "BÉLLYEG"! 666 Király

Ne vedd magadra lelkem, írásomat!

*

brownie07 -

2011.03.21. 18:46:05

Nem is értem mit gondolsz te valójában magadról...Szánalmas a viselkedésed régóta figyelem a hozzászólasaidat persze mindig te vagy ez első mert te soha nem hagyhatsz semmit szó nélkül soha semmilyen vitából nem maradhatsz ki!

Hogy mersz bíráskodni akárki felett még hogy HIBRID te szánalmas egoista majom te hatalmas nagy "Truck genya" te aki mindig mindent jobban tudsz mindenkinél mert annyira felsőbbrendű vagy igaz?!

Lehet itt mindenki mocskos sőt van aki lop csal hazudik ugyan így nem kell ahhoz kisebbséginek lenni de még mindig több magyar ül a börtönben mint kisebbségi!

Inkább vezessed továbbra is a kis cuki kamionodat és maradj is benne(ott verjed a melled hogy te mekkora magyar vagy) és néha szállj magadba egy kicsit(és persze a földre is) és gondolkozz el rajta kiket és milyen módon béllyegzel meg... 

 

Érpataki minta!

gárdista -

2011.03.20. 15:13:56

Pár nappal ezelőtt volt szerencsém részt venni, Érpatakonn egy bünmegelőzési előadásonn,amit a helyi polgármester és a rendőr parancsnok tartott.2év alatt sikerült azt elérni nemhogy odatelepülnek a dögevők,hanem menekülnek onnan!!Példás összefogást láthattunk, ők azt mondják nem az számit hogy valaki cigány vagy magyar,két féle ember van törvénytisztelő és bűnöző,az utóbbit tüzzel vassal irtani kell,ők ezt teszik!EgyPLda segély osztás útánn néhány nappal bement 1 C..asszony hogy a gyerekei éheznek és nem tud fűteni rájuk azonnal adjonak neki pénzt mert különbenn itt haggya őket a folyosónn.Nem engedett a zsarolásnak a polgármester úr, élt a törvény adta lehetőségével,értesitette a gyámügyet és még azonn a naponn elvitték a gyerekeket tőllük. Tehát van ezköz,csak élni kell vele!Mindenkinek ajánlom Érpatak internetes oldalát,azoknak legfőképp akiknek az lenne a dolguk hogy ezt Abonyba is bevezessék!

Én már qrvára...

Truckman -

2011.03.20. 14:03:29

...várom azt, hogy minim 1000mérföldkőnyire legyek ettől az országtól! Szeretteimtől távol! Jah, hogy nekem nincsenek is szeretteim, csak 1 szerettem, mi itt tart!

MIT TAKAR AZ, HOGY "ROMA-MAGYAR"?

Én Magyart ismerek, és Cigányt!

Félcigányt sem. Számomra az is Cigány hibrid!

 

...jahh! Hogy szem.ig.-be az van írva neki, hogy ÁLLAMPOGÁRSÁGA:MAGYAR

Az semmit sem jelent!

 

Hol dolizol BoY? Mármint országban! Nem lehetsz vmi, messze!

Süllőnél..

Zsolti -

2011.03.20. 06:05:53

a pont. KirĂĄly

re

anotherboy -

2011.03.19. 23:06:30

Süllő! Azt hittem, legalább te, mint értelmes egyén leszűröd a mondanivalóm lényegét, de sajnos te is félreértetted.A lényeg röviden és tömören, hogy ennek az itt vagdalózó csoportnak is annyi esze van mint akik miatt ott tart az ország ahol tart, mert nem a valódi megoldásra keresi egyikük sem a problémát, hanem még fokozzák azt. Ha félreérthető volt akkor sry. Ja és Isten ments, hogy én észt osszak itt. Megteszik mások helyettem. Ja és a két tárbor az igazából egy.... a meggondolatlan és buta emberek akik faji hovatartozás alapján többnek hiszik magukat a másiknál.

Szundi...

Süllő -

2011.03.19. 18:05:50

Értelek, de Anotherboy két tábort említ, akik miatt kell 1000 km-re élnie és dolgoznia. Ez ugyan lehet a Fidesz és MSZP, de a szövegkörnyezetből inkább az általam említett jön le inkább. Természetesen tudom, hogy a lóvé diktál és nem más, de épp ezért írtam, hogy adogatni szerintem csak idehaza kellene. A többi észrevételeddel egyetértek Mosoly Üdv

Süllőnek

szundi -

2011.03.19. 16:27:05

Bár nem ismerem anotherboy-t,de biztosra veszem,hogy nem az általad leírt okok miatt ment külföldre! Sajnos egyre több családfő kénytelen külföldön dolgozni azért,hogy itthon el tudja tartani a családját. Nem könnyű,de a számlákat ki fizetni valamiből és marad a folyamatos aggódás a szeretteink miatt,hogy ne történjen semmi rossz a következő találkozásig! Vannak ismerőseim akik már huzamosabb ideje külföldön élnek,és nem is tervezik a hazajövetelt! Minek-mire?   Beilleszkedtek,dolgoznak,de ők mindig is kívülállók lesznek az "őslakosok" szemében.

További szép napot!   

 

 

1000 kilométeresnek...

Süllő -

2011.03.19. 11:28:50

Aranyapa be ne meséld már, hogy az országban egyre fokozódó magyar-cigány ellentétek miatt költöztél el külhonba. Király Továbbá attól sem vagy jobban magyar, hogy a külföldi körülményeid alapján távolról, az itt megjelent írásokat szűrve ítéled meg a honi, napról napra romló gazdasági és kisebbségi helyzetet. Úgy gondolom örülj, hogy Neked megadatott a külföldi munka a beilleszkedés lehetősége, aminek alapján jövőt tudsz tervezni ellentétben az itthon maradt fiatalokkal.

Nagyon magyarul: gyere haza, élj Magyarországon, éld át a napi gondokat, akkor oszthatod az észt.

Üdv

{#emotions_dlg.sullo}

 

:)

szundi -

2011.03.18. 21:45:57

Szép estét!

Nagyon jó ez a fokozott rendőri jelenlét,de még jobb lenne ha végleg így maradna! Akkor talán lehetne nyugodtan aludni!

Köszönet a rendőröknek!

Jó éjt mindenkinek!\"\\"Mosoly\\"\"

re:...

scalper -

2011.03.18. 21:41:42

Nem hiszem hogy az ország összes,de főleg gazdasági problémáiért a közhagulat lenne felelős,a rossz közhangulat sokkal inkább következménye mintsem inkább előidézője a problémáknak.Mégcsak nem is elsősorban a társadalom vagy annak bármely része a felelős azért ha valaki nem tud itthon érvényesülni.Szerintem az itt kommentelők közül sem mindenki feszültséget akar szítani,hanem egyszerűen ezeket élik meg,hogy betörnek,lopnak,és történetesen ezek nagy részét kissebbségiek követik el.Senki sem születik fajgyűlölőnek,azzá válik.A problémák elől pedig nem elmenekülni kell hanem valóban megoldani,bár ez nyilván nehezebb 1000 km-ről.Magyarságtudat 1000 km-ről...hm. "Mivel engem magyarnak teremtett az isten,szerepem mint az emberiség egy kis alkatrészének,a magyar nemzeti egységen belül lehet csupán.Magyarságom tehát egy istenkészítette sajátos tulajdonság,mely mint minden más alkatrész,más helyen más szerepben csak értéktelen lomtári kellék" Wass Albert

a helyzet fokozódik

veroniq -

2011.03.18. 21:04:15

Truckman

majomka -

2011.03.18. 20:31:15

skarabeus az írta,hogy csak kamuztak a zsruknak,hogy 40-en vannak!

Csak azét,hogy kimenjenek a házhoz a rend-őrei!

üdv {#emotions_dlg.Truckman}

kemény voltál...

veroniq -

2011.03.18. 20:28:03

Szia Boy, üdv! kemény voltál, de értelek... Sajnos nagyon is értelek! Végre itt a " harmadik oldal "! Köszi a kommentet: Veronika

...

anotherboy -

2011.03.18. 20:22:10

Az oldalon jelenlévő hangulat és a kommentelők (tisztelet a kivételnek) nagyon jól rávilágítanak az ország problémájára. Ezúton szeretném megköszönni mind2 tábornak, hogy miattatok kell kb 1000 km-re élnem és dolgoznom a szeretteimtől távol azért, hogy haladhassak valamerre, mivel nektek köszönhető, hogy az országunk ott jár ahol most. Azoknak a felelőtlen buta embereknek akiknek a feje -nem az esze mert az nincs-nem azon jár, hogy hogy lehetne a problémákat orvosolni, és csökkenteni a feszültséget, hanem inkább ráraknak egy lapáttal. Összegzésül csak annyit, hogy kedves magyarok! Nem attól magyar valaki, hogy utálja a cigányságot, és szítja ellenük a feszültséget, hanem mert magyarságtudata van, és ebbe az eféle megnyíivánulások a magyarságtudatba nem tartoznak bele. Kedves roma-magyarok! Azért irtam így mert ti is magyar állampolgárok vagytok. A cigányság híres az eszméletlen nagy alkalmazkodóképességéről. Ez valahogy nem tükröződik mostanában, persze megint tisztelet a kivételnek. Mégegyszer köszi... Üdv: boY

Ha 40-en...

Truckman -

2011.03.18. 19:35:00

...voltatok, mi a szarnak hívtátok őket? Beszarás!Király

Süllő

skarabeus -

2011.03.18. 19:11:18

Na röviden!! 12 libát elloptak tőlünk! Be jelentettük a rendőröknek fel vették a jegyző könyvet! De közbe jöttek infók hogy hol lehetnek a libák!! Egyik család tagunk ki ment a kisebbségi családhoz és ott meg támadták!! Szóltunk az abony rend őreinek és nem jöttek ki!! Utánna megint telefonáltunk és azt mondtuk hogy vagyunk vagy 40 en és így 5 percen belül kin is voltak a rend őrei!! Érted már ??

jaj csak folytatást neeeeeeeeeeeeee

pjt -

2011.03.18. 18:36:39

Szerintem ha folytatódna a sztori, csak még zavarosabb lenne. Ez a szakzsargon keverve a butasággal............... jaj

Szent bogár...

Süllő -

2011.03.18. 18:29:56

Valszeg bennem van a hiba, de nekem egy kicsit zavaros a sztori. Tőled lopták a libákat? Rendőr verte meg a családtagodat? Tettünk kijelentést? Kik? 40-en?

Érdekelne a folytköv...Meglepett

Csak figyuztatásképp!

Truckman -

2011.03.18. 18:25:46

1ik rokonomhoz tegnap este, megpróbáltak betörni! A házőrzője erőssen ugatott, erre kiment, hogy megnézze, majd a blökit elengedve, az a kiskapuhoz rohant csaholva! Miközben ő is odaért, már csak sebes lépteket hallott távolodni! Aztán mikor körülnézett, akkor látta meg, hogy a kerítésétől úgy 1 méterre lévő aludobozt akarták "meglovasítani", mi a reduktort (nyomáscsökkentő) védi, az időjárási viszontagságoktól a gázvezetéken. Nincs az egész 2 dkg, de kellett volna neki(k)!

 

Tuti Magyarok voltak, és nem is CIGÁNYOK!

 

Egyet aszondok! Én nem fogok "kimenni", csak szétlövöm a (jobb esetben) kézfejét, egy 18milis gumilövedékes DRAGONnal!

 

VIGYÁZZATOK!

??

skarabeus -

2011.03.18. 18:03:35

Szólni minek, libalopás után a libák tartózkodási helyét meg tuttuk. Szóltunk az illetékes személynek ő igéretet tett vagy ő vagy küld ki valakit 8.30 tól 15.00 ig várakoztam, 15.00 után kerestem ismét az illetékest nem volt bent  közben családtagom meg bizonyosodott a valóságról. "Igazság". A család tagomat az egyik spanjuk meg verte igaz tettünk olyan kijelentést hogy vagyunk vagy 40 en kamuból megyünk a tett színhelyére. Ebben a pillanatban megjelent a rendőr autó 4 rendőrrel. A sértettet nem vitték ki a tett színhelyére de ők kimentek majd vissza jöttek a rend őrei. megkérdeztem hogy ki megyünk-e a libákat meg nézni az illetékesek mivel 4 en voltak azt mondták minek.? Kérdés azóta is meg válaszolatlan maradt Miért nem mehettünk ki velük??

Igazad van

scalper -

2011.03.17. 19:37:08

 árpádsávos,utánna minden folyik majd a régi kerékvágásban,bár én nem hiszem hogy egy hónapig itt lennének.De sztem eleve a bűnmegelőzésre kellene jobban figyelni,nem csak a bűnüldözésre...miért kell egy fél várost lerabolni ahhoz hogy felfigyeljenek a problémákra,és tegyenek ellene valamit?De azok is hibásak ennek a helyzetnek a kialakulásában,akik betelepítették,vagy engedték a letelepedését sok új"kissebbségi polgártársunknak"

Hol volt????

veroniq -

2011.03.17. 16:51:54

Hol volt a betörés? Mit vittek el???? Ă–ÜÜÜ

sértet

Feri51 -

2011.03.17. 16:41:08

tegnap is betörés volt és ittvolt a sok rendőr mondjátok meg mi ez

sértet

Feri51 -

2011.03.17. 16:35:49

mi  van már itten hogy nem csinálnak  semmit a rendőrök?????

majomka

Lev -

2011.03.17. 16:18:27

hidd el, én tudok olvasni..

csak reagáltam az előző hozzászólásra.. ha nem tudod értelmezni sajnálom.

amúgy pont van egy idevágó cikkem:

http://www.origo.hu/itthon/20110317-marcius-15-petofi-verset-szavaltak-a-sajtoszabadsagrol-szolo-versszakok-nelkul.html

na

árpádsávos -

2011.03.17. 14:59:03

Szóval az a nagy büdös helyzet hogy kis városunkat elárasztották a jardok!

Nade:ha nem maradnak itt örökre,teszem azt 1 hónap mulva elmennek mi fog változni kérdem én?

Ha már mindenki felfigyelt a rengeteg rendőrre akkor pont a tolvaj rabló dögevő banda ne tudna róla?Meghúzzák magukat addig amíg nagy a felhajtás lecseng az egész dolog és szépen folytatódik minden tovább a maga módján ahogy eddig!

Sajnos ez a jövőkép!

És marad a rettegés a zárkózás a riasztórendszer vásárlás a félálomban alvás!

Ne nézzük már ennyire hülyének a cigányokat se hogy ilyenkor járnak lopni amikor mindenkit megállítanak éjszaka a rendőrök!

Mind1 élvezzük ki hogy lehet egy pár nyugodt éjszakánk utánna majd megint folytatunk elölröl mindent!

Lev

majomka -

2011.03.17. 14:52:07

A kommenteket azért nem olvastad mert nem is tudod!

Lőve zárolta!!:)elöször olvas utána írj + linkelj

http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2011/03/16/Az_orsparancsnok_fel_van_haborodva!(most ezen a linken mit nézek haver?)

ez szerint nincs...

Lev -

2011.03.17. 12:24:08

http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2011/03/16/Az_orsparancsnok_fel_van_haborodva!

 

bár igaz , a kommenteket nem olvastam...

És még kérditek !!!!

TATU -

2011.03.17. 10:56:57

Van,sajtószabadság szégyellem ezeket a kommenteket.

figura

mocskosnácik -

2011.03.17. 10:36:59

Na ezt nem hiszem el, mostmár értem miért vagy rasszista.

Sampon csodákra képes meg a szappam no meg a vizzzz

 

Pimo

FIGURA7878 -

2011.03.17. 10:29:53

Amikor te engem a városban látsz én vagy munkába megyek vagy munkából jövök.A szüleimmel kapcsolatban meg csak annyit,hogy anyám sosem járt segélyért, a faterom meg nem ivott se akkor se most.

A további hozzászólásodra meg nem reagálok.

:)

Zsolti -

2011.03.17. 09:48:33

Én moderáltam. Meg most ezt is. Figyi.

Hehhe-he

Truckman -

2011.03.17. 09:47:02

...Habony Zsótika mondja Nagy Lacának, hogy úgy hiányzik neked az Adminság, mint ablakos tótnak a hanyattesés!

 

Most akkor lám-lám ki is élvezte, PIMO- (moderálva)-hoz intézett hozzászólásának, moderálását pöcsömöccse!


 

Hagyjuk vazze, olyan vagy, mint a futózott Michelin, a 66-os úton!Király

 

Lőrincze Lali!

Truckman -

2011.03.17. 09:38:25

Az meg ki volt?

 

Süllő! Fél éven belül, az egész ország ilyen "undorító" lesz, de nem itt, a VALÓSÁGBAN!

Hmmm...

Süllő -

2011.03.17. 09:22:09

Szegény Lőrincze Lajos bátyánk forog a sírjában. Undorító ami itt folyt...Vejjj

pimo

Zsolti -

2011.03.17. 09:19:52

Köszönjük a hozzászólást.

(moderálva)!!!!!!

pimo -

2011.03.17. 08:26:57

Tisztelt analfabéta (moderálva)!Én nagyon jól ismerlek te régen a somogyi iskolában állandoan velünk (cigányokal) logtál.Akoriban még néha mi atunk neked reggelit mert olyan szegények voltatok, hogy enni valot sem tudtál hozni magaddal!! Anyud akor is segélyé járt az önkormányzathoz akor az neked nem volt baj meg apud elita a pénzt előletek. Akor az neked nem volt baj hogy vannak cigányok.Az osztályban ahová jártunk együt 20-ból 15 cigány gyerek volt akikel nagyon jól el voltál!!!Én nem bántani akarlak ezzel a cikkel csak már idegessit az álandó cigányozásod.Te sem vagy külömbb nálunk,csak mi tiszták vagyunk és jól öltözünk nem ugy mint te akivel ha találkozik az ember az uton akor azt hisszi hogy egy csőves hajléktalan jön vele szembe.Fürödj meg és vegyél magadnak tiszta rendes ruhát!!!Én még arra is emlékszem amikor 8 -dikban azt mondtad az osztálynak meg az osztályfőnöknek hogy kigyok vannak nálatok,és amikor kiment az osztály főnök akkor csak mesztelen csigákat mutadtál neki hogy ezek a kigyok csak még kicsik.Akor is analfabéta voltál most is az vagy pistikém!Gondolkoz el mielött irni kezdel!!!!!

Bassz! Mi volt itt...

Truckman -

2011.03.17. 08:17:56

..."forradalom"?KirĂĄly Vazze, 2 élvezkedő cigány így kiakasztott pár Magyart? Necsinájjátokmánhe!Bleeee Soul? Nem mondták még neked, hogy "Isten" nevét, szádra hiába ne vedd?!LĂĄb a szĂĄjban

hmm

Lev -

2011.03.16. 22:49:11

igen... az analfabéták a kisnyugdíjast lopják meg, aki amúgy is alig tud megélni, az okosak meg az államot...

DE ezeket az okosakat anno azért Kádár elküldte kényszermunkára.. de leszavaztuk a rendszert.

ígyhát élvezzük a versenygazdaságot, ahol senkinek nincs jó fizetése, munkája.. akinek meg van munkája nem fizetik meg, ill. fél, hogy elveszíti.

És sajnos ez a rendszer adta a kegyelemdöfést a cigányoknak is.

Remélem!

Szeremi Anik -

2011.03.16. 22:49:03

Majd őreink épp úgy megállítják azokat akik ma kivágtak a nagyerdőben fákat és majd mennek érte vissza, mint ahogy a biztonsági övét be nem kapcsoló ismerősömet a kisutcában és egy másikat amikor nem volt 5,30-kor bekapcsolva a lámpája! Az erdész ma teljesen rosszul lett a látványtól ami elé tárult!

oda adtuk

FIGURA7878 -

2011.03.16. 22:46:21

nektek segíjbe!!!!!!!!!!!!!!!
pattan a hurrr

mocskosnácik -

2011.03.16. 22:39:22

Addig csináljátok a feszkot amíg Obama meg nem unja meg a zsidesz társaság!

Munkát nem ad a magyar a cigánynak-de mért nem dolgozik meg minek szaporodik.Pedig már észre sem veszitek de cigány kormányozza Magyarországot szinte.

Magyarokat kiutálják már minden országból de a gipsyt tömbnyire szeretik .

hol a 21000 milliárd amit elloptatok magyarok?????????????????????????????????????????

Mi van a szólásszabadsággal? :D :O

Lev -

2011.03.16. 22:36:04

Itt nem az a probléma hogy nem tudják elkapni a bűnözőket.. (úgyértve az is) hisz nem lehetnek ott a rendőrök mindenütt egyszerre.. ez érthető sajnos.

Itt a probléma az, hogy a rendőrség játsza az agyát fényes nappal a belvárosban, minden magyart beszopatnak (idős bácsik nénik.. zebra kanyar záróvonal közvetlen közelében  a közlekedésbiztonság nevében), de az út szélén csordában járkáló cigányokra nem mernek szólni... ott kerülgetik az autósok őket.. olyankor rendőr sehol nincs.

éjjel meg mivan? katasztrófa...

apropó.. este 7-8 körül, tele van abony kivilágítatlan gyalogosokkal kerékpárosokkal.. a két szememmel láttam, hogy a rendőrök fittyethánynak mindenkire.. de éjjel 11kor, amikor üresek az utak.. akkor bizony bizony meg kell büntetni a szerencsétlen kerékpárost a belvárosban...

Kérdem én.. azért kellett letiltani a kommenteket, mert a szakszerű intézkedés közepette kicsit őrültek háza volt az abonyi közlekedés? :)

Ez Abony, Ez Magyarország..

amúgy most volt a szabadságharc megemlékezése...

hmmm szabadság...

SZABADSÁG

gab79

FIGURA7878 -

2011.03.16. 22:27:48

ha az elmúlt 2000év alatt nem lehetett őket munkára és becsületességre bírni (tisztelet a kivétel)szerinted most sikerül?

Kezdődik

gab79 -

2011.03.16. 22:21:25

a műszak? Hogy lehet arra hivatkozni, hogy "csak 1000-50000"-ig? Meg helyben?

Akkor is LOPÁS! Más 15 napot DOLGOZIK 50 ezerért!!! Más meg ellopja 10 perc alatt!!!!

Lopjatok az adócsalóktól ne a normális munkásoktól! SŐTT! NE LOPJATOK, HANEM DOLGOZZATOK!!!

Na igen!

Szeremi Anik -

2011.03.16. 22:18:49

Címlap

http://barikad.hu/Exkluzív dokumentumok: Évek óta hiába kértek segítséget a cigánybűnözőktől rettegő gyöngyöspataiak

mi ez a csönd????

jobb -

2011.03.16. 22:17:09

De hová tűnt, nem Daemon Hill, hanem mocskosnácink????? De most komyolan.....Kezdek búsulni

Ugyanannyi

gab79 -

2011.03.16. 22:02:38

magyar ül börtönben megközelítőleg mint roma!!

Nem mindegy mennyi magyar közül vagy mennyi roma közül! Arányaiban nem mi vezetünk!

Próbálj meg pártatlan cikkeket keresni gy.patáról!!!!!!! Ne kuruc infósat,meg ne kormányközelit, hanem függetlent!!!!!!!! Érdemes!!

Király vagy jobb!!!!!

FIGURA7878 -

2011.03.16. 22:02:02

Tetszet a vezér írásodNevetősSzerintem a mi nácink még szt hiszi hogy Kanadában van de felkéne világosítani hogy ezMAGYAR HON nemKanada és nem India.

SOkkal Szebb Jövőt a Hunoknak.

:)

admin -

2011.03.16. 21:59:35

Szép gyüjtemény. Hogy honnan ez a szamurájkard fétis. :)

upsssz

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:59:07

http://kuruc.info/r/34/75931/

Tettem!

gab79 -

2011.03.16. 21:58:24

2 hét múlva lezárták!

náci bácsi ácsi

jobb -

2011.03.16. 21:57:01

Te szeretnéd,ha kirabolnának az egyik éjszaka????Veled történt már iylen????

óh

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:55:34

tettél rendörségi feljelentést?

faxom

jobb -

2011.03.16. 21:54:48

Nem beszélek rondán, Zsótika.Mi vagy te, óvóbácsi?????Mindenki tehet arról, hogy itt tartunk.A bűnözők akik elszemtelenedtek,a lakosság,akik nem figyelnek egymásra,nem fognak össze,a rendőrség,aki tehetetlen,ilyen törvények mellett és a városvezetés,amelyik erőtlenül hápog és kaál a választókra amikor baj van.Na erre varrjatok gombot

Az a

gab79 -

2011.03.16. 21:54:28

lényeg, hogy mindent be lehet állítani úgy,hogy szegény romák. Senki nem sajnált, amikor el lett lopva 150 ezer értékben kisgépem, meg plussz az osb fal le lett tépve karácsony éjszakályán!

EZEKÉRT ÉN DOLGOZTAM!!!!!!!!!!!!

KERESETEMBŐL VÁSÁROLTAM!!!! PÉNZÉRT!!!

nem semmi

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:49:48

ennyi k.....ruc infos linket

 

még a végén azt hiszik hogy rasszista oldal.ami persze kizárt

Na.

Zsolti -

2011.03.16. 21:48:52

Relaxáljatok egy kicsit fiúk, mert megszűnik a kommentlehetőség és mindenki mehet aludni. Tudtok úgy vitázni hogy csúnya szót nem használtok? Versenyezzetek ezen.

Kedves Frost!

soul -

2011.03.16. 21:46:11

Nagyon tetszik hogy leosztod az észt nekünk abonyiaknak Te, hatalmas élettapasztalattal rendelkező kultúrlény. A fotód, a stílusod és a stilisztikád alapján írom ezt. Apropó fotó: csak nem véletlen vélek felfedezni az alábbi hivatkozásokon szereplő egyének és közötted több párhuzamos tulajdonságot?

http://kuruc.info/r/46/60613/

http://kuruc.info/r/46/73249/

http://kuruc.info/r/22/69139/

http://kuruc.info/r/22/68235/

http://kuruc.info/r/46/72318/

http://kuruc.info/r/46/58274/

http://kuruc.info/r/46/67681/

http://kuruc.info/r/22/66166/

http://kuruc.info/r/46/64114/

http://kuruc.info/r/46/64163/

http://kuruc.info/r/46/62705/

http://kuruc.info/r/22/62700/

Kélek ne légy Te is ilyen stílusú, magát szentnek és hibátlannak tartó beíró Vendlg itt miabonyunkban :)

Köszi:

s.

Ezt már most megállapítom

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:44:52

Hogy ti.

Csak azzal a külömbséggel hogy a fajtám 1000 ft tol 50000 ft os lopásokat csinál helyben. sajnos.

a te falytád meg nem éri be kicsivel minimum millios nagyságrend és vidékröl stb

nem kel nekem bemutatni az abonyi zsivány magyarokat képesek külföldre menni robogokat kocsikat lopni

na meg lopott bikákat venni.

folyt köv

 

Csináld meg!

FIGURA7878 -

2011.03.16. 21:37:35

De legyen benne minden tolvaj és segíjből élő analfabéta ember is.Lássuk a végeredményt kik lesznek többen.Ti vagy mi?

Hajrá

gab79 -

2011.03.16. 21:34:44

csodálom a tehetségedet!!!!

Én beválalom

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:32:51

Most csinálok egy listát Az abonyi magyar adócsalókról körözőtekről és akiket majd csak most fognak körözni.

Ki fogtok akadni

Szerintem

gab79 -

2011.03.16. 21:28:00

meg akinek nem inge nem veszi magára................

Ha megnéznéd az

gab79 -

2011.03.16. 21:26:10

oldalt,akkor megtudnád! Ha magyar lop akkor az is meg kell hogy kapja a méltó büntetést, de itt abonyban nem a magyarok viszik a prímet!

mocskosnáci

majomka -

2011.03.16. 21:25:17

nyugi van ne csináld a feszkotBleeee

gab79

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:23:08

akko mi vóóna szó gaszi?

mocskosnácik!

FIGURA7878 -

2011.03.16. 21:23:04

Látom a szekeretek kerekét már megtaláltad tehát szerintem megpakolhatjátok a szekereteket és mehettek visza Indiába.

Ha egy

gab79 -

2011.03.16. 21:21:28

kicsit tájékozódnál, tudnál,hogy nem a gárdáról van szó!!!

gab79

FIGURA7878 -

2011.03.16. 21:17:39

kb 1 hónapja jeleztem felétek de még válaszra se méltattatok.Erről ennyit.Ha gondolod keress meg a figura 7878@citromail.hu alatt.

Teljesen

gab79 -

2011.03.16. 21:17:25

igazad van vera! Nem csak a rendőröket kell mocskolni,az a roma amelyik lop akkor is lopni fog ha szidják,sőt még röhög is rajtunk! Magunkba kellene néznünk, lehet hogy mi is hibásak vagyunk,amikorf falat bontanak éjszaka a szomszédunkban, vagy lakatot vernek le a vasajtóról és nem akarjuk meghallani!

Többször megpróbáltam a Polgárőrséggel kapcsolatos toborzó jellegű írásokat, de senki nem reagált, de osztani sokan tudnak!!!!

gab79

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:16:02

MIböl gondolod hogy cigány volt?

 

Talán az ovodába elvert egy cigány s azért lettél m....gárdista

Teljesen

gab79 -

2011.03.16. 21:13:01

igazad van vera! Nem csak a rendőröket kell mocskolni,az a roma amelyik lop akkor is lopni fog ha szidják,sőt még röhög is rajtunk! Magunkba kellene néznünk, lehet hogy mi is hibásak vagyunk,amikorf falat bontanak éjszaka a szomszédunkban, vagy lakatot vernek le a vasajtóról és nem akarjuk meghallani!

Többször megpróbáltam a Polgárőrséggel kapcsolatos toborzó jellegű írásokat, de senki nem reagált, de osztani sokan tudnak!!!!

Frost

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:11:48

Teljessen igazad van.

Abonyiaknak nem jó ha nincs:Rendörség,ovoda,euközpont stb

Abonyiaknak nem jo ha an: Rendörség,ovoda,euközpont stb

 

Szerintem már az sem jó nekik ha nincs bünözés .

 

Én csak Gratulálni szeretnék nektek abonyiak.

Frost -

2011.03.16. 21:08:03

Ebben a vásorban senkinek nem jó semmi (mély tisztelet annak a kevés kivételnek). Csak követelőztök, de semmit nem csináltok. Nem vagytok segítőkészek, csak a rendőrséget tudjátok szídni. A munkájukat kellene segíteni, nem pedig ellenük kommentelni. EREDMÉNYT CSAK SEGÍTSÉGGEL LEHETNE ELÉRNI, de úgy látom itt mindenki szuperzsarunak képzeli magát, mert mindenki tudja, és osztja az észt hogy mit kellene csinálni.

közbiztonságrol röviden

mocskosnácik -

2011.03.16. 21:07:35

A bűnözőknek börtönt, a becsületeseknek tiszteletet .

 

áááááááááááááááá

veroniq -

2011.03.16. 21:03:43

Nem, még haza sem jutottam..... Tudjátok, a legnagyobb baj az, hogy ettől a dühöngéstől még nem oldódik meg Abonyban a közbiztonság kérdése..... LŐVE

Vera

Zsolti -

2011.03.16. 21:02:40

Kiterigettél már?

te meg lemaradtál

veroniq -

2011.03.16. 21:01:49

OKÉ, Te meg lemaradtál.... valakinek másodiknak is lennie kell, ugyebár..... 

veroniq

mocskosnácik -

2011.03.16. 20:59:42

te votál az 1ö

ki lesz az első???

veroniq -

2011.03.16. 20:57:31

Kíváncsian várom, hogy ki lesz az első bátor jelentkező...... Üdv: Veronika


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok