Mi Abonyunk - Abony a bűnös város?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.02.21. 12:12:27

Az elmúlt napokban két abonyi kisbolt feltörése és kifosztása is borzolta a közvélemény kedélyeit. Nem elég, hogy sorra nyílnak nagyobb üzletláncok, a fosztogatók sem kímélik a létükért napi élet- halál harcot vívó helybéli kiskereskedőket. A sértettek elmondása szerint a helyszínelők azt mondták nekik, hogy nem tudják, mi ez a káosz itt Abonyban, naponta háromszor is jönniük kell a városba. Ezt nem értik maguk a kifosztottak sem, mint ahogy azt sem, hogy miért nincsenek meg az elkövetők, annak ellenére, hogy ők szinte biztosra tudják, hogy melyik elkövetői kör garázdálkodott. A szokásosra gyanakodnak. A helyszínelők mindkét bűncselekmény helyszínén fényképeztek, de egyéb módon nyomokat nem rögzítettek. Múl héten szerda reggelre a Méhecske ABC-t fosztották ki, az okozott kár, több mint félmillió forint. Szombat hajnalban a Nagykőrösi úti kisboltot érte támadás, innen 150 ezer forint értékben vittek el árukat a gonosztevők. Részletek, a károsultaktól:

 

Méhecske ABC, tulajdonos:

 

„ Van még olyan lakos itt Abonyban egyáltalán, aki nem akar innen elköltözni? Jöttem volna nyitni csütörtök reggel és azt vettem észre, hogy nincs lakat a külső ajtón, amit szépen visszahajtottak. Nyilván, hogy ne vegyék észre a rablást és, hogy más ne jöjjön be. A belső kétszárnyas ajtót benyomták. A lakat eltűnt, nem tudom, hogy ezt tolvajkulccsal nyitották-e ki, vagy levágták. Tőlem több, mint félmillió forint értékben vittek el gázpalackokat, dohányárut, márkás szeszesitalokat és füstölt húsárut, valamint kávéféleségeket. A kis játékokat tartalmazó automatát is darabokra szétszedték, kifosztották és az alkatrészeket szépen egyesével letették a földre. Innen váltópénzt is vittek el, mintegy 40 ezer forint értékben. Többet nem tartok gázpalackot, nem árusítunk földgázt! Egyszer már az udvarról is loptak palackokat, most bent tartottuk őket egy raktárban, de itt sincs jobb helyük.

 

Ennek az ára darabonként, üresen 25 ezer forint. Kilencet vittek most el. Őrület! Ezek esznek, isznak és még jól is érzik magukat. Biztos sokáig tartott, mire végeztek, de senki sem vette észre őket. Ez vicc. Kutyánk is van, biztos ugatott, de ez sem hatott. Tudomásom szerint nem csak mi jártunk pórul ezen a hajnalon, hanem a Szapáry úton öt helyre is bementek. A szomszédomnál, ahol az udvaron állt az autó semmit sem vittek el, de a személygépkocsinak mind a négy kerekét kivágták késsel. Sajnos itt tartunk. A helyszínelés annyi volt, hogy fényképeztek, nem rögzítettek nyomokat. A jegyzőkönyvet a helyi őrsön vették fel a rendőrök. Nekem ez furcsa, mert amikor korábban, 3-4 éve törtek be hozzánk, akkor alaposabban jártak el a helyszínelők. Akkor nyomokat is rögzítettek. Van gyanúm, hogy ki volt, de bizonyítani nem tudom. „

 

Miközben a boltossal beszélgettem, egy idős férfi is elmesélte, hogy az udvarára a közelmúltban bejött egy tolvaj, aki a kezében tartott egy libát és farkasszemet nézett a tulajjal. Aztán elvitte a jószágot. A sértett feljelentést tett a rendőrségen és látta is ki volt a tolvaj. Ennek jött a határozat egy hónap múlva, hogy a tettes ismeretlen és lezárták az ügyet….

 

Nagykőrös úti kisbolt:

 

„ Szombat hajnalra hatalmas pusztítással jöttek be az üzletbe a tolvajok! Még a falat is elkezdték kibontani az utcafronton, ahol korábban ablak volt. Ebből következik, hogy helyismerettel rendelkezőnek kellett lennie annak, aki végül az ajtóról verte le a lakatot, majd betörte a belső ajtó ablakait és úgy jött be. Érdekes módon a szomszédból hoztak szerszámokat a betöréshez!

 

 

Pajszerrel, franciakulccsal dolgoztak, majd az eszközöket visszavitték a tulajdonosának. Ez elképesztő! A szomszédban megtaláltuk a Kinder Buenos és Milka csokis tálcákat is, az egyik még mindig ott van. Tőlünk 150 ezer forint értékben vittek el dohányárut, csokikat és tusfürdőt. Biztos mosakodni akartak! Én egyszerűen nem hiszem el, hogy ez ellen nem tudnak tenni valamit! A helyszínelők fényképeztek, de nyomokat nem rögzítettek. A lakatot is mi kerestük meg, hogy hova dobták el. A külső lámpabúrát leszerelték és bizonyára poénból feltették a villanyoszlopra. Én nem hiszem, hogy nem hallották a zajt, ahogyan leverték a lakatot a vasajtóról. Még a szomszédban is kivésték a falat. Volt riasztónk, de azt kioktatták. Egy biztos, mi nem árulunk itt többet cigit, azért, hogy másnak jó legyen! Azt is láttuk, hogy a bűntett hajnalán a feltételezett elkövetők furgonjai nem voltak otthon, majd csütörtökön reggel lassú tempóban terepszemlét tartottak a bolt előtt. Én nem tudom, hogy ennek vége lesz-e egyszer! „

 

Lapunk majd beszámol Önöknek arról, hogy hogyan zárult a nyomozás ezekben az ügyekben.

 

LŐVE

 

 

 

 

Közbiztonság:
 30 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Én agyonütném.

BMW -

2011.02.28. 16:36:46

Mindenki tudja kik lopkodnak Abonyban.

Nevetéges mi van itt.

Nem marad más csak az önbíráskodás, sajnálatos.

Bobnak

télapu -

2011.02.27. 06:46:32

Azért jó ,hogy ilyen igazi kemény vagy,és okítassz a kötelességemről.Különben megállítottam a szelei úton a járőrt,és elmeséltem a látottakat,a válasz az volt,hogy menjek velük és mutassam meg atörténet pontos helyét .Remélem teljesítettem a kötelességemet,szerintem a probléma az,hogy a nagyobb rész olyan mint te,aki tudatlanúl megpróbál másokat kioktatni,lehet pont te vagy ill. az ilyenek miatt tartunk itt.

Bobnak.

Hajrá magyar -

2011.02.26. 12:02:29

Azért tartunk erre az irányba, mert az abonyi rendőrök be vannak szarva.

Még senmi sem látta, hogy megvannak állítva a mérgesi lakosok, amikor babakocsin tolják a fa anyagot, rendszám nélkül szaladgálnak fényes nappal, a fehér mikrobusz este 20 km/h gurul a városban világítás nélkül.

Az ismerősöm viszont meg lett állítva nyáron, holott volt kerékpárján világítás rendesen, ja csak az adatok kellettek, aztán meg a my...., vagy az iw....-en rákeresett a buta.

Legalább tudná, hogya  program jelzi, hogy ki keresett rá.:)

Ezért tartunk itt.

Az éjszakákat kényelmesen átaludni az irodában vagy az őrsön rohadt kényelmes, a nyílvános úton pedig kalapáccsal falat bontanak.

Nem a lakosok a hibásak, hogy nem hallják, hanem a rendőr aki éppen szarik az egészre és cseszik járőrözni 2 óránként 1. alkalommal.

Kisebbség (?)

Steve968 -

2011.02.26. 11:14:47

A Lovassy Sándor utcában a régi kastélyban szociális alapon volt bérbe adva, amíg olyan szinten nem tették tönkre, hogy ki kellett költöztetni onnan a családokat. Néhány hete - korábban elvitt nyílászárók után - megbontották a tetőszerkezetet, előbb csak a kisebb gerendákat, majd a a nagyobbakat. Ennek hatására az épület hátsó harmada összedőlt. Micsoda jajveszékelés lett volna, ha alatta marad valaki. kb. 3 nap (vagy inkább éjszaka) alatt az összedőlt rész lehullott gereendáit vitték el. Láss csodát az épület mögötti szocpolos ház frissen létrehozott terasz oszlopok az épületből valók. És kik lakják ??? - költői a kérdés ...

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

bobnak

III.István -

2011.02.26. 11:12:08

Szóval én meg megtettem az állampolgári kötelességem azzal hogy szóltam a polgármesternek,a polgárőr igazgatónak,a településőrnek,a képviselő úrnak akik hülyének néztek és lerítt róluk hogy a másik oldalon állnak.Ha nekik nem oly fontos a közvagyon akkor nekem az?Milyen irányról van szó?

télapunak

BOB -

2011.02.26. 10:25:58

Szóval végül is most arról beszélsz, hogy nem tetted meg állampolgári kötelezettségedet, mely alapján akár eljárás is kezdeményezhető lenne veled szemben.

nehéz lett volna felemelni azt a bizonyost, hogy akár visszatarsd őket, de legalább felhívd a rendőrséget. Ez az igazi hozzáállás. Alább is erről írtak már páran, lehet ezért tartunk talán ebbe az irányba?

 

Fényes nappal

télapu -

2011.02.26. 07:50:49

A napokban jártam az ismerősömnél,Magyar Benigna utcában és nem akartuk elhinni amit látunk.A drága védelmet élvező kissebség,fényes nappal lopja a fát.Az ottartózkodásom ideje alatt kb.2h-ra hossza körül volt 3-rom kanyart csináltak.A kérdés az ,hogy a rendőreink éjjel alszanak nappal mi más dolguk van?

Leho!

Thomas -

2011.02.25. 14:17:32

Nemtudom hol olvastad, én nem találkoztam ezzel a kijelentéssel, de ha tényleg igaz, akkor ezen az alapon például meg lehet magyarázni az öngyilkosságok számának növekedését is mondjuk úgy, hogy az emberek nem azért lesznek öngyilkosok egyre többen, mert reménytelennek látják a helyzetüket, hanem mert egyre jobban vágynak Isten közelségére!

saját hiba is

árpádsávos -

2011.02.25. 13:14:40

Azt azért valljuk be hogy a boltok környékén lakóknak a saját szégyenük is az hogy ki bírták rabolni a két boltot!Ennyire le vannak szarva a szomszédok!

Figyeljünk már egymásra

leho -

2011.02.23. 15:09:20

Az, hogy statisztikailag nőtt a bűncselekmények száma, nem azt jelenti, hogy romlott a közbiztonság. Inkább azt, hogy a lakosság jobban bízik a rendőrségben – véli Pintér SándorLĂĄb a szĂĄjban

Csibe...

Süllő -

2011.02.23. 09:18:09

Te teljesen hülyének nézel minket? Az abonyi dolgozó embereknek megteremtik a maguk kis értékeit fáradságos munkával, a rablóbanda meg naponta ellopja, tönkreteszi. Képzeld aki itt lakik az tudja. Mindenki tudja. Szerintem Te is tudod.  A rendőrök is tudják. Csak szerintem féltik a seggüket, mert egy tolvaj gazembernek több jogot bíztosítanak a jelenlegi rendelkezések mint a zsaruknak. Ez szégyen, gyalázat. Vejjj  Ennek az lesz a vége, hogy hamarosan itt is ménkű fog keringeni a kerítésben - mint Monokon. Ha már az embernem magának kell megvédenie a tulajdonát...Vehee

Hé BOBi?

Truckman -

2011.02.23. 07:09:58

Mijez a csönd részedről?! Elszomorító, hogy ilyen cikkhez sincs hozzászólásod! Csak engem tudtál basztatni!

T. Anikó

TATU -

2011.02.23. 06:27:04

Inkább a Közterület fen tartok létszámát növelném és tenném járőr szolgálatba,mert teljes jogú intézkedésre jogosult.Minek nekem egy olyan szervezet melynek nincsenek jogaik.Nem állíthat meg,nem igazoltathat,na és visszatart,kit esélye sincs egy civil társaságnak még akkor sem,ha leszerelt ill. nyugállományú Rendőrök,de ezt Ök is jól tudják.Az autót a kerékpárosoknak ki kell kerülni,veszélyezteti bíztonságukat,meg kell állniuk,ha mellettük jármű halad el,és sokszor ki kell jönniük a sárgavonalon kivülre.Veszélyes és felelőtlen,amit csinálnak a közbíztonságra az amúgy is életveszélyesen közlekedő vagy idős kerékpárosokra.De csak egy vélemény,és azért vagyunk e nagyszerű honlap csevegői,hogy kitárgyaljuk egymást békében,barátságban.

Mindig a kissebség!

csibe -

2011.02.22. 23:31:51

Csak ezt tudjátok irni hogy a kissebség és ha nem ők voltak éppen?
Mert tudomásom szerint nem lettek elfogva a tettesek akkor honnan tudjátok hogy a kissebség volt? 

bilincset rá!

kuci18 -

2011.02.22. 19:42:03

Mikor lesz itt rend ? soha ? fényképpel be mutassák hogy rossz helyen parkolnak ? ez a menő? nyomozni azt nem ? persze hogy bátran csinálják tovább ,ha nem kapják el

/Nincs itt semmi probléma/

KOPPÁNY -

2011.02.22. 17:28:29

Osztom a felháborodást a sértettek részéről! De még mindig nem elég a baj!!!! Miért is??? Mert a gondolkodásuk még nem érte el azt a szintet,hogy ha nincs más megoldás!?? ÖSSZE KELL FOGNI,MERT AZ ÖSSZEFOGÁSNAK MÁR A TÖRTÉNELMÜNKBEN IS NAGYOBB EREJE VOLT,mint a  közegekneknek!!!

 

Anikónak részben igaza van.

FIGURA7878 -

2011.02.22. 15:54:58

De régen volt a CÖT járőrszolgálat ami eleinte működött is de mára már se híre se hanva ugyan ez vonatkozik a MagyarokSzövetsége álltal működtetett járőrszolgálatra is.

Szerintem ezeket úgy  lehetnel elüldözni ha sehol sem szolgálnák ki őket még a benzinkúton sem valamint 24h megfigyelés alatt lennének így ellennének lehetetlenítve.Nagy valószínűséggel megunnák az állandó szemelőt létet és önként itthagynák abonyt.Mivel nem tudnának bűnözői életmódot folytatni.

Igaz ehhez összefogás kell ami az abonyiakban nem igazán van meg.

Vagy van a drasztikusabb megoldás olyan mint az Olaszliszkai csak épp fordítva(bűnöző lincselés).

Kedves TATU!

Szeremi Anik -

2011.02.22. 15:38:03

Mindenben egyetértek amit leírt, de azt az egyet nem értem, hogy miért a Szolnoki úton parkoló járművel van a legnagyobb problémája! Nem összekeverendő a Szolnoki úton parkoló autó az ABOPOL biztonsági szolgálat járműve akinek az a dolga, hogy ahol megszólal az általuk beszerelt riasztó azonnal ugrjonak az autóba és a helyszínre siessenek! A Polgárőrség az egy teljesen külön álló szervezet akinek az a dolga, hogy járőrözzön azon pénzen amit az Önkormányzat a számukra biztosít e célra! Fölösleges vádaskodásokba sárdobálásba kár belemenni! Szerintem az Abopol nem kap az Önkórmányzattól semmilyen támogatást, de ha gondolja kérdezze meg a vezetőjét. A legfontosabb dolgokról ilyen jelentéktelen feltételezésekkel terelik el a figyelmet! Szerintem a Szolnoki úton parkoló autónál sokkal fontosabb lenne, ha inkább egymással összefogva járkálnánk az utcán csapatostól és segítenénk abban, hogy ez a mocskos banda akit mindenki ismer tetten legyen érve, de az a baj, hogy azokat nem meri senki így pellengérezni mint e két szervezetet.

Tisztelettel!Szeremi Anikó

Sajnálatos és kritikán felüli!

TATU -

2011.02.22. 13:05:02

Rendőreink mindig csak hivatkoznak családtagjaik védelme féltése érdekében,anno a mi időnkben rendszeresen cserélték az állományt családostul,hogy ne bratyizzanak le senkivel,ne legyen civil ismeretségi körük az adott településen.Ezzel védték ki mindenkit idegenként tudjon kezelni,és intézkedése határozozz legyen.A Polgárőrség is tehetett volna,valamit azért csak kapnak a városka adóiból és nem a Szolnoki út kerékpár sávját kellene kibérelni parkolás céljából ahol amúgy is tilos a járműveknek ráhajtani,megállni,parkolni.A T.Rendőreink bizonyára tisztába vannak Abony kritikusan veszélyeztetett területeivel,miért nem ott grasszálnak le s föl alá.A bünöző az bünöző  csbész gazember hovatartozásától függetlenül.

Nem hiszem el!

optimista -

2011.02.21. 20:56:16

Abony éjszaka nagyon kihalt. Kb éjféltől fél-négyig ember nincs az utcán. Hogy lehet ilyen durva akciókat főutak melett észrevétlen megcsinálni? ? Pláne hogy  az elkövetők kocsival járnak, törnek zúznak mindenhol. Hol vannak az egyenruhások? Zsinórban semmi eredmény a részükről.        Más. Nem halott valaki egy szelei úti rablásról? Nem tudom igaz-e, de állítólag a múlt héten egy kerti traktort vittek el úgy hogy a tulajt megverték. Ki tud róla?

Igazság

Lacika88 -

2011.02.21. 19:44:33

Csatlakozom az elöttem szólókhoz!

- az abonyi rendöröket le kell cserélni de nem ilyen rendörök kellenek itt mint a jelenlegiek hanem valami kemény csávók akik nem szarnak be semmitöl!!!!!! Továbbá a magyar rendörség kezébe hatalmat kellene adni törvényileg hogy igen is jogában álljon a rendfentartás felelöségre vonás nélkül.

De ezért tennünk kell !!! meg kell találnunk a hivatalos módját annak hogy a hivatalos közegek figyelmét felkeltsük.

!!!!

gab79 -

2011.02.21. 18:23:17

Az a jó hogy a szarházi dögevő orkokat lassan a nagytestvérük viktor"kiraly" isis a szárnya alá veszi.

Xar hozzáállás!

Truckman -

2011.02.21. 17:21:13

Ezt figyuzd, már ha érted (STEVE minden bizonnyal):

Egy fütyülős hogy észrevegye magát, aztán meg fecskefarok!

 

Tutti módszer! Tutkó

 

Tudod, ahogy anno a Nyugatiak mondták:

A sagittis Hungarorum, libera nos Domine! Király

válasz

Hajrá magyar -

2011.02.21. 16:49:53

Ásó amivel végleg elcsendesítem, lapát amivel majd a maradványait elkaparom miután a kutyám jól lakott belőle.

De a dögevők mert más nem illik rájuk kifigyelik azokat a leendő sértetteket, akikről tudják, vagy bízzák, hogy nem tesznek semmit ha megfogják őket.

Figyeljétek meg, hogy most egy ideig megint nem lesz bolt feltörés, lesz egy pár garázs kipakolás de nagyobb nem.

 

Várod?

Truckman -

2011.02.21. 16:44:49

Ásóval+lapáttal+éhes kutyával?Bleeee

Már elqrtad!

 

...jah, hogy ez csak jelzők, értem!Király

 

.....

Hajrá magyar -

2011.02.21. 16:29:35

Az abonyi cigányokkal régebben lehetet éllni, de a szolnokról betelepített dögevőkkel már nem.

Okos volt a város vezetősége, hogy beengedte őket.

Kezdeményezni kéne ezen lopós, betörős ,,ártatlan,, emberek kipakolását Abonyból, rend őreink lecserélését.

Biztos lenne olyan város, ahová be lehetne őket telepíteni.Pl.:Tiszabura, Tiszabő

Ezt fel kéne vetni a városképviselőinek egy gyűlés során, minnél hamarabb.

Én már várom hogy engem is meglátogassanak.Már ki van készítve az ásó meg a lapát, kutya is éhes már.

 

Nyugalom!

Truckman -

2011.02.21. 16:15:39

Már nem kell sokat aludni, a JUDMENT DAY-hez! Napról napra kevesebb van hátra!Ártatlan

 

Én már nemtudok min elcsodálkozni, mi Abonyban, de összeségében, az egész országban is folyik!

 

 

Hihetetlen.

Hajrá magyar -

2011.02.21. 14:39:36

Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy a mérgesen lakó (moderated by Zsolti) nem lehet megfogni.Minden betörésnél ugyanaz a fehér mikrobusz közlekedik.Hihetetlen, hogy ezt a rendőrök nem veszik komolyan.

Ha ennyire félnek, akkor menjenek el máshova dolgozni, vagy ne csak a csajoknak villogjanak a buszmegállóban.

Már bosszantó, hogy ezek a kannibálok kiskirályként csinálják a lopásokat és nem tesznek ellenük.

Szégyen, hogy az abonyi rendőrök az éjszakákat nyugodtan átalusszák valahol elbújva, vagy az irodában, és a forgalmas utcafronton a kannibálok dolgoznak ez idő alatt.

 

 

Káosz?

Szeremi Anik -

2011.02.21. 13:53:37

Sajnos a Méhecske ABC környéke mostanában  mondhatni több hónapja a tolvajok kánaánja, ugyan is már a környéket teljesen kirabolják. Több bűncselekmény helyszíne volt a környék  mostanság. Sajnos már azok sem érezhetik magukat biztonságban akik az ajtót magukara zárják és álomra szenderülnek. A környékre jöttek olyan ismeretlen emberek lakni, hogy az ember azt gondolhatja, hogy már nem is a régi lakóhelyén lakik, csapatokba vergődve 8-10-en vonulnak végig az utcában. Én meg vagyok döbbenve azon, hogy a régről ismert romák is teljesen kezelhetetlenné váltak azóta mióta ezek az ismeretlenek beköltöztek ide. Ez a Méhecske körüli rész inkább hasonlít Chikágóhoz lassan, mint Abonyhoz. Igen valamit tenni kellene már! Esetleg akik nem tudnak egymás mellett élni csak másokat megkárosítani azokat ki kellene Abonyból tiltani! Félelmetes ami itt uralkodik!

???

creso100 -

2011.02.21. 13:22:39

A teljes Abonyi rendőrséget azonnali hatállyal le kellene cserélni,és akkor még finoman fogalmaztam! Ezeket a tetves szarházi betörőket egyessével kellene felakasztani  a főtéren.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok