Mi Abonyunk - FIDESZ-es fityisz a sajtóreferensnek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.27. 10:27:45

Abony város önkormányzata előző ülésén tárgyalta azt, hogy Romhániyné Dr. Balogh Edit polgármester alkalmazhat-e a kommunikációs munkák végzésére sajtós munkatársat. Az elképzelést a FIDESZ a maga hat tartózkodásával lesöpörte az asztalról. Ezen a választási kampány során történt lejáratásuk miatt nem is lehet igazán csodálkozni. A dolog pikantériája, hogy a bizottságoknál még „ átment „ a kérdés, vagyis ott igent mondtak erre. Így hideg zuhanyként érte a többi teremben ülő képviselőt és a polgármestert a vétójuk. Igaz, háromnegyed órán keresztül beszélgettek a témáról, mégsem írtak ki pályázatot. Romhányiné szerint az önkormányzati kommunikáció az elmúlt ciklusban megbukott, ezzel indokolta, hogy kell mellé egy sajtós munkatárs. Félő azonban, ha megkapta volna ezt a lehetőséget, akkor egyoldalú szócsővé vált volna a városi „ hírszolgáltatás „.

 

Már az előző választási ciklus elején is feltette ezt a lemezt a polgármester és akkor is leszavazták, nyilván a bizalmatlanság miatt, mert a média hatalom. A mostani szavazás eredménye gyakorlatilag azt példázza, hogy a tizenkettőből hat FIDESZ-es képviselő, ha összezár, akkor mindent leszavazhat. Félő volt az is, hogy ezt a pályázatot személyre szabottan írják ki, valakinek. Dr. Magyar Gábor szerette volna még tovább bővíteni a repertoárt, hiszen szerinte szükség lenne sporttal és kultúrával foglalkozó szakreferensre is.

Kovács László elnök az Ügyrendi és Közbiztonsági bizottság ülésén a végül nem kiírt pályázatból eleve kivetette, hogy olyan is pályázhasson, aki tanulmányait jelenleg végzi. Érdekes volt a napirend tárgyalása, hiszen egy másik témánál pont ezen az ülésen már döntöttek létszámstopról a képviselők….. Tehát okafogyottá vált a téma ebből a szempontból is. Balogh Edit azonban harcolt a posztért, hiszen a ciklusprogram ismertetésekor ő beígérte, hogy lesz ilyen állás. Mi is volt az előterjesztésben?

 

Egyetemi vagy főiskolai végzettséggel, kommunikáció szakon szerzett szaktudással kellett volna rendelkeznie a jelöltnek. Feladatköre olyan széles volt, hogy talán egy ember nem is lett volna képes éremben megfelelni a feladatnak. Így a városarculat kialakításától kezdve a városi honlap szerkesztésén át az önkormányzati pályázatok kommunikálásáig mindent el kellett volna látnia. De ő készíttetett volna az Abonyt népszerűsítő kiadványokat ( térkép, képeslap, prospektus ) és részt kellett volna vennie testületi és bizottsági üléseken, ahonnan tudósítania is kellett volna.

 

LŐVE

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Kellene

Steve968 -

2010.11.27. 10:44:16

Véleményem szerint kellene ilyen jellegű munka, amit egy ember biztosan nem tud elvégezni, így már az ülésen is felmerült, hogy vállalkozás, gazdasági társaság is lehetne. Nem áratana némi jó kommunikáció a városnak. Igaz ehhez kéne egy város stratégia is. Egy részt a kultúrális, sport, rendezvény vonalon. Kiemelni melyik az a pár rendezvény (pl. a Pünkösdölő , lehetne tavasszal, lehetne még összel, télen, egy-egy funkciónális - lovasnap, jobban megszervezve, propagálva - stb.), ami a prioritást élvezi, és azoknak lényegesen nagyobb publicitást szervezni, több kisebb - nagyobb, jobban propagálva, de mindenképpen kellene egy stratégia. Kellene egy gazdasági is, amivel ide tudjuk csalogatni az embereket, vállalkozásokat, befektetőket, stb. Komplett elképzelésem van, de mindent ne én írjak már le. Szép napot ! Steve968

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok