Mi Abonyunk - FIDESZ-es fityisz a sajtóreferensnek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.27. 10:27:45

Abony város önkormányzata előző ülésén tárgyalta azt, hogy Romhániyné Dr. Balogh Edit polgármester alkalmazhat-e a kommunikációs munkák végzésére sajtós munkatársat. Az elképzelést a FIDESZ a maga hat tartózkodásával lesöpörte az asztalról. Ezen a választási kampány során történt lejáratásuk miatt nem is lehet igazán csodálkozni. A dolog pikantériája, hogy a bizottságoknál még „ átment „ a kérdés, vagyis ott igent mondtak erre. Így hideg zuhanyként érte a többi teremben ülő képviselőt és a polgármestert a vétójuk. Igaz, háromnegyed órán keresztül beszélgettek a témáról, mégsem írtak ki pályázatot. Romhányiné szerint az önkormányzati kommunikáció az elmúlt ciklusban megbukott, ezzel indokolta, hogy kell mellé egy sajtós munkatárs. Félő azonban, ha megkapta volna ezt a lehetőséget, akkor egyoldalú szócsővé vált volna a városi „ hírszolgáltatás „.

 

Már az előző választási ciklus elején is feltette ezt a lemezt a polgármester és akkor is leszavazták, nyilván a bizalmatlanság miatt, mert a média hatalom. A mostani szavazás eredménye gyakorlatilag azt példázza, hogy a tizenkettőből hat FIDESZ-es képviselő, ha összezár, akkor mindent leszavazhat. Félő volt az is, hogy ezt a pályázatot személyre szabottan írják ki, valakinek. Dr. Magyar Gábor szerette volna még tovább bővíteni a repertoárt, hiszen szerinte szükség lenne sporttal és kultúrával foglalkozó szakreferensre is.

Kovács László elnök az Ügyrendi és Közbiztonsági bizottság ülésén a végül nem kiírt pályázatból eleve kivetette, hogy olyan is pályázhasson, aki tanulmányait jelenleg végzi. Érdekes volt a napirend tárgyalása, hiszen egy másik témánál pont ezen az ülésen már döntöttek létszámstopról a képviselők….. Tehát okafogyottá vált a téma ebből a szempontból is. Balogh Edit azonban harcolt a posztért, hiszen a ciklusprogram ismertetésekor ő beígérte, hogy lesz ilyen állás. Mi is volt az előterjesztésben?

 

Egyetemi vagy főiskolai végzettséggel, kommunikáció szakon szerzett szaktudással kellett volna rendelkeznie a jelöltnek. Feladatköre olyan széles volt, hogy talán egy ember nem is lett volna képes éremben megfelelni a feladatnak. Így a városarculat kialakításától kezdve a városi honlap szerkesztésén át az önkormányzati pályázatok kommunikálásáig mindent el kellett volna látnia. De ő készíttetett volna az Abonyt népszerűsítő kiadványokat ( térkép, képeslap, prospektus ) és részt kellett volna vennie testületi és bizottsági üléseken, ahonnan tudósítania is kellett volna.

 

LŐVE

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Kellene

Steve968 -

2010.11.27. 10:44:16

Véleményem szerint kellene ilyen jellegű munka, amit egy ember biztosan nem tud elvégezni, így már az ülésen is felmerült, hogy vállalkozás, gazdasági társaság is lehetne. Nem áratana némi jó kommunikáció a városnak. Igaz ehhez kéne egy város stratégia is. Egy részt a kultúrális, sport, rendezvény vonalon. Kiemelni melyik az a pár rendezvény (pl. a Pünkösdölő , lehetne tavasszal, lehetne még összel, télen, egy-egy funkciónális - lovasnap, jobban megszervezve, propagálva - stb.), ami a prioritást élvezi, és azoknak lényegesen nagyobb publicitást szervezni, több kisebb - nagyobb, jobban propagálva, de mindenképpen kellene egy stratégia. Kellene egy gazdasági is, amivel ide tudjuk csalogatni az embereket, vállalkozásokat, befektetőket, stb. Komplett elképzelésem van, de mindent ne én írjak már le. Szép napot ! Steve968

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok