Mi Abonyunk - Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6890, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.10.02. 14:19

Politika:
Reklám   
 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Hatalmas győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az EP-választáson

Nézőpont: Az ellenzék biztosan újratárgyalja az önkormányzati választás terveit

Hamis aláírások gyűjtésével vádolja a Mi Hazánk a Jobbikot

Ön már várja az önkormányzati választásokat?

Ön szerint ideje lenne gyökeresen megújulnia Abony városvezetésének?

Jávor: az MSZP-Párbeszéd súlyos vereséget szenvedett

Elsöprő Fidesz győzelem várható- A Jobbik és MSZP azonos szinten van a DK-val

Földi lény: Képviselőnkről, másképpen

Az IMPERIÁL FC csapata nyerte a jubíleumi, XX. SZEGFŰ KUPÁT

Az ULTRÁK támadják a Jobbikot

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Gykiss57!

hapcika -

2016.10.10. 06:59:31

Ebből is látszik, hogy nem akarod tudomásul venni igazán kik is járatták le a nemzetünket. Terelgetni próbálod magad, de sikertelenül, hiszen köztudottan a balliberálisok egy alsó része nemzetellenes! Ebből kiindulva nem tudják elviselni, ha a nemzetünk tagjai fontos nemzeti ügyben egyértelműen összefog! Mindent megtennétek azért, hogy még jobban lejárassátok a magyar nemzetet, ezért kilincseltek évek óta és árulkodtok hazánkra Brüsszelben is erőteljesen, ezért viselkednek EP-ben képviselőitek hazaáruló módon sorban mindegyik. Nincs nektek szégyenérzetetek?

Gykiss57!

hapcika -

2016.10.10. 06:57:11

Ha egy balliberális nem tud érdemben cáfolni, akkor nemtelen eszközökhöz nyúl és állandóan lenácizza lefasisztázza a körülötte levőket.

 

Leírhatatlan mennyire tiszteletlenül írkálsz Magyarország miniszterelnökéről! Tisztában vagy egyáltalan azzal az aprósággal, hogy ezzel a tiszteletlen mocskolódásoddal mélyen sértegeted mindazokat akik szavazói a Fidesznek?! Túl sokat megengedsz magadnak.

Hol voltál akkor amikor a balliberálisok kormányoztak országunkban 8 éven keresztül, miért nem hallattad a hangodat, akkor amikor sorra értékesítették áron alul a nemzet vagyonát? Miért nem méltatlankodtál azon, hogy az egészségügyiek vagy a pedagógusok bére a ballib kormányok idején 8 éven át egy forinttot nem emelkedett? Sőt elvettek tőlük pénzeket a ballibek országlásuk alatt! Most azon morgolódsz, hogy van egy olyan kormánya Magyarországnak mely pénzt költ a népszavazásra segítve ezzel a népet, hogy elmondhassa véleményét egy fontos nemzeti ügyben?! Ez a népszavazás pártok felett álló nemzeti ügy volt, Népszavazásból a balliberálisok csináltak pártpolitikát szemtelen módon! Mondj egy olyan kormányt Orbán kormányon kívül amelyik ebben a demokráciában hasonlóan cselekedett volna segítve a népet. Nem tudsz mondani mert nincs.

Nemzetiszín

gykiss57 -

2016.10.06. 06:05:13

Nem mellesleg a magyar zászlót ilyen aljas mocsok célra még nem használták. Még a nyilasok is kreáltal maguknak egy piros fehéret. Ennyi erővel bele is kulázhattatok volna a trikolórba. Az 5-ös tagkönyv lovagja mitszólna ahhoz, ha valaki nemzetiszínű zászlóra írná fel, hogy "Orál Viktor ELMEBETEG!" csak hogy ütősebb legyen.

Hát itt már semmi sem szent? A Nemzeti szót már úgy ís lejáratta a BAROM BANDA!

Hapci-Hapci!

gykiss57 -

2016.10.06. 05:59:45

Köszönöm Hapci, hogy így agódsz a családomért, de inkább az egészségügy, oktatás, az utak állapota, vagy az ország SZÉTLOPÁSA miatt aggódnál. 20 milliárdot költött (felét biztos lenyúlta) a felcsúti pszichopata a semmire, a mocskos náci kampányára. Ebből a pénzből meghosszabbíthatta volna a kisvasutat Moszkváig, hogy a következő oráltúrán még áttszálni se kelljen. Ide passzol a 2 farkúak egyik szellemes szövege: "Egy magyar választópolgár évente több UFO-val találkozik, mint bevándorlóval" És nem MIGRÁNS, csakazért se.

Nem mellesleg mi emigrálhatunk Londonba (nehogy má hazaküldjenek bennünket lásd BREXIT), de ide nejöjjön senki, csak aki tejel Rogánnak. Így fog kiürülni Orálisztán.

Kósa Lajos érkezik Abonyba!

hapcika -

2016.09.18. 17:40:25

Mi magyar választópolgárok választáskor felhatalmazást adtunk képviselőinknek bizalmunkkal biztosítva képviselőinket, hogy fontos ügyekben döntést hozzanak a Tisztelt Házban. Mivel viszont az EU a magyar Országgyűlés kezéből kivenni kívánja ezt a fontos döntési jogot, ezért nekünk magyar választópolgároknak cselekednünk kell és ilyen esetekben fontos demokratikus jogainkat gyakorolni!

Népszavazáson Magyarország jövője a tét, ugyanis a brüsszeli kvótacsomag a magyar családokat, az ország biztonságát, a kultúráját veszélyezteti. Menjünk el minél többen kedden, hallgassuk meg a frakcióvezető urat, mert nagyon fontos döntés előtt állunk mi magyar emberek október 2.-án!

Mi vagyunk azok, akik a felnövekvő nemzedékünk biztonságos jövőjét meg kell, hogy teremtsük! Mi döntsük el és nem az unió, hogy kikkel akarunk vagy nem akarunk együtt élni a jövőben! Fontosnak kell tartanunk hogy továbbra is élhető Magyarországot hagyjunk az utókorra!


Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok