Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6497, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- A kép tanúbizonysága szerint idén, azaz 2016-ben is hülyén parkolunk.... Rovatunk képeit Olvasóink küldik. Íme, egy gyöngyszem. Olvasónk írja: Szia Kedves! Először csodaszép új esztendőt kívánok Nektek! smile hangulatjel Másodszor pedig, szeretnék egy újabb csemegét küldeni Neked a parkolj hülyén blogodba! A kép a Müvhaz melletti gyógyszertár előtti parkolóban készült...

Közbiztonság:

 

Igaz, hogy hozzánk a ceglédiek is vonulnak, de NEKIK is nagyon hálásak vagyunk, és kívánunk nekik szerkesztőségünk és olvasóink nevében is Boldog Új Évet!  - December harmincegyedikén minden hivatásos tűzoltólaktanyában a „ B” csoport teljesít szolgálatot, ők vigyázzák az emberek biztonságát szilveszterkor. Szolnokon a műveletirányítókkal, a főügyeletessel és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal egészül ki a csapat, az események, riasztások hozzájuk futnak be, mondhatni, ők mozgatják a szálakat.

Közbiztonság:

veroniq - 2015.12.31. 16:31

 

Olvasónk írja: Az abonyi polgárok (és kutyák) nevében, hivatalosan meg tudod kérdezni a rend éber őreit az ünnepek után, hány embert büntettek meg petárdázás miatt?  Jó lenne felhívni a figyelmüket erre még most, mert szerintem eddig egyet sem...  Készül erről statisztika?  Ha ez így megy tovább, a kutyák megbolondulnak.


Ha lehet, mindenki fékezze meg magát, és NE petárdázzon! Büntetendő! 

Közbiztonság:

 

A 4-es főút 82-es kilométerénél, Abony közelében egy teherautó elütött egy gyalogost. Az út szélén sétáló nő a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. Arra kérik az autósokot, hogy az útszakaszon fokozott óvatossággal közlekedjenek. - írja a police.hu.
 

Közbiztonság:
Baleset   

 

A tűzijáték termékek forgalmazását, illetve felhasználását Magyarországon a polgári célú pirotechnikai tevékenységek felügyeletéről szóló 173/2011. (VIII.24.) Korm. rendelet szabályozza (a továbbiakban: rendelet).

A vonatkozó jogszabály értelmében december 28-ától december 31-éig vásárolhatunk pirotechnikai termékeket.

A pirotechnikai termékek közül a rendelet alapján 1. 2. és 3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték termékeket vásárolhatunk. A legveszélyesebb (legtöbb hatóanyagot tartalmazó termék) a 3. kategóriájú.

Közbiztonság:

veroniq - 2015.12.29. 14:27

 

Rovatunk támogatóüja a JANIK Autósiskola- Már nem először fordul elő, hogy a sokak által igen veszélyesnek mondott kereszteződésben, a Nagykőrösi út- Mátyás király út sarkán baleset történik. Ma ismér bekövetkezett, olvasóink elmondása alapján három személygépkocsi érintett a balesetben. A rendőrök éppen helysíznelnek, valószínű, hogy személyi sérülések is történtek.

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2015.12.29. 10:53

Kunmadarason, egy Táncsics Mihály úti portán gyulladt ki egy melléképület hétfőn este. Egy hatvan négyzetméteres vályog épület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. 

Közbiztonság:

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Mihály 35 éves abonyi lakos ellen.  A jelenlegi adatok szerint a 35 éves férfi 2015 augusztusában - egy abonyi szórakozóhelyen - ismerkedett meg a sértettel.  

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. A rossz látási viszonyok és csúszós utak jelentősen nehezítik a közlekedést, nagyon fontos, hogy a járművezetők kellő körültekintéssel, felkészülten üljenek autóba.  A téli időszakban a közlekedésben a legtöbb problémát a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik. Lényeges, hogy mindenki alkalmazkodjon ezekhez a körülményekhez, ugyanis a közúti balesetek jellemző oka, hogy a járművezetők nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően vesznek részt a forgalomban.

Közbiztonság:

 

A ceglédi rendőrök egy 43 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként.  Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 43 éves hévízi asszony ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. május 30-án a délelőtti órákban - a nyitott kapun keresztül - bement egy ceglédi családi házba és az egyik szobában lévő szekrényből készpénzt és ékszereket tulajdonított el.
A lopással a nő a 92 éves sértettnek több mint 2 millió forint kárt okozott.

Közbiztonság:
Cegléd   
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok