Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6817, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Nem történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset Pest megyében.  A húsvéti hosszú hétvégén több helyen tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést a rendőrök Pest megye forgalmasabb útjain, melyek célja a közlekedési balesetek megelőzése, az ünnepek alatt megnövekedett forgalom segítése, valamint a járművezetők figyelmének felhívása volt az ittas vezetés veszélyeire.

 

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.-   A napos, tavaszias idő beköszöntével egyre többen előveszik - a hosszú téli pihenőt követően - a motorkerékpárokat. Ez azonban számos veszélyt rejt magában, hiszen a motorosoknak vissza kell szokniuk a két kerékre, az autósoknak pedig ­fel kell készülniük a motorkerékpárok újbóli megjelenésére az utakon.

 

Közbiztonság:

 

Az esetről tegnap beszámoltunk, most a hivatalos hír következik, képekkel a Katasztrófavédelemtől. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres lakóházként használt melléképület kedd délután Jászkarajenőn, a Széchenyi utcában. A tüzet a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók közös erővel, több oldalról, három vízsugár segítségével oltották el, illetve az oltás közben egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből.

 

Közbiztonság:

 

Dühöngő, késsel hadonászó és lövöldöző férfit fogott el a rendőrség kedden este Szolnokon - közölte a police.hu-n a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.  A tájékoztatás szerint, a 34 éves férfi egy szolnoki sörözőben őrjöngött. Hangoskodni, kiabálni kezdett, felborogatta az udvaron elhelyezett sörpadokat és elővette kését, amelyet az egyik asztalba vágott. Eközben saját kezét is megvágta.

Közbiztonság:
Szolnok   

 

Ma, a kora délutáni órákban borzalmas tűzeset történt Jászkarajenőn, ahol egy háromgyermekes, gyermekeit egyedül nevelő anyuka háza teljesen kiégett. Lapinformációink szerint szinte semmijük sem maradt ép,a  tűzoltók a tüzet eloltották, de a ház lakhatatlanná vált. Az anyagi kár tetemes, személyi sérülés nem történt. A tűz oka egyelőre ismeretlen, valószínű, hogy elektromos zárlat okozta a tragédiát.

Közbiztonság:

veroniq - 2016.03.29. 11:23

 

Lángra kapott egy családi ház, illetve a mellé épített melléképület tetőszerkezete Csemőn, a Pesti úton, hétfőn délben. A ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az épület tetőzete már nyolcvan százalékában égett, valamint a mennyezete már beszakadt. A tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, illetve akadályozták meg a tűz további épületekre való továbbterjedését. 

 

Közbiztonság:

 

Kiürítették azt a szolnoki társasházat, aminek egyik erkélyén tűz keletkezett vasárnap délelőtt. A Jubileum tér egyik ötödik emeleti erkélyén gyulladtak meg az ott tárolt holmik, a tűz a nyílászárókat is érintette, de a lakásban a lángok nem tettek kárt. Meggyulladt viszont a lakás fölötti erkély néhány berendezési tárgya is, ezeket időben sikerült eloltani, a tűz itt sem terjedt tovább.

Közbiztonság:

 

Több esemény is történt húsvét hétfőjén, ami miatt a mentősöket riasztani kellett. Erről kedves Olvasóink számoltak be. Egy esetben a Baross úton egy férfihoz kellett mentőt hívni, nem tudjuk, mi történhetett, de Olvasóink és Abony város lakói nevében szorítunk az egészségéért. A másik eset a vasútállomás várójában történt, ahol olvasóink elmondása alapján drogosokhoz kellett mentőket hívni, úgy tudjuk, hogy itt rendőri intézkedés is történt. Olvasónk a következőről számolt be:

 

Közbiztonság:
Drog   

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Közlekedjenek nagyon óvatosan, Ceglédnél a körforgalomnál két román, és egy magyar rendszámú autó ütközött. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentós. Az autók az út szélén állnak, nincsen útzár. Minderről kedves, úton lévő olvasónk számolt be. LŐVE

 

Képünk csak illusztráció.... a román rendszámú egyes sofőrök vezetési stílusára utal.....

Közbiztonság:
Baleset   

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- A ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a jármű már teljes terjedelmében égett, illetve a tűz már átterjedt az égő gépkocsi környezetére is. Árokba hajtott és kigyulladt egy személyautó Jászkarajenő és Tiszakécske között 2016. március 27-én, vasárnap este. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérüléseket.

Közbiztonság:
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok