Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6380, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán D. Ferenc 28 éves abonyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves gyanúsított 2015. november 12-én 15 óra 30 perc körüli időben átmászott egy abonyi fürdőszoba szalon kerítésén, majd a nyitott ablakon keresztül bemászott az üzletbe.

Közbiztonság:

 

 

„ Azért építenek forgalmas útszakaszokon körforgalmat, hogy azt kevésbé balesetveszélyessé tegyék. Ez most sajnos nem sikerült, várható, hogy több lesz a koccanásos balesetek száma. „ – mondta el lapunknak Janik András, a JANIK Autósiskola vezetője, aki a lakosság körében nem kis megdöbbenést keltett új ceglédi körforgalommal kapcsolatban kérdeztem. A szakember elmondta, hogy nem is azzal van baj, hogy ha leesik a hó, akkor nem látszanak majd az útburkolati jelek, hanem az a gond, hogy ez egy nagyon szűk körforgalom lett. Emiatt a kis autók ugyan könnyen közlekednek benne, de a nagyoknak gondot okoz mindez.

Közbiztonság:

 

Az Abonyi Rendőrőrös folytat nyomozás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Ferenc 28 éves abonyi lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. október 31-én 23 óra körüli időben betörte egy abonyi ingatlan ajtaját és onnan eltulajdonított egy televíziót.

Közbiztonság:
Betörés   

 

Két gépkocsi karambolozott a 4-es főúton, Abonynál- A 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán két személyautó ütközött össze, az elsődleges adatok szerint többen megsérültek. A ceglédi hivatásos tűzoltók siettek a balesethez, az autókat áramtalanítják, a műszaki mentési munkákat végzik. Az érintett útszakaszon vezessenek óvatosan!- vészinfó

Közbiztonság:
Baleset   

 

Sínekre tévedt bivalyokat gázolt egy vonat a Hortobágyon vasárnapra virradóra. A Hajdú-Bihar megyei Ohat-Pusztakócs területén, a halastói megálló közelében tévedt a sínekre egy csorda, a vonat három bivalyt ütött el, közülük egy nem élte túl az ütközést, kettő megsérült. Ezeket erőgéppel emelték le a sínekről, de később kényszervágásra ítélték az állatokat.

Közbiztonság:

veroniq - 2015.11.09. 16:30

 

Az ősz vége felé közeledve az éjszakák egyre hidegebbek lesznek, már sok helyen megjelent a hajnali fagy, lassan beköszönt a tél.

A hideg időjárás fenyegetést jelent a fedél nélkül élőkre, azonban nem csak ők vannak veszélynek kitéve, hanem azok a többnyire idős, egyedül élő emberek is, akik korukra, egészségi állapotukra, vagyoni helyzetükre tekintettel - vagy egyéb körülmények miatt - nem tudják befűteni a lakásukat.

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Mint ahogyan arról beszámoltunk, tegnap egy kislányt egy jogosítványnal nem rendelkező fiatal férfi elgázolt a Somogyi iskolánál. A kislányt tegnap megfigyelére kórházba szállították, már jobban van, ma hazaengedték.

Közbiztonság:
Baleset   

 

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. Sándor 41 éves újszilvási lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi 2015. november 1-jén 23 óra körüli időben felhívta egy nő ismerősét és közölte vele, hogy a nő lakásán tartózkodó férfi meg fogja őt ölni.

Közbiztonság:

 

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a nyársapáti nővel szemben, aki késsel támadt az édesanyjára. A bűnügy vádlottja, egy nő, édesanyjával, a bűnügy sértettjével és húgával élt egy családi házban Nyársapáton. A vádlott nem dolgozott, betegsége miatt leszázalékolták. Nehéz anyagi körülmények között éltek. Mindebből adódóan gyakori volt a hangos veszekedés a nő és az édesanyja között.

Közbiztonság:

 

Több, mint 50 ember csapott be egy ál-asztalos. A Dabasi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette
miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki internetes hirdetés útján egyedi bútorok gyártásának ígéretével több, mint 50 embert csapott be. A bűnügy vádlottja, egy gyáli  bútorkészítő  cég alkalmazottja, üzletkötője volt. Az egyedi bútorok gyártásával foglalkozó cég internet útján is hirdette  a szolgáltatásait. A vádlottnak az
volt a feladata, hogy az interneten feladott hirdetésre jelentkező k megrendeléseit felvegye, és azokat a cég vezetőihez továbbítsa.

Közbiztonság:
Ügyész   
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok