Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6606, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó

 

Antal József, no meg az ASSISTANCE így mentette meg a reggeli balesetben megsérült autót. Cikk IDE kattintva

Ha bajban van, hívja a képen lévő számot! Szakszerűen megmentik, az biztos! Grófóék is őt választották

A baleset január 23-án történt. 

Közbiztonság:
Abony   

A baleset január 23-án történt. 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk elmondása szerint a kora reggeli órákban baleset történt a város főútján. Egy személygépkocsi belehajtott a bútoráruház kapujába. Az anyagi kár jelentős, de személyi sérülés nélkül úszták meg az utasok és a vezető is az esetet. Olvasónk volt az első, aki megállt segíteni, és kiderült, hogy a személygépkocsi megcsúszott, ezért történt a baleset. Olvasónk meglepődött, amikor meglátta, hogy kik is voltak az autóban. Kis Grófó és társai egy fellépésről igyekeztek hazafelé, és sajnálatos módon így végződött az utazásuk. Sok- sok kép a címre kattintva Olvasónktól!

Közbiztonság:
Baleset   

 

A Monori Járási Ügyészség csoportosan, a bűncselekmény elhárítására idős koránál  fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette és kerítés  bűntette miatt emelt vádat három férfival szemben, akik egy idős nőt raboltak ki  Vecsésen. Egyik férfi élettársával kitartatta magát.  Három férfi, a bűnügy vádlottai 2014 novemberében a hajnali órákban bezörgettek egy 82 éves, egyedül élő vecsési asszony házába. Arra kérték az idős nőt, hogy engedje be őket, mert
egy rablót keresnek, aki a szomszéd állítása szerint nála bújt el.

Közbiztonság:

veroniq - 2016.01.30. 11:00

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- 2016. január 13-án 06 óra 30 perc körül egy 47 éves újfehértói férfi Nyársapát lakott területén kívül, a 441. számú főútvonalon közlekedett az általa vezetett tehergépjárművel Cegléd felöl Nagykőrös irányába. Haladása során amikor a 10800 méterszelvényhez érkezett, a bal oldali útárokból féktávolságon belül egy őz ugrott a jármű elé. A balesetet már nem lehetett megelőzni, személyi sárülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Közbiztonság:

A Ceglédi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki  egy igen idős ceglédi férfi házába surrant be, és ellopta a bácsi összespórolt pénzét.  A bűnügy vádlottja, egy középkorú nő 2015 májusában Cegléd utcáit járta. Az egyik ház előtt  elhaladva észrevette, hogy egy igen idős, 94 éves férfi a háza előtt gyomlálgat. Kihasználta a  kedvező pillanatot, a bácsi mögött belépett a ház nyitott ajtaján, és egy fadobozból ellopta a  sértett összespórolt pénzét, több, mint két millió forintot, majd sietve távozott a házból.

Közbiztonság:
Cegléd   

Ilyen az, amikor az is szerencsétlenül jár, aki a balesetes cikkeket írja. Vagyis én jómagam. A mai napon munkahelyemre tartottam, Abonyból Törtel felé elhagytam a vasúti átjárót, mintegy 30 km / óra sebességgel. Az út egyenetlen, reggel nyolckor felfagyásos volt, rajta sajnos sár is. 

Közbiztonság:
Baleset   

Rovatunk támogatója Antal József autómentős- Reggel hét óra körül történt az első baleset Kocsér és Kőröstetlen között a Barna Bár étteremtől mintegy egy kilométerre. Az Opel Kőröstetétlen irányából haladt Kocsér felé, a tulajdonosa jászkarajenői, a szemben lévő sáv árkába csúszott, átfordult. Biztonsági övet használt, személyi sésülés nem történt. A sofőr kiszállt és segítséget kért.

Közbiztonság:
Abony   

Cikkünk támogatója a MiAbonyunk sárga angyala, autómentője, Antal József.- Ma este hét óra tájékán a Lila Akác étterem előtti főúton egy abonyi, munkásokat szállító kisbusz szenvedett balesetet, egy Suzuki személygépkocsival ütközött. A Suzukiból nem sok maradt, mondhatni toálkárosra tört, de a kisbuszban is tetemes anyagi kár keletkezett. 

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2016.01.27. 12:42

 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy ötven négyzetméteres melléképület kedd délelőtt Tápiószelén, az Asztalos Sándor úton. A tűz átterjedt a melléképülettel összeépített családi ház tetőszerkezetére is. A nagykátai, ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, illetve akadályozták meg a tűz továbbterjedését.

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Kérem, nagyon vigyázzanak magukra és egymásra közútjainkon, tudják, az ördög nem alszik! Olvasónk jelenti, hogy Törtelen az óvoda előtt a Volánbusz eddig ismeretlen okok miatt kivitte a villanykarót.... Ez a fenti minden bizonnyal a nap képe....

Közbiztonság:
Első<< Előző82838485868788Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok