Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5242, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Jól vigyázzanak, különösen idős hozzátartozóikra! Mindenképpen meséljék el nekik az alábbi történetet! Ismét gyanús alakok járják szeretett városunkat! Olvasónk írja:  / Képünk korábbi, valódi, szintén Abonyban készült! / - A nagyszüleim a Batthyány Lajos utcában laknak. Tegnap egy világos barna Opel Astra autó állt meg előttük, amiből egy férfi szállt ki (a másik férfi ...

Közbiztonság:
Házalás   

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- A vonatkozó KRESZ szabályok szerint az utat összeszennyező gépjármű vezetőjének, illetve tulajdonosának kötelessége az utat letakarítani maga után. Ha ezt nem teszi meg, és emiatt baleset történik, komoly bírsággal súktható a vétkes! Itt a gazdák nem takarították le az utat, ezért életveszélyessé vált  ezen az útszakaszon a közlekedés! Nagyon vigyázzanak magukra és egymásra! Olvasónk írja, és a képeket is ő küldte nekünk:

Közbiztonság:

veroniq - 2015.07.17. 11:52

 

A közterületi bűnözés sajátos kriminológiai kategória. Magában foglalja a személy elleni, a házasság, család, ifjúság és nemi erkölcs elleni, az államigazgatás, az igazságszolgáltatás és a közélet tisztasága elleni, a közrend elleni bűncselekmények, valamint a gazdadasági és a vagyon elleni bűncselekmények – az elkövetés helyszínéhez kapcsolódó- változatait. E bűncselekményi kategória teszi ki évek óta az összes ismertté vált bűncselekmény közel 30%-át, és ilyen módon képet adhat a közterületek biztonságának állapotáról. Az elmúlt évtized adatait vizsgálva területi megoszlás szerint a főváros a domináns, itt követik el éves átlagban a legtöbb bűncselekményt. 

Közbiztonság:

 

Drónnal készítették az itt látható felvételt. Kár, hogy nem kapcsoltak nagyobb intenzitásra, mikor meglátták, hogy " veszik " őket. A prímet a 25 éves munkagép viszi. Nézd meg a videot. Úgy érzem, ebből még országos botrány lesz.... LŐVE

Közbiztonság:
Kormány   

 

Ünnepélyes keretek között adták át 2015. július 16-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság megújult épületegyüttesét, amely a Környezet és Energia Operatív Program keretében a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával valósult meg.
Sikeresen zárult Szolnokon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Baross utcai épületegyüttesének energetikai korszerűsítése a központi költségvetési szervek energiahatékonysági beruházásainak támogatását célzó KEOP-2012-5.6.0 számú pályázati felhívás keretében elnyert támogatás felhasználásával.

Közbiztonság:

A szolnoki rendőrök a bejelentést követően perceken belül elfogták a jogsértőt.
A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Sándor szolnoki lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi 2015. június 8. és 2015. július 5. közötti időben két alkalommal is bejutott egy szolnoki társasház nyitva hagyott tárolójába, ahonnan először egy kerékpárt, majd második visszatérésekor egy nagy értékű plazma televíziót és egy GPS eszközt eltulajdonított.

Közbiztonság:

Íme a tegnapi baleset képekkel: Egy holland állampolgárt gázolt el egy személyautó, egy hölgyet, a baleset ezért következett be ma délután Kocsér és Kőröstetétlen között. - erről később számolt be lapunknak a Pest Megyei Katasztrófavédelem szóvivője. A forgalom fél pályán haladt, forgalomkorlátozásokra kellett számítani a megjelölt szakaszon. Mindkét sérültet ellátták és kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Közbiztonság:
Kocsér   

 

A feltételezett tettes is megvan, egy 35 éves férfi, aki olaszországi otthonából úton volt Szerbia irányába. Fenyegetésekkel kényszerítette szexuális aktusra a kecskeméti nőt a vonat vécéjében. Szexuális kényszerítés miatt nyomoznak a kecskeméti rendőrök egy nemi erőszak ügyében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Július 5-én vasárnap este 9 óra után egy Budapestről Kecskemétre tartó vonat mellékhelyiségében fenyegetéssel szexuális aktusra kényszerítettek egy nőt.

Közbiztonság:

 

A NAV Bevetési Főigazgatóságának pénzügyőrei egy Pest megyei településen működő illegális fémtelepen tartottak ellenőrzést, ahol több mint 15 tonna színesfémet, illetve fémhulladékot foglaltak le – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A NAV pénzügyőrei ellenőrzést tartottak egy Pest megyei településen lévő telephelyen, ahol csaknem 11 ezer kilogramm színesfémet, többek között nyúzott réz és alumínium ipari kábeleket, égetett rézkábeleket és egyéb réz hulladékokat tároltak.

Közbiztonság:
NAV   

Kigyulladt a Budapestről Lőkösháza felé közlekedő vonat Szolnok és Szajol között kora délután , emiatt a záhonyi és békéscsabai vonalon jelentős késésre lehet számítani - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.  Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint a dízelmozdony Szolnokon, a Zagyva-hídtól nem messze gyulladt ki. A szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. 

Közbiztonság:
Szolnok   
MÁV   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok