Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2368, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.-  A Budakörnyéki Járási Ügyészség halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti  baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a bolgár  kamionossal szemben, aki 2013. augusztus 30-án az M5-ös autópályán okozott balesetet. A vádlott 2013. augusztus 30-án hajnali 5 óra után pár perccel az M5-ös autópályán Dabas térségében Kecskemét felől Budapest irányába közlekedett a külső forgalmi sávban egy DAF tehergépkocsiból és egy Schmitz félpótkocsiból álló, bolgár hatósági jelzésű járműszerelvénnyel, mintegy 80-83 km/h sebességgel.

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2014.05.12. 12:01

Előző cikkünk IDE kattintva olvasható, ebből kiderül, hogy mi is ez az égi jelenség. Az itt látható képeket kedves abonyi olvasónk küldte nekünk, tegnapi felvételek.

A képek a vihar érkezésének fázisait mutatják be, ez bizony tornádó volt....

Közbiztonság:
Abony   

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Ma reggel, május 12-én fél hét körül előtt egy tartályautó Abonyban, a menetiránnyal szemközti sávba sodródott, letért az útról, az árokban kötött ki, majd egy villanyoszlop állta útját. A villanyoszlop megroggyant, a vezetékek leszakadtak. Az áramellátás szünetelt a környéken. Az E.ON munkatársai nagy erőkkel érkeztek a helyszínre reggel és elkezdték a hiba elhárítását. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a baleset okai egyelőre ismeretlenek.

Közbiztonság:

A ceglédi rendőrök mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették.  A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat V. Lajos 24 éves jászkarajenői lakos ellen testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi lakásánál 2014. május 7-én 18 óra körüli időben megjelent U. Attila 28 éves jászkarajenői lakos, aki egy karddal a kezében bement a házba és azzal fenyegette meg V. Lajost, hogy levágja a fejét.

Közbiztonság:

Legalábbis annak, aki megnézi a képeket, ez derül ki. Ugyanis a Kistemetőnél az erdő a tegnapi napon, azaz május 10-én több helyen is égett. Több tűzoltó autó is érkezett az erdőbe, olyan volt, mintha az „ erdő négy sarkát „ szándékosan gyújtották volna fel. Mindez csak amatőr vélemény, de megdöbbentő volt, hogy az erdő széle, közepe, és a szemétkupacok is parazsallottak. Korábban már én is beszámoltam egy hasonló tűzesetről, mely ezen a helyen történt.

Közbiztonság:
Tűzvész   

A 23 éves gyanúsított nehezen viselte a szakítást, ezért az egyik közösségi oldalon feltörte volt barátnője adatlapját. Bíróság elé állítási javaslattal zárult a nyomozás.
A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tamás 23 éves abonyi lakos ellen.

Közbiztonság:

A Csepegi Csárda lett a tűzvész martaléka, menthetetlen volt! Mesélte olvasónk, aki a helyszínen járt és innen küldött nekem képeket.  (MTI) – Kigyulladt egy nádfedeles csárda tetőszerkezete Kecskemét határában szerda hajnalban – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   

Lehet, hogy egy piromán szórakozik? Túl sok a gyanús tűzeset a környéken. -Mintegy négyszáz nagyméretű kör és kocka szénabála égett teljes terjedelmében Törtel és Nagykőrös között a Ludasi dűlőben május 3- án egy háromszázhatvan négyzetméteres nyitott tároló alatt – közölte az OKF szombat hajnalban. 

Közbiztonság:
Törtel   

veroniq - 2014.05.03. 10:28

Mintegy négyszáz nagyméretű kör és kocka szénabála ég teljes terjedelmében Törtel és Nagykőrös között a Ludasi dűlőn egy háromszázhatvan négyzetméteres nyitott tároló alatt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat hajnalban. Tájékoztatásuk szerint a ceglédi hivatásos tűzoltók felügyelet mellett elégetik a vélhetően gyújtogatás miatt lángoló bálákat, a kárérték többmillió forint nagyságrendű.

Közbiztonság:
Törtel   

Beszakadt egy ló alatt egy befedett, használaton kívüli emésztőgödör még május elsején Kétpón. Az állat nyugodtan tűrte a viszontagságokat, de nem tudott önerejéből kijutni a gödörből, gazdája ezért a mezőtúri tűzoltók segítségét kérte. A tűzoltók létrán jutottak le hozzá, és végül kihúzták a lovat a gödörből. 

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól ahhoz, hogy Orbán Viktor élőben nézi a magyarok meccseit a foci EB-n?
   
 Örülök, ez teljesen természetes 
 Nekem mindegy, hogy ott nézi-e vagy sem 
 Fel vagyok háborodva! 
 Miéirt? Élőben nézi? Nem is tudtam 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok