Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2184, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Talán ennek végre már lehet visszatartó ereje! - Ön dönti el: Iszik, vagy vezet? Esetleg mindkettő? Rossz ötlet! Nem csupán embertársai és saját testi épségét veszélyezteti ebben az esetben, hanem a Ceglédi Városi Bíróság kőkemény, drákói szigorú döntésire is számíthat. December 13-án tárgyalta a Ceglédi Városi Bíróság, egy csemői vádlott ügyét, az ügyben dr. Horváth István volt a bíró.

Közbiztonság:

Igaz történet következik Olvasónktól. Kérem, nagyon vigyázzanak magukra, egymásra és értékeikre!- Képzeld a szomszédom csütörtök délután az ajtaja elé kirakta a fagyasztóból a cuccot, míg leolvasztja. A kapuk zárva voltak, lámpa a ház előtt. A gyerek többször kinézett, hogy nincs-e macska, és mire bevitte volna, semmi nem volt belőle meg. Nagyon sajnálom szegényt. És senki nem vett észre semmit, kb. 6-7óra körül.

Közbiztonság:

Pár napja figyeltem fel a rendőrség által vezetett, de eddig nyilvánossá nem tett bűnügyi térképre. Ma volt időm kicsit belepillantani és sajnos nem csalódtam. 

 

Kicsit kihegyezett, mert direkt így vágtam meg a térképet, és csak a betöréses lopások statisztikája szerepel rajta, de mégis lehet azt mondani, hogy  Abonyban több bűncselekmény történt, mint sorolom: Tápiószőlősön, Újszilváson, Újszászon, Zagyvarékason, Szolnokon, Szajolban, Tiszapüspökin, Tiszatenyőn, Kengyelen, Rákóczifalván, Tószegen, Kőröstetétlenen és Törtelen együttvéve. (ennyi fért a térképre, Cegléd hasonló mutatói miatt direkt levágva)

 

Nézd meg a térképet nagyban is a cikk címére kattintva!

Közbiztonság:

December 14-én került sor annak az elkövetőnek a tárgyalására a Ceglédi Városi Bíróságon, akit Abonyban kerékpárlopásokkal gyanúsítanak. Legutóbb az éppen nagykorú fiatalember egyik fotósunk kerékpárját lopta el, meglehetősen feltűnő öltözékben. Kockás kapucnis kabátot viselt. A lopás észlelését követően bejelentést tettünk a rendőrségen. 

Közbiztonság:

   

Szerdán életet adott kisfiának az a 33 éves anya, akit november 15-én a Magyar Szociális Fórum mozgósításával védtek meg a kilakoltatástól. Dávid 3,1 kilóval született, és császármetszéssel jött a világra – tudatta a Szociális Fórum csütörtökön.  A nyolc hónapos állapotos asszony, és 14 éves kisfiát egyedül nevelő 43 éves nővérének feje fölül a B. és társai végrehajtó akarta elárverezni a lakást édesapjuktól örökölt devizahitel tartozásuk miatt, amit nem tudnak kiegyenlíteni.

Közbiztonság:

Képünk csak illusztráció!- A trükkös csalók gépkocsija ezüstszínű, de a márkája ismeretlen. A rendszáma: H...X-888, ha ilyet látnak, ne kezdjenek rettegni, hanem hívják a zsarukat. Megesett ma az eset. A Zsinagóga utcájában fekete, hosszú szoknyás asszonyok vegzáltak idős urat, aki az utcában lakik. Mindenképpen szerették volna elérni, hogy engedje be őket a házába. De ezt az idős férfi nem engedte meg.

Közbiztonság:
Abony   

Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy vélhetően ismét trükkös csalók próbálnak bejutni idős emberek házába azzal, hogy karácsonyi ajándékcsomagot hoztak nekik. Egy sötét színű, kisméretű Toyota személygépkocsival, mely sötét színű, járják a várost. Legutóbb a Kölcsey úton tűntek fel és abban több személy is utazott. Azt mondták az idős házaspárnak, hogy mindenképpen engedjék be őket, mert a Bonus Kft-től jöttek és ajándékot hoztak. A lakókat arra szólították fel, hogy kössék meg a kutyákat. 

Közbiztonság:
Abony   

A téli időszakra való felkészülés menetéről tartott rendkívüli védelmi bizottsági ülést a Pest Megyei Védelmi Bizottság december 12-én. Az esemény levezető elnöke Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke volt, az eseményen részt vett Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója is. 

Közbiztonság:

Olvasónk szólt, hogy a Nemzeti Adó és Vámhivatal ellenőrei megérkeztek Abony településre és jövedéki adó köteles termékek ellenőrzését végzik. Jelenleg az ellenőrök éppen a Futós Sörözőben, a Kécskei úton tartózkodnak! Vigyázzanak magukra, legyen minden a legnagyobb rendben. Büntetésmentes, szép napot kívánunk mindenkinek sok szeretettel!

Közbiztonság:
NAV   

Kőröstetétlen és Szolnok között kora reggel felborult egy autó, az árokba csúszott, de a sofőr nem sérült meg. Mezőtúr és Törökszentmiklós között pedig a fának csapódott egy kocsi, egy felnőtt és két gyermek ült benne, egyik kisgyerek súlyosan megsérült, mentők látták el. Jász-Nagykun-Szolnok megyében nincs hótól elzárt település, az utak járhatóak, a kisebb utak hónedvesek, letaposott havasak. Megyeszerte dolgozik a közútkezelő, öt járművel folyamatosan tisztítják, sózzák az utat. Eddig mintegy 5 centis hó hullott.

Közbiztonság:
Abony   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az önkormányzati választások végeredményével?
   
 IGEN 
 NEM 
 Fogjuk rá 
   
Eredmény
Programok

Iskolások figyelem! Verseny!


PEST MEGYEI
KORMÁNYHIVATAL


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából a Pest Megyei Kormányhivatal
„Hulladék-művészet”
címmel versenyt hirdet Pest megyei általános iskolás diákok 5 fős csapatai számára.

A verseny fővédnöke: Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott

A verseny szervezéséért felelős: a Pest Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya

Karitász Játszóház!

ÚJRA INDUL A KARITÁSZ JÁTSZÓHÁZ! Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2014. október ...

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok