Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2337, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.19. 20:46

Baleset-megelőzési céllal kihelyezett szellembicikli Szolnokon, a Mártírok útján 2013. december 19-én. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság Magyarországon elsőként állított fel a lakosok által felajánlott, fehérre festett kerékpárokat a megye több pontján, halálos kerékpáros balesetek helyszínén, illetve forgalmas utak mellett.
MTI Fotó: Bugány János

Közbiztonság:

Három település közös álma valósult meg, Jászkarajenő, Törtel és Kőröstetétlen községek önkormányzatai egy Dacia Duster terepjárót vásároltak közösen a rendőrség munkájának hatékonyabbá tétele érdekében. A gépjárművet egy, a rendőrség és az önkormányzatok közti megállapodás értelmében csakis a három település illetékességi területén használhatják a rendőrség munkatársai. A Dacia Dustert december 19-én ünnepélyes kerekek között adták át a Jászkarajanői Rendőrőrs részére, az eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője, dr. Mihály István dandártábornok is. Továbbá a három település polgármesterein kívül jelen volt a Ceglédi Járási Ügyészség vezetője, Dr. Göblyös Péter és természetesen Weigel Harri főhadnagy, a Jászkarajenői Rendőrőrs parancsnoka is, akinek hivatalosan is átadták a terepjáró kulcsait. Még több kép IDE kattintva

Közbiztonság:
Törtel   

A Ceglédi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt nyújtott be vádiratot 20 vádlottal szemben a Ceglédi Járásbírósághoz. 2012. augusztus 18-án az esti órákban a vádlottak közül heten, egy 20-30 fős, az eljárás során ismeretlenül maradt személyekből álló, hasonló ruházatot viselő, alakzatban együtt mozgó csoporttal Cegléden a Présház utcában és a Puttony utcában felvonultak, miközben ostort csattogtattak, petárdákat dobáltak, folyamatosan hangosan kiabáltak, romákat érintő  fenyegetéseket skandáltak a lakók felé. Így az ott lakókban félelmet, riadalmat keltettek.

Közbiztonság:
Ügyész   

A Ceglédi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy az elmúlt időszakban illetékességi területünkön megszaporodtak az időskorú személyek sérelmére elkövetett „trükkös” lopások, csalások. A cselekményt elkövető mindig valamilyen hamis indokra hivatkozva kopogtat az általában egyedül élő idős ajtaján, és a lakásba való bejutás után az ott lakó figyelmét elterelve eltulajdonítja értékeiket – általában készpénzt.

Közbiztonság:

Elfogták a bántalmazókat a rendőrök- Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya T. László 50 éves és R. Mihályné 47 éves szolnoki lakosok ellen. A rendőrségre 2013. december 16-án 18 óra körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy Abony egyik családi háznál verekedés történt. A bejelentést követően a járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek.

Közbiztonság:

Bár az eset nem körzetünkben történt, mégis szíves figyelmébe ajánlom az abonyi graffitis fiúknak ezt az írást. Ők ennél sokkal cifrább dolgot műveltek a közelmúltban, mert az önkormányzat tulajdonást képező lakóház lépcsőházát csúfították el. Lapinformációink szerint abban az ügyben nem tett senki sem feljelentést. Íme, a rendőrségi hír a debreceni esetről: Befejezték a nyomozást a debreceni rendőrök a fiatal graffitis fiúval szemben.

Közbiztonság:
Abony   

A Pest Megyei Főügyészég a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatósága előtt folyamatban lévő bűnügyben tett indítványt hat gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére a következő bűnügyben: A NAV járőrei 2013. december 4. napján egy dunaharaszti ipartelep raktárhelyiségben tetten értek hat férfit, akik egy kamion rakterében kialakított rejtekhelyre magyar és közösségi, adójegy nélküli cigarettákat tároltak be és rejtettek el.

Közbiztonság:
Ügyész   

Lapunkat Dr. Gugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője tájékoztatta. -  A Pest Megyei Főügyészség által Abonyban, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt benyújtott vádirat: A sértett és a vádlott – anya és lánya - Abonyban éltek, mindketten italozó életmódot  folytattak, és ebből adódóan gyakoriak voltak közöttük a veszekedések, amelyek  többször kölcsönös tettlegességig fajultak. Gyakran előfordult, hogy a vádlott veszekedéseik során puszta kézzel és seprűvel is bántalmazta a sértettet. Nem volt ez másként 2013. február hó 27. napján sem, amikor mind a vádlott mind a sértett italozott a nap folyamán. A vádlott otthon, a sértett pedig egy ismerősénél fogyasztott szeszes italt.

Közbiztonság:
Ügyész   

A Ceglédi rendőrkapitányság tájékoztatója szerint az alábbi fontosabb események történtek illetékességi területükön az elmúlt héten. A Ceglédi Rendőrkapitányságra 2013. december 2-án telefonon érkezett bejelentés, miszerint a Csemő területén erdészként dolgozó személy területbejárás során egy férfira lett figyelmes, amint a vállán egy 3 méteres akácfát húzott. A fát eltulajdonítani szándékozó 61 éves csemői férfit, az erdész a járőrök kiérkezéséig visszatartotta, majd G. Istvánt a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Közbiztonság:

Rendőrségi hírt olvashatnak: A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy nagykörűi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi 2013. december 8-án 9 óra 55 perc körüli időben Nagykörű külterületén, a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el. A helyszín közelében járőröző Készenléti Rendőrség munkatársai tetten érték a jogsértő férfit cselekménye közben.

Közbiztonság:
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint demokrácia van nálunk?
   
 IGEN 
 NEM 
 Nem is tudom, lehet  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok