Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2191, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.28. 14:58

Néhány tanács, hogy balesetmentes legyen az ünnep!- A pirotechnikai eszközök vásárlására és alkalmazására szigorú szabályok vonatkoznak: • Csak engedéllyel rendelkező elárusító helyen szabad vásárolni! • A padláson és a pincében pirotechnikai terméket tárolni tilos! • Felhasználásig tartsa a terméket védősapkában vagy az ellenőrzött csomagolásban! • Tárolja és használja vízmentesen a pirotechnikai eszközt!

Közbiztonság:

December 25-ére virradó éjszaka eddig még ismeretlen tettesek betörtek az abonyi töltőállomásra és onnan nagy értékben vittek el dohányárut. A betörők néhány perc leforgása alatt végeztek, most folyik a leltározás olvasónk elmondása szerint. A pofátlan betörők a bejárati ajtót feszítették fel, úgy jutottak be az épületbe. E miatt ma éjszakára már nem zár be a töltőállomás, a szokásos nyitva tartással várják vásárlóikat éjszaka is.

Közbiztonság:
Abony   

veroniq - 2012.12.26. 17:13

Ma délután a Kécskei úton egy idős, földön fekvő férfire lettek figyelmesek a lakók. Kimentek hozzá, és kihívták a mentőszolgálat munkatársait, akik 18 perc múlva értek ki a helyszínre, de már nem tudtak segíteni a szerencsétlenül járt idős bácsin, aki kerékpárral eshetett el. 

Közbiztonság:
Abony   

Három ittas embert mentettek meg a fagyhaláltól a járőrök és a segítőkész állampolgárok hétfőn Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel. Túrkevén hétfő délelőtt a járőrök vették észre azt a férfit, aki magatehetetlenül feküdt az egyik útkereszteződésnél. Az ittas helybelit a rendőrök hazaszállították - mondta Pásztorné Kovács Ágnes.

Közbiztonság:

Vannak, akiknek még a Karácsony sem szent…. Ugyanis lapinformációink szerint az abonyi piacon 24-re reggelre a nápolyis bódét törték fel. Bizonyára kellett egy kis édesség a karácsonyi asztalra. Nem jobb a helyzet Nyársapáton sem, ott reggelre, szintén hétfőre virradóan az Apáti Bisztró melletti ruhásboltot fosztották ki. Ezt az infromációt is olvasónk osztotta meg velünk.

Közbiztonság:
Abony   

Viszont kívánjuk Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében,

sok szeretettel és eredményekben

gazdag szolgálatokat

kívánunk a bűnözőkkel szembeni küzdelemben!

Közbiztonság:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! Balesetmentes közlekedést kívánnak mindenkinek!- Mentő is sérült a balesetben!- Ma reggel az egyik abonyi családnak nem úgy sikerült az utazása, ahogyan azt eltervezték, mert egy dupla villanyoszlop állta útjukat a Batthyány utcában. 

Közbiztonság:
Baleset   

Színesfémtolvajokat fogott a rendőrség Ózd mellett. A 42 tagú Kanalas család azért lopott, hogy űrhajót építhessenek. A Marsra menekültek volna a világvége elől. Az utóbbi évek legnagyobb színesfémtolvaj hálózatát sikerült felszámolnia a rendőrségnek Ózd mellett egy tanyán. A rendőrkézre került családtagok különös indokkal próbálták igazolni a rovásukra írt bűncselekményeket.

Közbiztonság:
Roma   

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást rendelt el a Btk. 300/C szakasz (3) bekezdés a) pontjába ütköző és a (4) bekezdés a) pontja szerint minősülő, jelentős kárt okozó számítógépes rendszer és adatok elleni bűncselekmény gyanúja miatt. Az elkövetők számítógépes adathalász programok, illetve különböző számítógépes vírusok segítségével megszerezték a sértettek internetes banki műveletekhez szükséges belépési adatait, amelyek segítségével a sértettek számlájáról pénzösszegeket utaltak el különböző hazai és külföldi bankszámlákra.

Közbiztonság:

Lőszereket árult az interneten egy nagykőrösi férfi. A rendőrök fegyvert is találtak a lakásán megtartott házkutatás során. Az internetes lőszerkereskedőt egy világhálót böngésző rendőr, a Nagykőrösi Rendőrkapitányság egyik munkatársa buktatta le. A 30 éves nagykőrösi férfi lakásán a napokban megtartott házkutatás során hatástalanítottnak tűnő lőszereket, lőszerelemeket találtak a nyomozók, de egy vadászpuska és három légpisztolyt is előkerült.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, ha Abony városa átmenne Jász- Nagykun Szolnok megyébe?
   
 IGEN, na végre, mert Abony fejlődésnek indulhat 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 NEM, mert Abonynak úgyis mindegy, hol van 
 NEM, mert ott rosszabb lenne, mint Pest megyében 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok