Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2226, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Több gyermek is megsérült egy Nagykőrös melletti balesetben- Árokba csúszott egy autó, három gyerek és egy felnőtt megsérült Nagykőrös közelében szerda reggel - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.Spitz Alexandra elmondta, hogy a baleset a Nagykőröst Kocsérral összekötő úton történt, körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Közbiztonság:
Kocsér   

Szén-monoxid-mérgezés miatt összesen tíz embert kellett kórházba szállítani a hétvégén Pest megyében. Péntektől vasárnapig öt szén-monoxid-mérgezésgyanús esetet jelentettek a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjának. Pénteken késő este Kistarcsán egy idős házaspár lett rosszul otthonában, majd később Sződön egy négytagú családon mutatkoztak a szén-monoxid mérgezés-tünetei. 

Közbiztonság:

Ha valaki látta a LAE- 716-os forgalmi rendszámú Golfot, szombaton az esti órákban esetleg a városban vagy Abonyból kifelé haladni, kérem írjon nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu 

Közbiztonság:
Lopás   

Elmarasztalt a szolnoki járásbíróság egy telefonbetyárt- Szabálysértési eljárásban, nem jogerősen harminc óra közmunkára, ezen felül húszezer forintos pénzbírságra büntettek egy telefonbetyárt. Valótlan bejelentést tett, és ezzel kárt okozott a bíróság szerint az a törökszentmiklósi betelefonáló, aki egy villanyóra szekrényhez riasztotta a tűzoltókat. A szabálysértő mobiltelefonjáról még 2012 májusában érkezett hívás, a bejelentő azt állította, hogy lángol egy villanyóra szekrény. A törökszentmiklósi tűzoltók kivonultak a helyszínre, a megadott címet, majd egész utcát átvizsgálták, de nem találtak tüzet. A tűzoltóságnak a kivonulással összesen húszezer forintos kára keletkezett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

Bűnügy- Az elmúlt hét, bűnügyi vonatkozásban, több esetben is sikert hozott. Elfogásra, illetve bíróság elé állításra is sor került. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást zsebtolvajlás útján szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt R. Sándor 44 éves nagykátai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint R. Sándor 2013. január 28-án, az esti órákban a Püspökladány-Budapest Nyugati Pályaudvar között közlekedő Intercity vonaton....

Közbiztonság:

Február 16-án egy motorkerékpár két utasa belerohant a Posta út, Iskola út kereszteződésében egy személyautóba. Az idősebb férfin nem volt bukósisak, a fiatalabbról a baleset következtében lerepült. A sérülteknek szerkesztőségünk nevében is jobbulást kívánunk! Két mentő személyzete látta el a sérülteket.
Beküldő: Olvasónk

Közbiztonság:
Baleset   

Az ördög továbbra sem alszik Abonyban, de a bűnözők sem. Az egyik tanyáról 98 szál kolbászt loptak el múlt héten keddre virradó éjszaka. Az okozott kár értéke 160- 180 ezer forint közötti összeg. A „ kolbásztulajdonos „ termelő, éppen a piacon árulta kolbászait, amikor felesége, aki az állatokat etette, észlelte a problémát. A tanya kertjében is elszórták az elkövetők a kolbászok egy részét. A Bicskei útig lehetett nyomon követni a kolbászok útját.

Közbiztonság:
Lopás   

 

 

Olvasóink "jelentése" alapján a Mátyás király úton - a Bocskay és a Nagykörösi u. közötti szakaszon - felrobbant egy Skoda Fabia! Sem az okot, sem a robbanás eredményét nem ismerjük, azonban ha újabb info merül fel rögtön tájékoztatjuk olvasóinkat!   

Közbiztonság:
Autó   
Skoda   

Olvasónk írja: Szia Veronika! Érdeklődni szeretnék, hogy Abonyban van -e a felnőttek számára önvédelmi oktatás vagy nem is tudom minek nevezzem?? Azért kérdezem mert ha délutános vagyok akkor éjfél körül járok haza vidékről és a nyáron volt rá eset mikor egy pasi jött utánam . A kapuig követett. Végül is volt nálam gáz spray, de akkor is szeretnék önvédelmet tanulni. 

Közbiztonság:
Abony   

veroniq - 2013.02.18. 15:33

A TV 2 vasárnapi Tények című műsorában is téma volt az abonyi szatír elkapása, melyet ITT nézhetnek meg. Ismét szerepeltem az adásban, bár nem akartam.... Erre a tényre többen felhívták a figyelmemet. Változatlanul kérik a rendőrség munkatársai újabb sértettek jelentkezését annak érdekében, hogy a szatír elnyerje méltó büntetését. Ha nagyban néznéd, kattints a címre!

Közbiztonság:
Abony   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a kormány elleni tüntetéseknek?
   
 Sajnos NINCS 
 Szerencsére NINCS 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 IGEN! Nagyon is! Na végre 
 Igen, sajnos van 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok