Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2101, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

MTI- Egy nő meghalt, Lázár János és sofőrje viszont csak könnyebben sérültek, már elengedték őket a kórházból, a reggeli karambol után. Lázár János államtitkár és az őt szállító mikrobusz vezetője könnyebben megsérült, amikor a jármű karambolozott szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, de már mindketten elhagyhatták a kórházat - közölte a kecskeméti egészségügyi intézmény.

Közbiztonság:
Baleset   

Attól tartok, egyre több ilyen esetre lehet számítani sajnos... Íme, a zsaruk híre minderről:  Fegyverutánzattal támadt az elkövető e közelmúltban Ceglédbercelen, a Madách utcában két villamosenergia-szolgáltatást végző cég alkalmazottjára, miután a cég a támadó lakásában kikapcsolta az áramot. A bántalmazás következtében az egyik dolgozó 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Közbiztonság:

A rendőrséghez országszerte több állampolgári bejelentés érkezett, mert ismeretlen tettesek különböző internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek. A sértett gépének képernyőjére egy üzenet töltődik be, amely szerint a „Magyar Rendőrség Osztály Elleni Kiberbűnözés” zárolta a komputert, mivel azon illegális tartalmak találhatóak. 

Közbiztonság:

Olvasónk írja: " Sziasztok. Éjjel megint dolgoztak a réztolvajok. A Dr. Hirn Márton úton újabb gázcsövet loptak el. Nem ez az első eset a környéken. " Üzenem, nyitott füllel aludni, kutyát elengedni, mindenféle óvontézkedést megtenni, őröket a gázcsövek mellé. Udvaron bicajokat elrejteni, állatokat lakattal bezárni! Rendőrség számát jó előre leírni! Minden megeshet, szépen süt a Hold is.... Nyugodalmas, betörésmentes éjszakát! Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Közbiztonság:
Abony   

Hagyományunkban van a jövőnk és a becsületünk! A hazáért mindhalálig! „- Október 20-án Törtelen a helyi művelődési házban tartotta ünnepi állománygyűlését a Jász- Nagykun Szolnok Megyei Nemzetőr Egyesület, melynek térségünkből is vannak tagjai.  Galéria IDE kattintva elérhető, fotó: LŐVE

Közbiztonság:

 

Hittük is, meg nem is, de 2006 után kőkeményen érezhető volt az a bosszúvágy, mely az akkor még ellenzéki párt retorikájából lejött. Az Öszödi-beszéd nyomán kialakult zavargásokban, nem csak a köztörvényes cselekmények elkövetőit, hanem az Őket felbújtókat is szétzavarták a rendőrök.

Közbiztonság:

Egyelőre nem hivatalos információ, de biztosnak tűnő, hogy a ceglédi rendőrkapitányt, Ambrus Zoltán alezredest menesztik posztjáról december elsejével. Számos fejcserét hatottak végre a közelmúltban a kapitányságok élén, első körben még maradhatott a vezető Cegléden. A ceglédi kapitányság mutatói megyénkben az egyik legrosszabbnak számítanak.

Közbiztonság:
Abony   

Téged is becsaphatott!- A Szolnoki Rendőrkapitányság 2012. február 02-án nyomozást rendelt el V. János 44 éves szolnoki lakos ellen üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt. A férfi saját maga tett feljelentést a rendőrségen az általa elkövetett bűncselekmények miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján V. János 2011. év óta, több személytől vett át különböző pénzösszegeket „olcsó gázolajért” cserében.

Közbiztonság:

Olvasónk ajánlotta figyelmembe az itt olvasható, elképesztő írást. Idézet a cikkből: Cigánybűnözők vandálkodtak olvasónk rokonánál - tarthatatlan állapot Abonyban - Magyarok, Hazafik, Állatvédők! A segítségeteket szeretném kérni. Az elkeseredettség, a düh és a tehetetlenség oly mértékben elhatalmasodott bennem, hogy "tollat" ragadtam. Abonyban élő rokonom esetét írom most le. Egyedül él, rokkantnyugdíjas, kb. 27 ezer Ft-ot kap. Ezért éjszakánként egy tanyán őrködik napi meleg ételért és pár ezer forintért. Ezt a helyi cigányok ki is használják. Azért merem leírni, hogy cigányok, mert ez ott köztudott, de mindenki fél tőlük, még a rendőrség is. Nyáron rendszeresen ellopták a tyúkokat, kakasokat

( Előre megkérem kedves olvasóinkat, hogy őrizzék meg hidegvérüket és csakis nyomdafestéket tűrő kommenteket írjanak! )

 

Közbiztonság:
Abony   

Minden valószínűség szerint gázkonvektortól felhevült nádroló okozott tüzet Szolnokon a közelmúltban. Október 12-én egy Kisfaludy úti három emeletes lakóház egyik erkélyének ajtaja gyulladt ki, a tűz a tetőre is átterjedt. Csak a gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhető, hogy a lángok nem okoztak nagyobb pusztítást. A tűzoltásvezető beszámolója szerint a lakásban nem tartózkodott senki, így be kellett törniük az ajtót.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Csatlakoznál egy olyan abonyi civil kezdeményezéshez, mely azért működik, hogy eltűnjenek a kül- és belterületi illegális szemétdombok?
   
 IGEN! Hol lehet jelentkezni? 
 Talán, kellő anonimitás mellett bevállalnám 
 Kár az erőlködésért, szívesebben elköltöznék innen! 
 Jó ez így ahogy van, én jól érzem így magam! 
   
Eredmény
Programok

Felnőtt GOKART kupa Nyársapáton

Nyársapát 60 éves - Gokart pálya 10 éves- Gokart Kupa 5 éves

GOKART VERSENY NYÁRSAPÁTON

MEGHÍVÓ

Az V. Kistérségi Gokart Kupa 2014.
kerül megrendezésre
a Bognár Gokart Parkban
Nyársapáton
2014. augusztus 17-én vasárnap
a felnőtteknek.

Az alábbi kategóriákban várjuk a felnőttek nevezését:

XXIII. Fergeteg Triatlon Verseny

Rendező: Fergeteg Triatlon Se, Medveczky Edit,
Helye: Abony Városi Strandfürdő (Kálvin út)
Ideje: 2014. július 26. du. 14.00
Nevezés: 12.30-tól a strandon


 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok