Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2163, belépett felhasználók: 1.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

( Kép: És még kromofággal is leöntötték az autójukat.... ) Az abonyi rendőrség munkatársainak nem sok jutott manapság a fejlesztésekből. Mondhatni, szinte semmi. Ilyen körülmények között meglehetősen nehéz a napi munka. Felrobbanás szélén álló kazánok, lepukkadt épület, elavult számítógép park, elhasználódott járművek.... 

Közbiztonság:

Képgaléria a leleplezésről ITT- Idei rekordjának is nevezheti a NAV szolnoki rajtaütését: 45 ezer karton cigarettát, 33 ezer kg aprított dohányt, 1290 km hosszú cigarettapapírt, 363 ezer hamis zárjegyet és 204 ezer cigarettás dobozra való papírt foglalt le, illetve a művelet elkészítéséhez elkövetőket fogott el. Egy használaton kívüli szolnoki telephelyen komplett dohányüzemet lepleztek le a pénzügyi nyomozók az elmúlt héten.

Közbiztonság:
NAV   

Boldogan osztom meg Önökkel Olvasónk mai levelét, és kívánok a zsaruknak sok ilyen dícsérő mondatot!- Kézcsók Veronika!- Ezt el kell mesélnem neked, mert rég nem történt velem ilyen! :) Állandóan csak szidjuk a zsarukat..., de ma délelőtt rácáfoltak. Jöttem hazafelé Ceglédről úgy 10.30 körül és megállítottak a városszélénél a Volán előtt. Egy fiatal srác és egy fiatal hölgy volt. Rangjelzésüket meg sem néztem, mert annyira meglepődtem. Udvariasak voltak és kedvesek.

Közbiztonság:

Kedves ismerősöm írja: Szép jó reggelt mindenkinek:)))))))) Ma hajnalra az egyik családi háztól, " elveszett " egy 130-150kg-os hízó. Azt szeretnénk kérdezni tőletek, hogy 5 óra környékén vole-aki esetleg valamerre nem látta? - Meglehetősen szomorú dolog az, hogy ilyen kis közleményeket kell a lakosságnak közzétennie. Az eset nem nevezhető egyedinek. Nagyon vigyázzanak értékeikre, különös tekintettel háziállataikra és disznóikra, mert hamarosan eljön a vágás szezonja!

Közbiztonság:

Kedves Olvasónk kérte, hogy írjam meg, hogy mára virradó reggelre Abonyban több családi háznál is a kapukilincseket ismeretlen tettesek befestették, megjelölték, fehér, illetve sárga festékkel. A dolog pikantériája az, hogy a jelölt ingatlanok mindegyikében kivétel nélkül idős emberek vagy egyedülálló személyek laknak. Először arra gyanakodtak, hogy bizonyára csupán gyerekcsínyről van szó. Aztán amikor egymással találkoztak és beszélgettek, kiderült, hogy vélhetően ez azért ennél több.

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója az ABOPOL- Megtalált kulcscsomó keresi gazdáját! Olvasónk értesített reggel, hogy talált az Árpád úton, közel lakhelyéhez egy nagy kulcscsomót, melyen kis plüss állatka is díszeleg, rajta mintegy nyolc kisebb- nagyobb méretű kulccsal! Kérjük, hogy amennyiben valaki felismeri benne sajátját, írjon nekünk kommentet ide, vagy e- mailt: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közbiztonság:
Abony   

Közös fellépést sürgetnek- Mint arról a délelőtt folyamán beszámoltunk Önöknek, a HÍR TV adásában a tegnapi nap folyamán egy riport jelent meg a Célpont című műsorban Abonnyal kapcsolatban. Video a cikkben!

Közbiztonság:
uzsora   

Kigyulladt egy 200 négyzetméteres családi ház tetőtere Ceglédbercelen péntek délután. A házban tartózkodók közül senki sem sérült meg – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. Spitz Alexandra tájékoztatása szerint a Radnóti utcai házban élő házaspár és 17 év körüli fiuk időben észlelték a bajt, s ki tudtak menekülni, így egyikük sem sérült meg. A lángokat a ceglédi tűzoltók kora estére eloltották, de a tetőtér részben leégett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

7 perc 30 másodperctől lesz szó a Hír TV tegnap esti Célpont című adásában Abonyról és egy közismert emberrről, akinek még az ingatlanjait is bemutatják.... A sértett elmondja, hogy a több, mint 10 milliós kombájnját adta el az uzsorás, mert nem tudott neki időben megfelelő kamatokkal visszafizetni 3 milliónyi kölcsönt! A rendőrség vádemelési javaslattal küldte el az ügyet az ügyészségnek. Ha nagyban néznéd, katt a címre! 

Közbiztonság:
Abony   
uzsora   

A közelmúltban Cegléd több általános iskolájában szóbeszéd tárgya lett a Kossuth tér környékén, a Kőrösi út elején gyerekeket - útbaigazítás ürügyén - magával csalogató, 25-30 év körüli fiatalember. A Táncsics Mihály Általános Iskolában a felső tagozatosokat osztályfőnöki órán készítették fel mi a teendő, ha idegen szólítja meg őket az utcán, és arról, ha csalogatják őket azonnal szóljanak a szülőknek és osztályfőnöküknek.

Közbiztonság:
Cegléd   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kire adja szavazatát október 12-én?
   
 A FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjére. 
 A JOBBIK képviselőjelöltjére. 
 Az MSZP képviselőjelöltjére. 
 A Városunk Fejlődésért Egyesület képviselőjelöltjére. 
 A független képviselőjelöltek közül az egyikre. 
 Még nem tudom. 
 Nem megyek szavazni!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok