Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2380, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

2014. május 24-én a Pest Megyei Polgárőr Szövetség megtartotta éves közgyűlését, melyen az Abonyi Polgárőrség kitüntetés sorozata folytatódott. Szabó József ezüst plakett kitüntetésben részesült kiemelkedő munkájáért. Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke átadta az ezüst plakettet, melyhez Mándity János Cegléd járási koordinátor is gratulált.

Közbiztonság:

A mai nap délelőttjén Abonyban az egyik családi háznál, tetőjavítás közben egy régi pisztolyt, valamint lőszereket találtak. A tulajdonosok értesítették a rendőrség munkatársait, akik rekord gyorsasággal a helyszínre értek. A pisztolyt és lőszereket egy marhalevélbe csomagolva találták meg. Az eset a Szabadság úton történt, a hivatalos szervek elvitték Ceglédre a talált holmit, nyilvánvalóan hatástalanítják a lőszereket.

Közbiztonság:
Abony   

Anyagyilkosság Abonyban, lezárult a vizsgálat: a nő a túlzott szeretete és ragaszkodása ­miatt végzett anyjával. 400 milliósra becsült csalás: a Generali Biztosító munkatársa hosszabb ideje sikkasztotta el az ügyfelektől a befektetési biztosításra felvett pénzt.

Olvasható az ECHO TV honlapján, hír a videoban IDE kattintva

Közbiztonság:

Gyönyörű vasparipákkal érkeztek vagy tízen Abonyba, a MOL kútra tankolni a rendőrség munkatársai, akik az újszilvási motoros találkozóra indultak. Újszilváson hatalmas rendőri készültség mellett szervezték meg a több napos rendezvényt, melyhez a Betyársereg adta szervezőként a nevét. A rendőri jelenlétből én is kaptam. Ugyanis este tizenegykor a Szelei útról kanyarodtam hazafelé, az Antos János útra. Egy egész rohamosztag kísért el a házunkig, vagyis a készenlétisek egy busszal.

Közbiztonság:
Abony   

A Budakörnyéki Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki 2013 októberében Cegléden egy éjszakai száguldozás során okozott balesetet úgy, hogy az két fiatal lány halálához vezetett. A tápiószőlősi férfi 2013 októberében egy szombat éjszakai buli után, a hajnali órákban Cegléd lakott területén, a Külső-Jászberényi úton a megengedett sebességet erőteljesen túllépve, mintegy 85-90 km/h sebességgel száguldott egy Opel Astra személygépkocsival.

Közbiztonság:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja- Kedves Olvasónk meséli, hogy hetente akár több alkalommal is előfordul koccanásos baleset a Mátyás király út- Nagykőrösi út sarkán. A kereszteződés eleve szerencsétlen csomópont, tetézi a gondot, hogy gyakorlatilag a senki földje, mert az egyik önkormányzati, a másik pedig közútkezelői tulajdon. A képen jól látható a szinte már észrevehetetlen, halovány rózsaszínre színeződött, lombok közt megbúvó STOP tábla, mely jelentős balesetforrást jelent. Aki nem ismerős erre, gyakran észre sem veszi.

Közbiztonság:

A két lány Pünkösd vasárnapján a Főtéren a zenekari találkozó után a fűben feküdt, egyikük szemmel láthatóan szinte önkívületi, magatehetetlen állapotban volt. A rendezvényen tartózkodó vendégsereg hosszú percekig nem foglalkozott a „ jelenséggel „. 

Közbiztonság:
Drog   

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Anyukám rémülten hívott fel, hogy vajon mi jól bagyunk-e... Jelentem IGEN. Viszont abonyiak voltak a képen láható autóban, erről olvasónk számolt be. Jobbulást kívánunk nekik. A vétkes sofőr viszont elaludt, ezt a TV 2 stábja derítette ki. Vigyázzanak magukra és egymásra! - Kép: 2014. június 9. Baleset helyszíne a 4-es főúton Abony közelében 2014. június 9-én, ahol egy személygépkocsi kisbusszal ütközött.

Közbiztonság:
Baleset   

Mindenki vigyázzon! Olvasónk írja:

 

Kedves Miabonyunk!

Ma estefelé sétáltam haza a pünkösdi hangversenyről a főtérről mikor is észrevettem, hogy valaki jön mögöttem lehet mert túl naiv vagyok azt hittem, hogy csak arra lakik az illető. Mikor a volt Csepp abc-t nem sokkal elhagyva ( a csendes utcán 21:45 körül) egyre közelebb kezdett hozzám jönni. Természetesen már szinte szaladtam,mire utánam nyúlt felhúzta a szoknyámat és mikor megfordultam kiélt vigyorral az arcán elkezdte nekem mutogatni a nemi szervét. 

Közbiztonság:
szatír   

Román rendszámú járművek karamboloztak csütörtök este a 4-es úton, Abonynál. A 91-es kilométernél tehergépkocsi személyautóval ütközött. A baleset miatt az utat teljes szélességében lezárták.

A személyautóban öten utaztak, és a balesetben senki nem sérült meg.  MTI

Közbiztonság:
Baleset   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
   
 Kossuth 
 CICKA 
 Kehely 
 Csavart fagyis a Postánál 
 PEZE fagyi 
 Egyik sem! 
 Mindegyiket szeretem 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok