Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2277, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Nem mind az aminek látszik.- Az internetes oldalon olvastam a rokkant ill. kerekes székekről, megható és valóságos, de nem minden rokkantjárgánynak látszó az. Nekem is van egy masinám, mert ugye szeretünk őrült járgányokkal mászkálni, ez egy tricikli, hatsebességes 300 W-os teljesítményű, amely képes 30km/h-val robogni. Vagyis kerékpárnak számit és úgy is kell vele közlekedni, nem mehetek vele a járdán.

Közbiztonság:
Abony   

Két rendőrautó is áll a városban, az Újszilvás felől érkezőket fényképezik a Szelei úton a bolt előtt. Figyeljenek oda, tartsák be a kRESZ minden szabályát, közlekedjenek óvatosan és az előírásoknak megfelelően!

Közbiztonság:

Szeretnénk, ha ez az este, amit mi most itt megszerveztünk egy nemes cél érdekében, nem csak a kistérség önkormányzatainak lenne követendő példa, hanem a régió....

Közbiztonság:

Tegnap: Kiégett egy bálázó tegnap Tiszatenyőn - Teljesen kiégett egy bálázó tegnap (szerdán 07.17-én) délután Tiszatenyőn, amikor - vélhetően- munkálatok közben egy szikra lángra lobbantotta. A riasztás negyed négykor érkezett a műveletirányításra. A gép körül öt körbála is kigyulladt, és nagy területen tüzet fogott a tarlón rendre vágott széna is. A tűzhöz a törökszentmiklósi és szolnoki tűzoltók vonultak ki, a megfékezéséhez erőgépeket is igénybe vettek. 

Közbiztonság:
Tűzvész   

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja!- Napi veszélyforrást jelentenek az autóval közlekedők számára kerekes székes embertársaink, ezzel szembesülhetünk gyakorta. Az úttest közepén haladnak ők rendületlenül. Vagy kézzel hajtják járgányaikat, vagy motorossal evickélnek…. A KRESZ szerint nem tehetnék meg, ez tilos számukra, ők bizony gyalogosnak minősülnek, tudom meg Janik András oktatótól, aztán szomorúan teszi hozzá, amit én is tudok: Nincs más hely számukra, csakis az úttest. Legalábbis Abonyban, mert ez egy ilyen hely sajnos.

Közbiztonság:

Őrizetben a 4-es úton történt halálos baleset feltételezett okozója - (MTI) – Őrizetbe vették azt a román állampolgárt, aki a gyanú szerint a két halálos áldozattal járó balesetet okozta kedden a 4-es úton Karcagnál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a karcagi rendőrség közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe vette a 34 éves, román állampolgárságú férfit, és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Közbiztonság:

(MTI) - A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon kábellopás miatt átlagosan 10-15 perces késéssel közlekedtek a vonatok reggel 8 óráig - közölte a MÁVINFORM az MTI-vel szerdán kora reggel.     A közlemény szerint a vasútvonalon szerdán 2 órakor Pestszentlőrinc és Vecsés állomások között elromlott a biztosítóberendezés. A szakemberek megállapították, hogy 150 méter kábelt tulajdonítottak el ismeretlen elkövetők.

Közbiztonság:

veroniq - 2013.07.16. 10:18

Baleset történt a ceglédi körforgalomhoz közel, erről számolt be kedves Olvasónk, emiatt most torlódásokra lehet számítani. Már egy kilométeres a kocsisor, aki tudja, kerülje el ezt az útszakaszt. A körforgalom után következett be a baleset, egy kilométerre tőle, Tápiószele irányában. Egy személyautó van orral az árokban, az úttesten van a másik fele, az útzár fél pályás, zajlik a helyszínelés és a műszaki mentés.

Közbiztonság:
Baleset   

A Táborhegy dűlőben az egyik szépen karbantartott és már learatott, de rendkívül száraz földterületen a mai napon fél 12 körül tűz ütött ki. Ezt észlelte az egyik közelben lakó hölgy és a rendőrséget értesítette, kérvén, hogy küldjék ki a tűzoltókat. A hölgy elmondta, hogy a hívását követően mintegy nyolc perccel már meg is érkeztek a helyszínre a Ceglédi Tűzoltóság szakemberei, kettő szerkocsival kezdték meg az oltást.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

(MTI) - Lángra kapott egy személyautó szombat dél körül Abonyban, a tűz egy közeli melléképületre is átterjedt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.  Spitz Alexandra elmondta, hogy a Bolyai utcában lévő melléképület teljes terjedelemben égett, az oltással próbálkozó tulajdonos megsérült, a mentők kórházba szállították.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint kinek a hibája, hogy a város elbukott 279 millió forintot a Questor csődje miatt?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edité 
 A teljes városvezetésé 
 A jegyzőé, mint a törvényesség őréé 
 Nem tudom, fogalmam sincs! 
 A Fideszes képviselőké 
 Az ellenzéki képviselőké 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok