Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2242, belépett felhasználók: 1.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.01. 13:07

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 59 éves csemői asszony ellen. 2013. március 30-án 15 óra körüli időben a mentők értesítették a Ceglédi Rendőrkapitányság Ügyeletét arról, hogy Csemő egyik családi házához riasztották őket, ahol szurkálás történt. A helyszínen szúrt sérülésekkel találták H. Mihály 69 éves csemői lakost, akit a mentők kórházba szállítottak.
 

Közbiztonság:
Csemő   

veroniq - 2013.03.30. 10:20

 

Az elmúlt hét viszonylag békésen telt a Ceglédi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint. 21-én Újszilváson egy külföldi sofőr figyelmetlensége vezetett oda, hogy megrongálta a körforgalomnál a korlátot és a jelzőtáblákat. A ceglédi rendőrség munkatársai kerensek egy férfit, aki betöréses lopásokat követ el, a déli órákban. Ő egy 40-45 év körüli fehér bőrű, beesett arcú férfi, 170-175 cm magas és bőrkabátot, kámzsás pulcsit visel..... Érdekes részletek a címre kattntva olvashatók.

Közbiztonság:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság- „Józan Húsvét” elnevezésű kampány keretén belül fokozott ellenőrzést tart. Az akció időtartama: 2013. március 25. –április 1. - Az akció helyszíne: A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területe. Sajtónyilatkozatokra, vágóképek készítésére 2013. április 1-jén 11:00 óra és 12:00 óra között Szentendrén, a 11-es számú főúton van lehetőség. 

Közbiztonság:

Lapinformációink szerint kitört a botrány, 11 éven keresztül lopott Catepiller traktor „ tulajdonosa „ volt az abonyi önkormányzat cége. Lapinformációink szerint a lopott erőgépet, mellyel nap mint nap találkozhattak az abonyiak is a városban, a héten a rendőrség munkatársai lefoglalták, mert az lopott volt. 

Közbiztonság:
Lopás   
ABOKOM   

„ Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2. fokozat (NARANCS) hófúvás riasztást adott ki a Ceglédi, a Jászberényi, a Karcagi, a Kunszentmártoni, a Mezőtúri, a Nagykátai, a Szolnoki, a Tiszafüredi, Törökszentmiklósi kistérségek területére. Itt a friss hóval fedett területeken az erős szél magas hótorlaszokat emelhet! Továbbra is érvényben van a korábbi figyelmeztetés, amely szerint szerint kedd reggelig a Duna-Tisza közén és a Dunántúlon összességében 10-25 cm-es hótakaró várható. Pest megye déli részén és Jász-Nagykun-Szolnok megye térségén kívül az élénk szél a hóval fedett egyéb területeken is mérsékelt hófúvást okozhat.

Közbiztonság:

Olvasónk írja: Kedves Veronika! Szeretném felhívni a lakosság figyelmét, hogy lopják a vízórákat. Az elmúlt pár napban több eset is történt az Abonyi Lajos út környékén. Az egyik bűncselekmény világos nappal történt. Az esetek, amikről tudok, lakatlan házaknál történtek és az egyiknek sajnos érintettje vagyok. Azért szeretném felhívni erre a figyelmet, mert az óra pótlása a tulajdonosnak 11000 forintjába kerül. 

Közbiztonság:
Lopás   

Üdvözlök mindenkit! Azért regisztráltam a Miabonyunk portálon hogy elmeséljem hogy mi történt tegnap anyukámmal. Édesanyám és a sógornöje a Otp-  vel szemben a Tanácsháza 4 es felőli oldalán az újonnan nem régiben elkészült viakoloros járdán biciglivel ment, mellette a sógornöje tolta a kerékpárt. Megálltak a rend őrei és felelősségre vonták édesanyámat, mivel ott nem lehet kerékpározni és már irta is a 10.000 Ft-os csekket.

Közbiztonság:
Blogok   

Vasárnap este az áradó Tiszába esett egy ember Szolnoknál, a folyó belvárosi részén. A rendőrségtől kapott értesítés után két percen belül, este 20.27-kor vonultak ki a tűzoltók a Tiszának ahhoz a szakaszához, ahol feltételezhető volt, hogy a sodródó test fölbukkan. Az áradó folyó és az egyébként is hideg, szeles idő nehezítette a tűzoltók dolgát, akik egy kishajót bocsátottak a vízre, miközben velük egy időben a Tisza mentőszervezet Életjel mentőcsoportja is megkezdte a keresést egy fentebbi folyószakaszon.

Közbiztonság:

A hétvégén négy ember halt meg közúti baleset következtében, illetve négy kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság hétfő reggel az MTI-vel. A közlemény szerint március 22-24. között 73 személyi sérüléssel végződő közúti baleset történt, amelyből négy volt halálos kimenetelű, húsz baleset súlyos, negyvennyolc könnyű sérüléssel végződött.

Közbiztonság:
Baleset   

Válaszol a járási hivatalvezető. A kormányhivatalba küldtem egy levelet azzal kapcsolatban, hogy egy romos ház szomszédjai tehetetlenek, mert a helyi polgármesteri hivatalból elküldték őket azzal, hogy először fizessenek be 15.000 forintot, utána kezdenek el foglalkozni az üggyel. A járási hivatalvezető asszony mai napon nekem címzett levelében megírta, hogy „ a Ket. szabályai szerint Abony Város Jegyzője nem küldhette volna el az ügyfelet, kérelmét továbbítania kellett volna a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatósághoz. „ Továbbá lényeges momentum az is, melyet szintén szó szerint idézek Terbe- Szabó Csilla leveléből:

Közbiztonság:
Abony   
Jegyző   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szokta Ön nézni a TRIÓ TV-n az Abonyi Krónika műsorát?
   
 IGEN, gyakran 
 IGEN, néha előfordul 
 NEM szoktam, mert nem érdekel! 
 NEM szoktam, mert nem tudom fogni!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok