Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2360, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Rovatunk támogatója a JANIK AUTÓSISKOLA- 2014. 04.09. 2 óra 45 perc- kor Szajolban, a Convoy étterem előtt egy kisbusz egy áruszállító kamion hátuljába rohant. A kisbusz vezetője beszorult a roncsok közé, a súlyos sérültet a tűzoltók feszítő-vágó és feszítő henger segítségével szabadítottak ki. Fotók: Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Közbiztonság:
Abony   

Cikkünket a JANIK Autósiskola támogatja.- Tavaszi veszélyek a közlekedésben- Már nem a havas, jeges utak és a sötét időszakok jelentik a nehézséget a közlekedésben, hanem ellenkezőleg: a felszabadultság, nagyobb átlagsebességet lehetővé tevő közlekedés, a megfontoltság és az óvatosság hiánya.
Tavasszal a közutak forgalma zsúfoltabbá válik. Ebben az időszakban emelkedik az átlaghőmérséklet és szeszélyessé válik az időjárás. Tavasszal esik a legtöbb eső, amihez gyakran szél is párosul.

A csapadéktól vizes, csúszós útszakaszokon csökkenhet a járművek menetstabilitása, míg a látási viszonyokat az ilyen időszakban gyakran megjelenő pára-, illetve ködfoltok befolyásolhatják. Ebben az időszakban közlekedésünk során számítani kell arra, hogy az autó könnyebben megcsúszik, s tisztában kell lenni azzal, hogy a féktávolság is megnő. Főleg vidéki, mezőgazdasági tevékenységgel érintett területeken földutak és szilárd burkolatú utak kereszteződésében, építkezések környezetében jellemző lehet a sárfelhordás, amely szintén fokozott veszélyt jelent a közúton közlekedőkre.

Közbiztonság:


A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. László 59 éves albertirsai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján A. László 2014. március 25-én a délutáni órákban a családi házuk teraszán többször megütötte feleségét. A rendőrök a bántalmazót 2014. március 27-én előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette. A Ceglédi Járásbíróság 2014. március 28-án az 59 éves gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

Közbiztonság:

veroniq - 2014.04.05. 10:53

Ifjúsági verseny Cegléden- A Magyar Polgári Védelmi Szövetség által meghirdetett, a Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség által megrendezésre kerülő Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny, az idei évben április 4-én került lebonyolításra, a Cegléd Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság laktanyájában.
A vetélkedőt Földi László Cegléd Város Polgármestere nyitotta meg, és köszöntötte a résztvevőket, a felkészítő tanárokat és a rendezvény szervezőit.
A rendezvénysorozat célja, hogy együttműködve a Rendőrséggel és Karitatív szervezetekkel a lakosság szűkebb, de sérülékenyebb részének, az ifjúságnak, a megnövekedett biztonsági kihívásokra történő felkészítésnek elősegítése és a felnövekvő nemzedék tudatos, környezetkímélő gondolkodásmódjának, az önvédelmi és segítő magatartás kialakításának elősegítése. Képgaléria IDE kattintva

Közbiztonság:

Mintegy másfél órás megfeszített munkával sikerült a fentieknek megfékezniük a lángokat, melyek két tanyát is veszélyeztettek Jászkarajenő külterületén. Április 3-án 13 óra 45 perckor a jászkarajenői rendőr járőr, Kecskés Viktor főtörzs zászlós észlelte, hogy ég a „ határ „. Gyorsan a tettek mezejére lépett, és két rendőr kollégájával, Molnár Gábor főtörzsőrmesterrel és egy talpra esett hölggyel, Szuromi Szandra őrmesterrel a helyszínre siettek, ahol a helyzet veszélyességére és komolyságára való tekintettel azonnal megkezdték az oltást. A munkálatokban részt vett Balaton Krisztián törzsőrmester is, aki a mentés koordinációs munkálataiban segített. Gyurika András, a Jászkarajenői Polgárőr Egyesület vezetője lapunknak elmondta, hogy a járőr maga észlelte a tüzet, majd szólt neki, is, és ő is részt vett az oltásban. Oltottak, amivel csak tudtak, vödrökkel, szerszámokkal próbálták meg megakadályozni a tűz továbbterjedését.

Közbiztonság:

Késsel a kezében jelent meg egy szolnoki dohányboltban egy ismeretlen férfi, aki pénzt követelt az alkalmazottól. A rendőrség keresi az elkövetőt, és tanúk jelentkezését várja.  A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010/1034/2014. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2014. március 29-én 19 óra 53 perc körüli időben bement egy Szolnok, Délibáb utcai Nemzeti Dohányboltba, majd az alkalmazottól egy késsel a bevétel átadását követelte.

Közbiztonság:

Abony egyetlen játszóterén nem egyszerű az élet. Jobb lesz, ha senki sem visz oda magával semmiféle értéket, mert a szomorú tapasztalat az, hogy már itt is meglopják a gyanútlan anyukákat. Egyiküknek pénzt loptak el ismeretlen tettesek a táskájából! Kérem vigyázzanak magukra és értékeikre az abonyi játszótéren is. Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg a többiekkel:

Közbiztonság:
Közélet   

Előzetes letartóztatásba került a 37 éves gyanúsított. -  A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Gusztáv 37 éves nagykőrösi lakos ellen. Néhány nappal ezelőtt jutottak a nagykőrösi nyomozók annak az információnak a birtokába, mely szerint az egyik helyi lakótelep közelében különféle kábító hatású anyagok szerezhetők be. A nyomozók az eljárás során vásárlóként és fogyasztóként is több személyt azonosítottak és megállapították az eladó személyazonosságát is.
 

Közbiztonság:

Mint ahogy beszámoltunk róla, a múlt hónap végén ismeretlen tettesek betörtek  a törteli katolikus templomba és onnan nagy értékű ereklyéket loptak el. Még a feszületet is elvitték. Ezzel kapcsolatban a rendőrség közleménye IDE kattintva olvasható. A nyomravezetőnek 100 ezer forintot ajánlottak fel. A képeke látható nagy értékű kegytárgyakat keresik a rendőség munaktársai, becsült értékük mintegy 2,3 millió forint. Ezek ezüst kelyhek, az 1800-as évekből származnak. 

Közbiztonság:
Törtel   

A Ceglédi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya 13020/539/2014.bü ügyszámon nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. február 25-én 19 óra és 2014. február 26-án 7 óra közötti időben bement egy törteli katolikus templomba és a sekrestyéből különféle vallási kegytárgyakat tulajdonított el.

Közbiztonság:
Törtel   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint demokrácia van nálunk?
   
 IGEN 
 NEM 
 Nem is tudom, lehet  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok