Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2300, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Törtelen egy tanyához tartozó legelőn összehordott száraz füvet, avart meggyújtott az albérlő, ami a nagy szél miatt továbbterjedt, és körülbelül ezerötszáz négyzetméteres terület teljesen leégett. A nagykőrösi önkormányzati és ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a káresethez.

Közbiztonság:
Törtel   

Szerda délután Újszilvásra riasztották a ceglédi hivatásos tűzoltókat, ahol egy férfi súlyos sérüléseket szerzett. Tűzoltói beavatkozás szempontjából az eset korántsem minősült kiemelt riasztásnak, hiszen egy "egyszerű" szemét-és hulladékégetésről volt szó. Egy családi ház udvarán összehordott szemetet szeretett volna elégetni a tulajdonos, aki végül egy régi számítógép monitort is a lángok közé dobott. A monitor a hő hatasára szétrobbant és roncsolta a tulajdonos lábát.

Közbiztonság:

Kéménytűz, füstmérgezés, robbanás és szén-monoxid-mérgezés! A fűtési szezon kezdetével országszerte egyre gyakrabban hívják valamelyik esethez a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit, és a hírekben is többször találkozhatunk ilyen jellegű balesetekkel. A szén-monoxid-mérgezéssel járó balesetek – a velük járó anyagi károkkal, személyi sérülésekkel együtt – kis odafigyeléssel és tudatos felkészüléssel megelőzhetőek.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

Ma délután a Tószegi út végén, a vasúti átjárónál az egyik családi háznál tűzoltó autó és mentőkocsi állt. Erről számolt be olvasónk. Ha arra megyünk láthatjuk, hogy nagy baj volt, mert a házba vezető elektromos vezeték, mely azt a villanyoszloppal köti össze, lóg a házból, a villanyóra szekrény teljesen kiégett, a háza fala csupa korom. Még nincs pontos katasztrófavédelmi hír minderről.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

Közlekedés - A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességei területén 2013. szeptember 9. és szeptember 15. között hét közlekedési baleset történt. Öt baleset során anyagi kár keletkezett, egy balesetben súlyos sérülést szenvedett egy kerékpáros, és egy férfi életét vesztette a 40-es főúton. A balesetek a figyelmetlenség, a sebesség helytelen megválasztása, elsőbbség meg nem adása miatt következtek be. Az egyik anyagi káros balesetnek ittas volt az okozója, ebben az esetben büntetőeljárás indult a Ceglédi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés miatt. 

Közbiztonság:

Miután a  múlt hét végén halálos baleset történt Cegléden a Horthy kanyarban, egy autó ütközött fának, utasa életét vesztette, ismeretlenek kivágták a halálfa néven elhíresült növényt. Sok áldozatot szedett a rosszkor, rossz helyen álló fa. Mára nyoma nincs. Vélhetően a közútkezelő munkatársai vitték el a ledöntött fát. A képeket Olvasónk küldte. A mementó azonban megmaradt.... Több tucat ember vesztette itt életét. Többé ilyen, itt nem fordul már elő. Legalábbis a fa miatt bitzosan nem.- kép még a cikkben

Közbiztonság:

Jó, ha tisztában van vele, mert ha nyolc napon belül nem szolgáltatja vissza jogos tulajdonosának az általa elvitt iratokat és a pénztárcában található készpénzt, akár szabadságvesztéssel is sújtható. Így ezúton kérjük, hogy saját érdekében adja vissza a jogtalanul elvett dolgokat, melyek nyugdíjas abonyi lakos tulajdonát képezik! Elég, ha azokat a postaládájukba bedobja, az iratokon rajta van a cím. Ellenkező esetben nyolc nap után a rendőrség fel fogja venni az esetről a jegyzőkönyvet, mert a jogszabály szerint a talált tárgyakat ennyi időn belül le kell adni. Lapinformációink szerint a bolt biztonsági kamerája rögzítette az esetet, a férfi jól felismerhető, beazonosítható. Az eset a következő:

Közbiztonság:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. szeptember 11-én éjjel, betörtek egy nagykőrösi családi házba, majd az ott lakó 92 éves idős asszonyt megfenyegették és értékei átadására kényszerítették. Ezt követően az elkövetők a sértettet bántalmazták, majd különféle értékeket tulajdonítottak el az ingatlanból, amellyel elmenekültek. A sértett a kórházba szállítást követően, a gondos ápolás ellenére néhány nappal később elhalálozott.

Közbiztonság:

Gondolom, nem túl szívesen nézik most a nagykőrösi városvezetők a Kuruc Info kisarkított cikkét, melyet a Heti Hírek általam írt cikkéből vettek át. Eredeti cikkem IDE kattintva elérhető.  Szomorú és szégyenteljes, hogy idéig jutott a dolog, de nem lehet csodálkozni rajta, hiszen ilyen esetekben a szélsőséges hangok erősödnek. Sajnos sok mindenben igazuk is van! Nagykőrös városvezetése nem igazán rendőrség párti sajnos, hiszen a rendőrkapitány kritizálásán kívül nem igazán támogatják a helyi rendőség munkáját sem anyagilag, sem erkölcsileg.

Közbiztonság:

Kocsér és Kőröstetétlen között árokba csapódott egy kisteherautó a reggeli órákban. A jármű lesodródott az útról és felborult, benne két utas, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek. A helyszínre érkező ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autó nem találkozott útmenti fával. Szerencsére....

Közbiztonság:
Baleset   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól hozzá, hogy Balangó László lett az új abonyi FIDESZ elnök?
   
 Na végre! Nagyon örülök neki! 
 Talán jó megoldás... 
 Nem érdekel, ki lett a FIDESZ elnök! 
 Ez elképesztő! Fel vagyok háborodva! 
 Ki az a Balangó László? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok