Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6817, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

 

Abonyban a Ceglédi út 70-nél du egytől fél háromig razziáznak a rendőrök, de sok egyéb környékbeli helyen is! Közlekedjenek nagyon óvatosan! Csaknem kilencszáz helyen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését a holnap reggel hat órakor kezdődő, 24 órás akcióban. Kiss Csaba, az ORFK osztályvezetője elmondta: egy-egy traffipaxot hat-hét helyen vetnek majd be, az ellenőrzések helyszínét és időpontját a rendőrség honlapján teszik közzé. 

Közbiztonság:

 

Facebook-on írja Olvasónk: Ma délután 17:30 körül a szomszédban egy sötét színű Volvó állt meg gyanús küllemű személyekkel. (Abony, Batthyány Lajos utca).

Kérdeztem mit vagy kit keresnek , ekkor jött a válasz, hogy jó minőségű szőnyeget árulnak.(Hozzáteszem a környező házakba csengettek, s akartak bekéredzkedni megmutatni a portékát.)

A Volvón elöl nem volt rendszám, öltönyös "úriemberek" és nagyhangú asszony társaságában történt mindez.
Mikor mondtam ideges hangon, hogy nem érdekel, kocsiba ugrottak és elszáguldottak.

Közbiztonság:
Abony   

 

Pénteken éjszaka kidőlt a túrkevei szélmalom egyik oldala. A Kisújszállási úton álló épület oldalának egyharmada, annak téglából épült része omlott le a tetőig, így a malom életveszélyessé vált, a környékét is lezárták. A mintegy 18 méter magas, 10 méter átmérőjű, kis méretű tégla a falazatú malom megmaradt része instabil, a tetőszerkezet körül a falazat is megtört, így ez további omlásveszélyt jelent, hiszen a romhatáron belül található a szomszédos telken egy mezőgazdasági épület is.

Közbiztonság:

 

Ceglédi Panoráma: Cegléden, a kertváros egyik foghíjtelkén landolt rendhagyó módon az országos mentőszolgálat helikoptere vasárnap délután. Információink szerint egy 15 éves fiatalembert élesztettek újra egyik közeli kertes házban. A helikopter másfél órát tartózkodott a Felszegi úti telken, majd 18.00 óra körül a város felett Budapest felé vette az irányt a Heim Pál gyermekkórházba.

Közbiztonság:
Cegléd   

 

Egy nap alatt lezárták a nyomozást a ceglédi rendőrök. A 24 éves nőnek a bíróság előtt kell felelnie tettéért.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya O. Éva 24 éves ceglédi lakos ellen.
 

Közbiztonság:
Cegléd   

Sajnos a képen látható szobornak már csak a hűlt helye van meg. Ellopták mára virradó éjszaka. A nehéz, méteres szobrot valaki elvonszolta, a kerítséen átemelte és elvitte. Ráadásul az eset nem egyedi. Úgy tudjuk, hogy egy másik kertes ház udvaráról pár napja szintén egy hasonló méretű szobrot loptak el. Így kérjük a lakosságot, hogy fokozottan vigyázzanak értékeikre! LŐVE

Közbiztonság:
Abony   

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/881/2016. bűnügyi számon eljárást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy 2016. március 12-én a 17 óra 34 perckor Szolnokon, a vasúti pálya Zagyva híd előtti szakaszán megdobálta egy személyszállító vonat egyik ablakát, amely megrongálódott. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
MÁV   

 

Olvasónk elmondása szerint sajnos ez történt. A nevelőanya írt kétségbeesett levelet, mely szerint nevelt fiát az egyik szolnoki középiskolában életveszélyesen megsebesítették. A fiút a szolnoki Hetényi Géza kórházba szállították, az eset április 13-án történt. A fiú az idegsebészeten fekszik, a nevelőanya értetlenül áll aze sete előtt.

Közbiztonság:
Szolnok   

 

A Nagykátai Járási Ügyészség különösen nagy értékre, üzletszerűen elkövetett  orgazdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat 11 férfival és egy nővel
szemben, akik Franciaországból ellopott, több, mintegy 375 millió forint összértékű  mezőgazdasági gépet szereztek meg és hoztak hamis okiratokkal forgalomba.
A vádlottak közül két férfi 2014 augusztusa és 2014 októbere közötti időben Franciaország  különböző településeiről, kereskedésekből, kiállító termekből ellopott, 14 darab értékes  mezőgazdasági munkagépet szerzett meg. A munkagépek értéke 30 és 50 millió forint között mozgott.

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- A cseh rendőrtiszt részegen ült be terepjárójába, és a szűk utcákon végighajtva jobbról és balról is folyamatosan nekiütközött az autóknak. Összesen 51 autóban okozott kisebb-nagyobb kárt. A kár meghaladja a hárommillió koronát (35 millió forint) - közölte Andrea Zoulová prágai rendőrségi szóvivő. 

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok