Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 3795, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

 

Rengeteg látogatót vonzott a városi rendezvényfolyamba illesztett rendőr- és tűzoltó majális, ahol a Kossuth téren reggeltől kora délutánig változatos programokkal, bemutatókkal, látványosságokkal, kiállításokkal, főzőversennyel várták a lakosságot. A program igen népszerűnek bizonyult, minden korosztály számára, lapunk is ellátogatott a megyei rendőr- főkapitányság és megyei katasztrófavédelmi igazgatóság által szervezett rendezvényre. A szakma szépségeinek bemutatása remekül sikerült. A rendezvényen a megyei egységek, kapitányságok, igazgatóságok vezetői is személyesen részt vettek. Adunk egy kis ízelítőt a hangulatból, képeink segítségével.

Közbiztonság:

 

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán R. László 39 éves és F. Attila 20 éves kunszentmiklósi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2015. május 1-jén 0 óra 40 perc körüli időben személygépkocsival érkezett egy Cegléd külterületén lévő ingatlanhoz. Az épület ablakáról a rácsot lefeszítették és onnan különböző fém alkatrészeket kíséreltek meg eltulajdonítani. 

Közbiztonság:
Cegléd   

 

 A közlekedők Szolnok városában ballagási ünnepségek miatt 2015. május 1-jén és 2015. május 2-án útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra számíthatnak.
A szolnoki ballagási ünnepségek miatt 2015. május 1-jén 7 órától 11 óráig lezárják a Tiszai Hajósok terét, valamint forgalomkorlátozásra, illetve szakaszos és időszakos útlezárásokra kell számítania a közlekedőknek 2015. május 1-jén 9 órától 12 óráig a város belterületén, a Sóház utca, a Táncsics Mihály utca, a Kossuth Lajos út és a Szapáry út közötti szakaszon.

Közbiztonság:
Szolnok   

 

Lapinformációink szerint komoly baleset történt a négyes főúton Albertirsa térségében, ahol két személygépjármű ütközött össze. A katasztrófavédelmi egységek megkezdték a mentést, sajnos autós szorult sérült is van! Aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt! Az egyik autó füstöl! Információ: Csámpai Attila szóvivő, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Közbiztonság:
Baleset   

 

Újjáélesztés után mentőhelikopterrel kórházba szállítják annak a balesetnek a sérült sofőrjét, aki Nagykőrösön a Ceglédi- Abonyi út kereszteződésében eddig ismeretlen okok miatt ütközött neki villanyoszlopnak! Vigyázzanak, ha arra járnak! Torlódásra lehet számítani arra, és nem csak a baleset miatt, hanem azért is, mert ballagás van a Toldi iskolában! Információk: Csámpai Attila, szóvivő, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Képek: Lovas Zoltán, képek még IDE kattintva

Közbiztonság:

 

Fennakadásokra kellett számítaniuk a közlekedőknek a négyes főút Abonyt elkerülő szakaszán, a 86-os kilométerszelvénynél, ahol két tehergépjármű ütközött össze. Az egyikük az ütközés következtében az árokba borult, a másik az útpályán maradt, ahol forgalmi akadályt képzett. A baleset során személyi sérülés nem történt. A mentésben a Ceglédi Hivatásos Tűzoltóság munkatársai vettek részt.

Közbiztonság:
Abony   

Olvasónknak az autóját el karaták lopni a Penny Market elől! Vigyázzanak gépjárműveikre! Ez az akció szereincsére nem lett sikeres! A módszer roppant érdekes, Olvasónk elmondta a következőt: "  Csak ara kérlek hogy anyit tegyé közzé hogy sajnos màr az autók Abonyban sincsnek biztonsàgban mindenki vigyàzzon!  Ha nem tudja nyitni vagy bezàrni a kocsit,  hívjàk a renőröket mert ott a közelben a bűnöző! Blokkolhatják a zárat! "

Közbiztonság:
Lopás   

 

 A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/1094/2015. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Sándor szolnoki lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 65 éves férfi 2015. április 10-én 16 óra 30 perc körüli időben az általa vezetett bordó színű Daewoo Lanos típusú személygépkocsival közlekedett Szolnok belterületén. A férfi a Vitéz Szathmáry József út 2. szám előtti parkolóhelyre történő beállás közben érintőlegesen neki ütközött egy gyalogosnak.

 

Közbiztonság:
Szolnok   

 

 A ceglédi rendőrök garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy jászkarajenői férfit.

 


A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Imre 31 éves jászkarajenői lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. április 23-án 21 óra körüli időben megjelent egy jászkarajenői családi háznál, ahol szóváltásba keveredett az ott lakó családdal, melynek során megöléssel fenyegette őket. A vita során a 31 éves férfi a nála lévő kaszával átszúrta a családi ház egyik ablakán a leeresztett redőnyt, mely ennek következtében megrongálódott, az ablak üvege pedig kitört.

Közbiztonság:

A ceglédi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint feltört egy gépkocsit Újszilváson.  A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Gyula 39 éves budapesti lakos ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fővárosi férfi 2015. április 25-én 8 óra 30 perc körüli időben egy csavarhúzóval kifeszítette egy újszilvási parkolóban álló személygépkocsi zárját, majd az utastérből eltulajdonított egy női táskát.

 

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok