Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2282, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

A Jobbik kezdeményezi, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága őszi első ülésére idézze be és hallgassa meg H. Ernőt, Csontos István korábbi tartótisztjét - aki jelenleg is a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományában dolgozik - és Kovácsics Ferenc altábornagyot a Katonai Biztonsági Hivatal volt vezetőjét. Minderre azért van szükség, mert a Magyar Nemzet információi szerint a tartótiszt felsőbb utasításra hazudott korábban Csontos ügynöki múltjáról a parlamenti bizottságnak és a bíróságnak is a romagyilkosságok kapcsán.

Közbiztonság:
JOBBIK   

A Ceglédi Járási Ügyészség többek által elkövetett erőszakos közösülés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Ceglédi Járásbírósághoz három vádlottal szemben a következő tényállás alapján: A vádlottak, akik barátok, 2012. november 9-én a kora délutáni óráktól Cegléden együtt italoztak, az italozást este hat órától a ceglédi autóbusz pályaudvaron folytatták tovább.

Közbiztonság:
Ügyész   

Aug 13. kedd
08:00-12:00 Cegléd, 40-es út
14:00-18:00 Abony, 40-es út
Aug. 14. szerda
Kistérségünkben elvileg nem lesz sebességmérés.
Aug 15. csütörtök
08:00-12:00 Cegléd, 311-es út
14:00-18:00 Cegléd, 40-es út
Aug 17. péntek
08:00-12:00 4-es főút Ceglédbercel és Albertirsa között
14:00-18:00 4-es főút Cegléd és Abony között

Folytatáshoz kattints a címre!

Közbiztonság:
Traffipax   

A rendőrség hivatalos honlapján szerepel minden település bűnügyi térképe. Érdemes nyomon követni, hiszen a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területének statisztikája kétségbeejtő volt az elmúlt években. Most szembetűnő változás tapasztalható több település esetében is. Megjegyzendő, hogy a másik, lapunk vonzáskörzetébe tartozó kapitányság, Nagykőrös esetében meglehetősen mozgalmas a látható térkép. Nyilvánvaló, hogy ebben azok a kerékpárlopások is közrejátszanak, melyek naponta keserítik meg a lakosság életét. Mivel nem lehet minden drótszamár mellé rendőrt állítani, kérem ügyeljenek rájuk fokozottan! Most szemezgetünk az egyes települések mutatóiból, remélem tanulságos lesz.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   

A gazembereknek már semmi sem szent!- Több kiváló adottságokkal rendelkező, gyönyörű tanösvénnyel is rendelkezik kistérségünk. Ezek szórakozva tanítanak, hűs menedéket adnak és csodás természeti értékeket rejtenek, sőt a múlt is megelevenedik az egyes emlékműveknek köszönhetően. Sajnos azonban ezek kiszanáltsága messze elmarad attól, amilyen lehetőségeket kínálnának. Már nem nagyon divat csak úgy kirándulgatni és még a környékbeli iskolások is inkább választanak maguknak távolabbi célpontokat. Nagy kár.

Közbiztonság:
Törtel   

(MTI) – Nyolcezer nyúl pusztult el egy kigyulladt hodályban csütörtök délután Lajosmizse határában, személyi sérülés nem történt - közölte a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel. Kovács Andrea tájékoztatása szerint az 1600 négyzetméteres gazdasági épület eddig tisztázatlan okból kapott lángra, és mire a tűzoltók a helyszínre értek, már teljes terjedelmében égett. Az oltásban a katasztrófavédelemi műveleti szolgálat jelenlétében összesen 27 lajosmizsei, kecskeméti, ceglédi és dabasi tűzoltó vett részt nyolc gépjárművel. A lángok két másik épületet is veszélyeztettek, de azokat sikerült megvédeni a tűztől.

Közbiztonság:
Tűzvész   

Kedves Olvasónk szólt, hogy Nagykőrösön az Örkényi úton augusztus 8-án délután a Detox-szal szembeni utcában egy hatalmas nagy robbanást hallott, majd tüzet látott az egyik családi háznál. Kérte, hogy tudjuk meg mi történt. Mi megtettük. Az idős, 79 éves bácsi még a sokktól megrémült állapotban meséli nekem a történteket: „ Bent a szobában éppen egy műtárgyakkal kapcsolatos könyvet olvasgattam, amikor 16 óra 20 perckor meghozta a feleségem a kis unokánkat az iskolába való beszoktatásról.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

A hét lúzere díjra is jelölhetnénk azt a hamis rendszámmal közlekedő gépjárművezetőt, aki július 31-én Nagykőrös határában szaladt a rendőrök karjaiba. A járműszerelvény a 441-es úton haladt Kecskemét irányából Nagykőrös felé, azonban a nagy sietség közepette nem rögzítették rendesen az autó mögötti pótkocsi rakományát, így arról az folyamatosan potyogott lefelé, szlalomozásra kényszerítve az utána haladókat.

Közbiztonság:

 

D. Géza először ellopta fotósunk, Polyák Attila kerékpárját, de nem álcázta elég jól magát, megbukott a kockás felsőjében. Ezért egy hónap háziőrizetben sínylődött. Innen kiszabadulva Szolnokon egy idős néni arany nyakláncát tépte le. Ezt már nem úszta meg ennyivel az éppen nagykorúvá vált elkövető. Facebook-os adatlapján a barátja a  következőt írja. 18 éven felülieknek ajánlom!  Előzetbe raktak hónapokra baszod,mert ezek nem védik a rendet, ezek csicska faszok :)) :@@@ Géza hosszú napok óta nem válaszol, nyilván nem engedik meg neki. Nem tudjuk, hogy Géza pontosan hol van, de szerelme kétségbeesetten várja haza. 

Közbiztonság:
Abony   

Egy korábbi rendőrségi szóvivői nyilatkozat szerint egy abonyi férfi, a 19 éves K. Gábor volt egy nemi erőszak elkövetője, ez a Cegléd Rádió élő adásában hangzott el. Ez alapján született egy cikk, mely ITT olvasható. Ezzel ellentétben ez a K. Gábor nem abonyi lakos. A www.police.hu - n lévő hivatalos közleményből kiderül, hogy kunszentmártoni az elkövető. Igaz, a bűncselekmény Abony határában történt. Íme, a hivatalos rendőrségi hír: A bírósági tárgyaláson derült ki, hogy a 19 éves kunszentmártoni férfi mégsem bűnsegédként vett részt egy 2011-ben elkövetett bűncselekményben. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán 2011. szeptember 29-én indult nyomozás erőszakos közösülés bűntettének megalapozott gyanúja miatt B. Dezső és társai ellen. A nyomozást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság folytatta le, ahol B. Dezső 30 éves, K. József 43 éves és K. Gábor 19 éves kunszentmártoni lakost gyanúsítottként hallgatták ki, mivel 2011. szeptember 22-én az akkor még csak 15 éves sértettet és 14 éves testvérét gépkocsival Abony külterületére vitték, ahol B. Dezső és K. József a sértettel akarata ellenére közösültek.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szükség lenne mezőőrség létrehozására?
   
 IGEN! Nagyon! Na végre! 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 Minek? Teljesen felesleges lenne... 
 Nagyon nem érdekel, hogy lesz, vagy sem! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok