Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2122, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Kis Miklós, Nyársapát polgármestere részt vett a nagykőrösi közbiztonsági fórumon, melyet a Nagykőrösi Rendőrkapitányság szervezett. Felszólalásában elmondta, hogy köszöni az együttműködést a rendőrséggel, melyet jónak nevezett. „ Nem a rendőrséggel van a probléma, a törvények rosszak. Elkövet valaki öt betörést, el is kapják, majd ott szaladgál szabadlábon Nyársapáton. Elköltöztek már azok a bizonyos családok, de vannak sajnos „ berepülők „ éjszaka, akik szivattyúkat, gázolajat és mindent lopnak.

Közbiztonság:

Képünk csak illusztráció!- Mentőkutyákkal találtak meg egy eltűnt idős férfit Cegléden csütörtökön 1 óra tájban - közölte Balázs László, a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat vezetője az MTI-vel. A 87 éves idős férfi eltűnését délután jelentették. A házától mintegy 500 méterre találtak rá. Fóliák alatt feküdt, valószínűleg elesett. Amikor a kutyák nyomravezették a keresőket, a férfi már kihűlés-veszélyes állapotban volt. Ezért kihívták a mentőket, akik a férfit kórházba szállították - mondta Balázs László.

Közbiztonság:

veroniq - 2012.11.05. 19:40

Aki tudja, kerülje el a Szelei utat, mert a Szelei út, Táncsics út kereszteződésében baleset történt. Erről számolt be olvasónk. Egy fehér furgon van az árokban, és több fekete autó áll ott. A zsaruk jelenleg helyszínelnek. 

Közbiztonság:
Abony   

Mélyen megdöbbentette a Fidesz parlamenti képviselőcsoportját a 11 éves felsőmocsoládi fiú meggyilkolása - mondta Rogán Antal frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. " Annak örülünk, hogy a rendőrség meglepő gyorsasággal és hatékonysággal tudott az ügynek a végére járni, maga az eset azonban számunkra is mélységesen megdöbbentő" - fogalmazott a politikus.

Közbiztonság:
FIDESZ   

Most ismét itt a szezonja a falopásoknak, de e mellett mindenféle trükkös módszerrel próbálkoznak a kistérségben a bűnözők. Olvasónk arra figyelmeztet, hogy egy gyanús narancssárga Ford Tranzit járja a környéket, és attól sem riadnak vissza, hogy valahogyan bejussanak magánterületekre. 

Közbiztonság:
Csalás   

A JOBBIK közleményét olvashatják.- A 11 éves kisfiú és a kecskeméti 5 hónapos állapotos nő közelmúltbéli meggyilkolása világosan mutatja, a közbiztonság egyre romlik, egyes helyeken pedig szinte teljesen megszűnt. Történt mindez annak ellenére, hogy a kormány a két hét alatt rendet ígért, a Btk-t szigorították, bevezették a három csapást, évente új rendőrök ezreit avatják, valamint létrehozták és milliárdokkal támogatják a TEK-et. 

Közbiztonság:
JOBBIK   

A rendőrség elsőként a kisfiú megásott sírját találta meg- Kaposvár fészerlaki városrészének közelében találták meg az eltűnt 11 éves kisfiú holttestét szombaton délelőtt - a gyermeket egy női családtagja és két hajléktalan verhette agyon. A rendőrség által tartott sajtótájékoztatón Piros Attila dandártábornok (Somogy megyei Rendőr-főkapitányság) elmondta: a keresés során egy idő után már bizonyossá vált, hogy a 11 éves fiú testét fogják már csak megtalálni. 

Közbiztonság:

A hír nem új, de a bevezetés időontja vészesen közeleg!- Fokozatosan megszüntetik az eddigi segélyhívószámokat, 2013-tól ugyanis az egységes, 112-es szám tárcsázásával lehet elérni a tűzoltókat, a rendőrséget és a mentőket. Az elképzelések szerint a jelenlegi rendszerből így kieső rendőröket közterületi szolgálatra vagy más fontos feladatra lehet majd irányítani. Kormánydöntés alapján 2012 végéig ötmilliárd forintból kiépül az egységes....

Közbiztonság:
Kormány   

Rovatunk támogatója a FERRUM!- Szolnokon éltetet mentett a szénmonoxid jelző készülék. Ha biztonságos a fűtési rendszerünk, ez nem fordulhat elő. A katasztrófavédelem munkatársai azt ajánlák mindenkinek, hogy legyen mérőjük. Íme, a cikk minderről. Időben jelzett a szén-monoxid mérő, így sikerült megmenteni egy szolnoki lakás egyedül élő lakóját. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére péntek (november 2.) reggel érkezett a riasztás, a tűzoltók pillanatokon belül a helyszínre vonultak.

Közbiztonság:
FERRUM   

Szabálysértést elkövető vagy kötelességet mulasztó rendőrökről készült fotókat tesznek közé a rendfenntartással elégedetlen bolgárok a Facebookon. A „Fényképezz le egy rendőrt!” nevű csoport képein tiltott helyen - például mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyen vagy gyalogátkelőn - várakozó rendőrautók láthatók. Egy másik képen egyenruhás rendőr tart a kezében nyitott sörösüveget egy járőrautó kormányánál ülve.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az abonyi FIDESZ- KDNP önkormányzati képviselői listájával?
   
 IGEN, mert így biztosan győznek 
 IGEN, mert így biztosan nem győznek 
 NEM, mert így biztosan győznek 
 NEM, mert így biztosan nem győznek 
 Hát, többé- kevésbé elégedett vagyok 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok