Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 3067, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Úgy tettek, mintha segíteni akarnának - Nem úszták meg, a vádemelés ellenük folyamatban. A 20 éves férfi és fiatalkorú társa segítségnyújtás helyett kirabolt egy földön fekvő férfit Cegléden. A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Henrik 20 éves ceglédi lakos és fiatalkorú társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. október 20-án 23 óra körüli időben Cegléd egyik utcájában segítő szándékot színlelve odament egy földön fekvő férfihoz.

Közbiztonság:
Cegléd   

 

 Szolnok, 2015. március 27., péntek (MTI) - Újabb eszközök telepítésével csaknem nyolcvanra bővül a közbiztonságot növelő kamerarendszer egységeinek száma Szolnokon - közölte a megyeszékhely polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján.

 

    Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP) elmondta: a Magyar Telekom T-City programjának részeként még 2011-ben az országban egyedülálló, Városőrző elnevezésű tesztprojekt indult Szolnokon. Akkor öt ilyen speciális berendezést telepítettek Szandaszőlős városrészen. A rendszer mára a bűnfelderítésben és a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelésében is bizonyította hasznosságát - állapította meg a polgármester, hozzátéve: ezért is jelentős állomása a programnak az újabb 16 kamera kihelyezése és további 10 meglévő egység cseréje, ami lehetővé teszi a forgalom ellenőrzését a város összes be- és kivezető útvonalán.

Közbiztonság:
Szolnok   

 

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Vizsgálati Osztályon D. Mátyásné 74 éves abonyi lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 20-án 9 óra körüli időben Abony egyik élelmiszerüzletéből csokoládét kísérelt meg eltulajdonítani. Tekintettel arra, hogy a 74 éves nő korábban is követett már el hasonló jellegű cselekményeket, így vele szemben az üzletszerűség, mint a lopás minősítő körülménye fennáll.

Közbiztonság:

 

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Abonyi Rendőrőrs F. Csabáné 34 éves abonyi lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. március 19-én 8 óra körüli időben az Abonyi Rendőrőrs épülete előtti járdaszakaszon - előzetes szóváltást követően – tettleg bántalmazta a sértettet.

Közbiztonság:

admin - 2015.03.26. 19:17

 

 Vonatbaleset Vecsésnél

Olvasónk arról tájékoztatott minket, hogy vonatbaleset történt Vecsésnél, ezért a Budapestről közlekedő vonat bizonytalan ideig egy helyben dekkol. Hivatalos információt még nem kaptunk a balesetről. Valószínű, hogy a vonatközlekedést a továbbiakban felborítja, ezért mindenki nézzen utána mielőtt elindul vonattal ezen a vonalon!

 

 FRISS hivatalos tájékoztatás:

 

 A Budapest–Cegléd vasútvonalon 20-30 percet késnek a vonatok. Csütörtök este negyedhétkor a vecsési állomáson a Kijevből Budapestre tartó nemzetközi IC vonat este negyedhétkor kerékpárt gázolt. A kerékpáros tiltott, üzemi területen tartózkodott a sínek között, majd amikor meglátta a vonat közeledését, eldobta a kerékpárt, amelyre rászaladt az IC vonat. A férfi fejsérülést szenvedett elesése következtében. Helyszínelnek, az Üllő–Vecsés–Pestszentlőrinc közötti vonalszakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Közbiztonság:
Baleset   
MÁV   

admin - 2015.03.26. 19:08

 

 (MTI) - Szolnok is ajánl fel területet a Belügyminisztérium felhívására új börtön építésére. A beruházás 250 új munkahelyet teremtene sikeres pályázat esetén.

    A 4,5 hektáros terület felajánlásáról a szolnoki közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntöttek a képviselők.
Szabó István alpolgármester a közgyűlésen elmondta: a legalább 500 férőhelyes büntetés-végrehajtási intézet 2017-ben a Besenyszögi úton épülne, és 250 új munkahelyet teremtene, továbbá a fogvatartottakat is foglalkoztatni kívánják ugyanúgy vagy még erőteljesebben, mint jelenleg a Dózsa György úti intézetben.

Közbiztonság:
Börtön   
Szolnok   

 

 

 Lehet, hogy sorozatgyilkos végzett a 4-es főút mellett több örömlánnyal, de az sem zárható ki, hogy egymástól független tettesek követték el a prostituáltak sérelmére az emberöléseket. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

 A sorozatba illő első eset 2007. augusztus végén, szeptember elején történt: eltűnt az akkor 34 éves, Püspökladányban élő V. Zoltánné. A 4-es főút mentén kínálta bájait. Három gyermeke nem vele élt, nem is tartotta velük a kapcsolatot. Eltűnését akkor senki nem jelentette be a rendőrségnek. Gyermekei nevelőanyja hónapokkal később értesítette a zsarukat, hogy nincs meg a nő, miután egyik gyereke egyre elkeseredettebben hiányolta az anyját.

Közbiztonság:

Már 20 tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat!
Nagykőrösről, Ceglédről, Kecskemétről is érkeznek a szerkocsik az Örkényi útra, ahol mintegy 30- 400 m2-es területen égnek raklapok. Az udvaron van egy 20 tonnás gáztartály, melyet minden erőt bevetve, két vízsugárral próbálnak hűteni a tűzoltók, robbanásveszély van. Lakóházat a tűz nem veszélyeztet, személyi sérülés egyelőre nem történt!

Közbiztonság:

 

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat eljárást közúti baleset gondatlan okozása miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 21-én 20 óra 30 perc körüli időben - ez idáig - ismeretlen személy az általa hajtott kivilágítatlan és láthatóságot biztosító tárggyal fel nem szerelt lovas kocsival közlekedett Abony lakott területén kívül Újszilvás irányából Abony irányába.

Haladása közben a fogatot későn vette észre a vele azonos irányból szabályosan, személygépjárművel közlekedő 45 éves abonyi lakos. A baleset elkerülése érdekében a jármű vezetője balra rántotta a kormányt, ezután elveszítette uralmát a jármű felett és a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba sodródott. A fogatot hajtó ismeretlen személy a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

Közbiztonság:
Baleset   

A Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai, valamint a Nagykőrösi Rendőrkapitányság illetékesei jártak el a március 24-i kocséri halálesettel kapcsolatosan.


Mint megírtuk:


Kocséron eddig tisztázatlan körülmények között hunyt el egy férfi, akinek a holttestét a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai emelték ki a mintegy másfél- két méter mély vízelvezető árokból a Kinizsi utcában. Az információkat Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől kaptuk.

Közbiztonság:
Kocsér   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok