Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2412, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

 

Kedves ceglédi Olvasónk írja a következőt, melyet ajánlok a rendőrség figyelmébe. Sajnos egyszer volt már baj hasonló dolgok miatt a településen. Ekkor a Magyar Gárda is bevonult. A napokban egy idős bácsit vertek meg és raboltak ki a vasútállomáson Cegléden, de ez az eset nem egyedi. Úgy tudjuk, az egyik boltban a bevételt követelve öt ember megverte a boltost, de erről nincsen rendőrségi hír. Egyelőre. Olvasónk elmondta, hogy:


„ Valamelyik nap volt fenn egy cikk a Panorámától, hogy Cegléden a Szekér utcába költözött egy roma család. Nem akartam kommentelni, de tudtam volna.

Közbiztonság:
Cegléd   

Az alábbi írást figyelemfelkeltőnek szánom. Egyre több és több panaszos lakos számol be róla, hogy nem bírnak a felgyülemlett, támadóban lévő belvízzel. Már a házak közelében ólálkodik az ár.  ITT a képgaléria minderről

Közbiztonság:
Belvíz   

 A 4-es és a 32-es főutak csomópontjánál jelentősen lelassult a forgalom, de már minden rendben!

 

Az útról letért és árokba hajtott egy teherautó Szolnok közelében, a 4-es és 32-es főutak csomópontjánál. A szolnoki hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a műszaki mentésre később kerül sor. Egy órával ezelőtt  forgalmi akadály nem volt, de az eset a gépkocsivezetők figyelmét elvonhatta, a 92-es kilométerhez közeledve vezessenek körültekintően - tudta meg a szoljon.hu a katasztrófavédelm sajtóreferensétől.

Közbiztonság:
Baba   

A ceglédi rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik a ceglédi vasútállomáson bántalmazták és lefogták a sértettet, majd elvették az értékeit.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 31 éves és V. Gábor 44 éves budapesti lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Tibor társával együtt 2015. január 29-én 21 óra körüli időben a ceglédi vasútállomás várótermében megszólította a sértettet, akitől korábban már több alkalommal kértek pénzt. A 74 éves férfi ezúttal nem tett eleget a gyanúsítottak kérésének és elindult a vasútállomás aluljárójába, ahová a két fővárosi férfi követte és közben folyamatosan pénzt kértek tőle.

Közbiztonság:
Rablás   

Eredményes nyomozás


A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy G.Alex 23 éves és R. József 32 éves abonyi lakos ellen, akik a rendelkezésre álló adatok szerint meglapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2015. január 19-én 22 óra és 2015. január 20-án 5 óra közötti időben – a kerítés átmászását követően – bementek egy abonyi vendéglátóhely udvarára.

Közbiztonság:

 

Rendőrkézen az autós üldözés ötletgazdája! Kecskeméttől Ceglédbercelig tartott a hajsza, közben a bűnözők fém kannákkal próbálták megfékezni a rendőröket... Nem úszták meg.

Rendőrkézen az „ötletgazda”

A megalapozott gyanú szerint egy 43 éves budapesti férfi bírta rá arra a két társát, hogy ellopjanak egy gépkocsit Kecskemétről.
Mint arról korábban beszámoltunk, 2015. január 6-án 23 óra 38 perckor a sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy Mazda típusú teherautóját Kecskemétről, a Géza fejeledelem körútról ismeretlen tettesek ellopták és a gépjárművel az M5-ös autópálya irányába tartanak.

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Naponta Nagykőrösre járok dolgozni. Január 28-án készítettem az itt látható képeket, a Törtel- Abony vasúti átjáróban. Minden Isten áldott nap friss mécsest hoz ide valaki, ide, hol már több tragikus kimenetelű baleset történt. Önkéntelenül is lassítok, még akkor is, ha nem jön vonat, és szabad az út. Borzongok, nézem a kopjafát, alatta a világító mécses. Életek vesztek itt el örökre. Ki szándékosan vetett neki véget, ki pedig szerencsétlen baleset áldozatává vált. Az itt elhunytak lelke magasról őrzi az átjárót, a kopjafa figyelmeztet arra, hogy nagy baj is lehet az áthaladásból.

Közbiztonság:

 

Nyakon csípték a fatolvajokat az abonyi polgárőrök a minap. Az illegális fakitermelők több mázsa fát pakoltak már fel a járműre, amikor tetten érték őket.

 

Idén tíz mázsa fát vettem – mutatott a garázsában szépen sorba rakott fahasábokra az abonyi férfi. – Tudom, hogy akadnak, akiknek nincsen pénzük fűtőanyagra és megpróbálják maguk „beszerezni” a fát, több-kevesebb sikerrel. De ez nem csak nálunk van így, ha elutazik az ország más pontjaira, hasonlóval találkozik. Emellett vannak, akik hogy is mondjam, üzletelnek a lopott fával és házalnak. Úgy tudom, hogy a polgárőrök és a rendőrök a minap kaptak is el tolvajokat – mondta.

Közbiztonság:

 

Elkapták a nagykőrösi rendőrök a tolvajokat! A lakosság " mozgósítása " eredményre vezetett, így rendőrkézen van V. Róbert Ádám 19 éves és B. Richárd János 23 éves nagykőrösi lakosok, valamint három 16 éves szintén helyi fiatalember, akik három autót loptak el!

Hivatalos rendőrségi hír minderről az alábbiakban:

Tolvajok rendőrkézen

Az elmúlt héten a Nagykőrösi Rendőrkapitányság felhívásban kérte a lakosság fokozott figyelmét az elmúlt időszakban a városban elszaporodott gépkocsi lopásokkal és lakóház betörésekkel kapcsolatban. Időközben - köszönhetően a felhívásra beérkezett állampolgári bejelentéseknek –, az ügyekkel foglalkozó nyomozóknak sikerült a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétét megállapítani.

Közbiztonság:

 

Lapunk megkeresésére Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK sajtószóvivője elmondta, hogy az említett időpontokban és helyeken valóban történtek, intézkedések, de a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adhatnak bővebb felvilágosítást.

 

 

Tájékoztatás pontos szövege a címre kattintva elérhető.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok