Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2068, belépett felhasználók: 1.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Kártevők a kukoricásokban! Ki védi meg a gazdákat tőlük?- Az abonyi és környékbeli gazdák kényszerű lépésre szánták el magukat, több héttel a szükséges időpont előtt aratják a kukoricát, melyet most aranyáron mérnek! 

Közbiztonság:
Abony   

A keddi rendőrségi nyilatkozatokból tisztán látható, hogy Ambrus Zoltán alezredes, Cegléd Város rendőrkapitánya a helyén marad, az előzetes várakozásokkal ellentétben, hiszen a rendőri intézkedések kivizsgálása megtörtént és azokat szakszerűnek minősítették. A JOBBIK viszont követeli a rendőri vezető távozását. Íme, az országos hír mindebből: (MTI) - A Jobbik azonnali lemondásra szólítja fel a ceglédi rendőrfőkapitányt a Pest megyei településen augusztus végén kialakult konfliktus ....

Közbiztonság:

Felháborodott, kétségbeesett Olvasónk kért meg arra, hogy segítsek tisztázni neki egy történetet, melynek végén sajnos gépjárműve rendszámát is levette az a rendőr, aki már ötödször állította meg igen rövid időn belül a nevét is vállaló nagykőrösi férfit. „ Mintegy két hete, amikor jöttem haza a lassú járművével, egy rendőr kocsi utánam fordult, és megállított a benne ülő rendőr. Ez a rendőr, már éppen ötödik alkalommal állított meg, mindenféle indokkal. 

Közbiztonság:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! - Azt már megtudhattuk, hogy a piackapuban a Hammogó környékén szabad parkolni. Most azt is megtudhatjuk, hogy az alső kiegészítő tábla teljesen rossz. Ezt mondta lapunknak Janik András. Hiszen ez " laza útpadka " tábla, amit építkezés közben vagy után tesznek ki, amikor még nem tömörödött be a szegély. Ez egy nagyon ritkán használt tábla egyébként és lehet, hogy iylen táblát találtak és gondolták, jó lesz ez! 

Közbiztonság:

veroniq - 2012.09.10. 22:09

Kiírtam a facebookra, ez lettt a következménye: Lazán megint elloptak 8 bringát az abonyi vasútállomás kerékpár tárolójából! Köszönjük MÁV, önkormányzat és rendőrség.....- írtam ezt a bejegyzést a mai napon a facebook-ra.... Jönnek a következmények, mutatom: Péter Mészáros Nem ér semmit a lakat ha 8-at raksz rá azt is elviszik!- Zsolti Habony: ennek hiába magyarázod..pesti! :) Tóth Jimm Ádám Vera, a biciklilopásos híredet senki nem kapja fel! Így kell megírni! "

Közbiztonság:
Abony   

Néhány héttel a Kékkő utcai események után újabb konfliktus borzolja a kedélyeket, ezúttal az Ugyerban. Cegléd külső városrésze évek óta problémás, napi szinten vannak konfliktusok az ott élő törvénytisztelő tanyatulajdonosok és bűnöző életmódot folytató, őket megkárosító lakosok között. A helyiek szerint néhány betelepült roma család tartja rettegésben a környéket. "Nincs olyan porta, ahová még nem törtek be" - mondják az ott lakók. 

Közbiztonság:
Cegléd   

Cikkünket a JANIK autósiskola támogatja!- Janik András oktató lapunknak elmondta, hogy az Abonyi Lajos útona  fekvőrendőröket előrejelző, a forgalomlassítást szolgáló táblák kihelyezésével gondok vannak, tekintettel arra, hogy " egypúpú " táblákat össze lehetne szedni, mert azok nem azt jelölik, amit szeretnének vele mutatni. Csakis a két púpos táblák a jók, mert a másik mást jelent. 

Közbiztonság:

PMRFK- Igaz, a TV 2 stábja szerint az áldozat nagykőrösi volt, a Pest megyei zsaruk szerint abonyi.... Fegyveresen elkövetett rablás miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Rablási Alosztálya D. N. 21 éves kecskeméti lakos és társa ellen. Egy abonyi férfi 2012. augusztus 31-én telefonos egyeztetést követően Nagykőrösön találkozott korábbi ismerősével (D.N.) és annak társával, azzal a céllal, hogy a gyanúsított a sértett autóját megvásárolja. TV 2 videoja ITT elérhető, a vonatkozó rész 2 perc 40-től látható!

Közbiztonság:
Abony   

Cikkajánló- Továbbra sem engedi az állapota, hogy felébresszék a mesterséges kómából T. Mihályt, aki múlt hétfőn lelőtte 10 éves kislányát, majd saját fejébe is golyót röpített. Dr. Tóth Ferenc, az Országos Baleseti Központ intézetvezető főorvosa lapunknak elmondta: egyelőre nem látnak jelentős pozitív változást, bizonytalan, hogy a férfit mikor vehetik le a lélegeztetőgépről. A Bors arról is érdeklődött: egy orvosnak okozhat-e dilemmát egy gyermekgyilkos életének megmentése.

Közbiztonság:
Abony   

(MTI) - Női holttestet találtak Szolnokon a Tiszaligetben; a már mumifikálódott tetemre egy helyi lakos szombaton bukkant rá egy bokros, fás területen - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.  Az elsődlegesen adatok alapján a rendőrség az idegenkezűséget, vagyis a bűncselekmény gyanúját kizárta - tette hozzá Pásztorné Kovács Ágnes százados.

Közbiztonság:
Szolnok   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az országgyűlési képviselő választások végeredményével?
   
 IGEN, teljes mértékben 
 Fogjuk rá, hogy IGEN 
 Hát, nem annyira 
 Egyáltalán nem! Fel vagyok háborodva! 
 Mert voltak választások? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok