Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2099, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Egyelőre nem hivatalos információ, de biztosnak tűnő, hogy a ceglédi rendőrkapitányt, Ambrus Zoltán alezredest menesztik posztjáról december elsejével. Számos fejcserét hatottak végre a közelmúltban a kapitányságok élén, első körben még maradhatott a vezető Cegléden. A ceglédi kapitányság mutatói megyénkben az egyik legrosszabbnak számítanak.

Közbiztonság:
Abony   

Téged is becsaphatott!- A Szolnoki Rendőrkapitányság 2012. február 02-án nyomozást rendelt el V. János 44 éves szolnoki lakos ellen üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt. A férfi saját maga tett feljelentést a rendőrségen az általa elkövetett bűncselekmények miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján V. János 2011. év óta, több személytől vett át különböző pénzösszegeket „olcsó gázolajért” cserében.

Közbiztonság:

Olvasónk ajánlotta figyelmembe az itt olvasható, elképesztő írást. Idézet a cikkből: Cigánybűnözők vandálkodtak olvasónk rokonánál - tarthatatlan állapot Abonyban - Magyarok, Hazafik, Állatvédők! A segítségeteket szeretném kérni. Az elkeseredettség, a düh és a tehetetlenség oly mértékben elhatalmasodott bennem, hogy "tollat" ragadtam. Abonyban élő rokonom esetét írom most le. Egyedül él, rokkantnyugdíjas, kb. 27 ezer Ft-ot kap. Ezért éjszakánként egy tanyán őrködik napi meleg ételért és pár ezer forintért. Ezt a helyi cigányok ki is használják. Azért merem leírni, hogy cigányok, mert ez ott köztudott, de mindenki fél tőlük, még a rendőrség is. Nyáron rendszeresen ellopták a tyúkokat, kakasokat

( Előre megkérem kedves olvasóinkat, hogy őrizzék meg hidegvérüket és csakis nyomdafestéket tűrő kommenteket írjanak! )

 

Közbiztonság:
Abony   

Minden valószínűség szerint gázkonvektortól felhevült nádroló okozott tüzet Szolnokon a közelmúltban. Október 12-én egy Kisfaludy úti három emeletes lakóház egyik erkélyének ajtaja gyulladt ki, a tűz a tetőre is átterjedt. Csak a gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhető, hogy a lángok nem okoztak nagyobb pusztítást. A tűzoltásvezető beszámolója szerint a lakásban nem tartózkodott senki, így be kellett törniük az ajtót.

Közbiztonság:

Egyenes vonalban a Jobbik meg a Gárda.- Elindult térségünkből egy kisbusz, huszonegy fővel Miskolcra. Út közben az első pihenőhelyen személyi motozást, teljes kisbusz ellenőrzést végeztek a rendőrség munkatársai, szinte az utasok alsóneműibe is belenéztek annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nincsen-e náluk tiltott eszköz vagy olyasmi, mely alkalmas lenne a közrend megzavarására.

Közbiztonság:
Gárda   
JOBBIK   

Csúcsidőben Abonyban a rendőrség munkatársai segítenek biztosítani a zavaratalan áthaladást a gyalogátkelőhelyeken. Erre szükség is van, hiszen délidőben egész osztályok indulnak útnak, hogy a központi ebédlőben falatozzanak. Köszönjük rendőreinknek a segítséget. Nézzük csak, milyen fő szabályok vontakoznak a KRESZ szerint a gyalogátkelőhelyeken való áthaladásra. Egyet viszont ne feledjenek! Elsőbbége a gyakorlatban csakis annak van, akinek tényleg megadják!

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   

A kislányát lemészároló abonyi apával együtt kezelik Thomas B.-t, aki a múlt szerdán szándékosan elgázolt egy rendőrt Makó közelében - írja a Blikk. A tököli rabkórházban egy kórteremben fekszik Thomas B., az osztrák rendőrgázoló és H. T. Mihály abonyi gyerekgyilkos, aki saját kislányát ölte meg - derítette ki a Blikk. Thomas B.-ről a kórházban kiderítették, hogy rendszeres droghasználó, így a sérülések mellett az elvonási tüneteit is kezelni kell.

Közbiztonság:

Olvasónk írja: Szia Veronika! Nem jól kaptam az infót, Tóth Renáta osztályfőnök és Nyiriné által lett meg a nevelt fiamnak a biciklije, amire sokáig gyűjtögetett. Péntek reggel Tóth Renáta értesítette a rendőrséget, mert én mondtam az őrsön csütörtökön 16 óra körül, hogy mi történt az iskolában a nevelt kisfiammal. Kértem, hogy másnap reggel menjenek ki, én is megyek, hátha a gyerekek így megijednek és megmondják, hogy ki volt. 

Közbiztonság:
Somogyi   

MTI- Ledöntöttek Kiskunhalason egy másfél méteres keresztet és megrongáltak egy Mária-szobrot - közölte a Bács-Kiskun megyei rendőrség. A Szent Imre utcában lévő római katolikus templom előtti, a megfeszített Jézust ábrázoló műalkotás talpazatán egy kőből megformált Mária-szobor is volt, ennek a fejét elvitték az elkövetők. A rongálás miatt a templom gondnoka értesítette a rendőrséget. Kép: www.magyarkurir.hu

Közbiztonság:

Tegnap estefelé alacsonyan szálltak a kék BMW-k..... - Tegnap délután egy kék színű BMW személygépkocsi szokásos driftelése, azaz száguldozása és farolgatása közben a Rossman saroktól áttért a szemközti sávba, majd a padkát átszakítva az újonnan füvesített szép közparkban landolt. Szemtanúk elmondták, hogy nagy szerencse volt, hogy éppen nem járt arra senki sem gyalogosan, vagy kerékpárral, mert könnyen áldozatául eshetett volna a szokásos mutatványnak. Ez az autó gyakorta száguldozik, farolgat, égeti a gumijait Abony legkülönbözőbb közterületein. Az esetnél a rendőrség munkatársai is kint voltak, helyszíneltek, de azt nem tudjuk, hogy indult-e bármiféle eljárás a személygépkocsi vezetője ellen. Mindenesetre megkérdezem a Pest megyei sajtós kollégát.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön, ha csak az alábbi két polgármester jelölt közül lehetne választani Abonyban?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edit 
 Dr. Magyar Gábor 
 EGYIKRE SEM! 
 Fogalmam sincs, még nem tudom 
   
Eredmény
Programok

XXIII. Fergeteg Triatlon Verseny

Rendező: Fergeteg Triatlon Se, Medveczky Edit,
Helye: Abony Városi Strandfürdő (Kálvin út)
Ideje: 2014. július 26. du. 14.00
Nevezés: 12.30-tól a strandon


 

Abonyi Napló legfrissebb lapszáma, elárusítóhely listával

 

 

Katt a címre, hogy megtudd, hol kapható!

Horgas Eszter - Nyár esti Örömzene ABONYBAN

További programjaink:

2014.08.19. István a király c. rockopera 20:00 Szabadtér
2014.08.20. Kenyérszentelés és Nemzetközi Néptánctalálkozó Szabadtér

Abonyi Lajos Művelődési Ház,
Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely

GOKART KUPA Nyársapáton!

Nyársapát 60 éves - Gokart Kupa 5 éves

GOKART VERSENY NYÁRSAPÁTON

MEGHÍVÓ

Az V. Kistérségi Gokart Kupa 2014.
kerül megrendezésre
a Bognár Gokart Parkban
Nyársapáton
2014. július 13-án vasárnap
a gyerekeknek.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok