Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2181, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy vélhetően ismét trükkös csalók próbálnak bejutni idős emberek házába azzal, hogy karácsonyi ajándékcsomagot hoztak nekik. Egy sötét színű, kisméretű Toyota személygépkocsival, mely sötét színű, járják a várost. Legutóbb a Kölcsey úton tűntek fel és abban több személy is utazott. Azt mondták az idős házaspárnak, hogy mindenképpen engedjék be őket, mert a Bonus Kft-től jöttek és ajándékot hoztak. A lakókat arra szólították fel, hogy kössék meg a kutyákat. 

Közbiztonság:
Abony   

A téli időszakra való felkészülés menetéről tartott rendkívüli védelmi bizottsági ülést a Pest Megyei Védelmi Bizottság december 12-én. Az esemény levezető elnöke Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke volt, az eseményen részt vett Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója is. 

Közbiztonság:

Olvasónk szólt, hogy a Nemzeti Adó és Vámhivatal ellenőrei megérkeztek Abony településre és jövedéki adó köteles termékek ellenőrzését végzik. Jelenleg az ellenőrök éppen a Futós Sörözőben, a Kécskei úton tartózkodnak! Vigyázzanak magukra, legyen minden a legnagyobb rendben. Büntetésmentes, szép napot kívánunk mindenkinek sok szeretettel!

Közbiztonság:
NAV   

Kőröstetétlen és Szolnok között kora reggel felborult egy autó, az árokba csúszott, de a sofőr nem sérült meg. Mezőtúr és Törökszentmiklós között pedig a fának csapódott egy kocsi, egy felnőtt és két gyermek ült benne, egyik kisgyerek súlyosan megsérült, mentők látták el. Jász-Nagykun-Szolnok megyében nincs hótól elzárt település, az utak járhatóak, a kisebb utak hónedvesek, letaposott havasak. Megyeszerte dolgozik a közútkezelő, öt járművel folyamatosan tisztítják, sózzák az utat. Eddig mintegy 5 centis hó hullott.

Közbiztonság:
Abony   

Kedves Olvasónktól kaptam az itt látható jeleket és a szöveget is, mely városszerte kering. Mondta, hogy nem tudja, hogy jó ötlet-e ezeket közkiccsé tenni, mert akkor nem fogják azokat a bűnözők tovább használni. Én ezt kétlem. Ha igaz, ami itt látható és olvasható, kötelességemnek tartom, hogy a lakosság minél szélesebb körében osszam meg ezt. Ezért megteszem. Ezen kívül nagyon fontos még tudni, hogy új módi dívik, elkövetők azzal akarnak bejutni ....

Közbiztonság:

Rovatunkat Abony legkirályabbb kerékpárboltja, a Millenáris támogatja!- Polyák Attila fotósunk kétségbeesve hívott fel, hogy adjam meg az abonyi rendőrök számát. Mondtam neki, hogy az kint van a chatfalon, de miért is? 

Közbiztonság:

Kedves Olvasónk kért meg arra, hogy figyelemfelhívás gyanánt az itt látható levelét közzétegyem. Figyeljenek, mert újabban ragaszták az ajtókat.... - Olyan kéréssel szeretnék hozzád fordulni hogy ma reggel a SZAPÁRY úton már két ház köztük a mi házunknak a garázs ajtajának a zárját illetéktelen ember pillanatragasztóval beragasztózta, úgy hogy nem lehet kinyitni sem kulccsal és sajnálatos módon már kétszer tették ezt meg eddig.

Közbiztonság:
Abony   

Egy Intercity szerelvény és egy sugárzó izotópot szállító kisteherautó ütközött össze kedd délelőtt a Cegléd és Nyársapát közötti vasúti átjárónál. A kisteherautó utasai súlyos sérüléseket szenvedtek, de sugárzó anyag nem került a szabadba.A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjába délelőtt 11 óra után érkezett bejelentés arról, hogy Cegléd közelében egy vonat és egy kisteherautó összeütközött – tudatta közleményében a BM Országos .....

Közbiztonság:
Abony   

A Ceglédi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet az elmúlt héten Cegléd illetékességi területén időskorú személy sérelmére elkövetett csalás kapcsán. A rendelkezésre álló adatok szerint egy idős, 87 éves, egyedül élő ceglédi lakos, az ablakban elhelyezett táblán adás-vételt hirdetett. 2012. december 06. napon az eladásra kínált árut egy számára ismeretlen férfi részére otthonában megmutatatta, aki pénzváltás ürügyén a sértettel pénzt cserélt. A későbbiek folyamán derült ki, hogy a cserélt pénz hamis.

Közbiztonság:

Rendkívüli értekezletet tartott december 5-én a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a téli időjárási viszonyokra való felkészülés érdekében. Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott az esemény kapcsán hangsúlyozta, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnökeként kiemelkedően fontos számára, hogy a megye területén élő, több mint 400 ezer háztartásban sehol se okozzon problémát a hideg időjárás.

 

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az önkormányzati választások végeredményével?
   
 IGEN 
 NEM 
 Fogjuk rá 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok