Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2398, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten - 2014. október 6. és 2014. október 12. közötti időszakban - 11 közlekedési baleset történt, melyből 8 esetben anyagi kár keletkezett és valamennyi esetben megegyeztek a baleset részesei. 1 közlekedési baleset következtében a mentőszolgálat munkatársai – az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérülésekkel szállították a sérülteket kórházba. Ezekben az esetekben szabálysértési eljárás van folyamatban a Ceglédi Rendőrkapitányságon. 2 balesetben a sérültek súlyos sérüléseket szenvedtek. Az egyik esetben szabálysértési eljárás van folyamatban, a másik esetben büntetőeljárás indult a Közlekedésrendészeti Osztályon.

Közbiztonság:
Abony   

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. János 29 éves ceglédi, Sz. Márk 23 éves szolnoki és Cs. Robin 18 éves hajdúszoboszlói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint T. János 2014. október 4-én 21 óra körüli időben egy abonyi söröző előtt keveredett szóváltásba a sértettel. Sz. Márk és Cs. Robin az idős férfi segítségére sietett, de végül ők is összeverekedtek T. Jánossal. A 29 éves gyanúsított az eset során orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Közbiztonság:

Rendőrszakmai felmérések, közvélemény kutatások eredménye azt mutatja, hogy az állampolgárok a közbiztonság helyzetét elsősorban a lakóhelyükön előforduló vagyon elleni és közterületen elkövetett bűncselekmények, illetve a tulajdon elleni szabálysértések gyakorisága, a jogsértések elleni fellépés eredményessége és azok megelőzésének hatékonysága alapján ítélik meg.

A rendőrség számára a bűncselekmények, szabálysértések megelőzése, az elkövetők elfogása terén kiemelt lehetőséget biztosít a közterületi járőrszolgálatok intenzitásának növelése, szoros együttműködés a lakossággal, települések állami és önkormányzati szerveivel, a rendvédelmi területen feladatokat ellátó szervezetekkel.

Közbiztonság:

 

Beküldő: Olvasónk. Ha Ön is lát ilyet, vagy hasonlót, küldje el nekem ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közbiztonság:
Parkolás   

Bűnügy


A 33 éves fővárosi férfi egy idős asszonyt akart kirabolni Cegléden.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Zoltán 33 éves budapesti lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. szeptember 30-án 14 óra körüli időben az egyik ceglédi utcában odalépett a 78 éves sértetthez, akitől megkérdezte, hogy mennyi az idő. Az idős asszony ránézett az órájára. A 33 éves férfi ezt kihasználva megragadta a sértett nyakában lévő aranyláncot és rángatni kezdte, azonban a lánc nem szakadt el. 

Közbiztonság:

Abony kedvenc péksége, A PEZE egyre népszerűbb, bizonyára ezért is döntött úgy a tulajdonos, hogy tovább csinosítja az üzletet kívülről is. Olvasónk írja:

Anya mesélte a következőt:

A héten minden reggel nagyjából reggel 6 körül a Peze pékség előtti biciklisávban megáll egy személyautó világítás nélkül, kiözönlenek belőle az emberek, majd bemennek a pékségbe vásárolni. Ma reggel pl majdnem baj is lett, mert úgy nyitotta ki a vezető oldali ajtót a sofőr, hogy nem nézte, jönnek-e a biciklisávban. És hát anya jött... persze kikerülte az ajtót, de hát mögötte meg jöttek autók. Még jó, hogy nem ütötték el.

Közbiztonság:
Abony   

 

"Az ősz beköszöntével gyakrabban fogjuk emlegetni a látni és látszani szókapcsolatot. A fényvisszaverő ruházat, karszalag, matrica láthatóvá tesz, megvédhet az utakon. Lakott területen kívül mind a kerékpárosoknak, mind a gyalogosoknak éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén fényvisszaverő ruházatot kell viselni. Ezek nem helyettesíthetik a világítóberendezést, de növelik a láthatóságot, ezzel együtt a biztonságot. A fényvisszaverő eszközök és öltözék viselete, valamint a jól működő világítás esetén a gyalogosok és a kerékpárosok sötétben is jól láthatóvá válnak."

Közbiztonság:
Bicikli   

 

"Az elmúlt időszakban újból megjelent a területünkön az ún. „besurranásos” lopás, amely során az elkövető a nyitva hagyott ingatlan nyílászáróin keresztül bejut az épületbe és onnan jellemzően készpénzt, illetve kisebb használati tárgyakat tulajdonít el. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az értékeikre fordítsanak nagyobb figyelmet, se a bejárati ajtót, se a lépcsőház ajtaját ne hagyják nyitott állapotban, még rövid időre sem!   "

Közbiztonság:
Betörés   

 

"A Ceglédi Rendőrkapitányág Bűnügyi Osztálya folytat eljárást rablás bűntett, garázdaság vétség, valamint testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két 13 éves ceglédi fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. szeptember 24-én 13 óra körüli időben eddig ismeretlen társaikkal egy ceglédi útkereszteződésben leszólították a sértettet és pénzt követeltek tőle. Mivel a sértettnél nem volt pénz, így a fiúnál lévő cigarettát vették el."

Közbiztonság:
Cegléd   

 

"A Ceglédi Rendőrkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy az őszi és téli időjárás beköszönte előtt az eddigi évekhez hasonlóan ismét megjelenhetnek a házaló faárusok, akik tehergépkocsijukról látszólag kedvező áron kínálnak hasogatott tűzifát a lakosság számára, illetve felbukkannak azok a hirdetések, amelyekben olcsón kínálnak tűzifát megvételre. Minden évben előfordul, hogy valaki csalás áldozatává válik."

Közbiztonság:
falopás   
favágás   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Mit szólna Ön ahhoz, ha Abonyba migráns családokat telepítenének be?
   
 Fel lennék háborodva! Nem akarom! 
 Nem is tudom, engem nem zavarnak annyira 
 Alig várom, hogy jöjjenek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok