Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6284, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

 

Szemétszállító teherautó sodort el egy kerékpárost szerda délután Cegléden, a Szent Imre herceg utcában. A kerékpáros a teherautó alá esett és súlyos sérüléseket szenvedett. A ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a mentősök a sérült személyt már ápolták, majd kórházba szállították. A tűzoltóegységek a teherautó alá szorult kétkerekűt kiemelték, majd biztosították a helyszínt.

Közbiztonság:
Cegléd   

 

A Ceglédi Rendőrkapitányságon 2015. november 24. napon szakmai konferenciát rendeztek, a „rendkívüli halálesetek helyszíni- és halottszemléjének gyakorlati végrehajtása” témakörben.

A konferencia keretén belül előadást tartott dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes a BSZKI igazgatójának bűnügyi helyettese valamint dr. Kosztya Sándor c. rendőrorvos alezredes a BSZKI osztályvezető főorvosa.

Közbiztonság:

A bíróság az ügyészség érvelésének helyt adva a 2012. augusztusi cigányellenes felvonulás résztvevői közül hetet - akik a már feloszlatott Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai és szimpatizánsai - közösség tagja elleni erőszak miatt mondta ki bűnösnek. A vádlottakra egy és másfél év közötti börtönbüntetéseket szabott ki a Járásbíróság, és annak végrehajtását két évre felfüggesztette. A bíróság viszont bűnösnek mondta ki azokat a roma származású embereket is, akik a sértetti oldalon állva vádlottak lettek. Az utcában lakó 13 vádlott közül a bíróság két embert felmentett, de 11 embert csoportosan, köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt bűnösnek mondott ki. A romák 6-10 hónap közötti, egy évre felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

Közbiztonság:
Roma   

 

Nem volt szén-monoxid-érzékelő abban az albertirsai családi házban, ahol egy gyermek erős fejfájásra, rosszul létre panaszkodott és ezért értesítették a mentőszolgálatot, a katasztrófavédelmet kedd éjfél előtt pár perccel. A Tessedik utcai családi házban egy felnőtt és három gyermek lakott, és egy gyermek lett rosszul fürdés közben. 

Közbiztonság:
Abony   

 

A Szentendrei Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki dobogókői éttermeiben, panziójában, turistaházában szabálytalan
vételezéssel lopta az áramot. A Szentendrei Rendőrkapitányság által nyomozott ügy adatai szerint egy férfi – a bűnügy gyanúsítottja - Dobogókőn panziót, éttermeket, turistaházat üzemeltetett. 2015 novemberében egy helyszíni ellenőrzés során kiderült, hogy mindegyik vendéglátóhely áramellátása úgy lett kialakítva, hogy az áramot szabálytalanul és méretlenül vételezzék.

Közbiztonság:
Ügyész   

 

A gyanúsított kihasználta a sértett idős korát és egyéb fogyatékosságát. -  Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. Zsolt 25 éves albertirsai lakos ellen.   A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és élettársa 2015. október 30-án, egy szóbeli megállapodás alapján költözött be az idős sértett albertirsai családi házába, ahol a látássérült asszony és annak mozgáskorlátozott fia lakik. 

Közbiztonság:

 

Olvasónk: FIGYELEM FELHÍVÁS! Abony, és környékén szélhámos, csalók tevékenykednek. Ugyanaz a történet, mint az ismert vendéglőbe szervezett vásárlással egybekötött bemutató. Most viszont pofátlanul a szolgáltatótól pénzért meg veszik a telószámot,és a saját lakásunkon zaklatnak minket direkt értékesítés címén. Jelenleg ezek a gyökerek víztisztítót próbálnak a gyanútlan emberekre rásózni. Telefonon bejelentkezik a madár víz minőség bemérése címén, majd jön a szokásos cigány duma, hogy szar a víz,és ezért kell tisztító berendezés potom ötventől-százötvenezer forintig, persze kit mennyivel tud lehúzni. Véletlenül pont van az autójába egy készülék.

Közbiztonság:
Abony   

 

A 35 éves gyanúsított ellen folytatott eljárást a ceglédi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Zsolt 35 éves ceglédi lakos ellen.
 

Közbiztonság:

 

Biztonságos négy sávos útra van szükség, nem újabb halálhídra - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés alelnöke azon az ülésen, amelyre az útviszonyok miatt maga az M4-es út miniszterelnöki biztosa is késve érkezett. Jász-Nagykun-Szolnok megye közgyűlésének november 13-i ülésére meghívást kapott Homolya Róbert, az M4-es út építésének miniszterelnöki biztosa is. A téma a 4-es út építése, azon belül az M4-es út Abony és Fegyvernek közötti szakaszának további sorsa volt.

Közbiztonság:
Abony   

 

A ceglédi rendőrök egy 30 éves férfinak nyújtottak segítséget.

 


A Ceglédi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei 2015. november 17-én 13 óra körüli időben a rendőrkapitányság épülete előtt a füves területen egy magatehetetlen állapotban fekvő személyre lettek figyelmesek. A rendőrök azonnal a férfihoz siettek, akivel megpróbálták felvenni a kapcsolatot, de az nem járt sikerrel.


A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, de ...

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok