Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2356, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

A Pest megyei nyomozók két férfit fogtak el, akik 2013 szeptemberében nagykőrösi családi házában bántalmaztak egy idős asszonyt, aki később belehalt a sérüléseibe. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Bence 27 éves és T. Richárd 21 éves ceglédi lakosok ellen. 

Közbiztonság:

Vádemelést javasol a Szarvasi Rendőrkapitányság egy abonyi férfi ellen, aki ittasan vezetett és járművével felborult. Közlekedési baleset történt tavaly november 21-én délután négy óra körül Békés megyében, a 4642-es út Hunya és Gyomaendrőd közötti szakaszán. Egy kisteherautó vezetője letért az útról, majd az úttest mellett lévő szántóföldön járművével felborult.
 

Közbiztonság:

 

Szolnok, 2014. március 20. Rendőrök helyszínelnek egy összetört rendőrautó mellett Szolnokon, a Szapáry és Baross utca kereszteződésében, ahol a rendőrségi járőrautó helyi járatú autóbusszal ütközött össze 2014. március 19-én. A balesetben két rendőr és a busz egy utasa sérült meg. MTI Fotó: Bugány János

Közbiztonság:

Amikor a híradásokban áradó folyókról, belvízről, villám árvízről, szélviharról, vagy más természeti pusztításról hallunk, akkor bizonyára sokan gondolkozunk el azon, hogy vajon hogyan is tudnánk segíteni.  2012 márciusától Pest megyében már nagyon sokan tudják erre a választ. Most ők várják leendő társaikat. Keressük azon 18. életévét betöltött Pest megyében lakó-, vagy tartózkodási hellyel rendelkező magyar állampolgárokat, akik kedvet éreznek az önkéntes munkához, szívesen tennének annak érdekében, hogy lakóhelyük környezete biztonságosabbá váljon, szívesen segítene a bajba jutott embertársain, szerettein, és a barátain.

Közbiztonság:

Meglakol a csaló- 75 sértettje van annak a bűnügynek, amelynek nyomozását a napokban fejezte be a Nagykőrösi Rendőrkapitányság. F. I. 53 éves ceglédi lakos 10-15%-os kamattal kecsegtető befektetést ajánlott ügyfeleinek, akiktől 350.000,- forinttól 12.000.000,- forintig terjedő összegeket vett fel. Azonban már az üzlet elején látszott, hogy nemhogy a kamat visszafizetésére, de még a kölcsönadott összeg törlesztésére sincs esély.

Közbiztonság:

Karcag 4. számú főközlekedési út Ipari park körforgalom.-  A jelzett helyen egy Scania nyergesvontató vontatmánya megbillent, rakománya rekeszes sör volt. A rakomány szétszóródott az úttesten /üvegtörmelék, rekesztörmelék/. A 4-es számú főközlekedési úton váltakozó irányban haladt a forgalom. A gépjármű nem ütközött, személyi sérülés nem történt. Közútkezelő értesítve lett. Az állomány a törmeléket az út szélére lehúzta, helyszínt a rendőrségnek átadta.

Közbiztonság:

 A Ceglédi Kistérségben a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Másodfokú (narancssárga) riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád és Pest megye egyes kistérségeire a megerősödő szél miatt. A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 km/órát. Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megye bizonyos járásaiban elsőfokú (citromsárga) riasztás van érvényben.

Közbiztonság:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Napjainkban a motorkerékpáros közlekedés reneszánszát éli, mivel egyre többen közlekednek motoros kétkerekűekkel a közutakon.  A motorkerékpározás egyedi élménye, a „szabadság érzete”, valamint a gyorsabb közlekedés reménye egyértelműen csábítóan hat a közlekedők egyre bővülő rétegére. Ezzel egy időben Magyarországon a motorkerékpáros közlekedés biztonsága az elmúlt időszakban az általános trendhez képest kedvezőtlenebbül alakult. Meg kell jegyezni ugyanakkor, hogy időközben a járműpark is jelentős változáson esett át, hiszen 2001-hez viszonyítva a motorkerékpárok száma közel 63%-kal nőtt. A KSH adatai alapján 2012-ben a regisztrált motorkerékpárok száma 151 405 volt hazánkban.

Közbiztonság:

Lapinformációink szerint a mai napon " bombát ", azaz valamiféle robbanótestet találtak a törteli temetőben. Olvasónk elmondta, hogy a rendőrség munkatársai a katasztrófavédelmi szakemberekkel és a tűzszerészekkel nagy erőkkel érkeztek meg az eset helyszínére. Egyelőre bővebb információkkal nem rendelkezünk.

Közbiztonság:
Törtel   

Bő egy évvel ezelőtt került Koncz Bálint az abonyi rendőrség őrsparancsnok helyettesi posztjára. Március 1-től új szerepet kapott, ő lett a Jászkarajenői Rendőrőrs őrsparancsnoka. Az őrs illetékességi területén lévő két polgármesterrel is beszéltem erről a témáról. Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere örömét fejezte ki, hogy egy remek szakember vezeti majd a karai őrsöt. Palya István, Jászkarajenő község polgármestere szintén üdvözölte az új őrsparancsnok hivatalba lépését és lapunknak elmondta, hogy három új rendőr is érkezett az őrs állományába, tehát a rendőri létszám is feltöltésre került.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint demokrácia van nálunk?
   
 IGEN 
 NEM 
 Nem is tudom, lehet  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok