Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2425, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Egy szolnoki férfitől ellopott bankkártyával vásárolt az ismeretlen több szolnoki üzletben, a rendőrség keresi a képen látható nőt.
A Szolnoki Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 16010/3163/2014. bűnügyi számon eljárást folytat információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint egy ismeretlen személy 2014. szeptember 26-án 16 óra körüli időben Szolnokon, a Mátyás király úton eltulajdonította a sértett pénztárcáját személyes irataival....

Közbiztonság:
Szolnok   

Példásan helyt álltak a nagykőrösi tűzoltók, így emberéletben nem esett kár, és a főépületre sem terjedtek át a lángok!
Február 26-án reggel, Nagykőrösön a Honvéd utcába vonultak a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai. Egy 150 nm-es istálló, melléképület teljes terjedelmében égett. A tulajdonos a tűzoltóság munkatársainak megérkezése előtt kihajtotta, kimentette a jószágok nagy részét. Ott lovakat és disznókat tartottak.

 

Közbiztonság:

Képünk csak illusztráció, nem a helyszínen készült.

 

  A Szolnoki Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Szolnoki Járásbíróságra különösen nagy értékre, üzletszerűen elkövetett orgazdaság bűntette miatt egy volt rendőrrel és két társával szemben, írja a szoljon.hu.

 

 A vádlottak 2013. szeptemberétől mintegy 10 alkalommal szállítottak Szerbiából csempészett, magyar adójegy nélküli cigarettát Jánoshalmáról és Szegedről Törökszentmiklósra, egy bérelt raktárba. A cigaretták egy részét Törökszentmiklóson és környékén értékesítették, a többit tovább szállították Németországba.

A rendőr részvétele azért volt fontos az illegális tevékenységben, mert könnyebben észlelte az esetleges rendőri vagy NAV-os ellenőrzéseket, így jelezni tudta, ha gond lehet a szállítással. A cikk ITT folytatódik tovább!

Közbiztonság:

Közlekedés


A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. február 16. és 2015. február 22. közötti időszakban 11 közlekedési baleset történt, melyből 8 esetben anyagi kár keletkezett, 2 esetben pedig könnyű sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek.
A balesetek kiváltó oka a jelenlegi adatok szerint, hogy a járművezetők nem az útviszonyoknak és az út vonalvezetésének megfelelően közlekedtek.
Az elmúlt héten egy halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset is történt. Továbbra is felhívnánk a közlekedők figyelmét, hogy hiába van napos idő, az útviszonyok még téliesek, ezért számolni kell lefagyással. A cikk folytatódik a címre kattintva.

Közbiztonság:
Baleset   

 

A Ceglédi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a december végi lopások nyomozása sikeresen zárult, és a gyanusítottak kihallgatása megtörtént. A hivatalos tájékotatás:

 

Jászkarajenő településen 2014. december 23-ra virradóra több lopás is történt, melyek vonatkozásában a Ceglédi Rendőrkapitányság megállapította a gyanúsítottak kilétét. A turai lakosok gyanúsítotti kihallgatása megtörtént. 

Közbiztonság:
Lopás   

 

 Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. 

Lapunk megkeresésére hivatalos információ érkezett az elmúlt napok baleseteiről. A Horthy kanyarban elszenvedett balesetről nem érkezett bejelentés a Ceglédi Rendőrkapitányságra. Cikket a balesetről ITT olvashatnak.

 

 A vasárnap este Abony határában történt baleset kapcsán cikkünket ITT olvashatják. Hivatalos tájékoztatáskènt a következőt kaptam:

 

Hatóságunkhoz érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy a Ceglédi Rendőrkapitányságra a Horthy kanyarban történt balesetről nem érkezett bejelentés.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 56 éves ceglédi nő ellen folytat eljárást, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 22-én 17 óra 33 perc körüli időben közlekedett autójával Abony lakott területén, a 40-es számú úton, amikor autójával- eddig ismeretlen okból – a jobb oldali árokba hajtott.

Közbiztonság:
Baleset   

 

Gyakorlatilag így foglalható össze egy mondatban az, ami ma reggel az út szélén fogadott. A baleset még vasárnap este történt, egy lakos gépkocsijával az igen mély árokban landolt, nem volt szomjas. Őt a rendőrök lapinformációink szerint vérvételre szállították. Aztán megérkeztek a tűzoltók, a gépjárművet kimentették, elszállították. Utána is jártam arra, minden nap erre járok dolgozni. Akkor még nem volt ennyire sáros az úttest széle, és az autógumi sem volt ott.

 

Közbiztonság:
Baleset   

 

Február 23-án hétfőn délután negyed hat órakor riasztották Abonyba a Ceglédi Tűzoltóság munkatársait, akik olvasóink elmondása szerint az Abonyi Lajos úton megkülönböztető jelzéssel, gyorsan haladtak, három szerkocsival a helyszínre. Ez a Mária Terézia út volt, tudtam meg Csámpai Attilától a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. Szerencsére az eseménynek szó szerint nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Közbiztonság:
Tűzoltó   

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Lapinformációink szerint baleset történt a Horthy kanyarban, pár perccel ezelőtt, egy autó az árokban van, kék színű személygépkocsi. Egy másik gépjármű is van a helyszínen, vélhetően ők álltak meg segítséget nyújtani. Még nincsenek ott sem a katasztrófavédelem, sem a rendőrség munkatársai, de valószínű, hogy hamarosan megérkeznek, ezért útzár várható. Ha tehetik, kerüljék el ezt a helyet, menjenek másfelé, ha Ceglédre igyekeznek!

 

Közbiztonság:
Baleset   

Február 23-án hétfőn a reggeli órákban kéménytűz miatt riasztották a tűzoltókat Nagykőrösön, a födémszerkezet gerendája izzott a szerencsétlen eset során. A Rákóczi utcai családi házban egy vegyes tüzelésű fűtőberendezés kéménye mellett izzottak a fagerendák. A tulajdonos lélekjelenléte előzte meg a nagyobb tragédiát. Gyakorlatilag mire a kivonuló egységek megérkeztek, ő maga megakadályozta a tűz továbbterjedését. A katasztrófavédelem munkatársai átvizsgálták a kéményt, annak használatát betiltották. A vizsgálat során kiderült, hogy a kéményben nagy mennyiségű koromlerakódást található. A kémény újbóli üzembe helyezéséhez szakemberekre lesz szükség. A család más kéménnyel, más fűtési módszerrel megoldja a fűtést ideiglenesen.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény
Programok

Nőnap a Mészárosban

 

Design: GEDIPRESS

I. Abonyi Horgászbörze

A plakátot a szervezők kérésének megfelelően teszem közzé

Pintér és Társa labdarúgó torna

A plakátot a szervezők kérésének megfelelően teszem közzé.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok