Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2385, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Mennyi balesetnek kell vajon történnie Abony és Újszilvás környékén ahhoz, hogy végre valami változás álljon be?  A csomópont életveszélyes, és nem sokkal jobb a helyzet a környéken sem. A baleset a 70-es kilométernél történt, nagy a torlódás. Ma délután baleset történt a 4-es számú főút Ceglédhez közeli szakaszán, a 70-es kilométernél. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők a helyszínen vizsgálták.

Közbiztonság:
Baleset   

Erről számolt be kedves Olvasónk, aki a közelben lakik, és a hangokat hallva, és a nyomokat látva úgy gondolja, hogy ez sajnos napi jelenség. Elborzadtam az itt látható fecskendők láttán, és magam is kaptam egy levelet a közelmúltban, mely az abonyi kábítószer kereskedőkkel részletesen foglalkozott. Mindez nem publikus, de merem remélni, hogy a rendőrség munkatársai mielőbb véget vetnek azoknak a közállapotoknak, melyek a településen uralkodnak. Igaz, ez nem helyi, hanem országos jelenség. Sok embertársunkról nem tudjuk, hogy miből is él vajon….

Közbiztonság:

Cikkünk a brutális trafikrablásról IDE kattintva.- Súlyos fejsérülésekkel került a kiskunhalasi kórházba, majd szállították a szegedi klinikára egy bócsai dohánytrafik tulajdonosát, aki rajta ütött a betörőkön. Információink szerint szintén a halasi kórházban ápolják az egyik betörőt, akit a helyszínen sikerült elfogniuk a rendőröknek. - tudta meg a Halasmédia.

Közbiztonság:
Abony   

Társa kiszabadítása érdekében betonvassal bántalmazta a sértettet a 30 éves abonyi férfi. A két betörő kukában akarta elszállítani a lopott cigit. Június 28-án 3 óra 30 perckor a rendőrséget értesítette a tulajdonos, hogy betörtek bócsai dohányüzletébe. A betörők kiszerelték a bolt ablakát, majd különböző dohánytermékeket loptak az üzletből, melyeket zsákokba és szemetes kukába rejtve akartak elszállítani. A tetten ért két férfi elmenekült, azonban M. Norbertet a helyszín közelében a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a dohánybolt tulajdonosa.

Közbiztonság:
Abony   

Mára országos hír lett abból, amiről két nappal ezelőtt számoltunk be Önöknek. Az abonyi férfi rémtetteiről IDE kattintva olvasható előző írásunk. A TV 2 Tények stábja Kertész Adám vezényletével a rendőrségi hír hallatán Abonyba érkezett és forgatott a helyszínen, ahol R. Lajos rátörte az ajtót az idős házaspárra, és a kocsikulcsot követelte tőlük. MŰSOR elérhető a címre kattintva

Közbiztonság:
Abony   

S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y
évekig dílerkedett a ceglédi dj. A Ceglédi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ellen a ceglédi férfi ellen, aki különböző szórakozóhelyeken lemezlovasként extasyt árult. Az ügy vádlottja egy ceglédi klubban lemezlovasként dolgozott. Ő maga is fogyasztott kábítószert, és kábítószer fogyasztó ismeretségi körben mozgott. Különböző Pest megyei településeken, így Albertirsán, Monoron, Üllőn és Vecsésen extasy tablettákat vásárolt, azért, hogy azokat egyrészt elfogyassza, másrészt eladja.

Közbiztonság:
Ügyész   

Július 9-én beszámoltunk róla, hogy a K. család egyik tagja ment be egy idős házaspárhoz. Olvasónk ezt cáfolja. Ebben az ügyben kérem a rendőrség hivatalos közleményét. Az alábbiakban közzéteszem erről szóló levelét. „ A tegnapi rablással kapcsolatban írok, nem értem a miabonyunk oldalon milyen K család tagját emlegetik? Érdekes hogy mindenki azt hiszi, hogy a K. fiúk közül jött ki valaki! Hozzánk is bejött tegnap hajnalba egy ember, és a fejem mellől vitte el a telefonom ami még 4.40 kor ébresztette a páromat aki elment dolgozni és az utcában ez az illető még kért tőle egy cigit.

 

Közbiztonság:

Lapunk pár napja értesült megbízható forrásból arról, hogy az abonyi K. család egyik fia itthon van, kiengedték a büntetés végrehajtási intézetből. „ Elég elszántnak tűnik! „-mondta olvasónk, aki többször is látta őt a városközpontban és hozzátette, hogy nem sokáig lesz kint. Vélhetően ez utóbbiban igaza is lett. A másik két férfi, a tesók még börtönben vannak, egyik testvérét hosszú hónapokon keresztül keresték a rendőrök, mire sikeresen elfogták. Ők azok akik az abonyi, akkor még üzemelő Shell kutat is kirámolták. A közelmúltban szabadult férfi ma reggel, július 9-én az egyik, Újszászi úton lévő családi házba hatolt be úgy, hogy rátörte az ajtót az ott lévő idős házaspárra.

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola, tanfolyamok indulnak július 18-án! - Olvasónk meséli: / Képünk csak illusztráció. /

" Kedves Abonyi Anyukák! Ma reggel történt, gondoltam megosztom veletek...

A 100-asba mentem, a ház mellett haladva gyereksìràst hallottam, gondoltam fentről jön valamelyik lakásból....elintéztem a dolgom, még a Peze-ben is, tehát kb negyed óra eltelt és visszafelé menet a kocsihoz még mindig hallottam a sírást mire rájöttem, hogy az egyik autóból jön, ami a 100-as mellett állt....ami viszont megdöbbentő, hogy a kisgyerek EGYEDÜL volt!! A hideg szaladgál még most is rajtam és remeg kezem lábam....

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk ma délután fél hat környékén számolt be midnerről, és arról, hogy az egyik gépkocsiba beszorult a vezető. A Katasztrófavédelem is közzétette a baleset tényét, melyet az alábbiakban olvashatnak. Ez az útszakasz halálszakasz, és sok emberéletet követelt már. Vigyázzanak magukra és egymásra az utakon! 

Közbiztonság:
Baleset   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön hányas osztályzatot adna az abonyi képviselő-testületnek?
   
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 Minősíthetetlen 
 Mert van Abonyban is képviselő-testület?  
 Ötösnél is jobb 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok