Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2254, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Szeretné Ön, ha iskolaőrök lennének az iskolákban?
 
 Hö, az meg ami a szösz? 
 IGEN, na végre! 
 Hát, lehet hogy nem ártana..... 
 NEM, már csak az hiányozna! 
 Attól függ melyik iskolában 
 
Eredmény

Közbiztonság:
Iskola   

Garázdaság miatt keresi a rendőrség azt a férfit, aki még márciusban a Fidesz székházánál tiltakozó tüntetőket azzal fenyegette meg, hogy sósavat önt az arcukba. A rendőrség szerint a férfi nagy nyilvánosság előtt - obszcén kifejezéseket tett az ott tartózkodók felé, illetve leszakította az egyikük nyakában lévő transzparenst. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályát a 06-1/457-5700 telefonszámon.

Közbiztonság:

veroniq - 2013.05.16. 11:36

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat csoportosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt N. Dezső 37 éves sülysápi, valamint S. József 32 éves és H. Sándor 18 éves budapesti lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2013. május 10-én 20 óra 30 perc körüli időben a sülysápi vasútállomás területén tartózkodott egy nagyobb társasággal, amikor a vasúti jegykezelő az érvényes menetjegyeiket akarta ellenőrizni. 

Közbiztonság:

(MTI) - Befejeződött kedden a bizonyítási eljárás a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőperében - közölte az elsőrendű vádlott védője szerdán az MTI-vel. Bérdi Zsolt elmondta, a per pénteken folytatódik az ügyészi perbeszéddel. A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres és Molotov-koktélos támadások ügyében K. Árpádot, a testvérét, K. Istvánt, valamint P. Zsoltot és a vád szerint az utolsó két gyilkosságban sofőrként közreműködő Cs. Istvánt előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.

Közbiztonság:
Roma   

(MTI) - Eredménytelen volt a vádlottak szembesítése a tavaly októberben brutális kegyetlenséggel megölt 11 éves Szita Bence meggyilkolása ügyében a Kaposvári Törvényszéken kezdődött büntetőper második napján, kedden. A három vádlottat, az 58 éves B. Józsefet, a 42 éves K. Józsefet és a kisfiú nevelőapjának volt élettársát, a 48 éves P. Erikát hétfőn hallgatta meg a bíróság. Egyikőjük sem vallotta magát bűnösnek, a bűncselekmény elkövetésével egymást vádolták.

Közbiztonság:

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást erőszakos közösülés bűntett kísérletének és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt F. Róbert 36 éves ceglédi férfi ellen. A gyanúsított 2013. május 04-én a hajnali órákban egy ceglédi házba a nyitott ajtón keresztül bement, majd a hálószobában levette a nadrágját és az ágyban fekvő sértett mellé feküdt. Ezt követően simogatni kezdte a sértettet. Amikor a nő észrevette, hogy nem az élettársa fekszik mellette az ágyban, sikítani kezdett, kiabált a férfival, hogy azonnal távozzon a házból. 

Közbiztonság:
Cegléd   

(MTI) - Ismét teljes szélességében járható a 4-es főút Abonyt elkerülő szakasza, ahol egy személyautó és egy kisbusz ütközött szombat délután, a balesetben heten megsérültek - közölte honlapján a rendőrség. Spitz Alexandra megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI érdeklődésére korábban azt mondta, hogy a 90-es kilométerénél egy román kisbusz és egy magyar rendszámú autó karambolozott. A kisbuszban heten ültek, a személyautóban egy ember utazott.

Közbiztonság:
Baleset   

Bíróság elé állítható a gyerekgyilkos H. T. Mihály – legalábbis ezt mondja ki egy újabb szakértői vélemény – tudta meg a Blikk . A férfi még tavaly lőtte fejbe tízéves kislányát Kiarát, mert felesége válni akart, majd maga ellen fordította a fegyvert. Túlélte, de nyolcvanszázalékos egészségkárosodást szenvedett: tolókocsiba kényszerült, mert lebénult az egyik oldala, és bukósisakot kell hordania, miután eltávolították a homlokcsontjának egy részét. A szakértők most azon vitáznak, a férfi felfogja-e annyira a körülötte zajló eseményeket - emlékeztet a lap.

Közbiztonság:

Elfogásra került a körözött bűnelkövető- Elfogták a rendőrök Abonyban K. Gábor 29 éves helyi lakost, akit több hónapja körözött a rendőrség. A jelenlegi információk alapján a férfi és társai 2012. december 26-án az éjszakai órákban egy abonyi üzemanyagtöltő állomás shop részének....

Közbiztonság:

Újszász: Kettős halál… Öngyilkos lett az anya és a lányát is majdnem magával vitte a halálba. Vonat elé ugrottak. Az anya szörnyet halt, a hat éves lányát mentőhelikopter szállította kórházba. Sokáig küzdöttek az életéért. Csilla nem tudta feldolgozni, hogy megcsalja a párja. Férje korábban öngyilkos lett. Munkatársa írja: Keddre szabit kért, hogy megbeszélje a férjével a dolgokat. 11 óra fele reggel meg telefonáltak hogy öngyilkos lett.

Közbiztonság:
Újszász   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint kinek a hibája, hogy a város elbukott 279 millió forintot a Questor csődje miatt?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edité 
 A teljes városvezetésé 
 A jegyzőé, mint a törvényesség őréé 
 Nem tudom, fogalmam sincs! 
 A Fideszes képviselőké 
 Az ellenzéki képviselőké 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok