Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2394, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Kérdéseimre a Ceglédi Rendőrkapitányság vezetői, illetékesei az alábbiakban olvasható hírt bocsátották rendelkezésemre. A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén az idei évben eddig közel 100 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ez a tavalyi évhez képest kismértékű emelkedést jelent, azonban pozitívumként kell megemlíteni, hogy az emelkedés mellett a halálos kimenetelű és a könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetek száma jelentősen csökkent.

Közbiztonság:

 

(MTI) – Jogerősen tizennyolc év börtönbüntetéssel sújtotta a Fővárosi Ítélőtábla szerdán azt az abonyi férfi, aki 2012 nyarán közvetlen közelről fejbe lőtte tízéves, alvó kislányát.     A táblabíróság – a kirendelés miatt Szegeden tartott tárgyaláson - előre kitervelten, aljas indokból, 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntettében mondta ki bűnösnek a most 45 esztendős vádlottat.

Közbiztonság:

 

Kedves olvasónk tegnap egy elképesztő esetet mesélt nekem. A módszer a következő: Mész békésen az autóddal az úton, halad mögötted egy másik kocsi. Esetünkben egy régebbi típusú kék színű Skoda Octaviáról van szó. Egyszer csak nagy hirtelen hatalmas fékcsikorgás, maxi gáz. Elébed vág az ipse, kiugrik a kocsiból és ordít, hogy felvertél egy követ és megsérült, berepedt a szélvédője. Ordítja, azonnal adj neki 5 vagy 10 ezer forintot, mert különben feljelent, meg minden.

Közbiztonság:

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola- Ma este súlyos közlekedési baleset történt Abonyban a nagytemetőnél. A helyszínelés idején teljes útzár volt, az eset fél kilenc táján történt. Egy személygépkocsi a feje tetejére állt, sérültek is voltak, őket az Országos Mentőszolgálat munkatársai elszállították. Két tűzoltó autó is volt a helyszínen, ők a műszaki mentést biztosították. Vigyázzanak magukra és egymásra, tudják, az ördög nem alszik!

Közbiztonság:
Baleset   

A Ceglédi Járási Ügyészség dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a ceglédi férfi ellen, aki 2014 márciusától őrizetbe vételéig havonta követett el egy-egy bűncselekményt Cegléden. A fiatal, ám rovott múltú férfi 2014 márciusában egy ceglédi ház ajtaját feszítette be, és onnan a könnyen mozdítható és számára értékes dolgokat: gitárokat, fényképezőgépet, mobiltelefont, fagyasztott húst lopott el. A lopott holmi egy részét zálogba adta, a többit megtartotta, vagy rokonai között szétosztotta.

Közbiztonság:


Szeptember 13-án 18.30 tájékán rendőr és mentő autót láttak olvasóink, egy idős nénit láttak a kapuban véresen, az Abonyi Lajos út közepén, a Szent László út táján. Az esettel kapcsolatban a legilletékesebbet, Beluzsárné Belicza Andrea r. századost, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét kérdeztem, aki elmondta, hogy az abonyi eset nem a rendőrség hatáskörébe tartozó esemény.

Közbiztonság:

Könnyes megemlékezés a tragikusan fiatalon elhunyt Vágó Lászlóról- Az Élet és a Teremtő olykor igazságtalan. Olyanokat szólít magához idejekorán, akiknek halála nagyon fáj és értelmetlennek, érthetetlennek érezzük. Így volt az egy évvel ezelőtt is, amikor Vágó László szolnoki fiatalember, az Abonyban is jól ismert zenész, gitáros, az úgynevzett Horthy kanyarban életét vesztette egy tragikus kimenetelű közlekedési balesetben.Képgaléria IDE kattintva

Közbiztonság:

Adománygyűjtés


Kérem adományukkal segítsék, menyem Kóté Ramóna gyógyulását.
Ramóna 2014. augusztus 2-án szenvedett közlekedési balesetet, súlyos állapota miatt mentő helikopter szállította Budapestre a Péterfy Sándor utcai kórházba. Több hétig feküdt az intenzív osztályon, állapota már stabilizálódott, de nagyon lassan javul. További kórházi kezelésre és rehabilitációra van szüksége.
Kérem az alábbi számlaszámra küldött anyagi támogatásukkal segítsék Ramóna gyógyulását!
  Számlaszám: 11773425-03487336

Közbiztonság:
Abony   

Az abonyi férfi Töretelen gázolt halálra egy helyi gyermeket.  Szabadlábon volt, erről többször beszámoltunk. Most újabb fejezet következett az ügyben, mert  megint részegen vezetett a férfi, aki tavaly szintén részegen halálra gázolt egy 10 éves kisfiút Törtelnél. Akkor elvették a jogosítványát, a másodfokú tárgyalás pedig még nem kezdődött meg. Most viszont azonnal letartóztatták. Visszaesőként valószínűleg börtönt kaphat.

Közbiztonság:
Abony   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Mit szólna Ön ahhoz, ha Abonyba migráns családokat telepítenének be?
   
 Fel lennék háborodva! Nem akarom! 
 Nem is tudom, engem nem zavarnak annyira 
 Alig várom, hogy jöjjenek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok