Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6606, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

 

Szolnokról jöttek húsz-harmincezer forintért „hazaárulóskodni" azok a kopasz kigyúrt férfiak, akik a magyar demokrácia egyik legszégyenteljesebb akciójával megakadályoztak egy ellenzéki népszavazást – állította Havas Henrik az ATV Havas a pályán szombat este látható adásának felvételén.
A csatorna honlapján olvasható rövid előzetes szerint a műsorvezető azt is elmondta, kinek a megbízásából jöttek a kopaszok.

Közbiztonság:
MSZP   

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a képen látható Bujáki Anikót. A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány február 24-én a kora reggeli órákban szolnoki otthonából ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Személyleírás

A keresett fiatal körülbelül 168 centiméter magas, normál testalkatú, haja derékig érő világos gesztenyebarna színű, szeme színe sötétbarna. Eltűnésekor fekete sztreccs nadrágot, fekete színű pólót, és sötétkék színű dzsekit viselt.

Közbiztonság:

 

 A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes  letartóztatására, akit a rendőrök Dobogókőn lopás miatt akartak megállítani, ám a férfi
elhajtott, majd menekülése során a Pilisben rendőrautónak ütközött, egy rendőrt  megsebesítve.  A Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozói 2016. február 24-én este Dobogókőn egy  személyautóra figyeltek fel, amelynek két utasa vélhetően lopásból származó értékeket  szállított.

Közbiztonság:
Ügyész   

 

Belerohant hátulról és az árokba lökött egy személyautót egy kamion a 311-es út 23-as kilométerénél, Cegléd és Tápiószele között, kedd délután. A balesetben senki sem sérült meg. Az ütközés következtében a teherautó gépes része is az árokba fordult. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Közbiztonság:

Megyénkben naponta több gépkocsi feltörést jelentenek be a károsultak. Ezen bűncselekmények esetében szinte mindig a könnyelműség segíti hozzá az elkövetőket a könnyű zsákmányhoz. Az utastérben hagyott értékek vonzzák a bűnözőket.

Közbiztonság:

 

Mint lapunk arról arról beszámolt, Abonyban is energiatakarékos lett a közvilágítás. Ezzel meglehetősen sötét helyzetet teremtettek. Íme, egy cikk arról, hogy ez a kecskemétieknek sem tetszik. Pontosabban az, ami náluk van.... -  A kecskeméti képviselő-testülethez rendre érkeznek a 2014-ben átadott közvilágítással kapcsolatos panaszok – írta a bon.hu. A panaszosok szerint a LED-es lámpák környezetében időjárástól függetlenül rosszak a látási viszonyok, és ez balesetveszélyes szituációkat eredményezhet. 

Közbiztonság:

 

A Dunakeszi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat  azzal a férfival szemben, aki családját hónapokon keresztül terrorizálta: fenyegette, bántalmazta. A vádlott családjával Dunakeszin élt egy lakóház 8. emeleti lakásában. Élettársával két gyermeket neveltek, egy fiút és egy lányt. A férfi 2014 őszétől rendszeresen italozni kezdett.

Közbiztonság:
Ügyész   

 

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 15 éves nagykőrösi fiatal és 16 éves társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiú 2016. január 7-én 21 óra körüli időben a ceglédi MÁV állomáson vette el egy fiatalkorú fiú kabátját.

Közbiztonság:

admin - 2016.02.21. 15:47

 

 Olvasóink jelentik, hogy az abonyi Mol benzinkút Szelei úti oldalánál koccanásos baleset történt!

 

Egy Ford Fiesta típusú autó tört össze úgy, hogy saját lábán nem is tud elmenni, hiszen a jobb első kereke kitört. A mentést várják jelenleg.

 

 

Kérjük, mindenki közlekedjen óvatosan!
 

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2016.02.19. 09:54

 

Bebicskázott, majd az oldalára borult egy kamion pótkocsija a 4-es számú főút 69-es kilométerénél egy körforgalomban csütörtök éjfél előtt nem sokkal. A teherautóban ketten utaztak, nem szenvedtek sérüléseket, azonban a tehergépkocsi szállítmánya-, ami zsákokban műanyag őrlemény volt- az úttesten szétszóródott. A ceglédi hivatásos tűzoltók kézi erővel a huszonnégy tonna szállítmányt raklapokra felpakolta, amit egy másik teherautó továbbszállított.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok