Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2138, belépett felhasználók: 1.


Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

A közelmúltban Cegléd több általános iskolájában szóbeszéd tárgya lett a Kossuth tér környékén, a Kőrösi út elején gyerekeket - útbaigazítás ürügyén - magával csalogató, 25-30 év körüli fiatalember. A Táncsics Mihály Általános Iskolában a felső tagozatosokat osztályfőnöki órán készítették fel mi a teendő, ha idegen szólítja meg őket az utcán, és arról, ha csalogatják őket azonnal szóljanak a szülőknek és osztályfőnöküknek.

Közbiztonság:
Cegléd   

Miután megírtuk, hogy a közelmúltban egy kiskorú abonyi lányt erőszakoltak meg, már ismert tettesek Cegléden, olvasóinktól több levelet is kaptunk. Közben az a hír kapott szárnyra Cegléden, hogy a szerencsétlenül járt gyermek életét vesztette, ezzel kapcsolatban természetesen a legilletékesebbet kérdeztem meg. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense ezt az értesülést cáfolta, tehát nem igaz, hogy a kislány életét vesztette.

Közbiztonság:

Lapunk nem hivatalos információi szerint Abony egyik nagy áruházában az egyik emberke gondolt egy nagy merészet és magához vett egy viszonylag nagy értékű új mobiltelefont a kiállított darabok közül, majd suttyomban bevonult vele a telefonfülkébe. Gondolom, nem felpróbálni szerette volna kártyástul, annál inkább hazamenekíteni. Terve sikerült, kibontotta riasztóval ellátott köntöséből, majd angolosan fizetés nélkül távozott.

Közbiztonság:
Abony   

Meghalt egy kerékpáros, aki kisteherautóval ütközött a 441-es úton, Cegléd külterületén szerda délután. Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese közölte: a tisztázatlan körülmények között bekövetkezett karambol során egy 64 éves férfi szenvedett olyan súlyos sérüléseket, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Közbiztonság:

Vigyázzanak magukra, egymásra és gyermekeikre! - A mai napon közzétettem a Ceglédi Panoráma rövid hírét, melyben azt írták, hogy egy abonyi 15 éves kábítószer hatása alatt álló lányt Cegléden hárman megerőszakoltak, brutális módon. Az eset engem is nagyon felkavart, mint háromgyermekes gyakorló anyát. 

Közbiztonság:

November 9-én este 8 órakor a Gubody parkban találták meg azt a 15 éves kislányt, akit - vélhetően a vasútállomás környékén - brutálisan csoportosan megerőszakoltak, adta hírül a Ceglédi Panoráma, majd hozzátették: A kábítószer hatása alatt álló abonyi lány a ceglédi kórház intenzív osztályára került.A ceglédi rendőrkapitányság lapunknak adott nyilatkozata szerint "az ügy a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság hatáskörébe tartozik, Cegléden nem nyilatkozhatnak róla."

Közbiztonság:
Cegléd   

Senki nem tudja, honnan jöttek, meddig maradnak, mit keresnek itt és hova tartanak. Egy biztos, félnek tőlük. Az állandó riogatástól, zaklatástól, attól, hogy a lakók értékei nincsenek biztonságban. Mikor kimennek hátra a kertbe kapálni, elől besündörögnek a házak udvarára terepszemlézni. Ocsmány szavakkal zaklatják az időseket, a kerékpározókat leszorítják gépjárműveikkel az útról és ordibálnak velük káromkodva. Erről a már mindennapossá vált jelenségről számolt be lapunknak több nagykőrösi lakos is, akiknek már nagyon kezd elegük lenni az állandó piszkálódásból.

Közbiztonság:

A motoros rendőrt Apátfalván halálra gázoló Hummer vezetőjét előbb egy rendőr "támadta meg", feltehetően paprikaspray-vel fújta le, ezért Thomas B. nem is látta, hogy elgázolja az előtte álló járőrt - állítja a Kurier című osztrák napilap egy videófelvétel alapján. A videón, amely a terepjárókonvoj egyik autójából készülhetett, az látszik, hogy a két szirénázó rendőrmotores előbb Thomas B. terepjárója mögött megy, egy szürke autóból pedig egy civil ruhás rendőr száll ki kezében pisztollyal, hogy megállítsa a többieket. A Kurier szerint a felvételen a szélzaj és az autók zaja miatt nem hallatszik, de a rendőr figyelmeztető lövéseket is leadott a helyszínen.

Közbiztonság:

" Remek " a hírünk a környéken, illetve az országban. Nem először fordul elő, hogy más településen, más megyében követnek el abonyiak bűncselekményt. Most kivételesen nem loptak, hanem verekedtek az abonyi fiatalok. Íme, a rendőrségi hír minderről: A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt két 23 éves, egy 21 éves és egy 22 éves abonyi férfi ellen. A négy férfi 2012. november 18-án 01.50 órakor a Tiszakécskén egy büfében, előzetes szóváltás után bántalmazott egy 21 éves, egy 23 éves és két 18 éves tiszakécskei férfit.

Közbiztonság:

Nem csak itthon garázdálkodnak a réztolvajok, a " rízbiznisz " dívik külföldön is, mert honfitársaink más országokban is üzik azt. Magyar réztolvajokra csapott le az osztrák rendőrség Villachban hétfő este. A három tolvaj épp két tonna rezet próbált ellopni.- írja a mai hvg online- Az osztrák vasúti társaság járőrének két férfire lett figyelmes szerdán, ahogy lopott árut tesznek egy kisteherautóra, miközben harmadik társuk a volánnál várta őket.

Közbiztonság:
Ausztria   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavaz majd Ön a polgármester választáson?
   
 Mészáros Lászlóné- JOBBIK 
 Dr. Magyar Gábor- FIDESZ- KDNP 
 Romhányiné Dr. Balogh Edit- Független 
 Még nem tudom! 
 Egyikre sem szavazok! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok