Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2269, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Megtartotta éves beszámolóját a közgyűlés előtt dr. Dr. Mihály István megyei rendőrfőkapitány. Jelenleg közel 3000 rendőr dolgozik a megyében. A dandártábornok hangsúlyozta, hogy a Pest Megyei Rendőr Főkapitányság (PMRFK) az alapvető célkitűzéseit teljesített 2012-ben: a főbb biztosítási feladatokat zökkenőmentesen hajtották végre a sportrendezvények, illetve a nagyobb rendezvényeken egyaránt.

Közbiztonság:

Abony- Június 28-án délelőtt 10 óra tájt a COOP ABC parkolóját három zokniárus vette birtokba. Szinte zaklatás szerűen behajoltak az induló vagy érkező gépkocsikba, és próbálták rábeszélni a gépkocsiban ülőket az általuk árult zoknik megvásárlására. Lakatos Tibor is éppen ekkor érkezett a COOP áruházhoz, és mindegyik zokniárus szépen sorban őt is megállította. A nagyon olcsó zokinvásárlás lehetősége azonban nem érte el hősünk ingerküszöbét, ezért vásárlás helyett azonnal értesített a közterület felügyeletet. Az önkormányzati szervezet munkatársai rövid időn belül meg is érkeztek és az ABOPOL igazgatójával közösen elfogták a vidéki árusokat. Mint köztudomású, ez illegális kereskedelmi tevékenység, jószerivel azért is, mert semmiféle bizonylatot vagy garanciát nem kap a vásárló a tranzakciót követően bizonyára gyorsan eltűnő ismeretlen árusoktól. Várhatóan büntetés és az illegális áru tekintetében elkobzás vár a tettesekre.

Közbiztonság:
AboPOL   

(MTI) - Egy ember a helyszínen meghalt, öten pedig megsérültek abban a közúti közlekedési balesetben, amely szerda délután történt Szolnok külterületén, a 4-es számú főút 99,6-es kilométerénél - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.     Szabó Zita őrnagy tájékoztatása szerint egy Debrecen felé közlekedő személygépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött egy személygépkocsival, annak hátuljába ütközött a mögötte haladó személygépjármű.

Közbiztonság:
Baleset   

Tegnap került a főváros Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottsága elé a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2012. évi beszámolója, amelyre a testületben egyedüliként szavaztam nemmel. A saját tapasztalataim mellett ugyanis a beszámolóból is kiderült, hogy több bűncselekménytípus száma emelkedett a 2011-es évhez képest, ami elfogadhatatlan. A rendőrfőkapitány a növekedést azzal magyarázta, hogy változtak a rögzítés szabályai, ráadásul szerinte más európai fővárosokhoz képest Budapest közbiztonsága jó.

Közbiztonság:
JOBBIK   

Lerángatta biciklijéről, majd ki is rabolta volt asszonyát a 31 éves K. János. A ceglédi férfi elmenekült exneje ékszereivel és pénzével, de a rendőrség rövid időn belül elfogta. K. János véletlenül találkozott össze volt szerelmével Cegléden. Az asszony éppen biciklijét tolva közeledett exe felé, amikor János - a nő legnagyobb megdöbbenésére - az üdvözlés helyett megpróbálta elvenni tőle a táskáját, amit biciklije kosarában tartott - olvasható a police.hu-n.

Közbiztonság:
Rablás   

A Btk. kiterjeszti a jogos önvédelem lehetőségét - Az Összefogás egy jobb Abonyért Közhasznú Egyesület (ÖKE) programot indított annak érdekében, hogy javuljon az abonyi közbiztonság. Ennek a programsorozatnak a keretében tartották meg dr. Mosonyi Csaba, ügyvéd előadását június 25-én az új büntető törvénykönyvvel kapcsolatosan. Az alapkérdés az volt: mennyiben nyújt nagyobb védelmet a lakosságnak a büntetések szigorítása, illetve meddig terjedhetnek a jogos önvédelem határai az új Btk. értelmében.

Közbiztonság:

(MTI) - Azonosította a rendőrség a harmadik férfit, aki a gyanú szerint részt vett keddre virradóra a kisteleki kábellopásban. Az egyik elkövető rátámadt egy intézkedő rendőrre, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.  A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a harmadik gyanúsított a 25 éves ceglédi Mezei Csaba. A 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű férfi ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

Közbiztonság:

A közbiztonság és a közrend fenntartásában részt venni kívánó, a környezetünk biztonságáért felelősséget érző állampolgárok számára a polgárőrség nyújt cselekvési lehetőséget. Örömmel tájékoztatjuk községünk lakosságát, hogy megalakult a Törtelért Polgárőr Egyesület az elnöke: Molnár János. A polgárőrök létszáma ténylegesen változott a falunkban, de pozitív irányba. Sajnálatos okokból, kisebb belső ellentmondások miatt, az egyesület két részre szakadt.

Közbiztonság:
Törtel   

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Szigorú, de nem kegyetlen és differenciálatlan az új Büntető törvénykönyv (Btk.) − jelentette ki Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) államtitkára az egy hét múlva hatálya lépő új kódexről. A jogszabályt 2012. június 25-én fogadta el a parlament. Az ittas járművezetés megállapításához immár elegendő 0,5 ezrelékes véralkoholszint a korábbi 0,8 ezrelék helyett, a szankció pedig kötelezően a járművezetéstől eltiltás lesz.

Közbiztonság:

Több Olvasónk is jelezte, hogy 20-án az esti órákban baleset történt a körforgalomnál. Minderről a legilletékesebbet, a PMRFK sajtószóvivőjét kérdeztem. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy Nagykőrösön, a városközpontban 2013. június 22-én 20 óra 30 perc körüli időben történt baleset. Egy hangonyi férfi közlekedett kisteherautóval a fenti helyen, amikor elvesztette uralmát a járműve felett és a körforgalomból kisodródott és egy lámpaoszlopnak ütközött.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint kinek a hibája, hogy a város elbukott 279 millió forintot a Questor csődje miatt?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edité 
 A teljes városvezetésé 
 A jegyzőé, mint a törvényesség őréé 
 Nem tudom, fogalmam sincs! 
 A Fideszes képviselőké 
 Az ellenzéki képviselőké 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok