Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2312, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

A katasztrófavédelem vizsgálódik a nagykőrösi Csónakázó tóban történt tömeges halpusztulás miatt, a történtek tisztázásáig a tavat lezárták. Kedd reggelre tömeges halpusztulást észleltek a nagykőrösi Csónakázó tóban. A víz felszínén ringatózó döglött halak látványa általános megdöbbenést váltott ki az emberekből, értetlenül álltak a jelenség előtt.

Közbiztonság:

Ezúton szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni annak a jászkarajenői családnak, melynek hozzátartozója a közelmúltban egy szerencsétlen balesetben elhunyt. Az 1927-es születésű férfi házának melléképületében pálinkát főzött, majd a fortyogó szerkezetet magára hagyta. A robbanásra lett figyelmes, majd bement az épületbe, ahol a lángok miatt másod és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Őt mentőhelikopterrel szállították be Budapestre a kórházba, az orvosok sokáig küzdöttek életéért, de nem sikerült őt megmenteni.

Közbiztonság:

veroniq - 2013.10.16. 11:08

Tisztelt Lakosság! A rókák veszettség elleni orális immunizálása céljából, Pest megye gócoltásban érintett területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 14 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el. A csalétek vakcina kiszórásának időpontja 2013. október 05. és 06. közötti időszak. Az elrendelt járványügyi intézkedésben érintett települések:

Közbiztonság:
Abony   

Ön szerint milyen most a közbiztonság Abonyban?
 
 Nagyon rossz, katasztrofális! 
 Sokat javult az elmúlt évben, de még nem az igazi 
 Lényegesen jobb, mint volt! Hurrá! 
 Nem is tudom... talán javuló 
 
Eredmény

Közbiztonság:

Több olvasónk is arról számolt be, hogy a Kostyán Andor Rendelőintézetben a Ceglédi Rendőrkapitányság kérdőívét osztogatják, melyet egy gyűjtőládába lehet itt bedobni. Ebben arra kérdeznek rá, hogy milyennek érzi a lakosság a közbiztonságot. Már tavaly is volt egy ilyen felmérés, ennek eredménye nem ismert a nyilvánosság előtt. Nyilvánvalóan ugyanarról van szó, ez nem csak egy településre vonatkozik, hanem megyei szintű kérdőívezés folyik. Olvasónk így töltötte ki a kérdőívet, mellékelem. A kérdőív második oldala a címre kattintva elérhető.

Közbiztonság:

Mától kötelező szén-monoxid-mérőket szerelni azokba a bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba, kórházakba és szálláshelyekre, ahol nyílt égésterű gázkazánok működnek. A mérőket mostantól a kéményseprők ellenőrzik. Október 15-étől több változás is életbe lép. A cél, hogy minél biztonságosabbak legyenek azok az épületek, ahol nyílt égésterű kazán van. 

Közbiztonság:

Nem pihentek a megyei tűzoltók a hétvégén, összesen huszonhét jelzés érkezett hétvégén a műveletirányítási központba. Ebből hét esetben tűzesethez, tizenöt esetben pedig műszaki mentéshez vonultak tűzoltóink, öt eset nem igényelt tűzoltói beavatkozást. Szombati események- Dunaharasztiban az Arany János utcában két személygépjármű és egy kisbusz ütközött össze szombaton délelőtt 10 órakor. A két személygépjárműben összesen öt fő utazott, közülük ketten megsérültek, őket a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Közbiztonság:

veroniq - 2013.10.14. 13:00

A közelmúltban a Nagykőrös felől lévő belterületi kanyarban egy út mellett álló tízéves kisfiút gázolt halálra a kora reggeli órákban egy száguldó, ittas és drogos állapotban lévő abonyi fiatal férfi. Az ominózus kanyarban nem ez az első baleset, sokan elszálltak már, de haláleset még nem történt. Hasonlít ez az útszakasz a Cegléd térségében lévő Horthy kanyarhoz. Veszélyes, kegyetlen, kíméletlen. Lapinformációink szerint a törteli településvezetés már megkereste a közútkezelőt azzal, hogy a balesetveszélyt legalább megfelelő sebességkorlátozó táblákkal csökkentsék, ha már a kanyart kiegyenesíteni nem lehet.

Közbiztonság:
Törtel   

Ez derült ki azon a tagtoborzóval egybekötött lakossági fórumon, melyet október 11-én szerveztek Abonyban, a Kultúra Házában. Az esemény rangosságát jól példázza, hogy személyesen jelen volt Török Csaba alezredes, Cegléd rendőrkapitánya, Schönléber Zoltán abonyi rendőr őrsparancsnok, Parti Mihály alpolgármester és dr. Bilisis Péter jogász, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. Mindannyian gratuláltak a megtisztelő kitüntetéshez, melyet pár napon belül vehetnek át az Abonyi Polgárőr Egyesület tagjai, ünnepélyes keretek között.

Közbiztonság:

Az országos hírekben szerepel a karai lakástűz. Ott arról nem szól a fáma, hogy miért is gyulladt ki egy ház melléképülete. Mi megtudtuk. Lapinformációink szerint felrobbant egy házilag összetákolt pálinkafőző technika Jászkarajenőn, a tulajdonos súlyos másod- és harmadfokú fokú égési sérüléseket szenvedett. Őt egy mentőhelikopter szállította budapesti István kórház égési osztályára. Mindez október 11-én történt.

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint lenne szükség arra, hogy gluténmentes élelmiszereket áruljanak Abonyban?
   
 IGEN, na végre! 
 Hát, biztosan lenne rá igény 
 Szerintem NEM 
   
Eredmény
Programok

Adventi koncert a Református Templom Imaházában

Szeretettel meghívjuk Önöket 2015. december 16-án 19 órai kezdettel ...

Jön ismét a Zenésztalálkozó!

 

Már csak 2000 forintos jegyek kaphatók, azok is csak korlátozott számban! Kérjük, hogy aki szeretne résztvenni a  rendezvényen hívja a plakáton lévő telefonszámot!


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok