Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2204, belépett felhasználók: 1.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Abonyi rendőr járőrök is részt vettek egy sikeres autós üldözésben, amikor a „ jómadarak „ transzformátor lopás után menekültek és mindenfélét dobáltak a járőr gépkocsik elé. Az ügy részleteiről a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályvezetőjétől...

Közbiztonság:

Január 20-án reggel hat óra körül az egyik Újszászi úti lakos arra ébredt, hogy erős „ kocsi – zúgás „ van az utcán. Nem is tulajdonított neki jelentősséget, de később, mikor felkelt észrevette, hogy a lakása előtt lévő kettős villanyoszlop egyik szárát vélhetően egy jármű kiütötte.

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2013.01.20. 10:44

Olvasónk jelenti: Mindenki nagyon vigyázzon magára, mert a Batthyány úton egy bordó színű Opel Astra terepszemléz, a rendszámának kezdete MDA. Benne hátul négy asszony ült, idős emberekhez csengetnek be. Mikor a szomszédok kimentek, gyorsan kereket oldottak és elmentek. 

Közbiztonság:
Abony   

veroniq - 2013.01.19. 18:47

A titok nyitja: légalkohol mérő készülék! Rettegjetek részeg sofőrök!- A Ceglédi Rendőrkapitányság minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy kiszűrjék és méltóképpen meg is büntessék azokat, akik alkoholos befolyásoltság alatt vezetnek gépjárművet. Ennek következtében az utóbbi időben gyorsabb eljárással képesek büntetéseket kiróni az ittasan gépjárműveket vezetőkre. Légalkohol mérő készüléket használnak, mely azonnal hiteles adatokkal tud szolgálni, és költségkímélő is egyben, mert kiváltja a szakértőt. A vétséget elkövetőt nem kell elvinni vérvételre, melynek ára egyébként tízezer forint körüli összeg lenne. A szakértői díj pedig 30- 40 ezer forint körüli összeg, mely szintén kiváltásra kerül. Így egy ilyen, légalkohol mérővel végzett teszten akár 50 ezer forintot is megspórolhatnak a rendőrség munkatársai. A szerkezet által kibocsátott adatok hitelesek, elfogadottak a gyakorlatban, olyan, mint egy nyugta a boltban. Többen nem jártak jól az utóbbi időben az ittas vezetők közül, akiket a légalkohol mérővel vizsgáltak meg.

Közbiztonság:

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatásával olvashatják! -  Változnak a motorra megszerezhető jogosítvány kategóriák esetében az egyes életkorok. Érdemes lesz odafigyelni minderre. A konkrét jogszabályi hivatkozást Janik Andrástól megkaptam, melyet sok szeretettel ajánlok az érintettek figyelmébe. Íme: 24/2005. GKM rendelet 2013. január 19.-től- AM kategória: hengerűrtartalom 50 cm3 segédmotoros 14. életév betöltésével megszerezhető. Nemzetközi vezetői engedély, ami 16 éves korig csak Magyarországon érvényes.

Közbiztonság:
Hirdetés   

„Segítség, rosszul vagyok!” bajbajutott tinédzser kért segítségek a tisztektől- Bajbajutott tinédzseren segítettek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai. A középiskolás lány egy parkban kért segítséget, miután, állítása szerint, ismerősei cigarettával kínálták, amitől rosszul lett. A lány többször hányt, majd el is ájult, a mentőket a két tiszt hívta ki hozzá.

Közbiztonság:

Ónos eső miatt csúszósak az utak a megyében, reggel több baleset is történt az utakon. Reggel háromnegyed hétig négy műszaki mentéshez riasztották a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó egységeit. 6.35-kor elakadt egy betegszállító Öcsöd belterületén. Két beteget szállított, a tűzoltók kivontatták az elakadt kocsit, senkinek nem történt baja. Öcsöd és Kunszentmárton között a 44-es úton (64-65 km szelvénynél) egy rakománnyal megrakott teherautó csúszott meg, tűzoltók a helyszínen.

Közbiztonság:

A járművekkel kapcsolatos hatósági ügyek elektronikusan is intézhetők februártól, a nagyobb járművekre kiadott jogosítványokat külföldön csak a 21. illetve a 24. éves életkor betöltése után lehet használni - egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A kormány még 2006-ban hozta létre a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát. Február 1-től ennek kizárólagos feladata lesz az, hogy az elektronikus úton indított közlekedési igazgatási ügyekben első fokon eljárjon.

Közbiztonság:

Abony a pletykák városa. Tegnap például az a hír terjedt el, hogy a TEK egységei, vagyis a kommandósok lecsaptak a Mérgesen és megtalálták, majd bevitték K. Gábort, aki ellen országos elfogatóparancs van életben, valamint K . Lászlót is. Lapinformációink szerint azonban a hír így, ebbena  formában nem igaz, mert K. Gábort legutóbb elkövetett bűncselekménye, a SHELL kúti betörés miatt továbbra is nagy erőkkel keresik a rendőrség munkatársai.

Közbiztonság:

Mondta el lapunknak Janik András, a JANIK Autósiskola vezetője. Sajnos egy baleset látszólag vétlen résztvevőjéből, könnyen lehet akár az egyik felelőse is. A KRESZ 4.§ 1. bekezdésében benne foglaltatik, hogy járművet az vezethet, aki a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll. Viszont a gyakorlatban a biztonságos vezetésre való képesség megítélése koránt sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. 

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyenek az abonyi útépítések?
   
 Remek, minden rendben velük! 
 Egész jól épülnek! 
 Van amelyik jó, van amelyik nem! 
 BOTRÁNYOSAK! 
 Vannak Abonyban útépítések? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok