Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5914, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

 

V. Nikoletta 22 éves abonyi lakos ellen folytat nyomozást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A 22 éves gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 18-án 13 óra körüli időben megjelent egy ismerősének abonyi lakásánál, majd előzetes szóváltást követően a házban rátámadt az egyik ott lakó személyre. V. Nikoletta a sértett nyakát megfogta, majd dulakodás, lökdösődés alakult ki közöttük.

Közbiztonság:

 

Ma a reggeli, délelőtti órákban nem mindennapos balesetnek lehettek szemtanúi a Nagykőrös- Törtel között közlekedők. Pontosabban egy végkifejletet láthattak, így én is. Egy „ szellemautó „ vitte ki a szarvas veszélyre figyelmeztető táblát, majd landolt az erdőben, az árok túlsó oldalán. Ha megszemléljük a gépjárművet- ahogyan abban nekem is volt részem- hamar kiderül, hogy ez az autó saját lábán nem kerülhetett ide, hiszen ez egy roncs, üzemképtelen.

Közbiztonság:
Baleset   

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott szeméremsértés, magánlaksértés, zaklatás, valamint könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László 38 éves nyársapáti lakos ellen. A nyomozás adatai szerint K. László a sértettet több alkalommal, annak akarata ellenére magához szorította, kezeit lefogta, melleit fogdosta, nyakát csókolgatta és szeméremsértő magatartásával a sértett emberi méltóságát sértette.

 

Közbiztonság:

 


 

Kattintson a képre, ha látni szeretné a video-t

Négy autó ütközött a négyes úton Abonynál vasárnap késő délután. Két férfit mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, olyan súlyos sérüléseket szenvedtek. Két nőt a tűzoltók vágtak ki a kocsiból, jelenleg őket is kórházban ápolják. A helyszínen többen azt mondták, elképesztő volt az ütközés, de sajnos már megszokott ezen az útszakaszon.

Közbiztonság:
Baleset   

 

Vizsgálat indult a budapesti Kürt Alapítványi Iskolában, ahol a gyanú szerint a diákok beleköptek a rászorulóknak és menekülteknek készült pogácsákba.
Az intézményben pénteken egy rekordkísérlet keretén belül sütöttek 5540 pogácsát. Egy meg nem erősített beszámoló szerint a diákok beleköptek és „gyanús folyadékot öntöttek” a tésztába, amiről – a 444 szerint – videofelvétel is készült.
 

Közbiztonság:
menekült   

 

A 33 éves gyanúsított egy karóval támadt a sértettre Cegléden.  A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat Gy. Márton 33 éves ceglédi lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  A rendelkezésre álló adatok alapján a 33 éves férfi 2015. szeptember 18-án 19 óra körüli időben Cegléd, Kossuth Ferenc utcában az éppen arra sétáló volt barátnőjére lett figyelmes.

Közbiztonság:

 

Ekkora baleset volt a 4-es főúton Abony közelében-  Az egyik járműből kettő, a másik autóból pedig egy embert kellett feszítővágó segítségével kiszabadítani. Hárman súlyosan megsérültek, amikor négy jármű karambolozott a 4-es főút Abonyt elkerülő szakaszán vasárnap délután, az utat órákra teljes szélességében lezárták, a forgalmat Abony felé terelték - tájékoztatott honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közbiztonság:
Baleset   

 

Mint ahogyan arról lapunk két nappal ezelőtt beszámolt, egy melléképület égett teljes terjedelmében a Simonffy utcában. Ma képekkel is megmutatjuk Önöknek, mit maradt belőle. Vigyázzanak, kerüljék a " tüzes " helyzeteket. Tudják, a vörös kakas nem alszik! LŐVE

 

Részletek, képek még a címre kattintva!

Közbiztonság:

 

Lapinformációink szerint Abonyban a MOL kúton kellett intézkedniük az abonyi rendőrség munkatársainak tegnap, szeptember 19-én délután. Ekkor számunkra eddig ismeretlen okok miatt egy kreol bőrű férfit " vittek le a földre " rendőreink. Lapunk úgy tudja, hogy az eset miatt mentőt is kellett hívni. Minderről természetesen megkérdezem az illetékest is. Ha Ön tudja, mi történt pontosan, írjon nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közbiztonság:

veroniq - 2015.09.20. 15:20

 

Pest megyében Abony közigazgatási területén, lakott területen kívül, a 4-es számú főút 78-as kilométerszelvényénél, 2015. szeptember 20-án 4 óra 23 perc körüli időben egyelőre ismeretlen körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben két személy megsérült.
A helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték a rendőrök. A forgalmat Cegléd és Abony irányába elterelték.

Közbiztonság:
Baleset   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok