Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2287, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

Egy millió forintot ajánl a rendőrség annak, aki megnevezi a rablókat, de további nyomravezetői díjak is kifizetésre várnak. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen elkövetők ellen, akik 2013. július 27-én 22 óra körüli időben Esztergom Búbánatvölgyben egy házaspárt otthonában fegyverrel értékeik átadására köteleztek.

Közbiztonság:

További sértettek jelentkezését is várják! Szeptember első napjára virradó éjszaka nem mindennapos pusztítást végeztek Abonyban, eddig ismeretlen tettesek. A lapunkat tájékoztató sértett elmondta, hogy éppen ő volt sorban az ötödik, aki ma bejelentést tett hasonló okokból a rendőrségen. Ugyanis a COOP parkolójában megrongáltak egy gépkocsit, az okozott kár 150 ezer forint.

Közbiztonság:

Sajnos az utóbbi hetekben minden hétre jutott egy halálos vonatgázolás térségünkben. Eddig két eset Nagykőrös környékén történt, most az újabb Abonynál, a Tószegi úti vasúti átjáróban. Lapinformációink szerint egy abonyi, válófélben lévő, 43 éves férfi vetett véget életének azzal, hogy a vonat elé ugrott. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is mély fájdalommal osztozunk a család gyászában. A hírt kérdésemre Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság sajtószóvivője megerősítette és elmondta, hogy az illetékes rendőrkapitányság folytat ez ügyben közigazgatási hatósági eljárást.

Közbiztonság:

Augusztus 16-án 23 óra környékén a nagykőrösi rendőrök előállították B. Ambrus 25 éves helyi lakost, aki az SZTK-val szembeni szökőkút egyik békáját rongálta meg. A magából kifordult férfi rugdosta, feszegette a békát, aminek következtében le is vált a talapzatáról. Az esetet észlelték a térre beosztott közterület őrök, akik a rendőrség kiérkezéséig visszatartották az elkövetőt. Ellene garázdaság és lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Közbiztonság:

veroniq - 2013.08.29. 20:29

Ma dél tájban kedves olvasónk hívott fel telefonon és elmondta, hogy a Tószeg felé vezető vasúti átjáróban gázolásos vonatbaleset történt. Másik kedves Olvasónk később jelezte felém a történteket és elmondta, úgy hallotta, hogy öngyilkosság történt, egy férfi a vonat elé lépett. Mivel nem tartózkodtam a településen, nem állt módomban a hírnek utánajárni. Eddig. Most megnéztem az MTI hírlistáját és semmiféle ilyen hírt nem találtam. Természetesen megkérdezem minderről holnap a rendőrségi szóvivőt. Viszont volt egy baleset, mely miatt késések voltak errefelé. Íme, az MTI mai híre minderről:

Közbiztonság:
Baleset   

MTI- Ismét lehet közlekedni a 4-es főút Cegléd és Ceglédbercel közötti szakaszán, ahol csütörtök dél körül egy személyautó és egy kamion ütközött össze - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Beluzsárné Belicza Andrea a főút 65-ös kilométerénél történt balesetről elmondta, a személyautó Budapest felől Szolnok felé haladt, amikor átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő kamionnal.

Közbiztonság:
Baleset   

Az ABOKOM ügyvezetője, Gáspár Csaba ezúton hívja fel a lakosság figyelmét arra, hogy ismeretlen tettesek kék ruhában járják a települést. Főként vállalkozásokat keresnek meg azzal, hogy csatorna ellenőrzést tartanak. Egy papírt is szeretnének az érintettekkel aláírtani, és kérnek pecsétet is rá. Gáspár Csaba ezúton kéri Önöket, hogy ne higyejenek azoknak, akik ezt kérik, csalókkal állunk szemben! Az ABOKOM munkatársai semmiféle csatorna ellenőrzést nem végeznek most! Rendszámot is tudunk már, egy ezüst SEAT-ról van szó, amennyiban látjáka  szélhámos csapatot, hívják a rendőrséget! A rendszám kezdete: JXJ 

Közbiztonság:
Csaló   

A Hunyadi utcába vonultak a tűzoltók 08.13-án közúti balesethez, ahol egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött. Az egység a személygépkocsit áramtalanította, az úttestet letakarította. 08.16-án Tázerdő dűlőbe vonult az egység ahol a vasúti töltés mellett száraz fű avar égett. Az egység „ C” sugárral eloltotta a tüzet. 08.13-án Kocsérra a 7-es sz. dűlőbe avar tűzhöz vonultak tűzoltóink. A tüzet „D” sugárral és kéziszerszámokkal sikerült eloltani. A Kórház utcában 08.18-án tűz keletkezett amit az egyik beteg okozott.

Közbiztonság:

Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, hogy több telefonhívást is kaptak, melyben a lakosok jelezték, hogy ismeretlen személyek házakba kéredzkednek be azzal az ürüggyel, hogy az ABOKOM nevében jöttek vízórát ellenőrizni. Ők NEM a helyi közszolgáltató cég alkalmazottjai, egyelőre nem tudni kik ők. Az ügyvezető ezúton kéri a lakosságot, hogy ne engedjék be az idegen személyeket otthonaikba, hiszen jelenleg nem folyik a vízórák ellenőrzése.

Közbiztonság:
ABOKOM   

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 19. és 25 közötti időszakban tíz közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Kilenc baleset következtében anyagi kár keletkezett, egy esetben könnyű sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek. A balesetek oka többségében az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan kanyarodás, az útra tévedt kóbor háziállat, valamint az autó vezetőjének figyelmetlensége. A balesetek megoszlottak a kapitányság teljes területén, így Tápiószőlősön, Dánszentmiklóson, Abonyban, és Cegléd területén, illetve lakott területen kívül következtek be.

Közbiztonság:
Baleset   
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szükség lenne mezőőrség létrehozására?
   
 IGEN! Nagyon! Na végre! 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 Minek? Teljesen felesleges lenne... 
 Nagyon nem érdekel, hogy lesz, vagy sem! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok