Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2407, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó

A Czuczor utcai betelepülőkkel kapcsolatban megjelent egy írás oldalunkon, mely IDE kattintva olvasható.  Ígéretemhez híven jeleztem a problémát Török Csaba alezredesnek, a Ceglédi Rendőrkapitányság vezetőjének, aki megnyugtató, részletes választ adott kérdéseimre, és egyben felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy  amennyiben a rendőri intézkedések elmaradásával kapcsolatban panaszuk, észrevételük van, illetve a rendőrség tevékenységével, feladat ellátásával kapcsolatban hiányosságot tapasztalnak, bizalommal forduljanak hatóságukhoz.

Közbiztonság:

A ceglédi rendőrök a bűncselekmény elkövetésének másnapján elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint eltulajdonították egy idős asszony táskáját Jászkarajenőn. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kifosztás bűntett, okirattal visszaélés vétség és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Christopher 19 éves jászkarajenői lakos, valamint 15 éves társa ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves férfi és fiatalkorú társa 2014. december 17-én 19 óra körüli időben Jászkarajenő egyik utcájában követték az éppen hazafelé tartó idős asszonyt.

Közbiztonság:

 

A képet kedves Olvasónk küldte a www.miabonyunk.hu Parkolj hülyén! rovatába, támogatója a JANIK Autósiskola. A kép Jászkarajenőn készült, egy szerencsétlenül járt sofőr került ilyen formán árokba. Reméljük, sérülés nélkül megúszta az esetet. Neki, és Minden kedves környékbeli lakosnak balesetmentes közlekedést kíván a JANIK Autósiskola szeretettel.

Közbiztonság:

Olvasónk üzeni: Nagyon legyenek résen!  Az Attila úton és környékén már portyáznak a zsiványok!

 

Ha gondolod tegyél ki figyelmeztetést a lakosoknak, hogy éjszakára (ha eddig nem tették volna  ) zárjanak mindent, kaput, autót stb....MERT!


Közbiztonság:
Abony   

 

 A mai napon a Tigáz szóvivőétől kaptam egy levelet, hogy újabb visszaélések vannak a Tigáz nevével. Az eset ugyan nem a mi térségünkben történt, de valószínűsíthető, hogy a csalók nagyobb területen kezdték meg a visszaélést. Kérem, mindenki nagyon figyeljen oda, hogy kiket enged be a házába, mert az ördög nem alszik! A következő közlemény olvasható a Tigáz honlapján, amiben minden részletesen le van írva:

Közbiztonság:
TIGÁZ   

A 24 éves kitartó munka meghozta a gyümölcsét a Törteli Faluvédő Polgárőr Egyesület számára. December 5-én ugyanis a Megyenapon ünnepélyes körülmények között átvehette a „Pest Megye Közbiztonságáért” díjat az egyesület vezetője, Pál Antal. Az eseményen jelen volt még Jancsovics Pál, a szervezet titkára és Szekeres Attila a győztes pályázat írója. Valamint Godó János korábbi polgármester, aki folyamatosan támogatta a polgárőrség közbiztonságért tett törekvéseit és a Megyei Közgyűlés felé előterjesztette az egyesületet a díjra.

Közbiztonság:
Törtel   

veroniq - 2014.12.12. 09:49

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Először azt hittem, hogy a Parkolj hülyén rovatba küld kedves olvasónk fényképet, aztán megdöbbenéssel nyugtáztam, hogy nem. Ez a kép fogadja mindazokat, akik a Tószegi úti vasúti átjáró környékén járnak. A sofőr sehol, vélhetően elment segítséget kérni, a rendőrök helyszínelnek a területen. Nem tudom, mi történt. Kérem, vigyázzanak magukra és egymásra, ha arra járnak, és egyébként is.

Közbiztonság:
Közbiztonság:
Rablás   

A Pest Megyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy nővel és négy férfival szemben, akik Pest, Fejér és Tolna megye több településén három nőt prostituáltként dolgoztattak, egyiküket pedig egymás között adták-vették. Az egymással rokonságban álló vádlottak 2012 márciusa és 2013 áprilisa közötti időben Pálfán, majd Kiskunlacházán az egyik férfi akkor még kiskorú élettársát rendszeresen prostitúcióra kényszerítették. A vádlottak közül az asszony telefonon beszélte meg az üzlet részleteit a leendő ügyfelekkel, előre elkérte a pénzt, majd sok esetben a vádlottak vitték el a lányt a megadott helyre, meg is várták őt, de a kapott pénzből nem adtak neki semmit.

Közbiztonság:
Ügyész   

 

 Kedves olvasónk pont akkor járt a vasútállomás előtt, amikor a szélben letört egy nagy nyárfáról egy elég súlyos faág, aminek az egyik vége fennakadt a fán a másik pedig a villanyvezetéken. A súlya látszik a képeken, amiket kaptunk, az ág eléggé feszíti a villanyvezetéket. A szél nem igazán hagy alább és kedves olvasónk fél, hogy a továbbra is erős szélben megrongálódhat a villanyvezeték, hiszen az oszlopnál már több kihúzó drót is lóg, sőt akár az is lehet, hogy ezek frissen leszakadt drótok! Az illetékeseket értesítettem, hogy a nagyobb baj elkerülése végett intézkedhessenek. 

Közbiztonság:
Első<< Előző79808182838485Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok