Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6947, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző321322323324325326327Következő >>Utolsó

Truckman - 2010.12.26. 18:43:59

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.Kutya egy idő köszöntött ránk, szinte egyik pillanatról a másikra.  Sofőrként az utakat kell járnom. Kell, tehát nem puszta szórakozásból járom az ország útjait! Nem tudom egyszerűen felfogni azt, hogy az emberek autóba ülve így , pláne Karácsonykor miért nem tudnak vigyázni!

Miért kell egy nap már a 7. balesetet látnom?! Az útviszonyok pláne lakot területen kívül igen "extrém" környezeti, időjárási tulajdonságokkal bírnak! Hóátfúvások, lefogyott ónos eső a fagyott hóbordás sávokban, korlátozott látási útviszonyok. Mégis! Mégis hajt a barom állatja! Igen. Barom állatjának kell hogy nevezzem már az amúgy a KRESZ-ben "közlekedési partner"-ként tiuált autósokat. Főleg a SUZUKI márka alatt futó "legóautósokra"', és sajnos keleti (határon túli magyarjainkra) ROmán forgalmi rendszámmal közlekedő, de az alatt koránsem biztos hogy ROmán állampolgárságú embertársainkra értem ezt! Ma, kora reggel indultam útnak. Nem is reggel, hajnal. Hajnal 03:40-kor. 

Közbiztonság:
Blogok   

veroniq - 2010.12.25. 11:46:41

Halálos motorbaleset történt az éjjel Cegléden. A járművön utazó két férfi a helyszínen meghalt. Egyikőjük sem viselt bukósisakot. Fának hajtott egy motoros péntek éjjel Cegléden, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi és az utasa a helyszínen meghalt. A holttestükre szombat reggel találtak rá. Egyikőjük sem viselt bukósisakot.

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2010.12.23. 11:00:38

Mi történt az elmúlt évben?

 

Új sorozatot indítunk és röviden összefoglaljuk Önöknek a 2010-es esztendő történéseit, rövid hírek formájában. Most nézzük az első fél esztendő bűnügyi híreit. Meglehetősen változatosak: halálos közúti baleset, autó leöntése kromofággal, uzsorások verekedése, rendőrverés, felgyújtották a művelődési házat és egy betöréssorozat. Nos, íme a tények és hamarosan a többi „ esemény „.

Közbiztonság:
Baleset   

Megdöbbentő hírt tett közzé az RTL Klub ma esti hírműsora. Békés megyében egy autóst vontak ellenőrzés alá, mert traffipax-blokkolót használt és nem tudták megmérni a rendőrök. A készüléket lefoglalták és büntető eljárást indítottak ellene számítás-technikai rendszer működésének megzavarása vétség megalapozott gyanúja miatt. A jelenlegi szabályozás szerint az eszközök beépítése és használata nem ütközik jogszabályba. Érdemes végigolvasni az alábbi cikket és a kommentárt...  

 

A BEOL.hu hírcsatorna az alábbi cikket jelentette meg az esettel kapcsolatban:

 

"Vargáné Szombati Andrea, a megyei főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, az intézkedésre azért került sor, mert a menet közben folyamatosan működtetett készülék megzavarta egy sebességmérő működését. Tehát lehetetlenné tette a sebességkorlátozás túllépésének dokumentálását, a szabályszegést követő eljárás lefolytatását. A jármű vezetője és egyben tulajdonosa, egy csabai férfi ellen eljárást indítottak. Az elvégzett vizsgálatok igazolták, hogy a férfi által használt blokkoló megakadályozta, hogy a sebességmérő adatot rögzítsen, továbbítson, feldolgozzon. Ezért a készüléket használó sofőrt számítástechnikai rendszer elleni bűncselekménnyel  gyanúsította meg a rendőrség, a minap pedig a Gyulai Városi Ügyészség vádat emelt a bíróságon.   

Közbiztonság:
Traffipax   

veroniq - 2010.12.21. 15:43:20

Extra ronda galéria ITT, fotó: LŐVE

Kutya legyek, ha értem, mi vihet rá valakit arra, hogy hógolyókkal bombázza a városi karácsonyfa üveggömb díszeit, letépje azokat a csomagokat, amiket a MiAbonyunk olvasói helyeztek el nagy szeretettel a fára.

 

Mint ahogyan azt sem érti a Kisfiam, Kristóf és én sem, hogy mi az indítéka annak, hogy valaki a szeméttárolót leszaggassa. Ha gyermekének Ön is szeretne egy csipet ízelítőt adni a számomra szentségtörésnek számító disznóságokból, akkor vigye el Ön is a Főtérre, mint ahogyan én is megtettem. Sajnos ez is Abony egyik arca, igaz, az árnyékos. De ha megismeri a gyermek azt az émelygést keltő utálatot, amit akkor érzünk, amikor ezt megpillantjuk, Ő sosem fogja elkövetni. Együtt sajnáltuk a díszeket, kukát. Sajnálom, hogy itt ez van.

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2010.12.20. 18:45:49

Extra galéria ITT

 

Kedves Olvasónk, Markó Ferenc örvendeztetett meg bennünket egy galériára való képpel, amin tündéri kutyusok láthatók. Nem jellemző, hogy az ilyen internetes " küldeményeket " közzéteszem, de most boldogan teszek kivételt, hiszen ezek valóban szívet és lelket melengetők.

Közbiztonság:
Kutya   

veroniq - 2010.12.19. 17:33:56

Kényszervágást kellett végezni azon a házi sertésen, melyet ismeretlen tettesek az egyik éjszaka leple alatt nemes egyszerűséggel lelőttek. Lapunk úgy tudja, hogy a disznó egyébként is elvérzett volna a lőfegyver által okozott sérülései miatt. A tulajdonos egy idős, egyedül élő abonyi özvegyasszony lövések zajára ébredt fel éjszaka, majd amikor felkapcsolta a villanyt, a gonosztevők elinaltak. Még nem tudjuk, hogy indult-e rendőrségi eljárás az ügyben.

 

Az információkat egy kedves Olvasónktól kaptuk.

 

Vigyázzanak értékeikre, különösen Karácsony tájékán.

 

LŐVE

Közbiztonság:

Írta: Panoráma Online

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 06. és 12. közötti időszakban 58 bűncselekményt történt, mely 4-gyel több az előző hetinél.  47 esetben indult ismeretlen, míg 11 esetben ismert tettes ellen az eljárás.  

A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában minimális csökkenés /2/, Abonyban minimális emelkedés /2/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár az elkövetések száma azonos az elmúlt hetivel. 

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 rablás bűntett, 3 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult. 

Közbiztonság:

admin - 2010.12.16. 14:14:45

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Kérem segítségüket az alábbi levél közzétételében, segítve több mit sem sejtő szülőt, akik lehet, hogy nem is tudják, hogy gyermekeik milyen atrocitásoknak van kitéve nap mint nap az iskolából hazafelé vezető úton.

 

Tisztelettel: Egy aggódó szülő Íme a levél: Szeptember óta bántalmazzák a gyermekeinket! Egy történet, melynek sajnálatosan szemtanúja voltam, a ceglédi vasútállomáson történt, illetve mivel a gyermekeim Cegléden tanulnak, így ők is gyakran szenvedő alanyai a Cegléden garázdálkodó hordának: Korábban csak a diákoktól, hallottam különböző rémtörténeteket, melyeket egy picit gyermeki túlzásnak éreztem és fenntartással fogadtam. Azonban a napokban magam is szembesültem eme fiatalkorú bűnözők brutalitásával. A következő történeteket mesélték el, amik már szeptember óta folynak Cegléd utcáin, a vasútállomáson, illetve aki feljut a vonatra, annak a vonaton. Ugyanis aki iskola után úgy gondolja, hogy indulhat haza, koránt sem biztos, hogy épségben hazatér...

Közbiztonság:

A Tesco-nál kedden történt gázolással kapcsolatban (Képünk csak illusztráció!) levelet kaptunk. Nem mástól, mint a lányt elgázoló gépjárművezetőtől. Íme a levél: 

"Lőrinczy Veronika részére

Tisztelt Hölgyem!

A 2010.12.07-én reggel történt baleset körülményeiről szeretném Ön(öke)t tájékoztatni,természetesen nevek nélkül; ugyanis én vezettem azt a bizonyos gázoló autót.

Ha megírják ezt a Miabonyunk megfelelő rovatában, kérem szíveskedjenek kiemelni az alábbi megállapításokat, amelyekre a leírtakból következtetni tudok:

Közbiztonság:
Baleset   
Első<< Előző321322323324325326327Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok