Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6819, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző311312313314315316317Következő >>Utolsó

Zsolti - 2011.01.26. 09:06:56

Íme a tegnapi ékszerboltos betörés utáni állapot, a cikk elolvasásához kattints ide: KATT

Közbiztonság:

Íme, egy tanulságos Olvasói komment ma reggelről, F. Zsuzsától:

 

Tegnap, kora délután látogatónk volt méghozzá hivatlan, olyan aki  a kapu tetején érkezik és távozik. Már ki volt dobva a cucc egy része, a többivel éppen próbálkozott , mikor kimentem. Természetesen fémből készült áruról van szó. Most nem sikerült nekik, de legközelebb lehet. Két fiatal kölyök méghozzá " mily meglepő," nem fehérbőrű.

 

Felháboritó , már fényes nappal is félni kell, ezek után biztos meglátogtnak még , mivel itt maradt a szajré, na de majd résen leszek ha éppen itthon vagyok. Itt már nem számit semmi, nem félnek senkitől, mindegy nekik nappal vagy este, egyszerűen azt csinálnak, amit akarnak.  Na ennyi az én történetem röviden.  Szép napot mindenkinek , és vigyázzon értékeire.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.01.25. 10:11:53

Újabb betörés a városközpontban! Mint arról lapunk a tegnapi napon beszámolt Önöknek, ellopták Somogyi Imre bronz mellszobrát. A mára virradó éjszaka, fél három körül ismeretlen tettesek betörték az abonyi ékszerüzlet kirakatát...

Közbiztonság:

Tájkép lopás után! Ennyi maradt meg a Somogyi Imre szoborból. Mint lapunk arról beszámolt, ismeretlen tettesek azt ellopták, vélhetően péntekről szombarta virradó éjszaka. A rendőrök nyomoznak az ügyben. Kérem, segítsük munkájukat. Aki tud érdemi információval szolgálni, írjon ide kommentet, vagy hívja az abonyi rendőrőrsöt az 53/360-152-es számon, vagy menjen be az őrsre személyesen, vagy írjon ide e-mailt, mi továbbítjuk rendőreinknek: szerkesztoseg@miabonyunk.hu.

  

És íme a maradványok közelről:

Közbiztonság:

Mint arról lapunk már röviden beszámolt, a hét vége citromdíjas eseménye minden bizonnyal ez lesz, hogy a Somogyi Imre Általános Iskola főhomlokzata előtt lévő bronz mellszobrot, mely Somogyi Imrét, az oktatási intézmény névadóját ábrázolta.

Közbiztonság:
Somogyi   

Az alábbi cikket a Duna TV munkatársai juttatták el szerkesztőségünk címére:

 

A rangerek "kutya keményen" csapnának le a fatolvaj bandákra, a szervezett természetkárosítókra. A belvíz elleni védekezéshez további forrásokat igényelne az államtitkár.

 

 

A fegyveres, katonai kiképzésen átesett, a rendőrséggel szorosan együttműködő természetvédelmi őrző szolgálat felállítása továbbra is célja Illés Zoltán környezetügyi államtitkárnak – derült ki a szakpolitikus Duna Televíziónak adott csütörtöki esti nyilatkozatából. A Közbeszéd stúdiójában arról is beszélt a szakpolitikus, hogy a vízügyet is egyfajta “félkatonai szervezetté” alakítaná, természetesen csak a hatékony működés tekintetében. A belvíz elleni védekezés az év első felében már felemésztett kétmilliárd forintot, egész évre mintegy tizenhét milliárd kellene erre a célra. Az árvíz elleni védművek teljes kiépítése csak egy megyében ötmilliárdba kerülne.

Közbiztonság:

matek - 2011.01.20. 19:34:47

Az elmúlt héten területünkön emelkedett a bűncselekmények száma.

Területi megoszlás alapján a korábbi stagnáláshoz képest Cegléden nőtt az elkövetések száma, viszont Abony és Albertirsa vonatkozásában csökkenés figyelhető meg.
Az egyes bűncselekmény kategóriákat elemezve megállapítható, hogy a dolog elleni erőszakkal történő illetve az alkalmi lopások számában jelentős változás nem történt. 

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére:
1. Dánszentmiklóson gépkocsi lopás miatt, amikor az ismeretlen elkövető egy üzemképtelen Opel típusú személygépkocsit tulajdonított el.
2. Cegléden 3 ismeretlen személy bántalmazott egy hölgyet, aki a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
3. Csoportos garázdaság miatt került sor eljárás megindítására, amikor is szintén Törtelen, az autóbusz csatlakozásra váró feljelentőt egy 8-10 főből álló csoport bántalmazta, egy korábbi focimeccsen kialakult konfliktus miatt.
Közbiztonság:

veroniq - 2011.01.17. 14:50:03

Győrfi Pál: Szörnyű és ritka eset a hétvégi diszkótragédia


Az alábbi hírt a Duna Televízió munkatársai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

A mentők percek alatt a helyszínre értek, de már nem tudtak segíteni a hétvégi diszkótragédia áldozatain. Az ilyen tragédiák idehaza szerencsére rendkívül ritkák – nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában hétfő reggel. A beszélgetésből az is kiderült: részben kormányzati segítséggel, részben uniós forrásból még az idén jelentősen megújul a mentők gépkocsiparkja; június környékén érkeznek az első kocsik a háromszázötven járműre tervezett beszerzésből.

"Az első segélyhívásnál már lehetett tudni, hogy nagy baj van, hiszen a riasztás arról szólt, hogy több ember is eszméletét vesztette az adott szórakozóhelyen – ismerteti a hétvégi budapesti tragédia hátterét a mentőszolgálat szóvivője, ezért több mentőegység is a helyszínre indult, végül összesen hat kocsi személyzete avatkozott be. A riasztást követően percek alatt megérkezett a segítség, azonnal megkezdődött az életmentési kísérlet, mindhárom áldozatot több mint fél órán át próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. Találgatások folynak arról, hogy mi okozhatta a halálukat.

Közbiztonság:

Cikk lelőhelye, médiapartnerünknél: www.panorama-online.hu

 

Íme a Ceglédi Rendőr Kapitányság területén történt bűncsekemények heti összegzése. Karán verekedés, Ceglédbercelen a vonaton rablás, csalók az interneten!

 

Az elmúlt héten ismét szerencsésen alakult a bűnügyi helyzet területünkön, átlag alatti bűncselekmény számot regisztráltunk. Hasonlóan jól alakult a kiemelt bűncselekmények helyzete is, ugyanis mindössze kettőről szereztünk tudomást.

 

Az egyik esetben két férfi verekedett össze Jászkarajenőn egy családi konfliktus alkalmával, melynek eredménye 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülés lett.

A másik eset egy rablás, mely Ceglédbercel környékén a vonaton történt. A hazafelé utazó sértettet vette körbe három ismeretlen személy, és értékeinek átadására szólították fel őt. Mivel a sértett nem adott át semmit, ezért bántalmazták, ám eközben szerencsére más utasok érkeztek a fülkébe, így az elkövetők elmentek. Mindhármuk beazonosítása, és elfogása megtörtént, megindult velük szemben a bűntetőeljárás. Ami fontos, több vonaton történt ilyen jellegű cselekmény elkövetésével is gyanúsíthatók a  fenti beazonosított elkövetők.

Közbiztonság:

 

A BRFK (Budapesti Rendőr-főkapitányság) és a Pest megyei Rendőr-főkapitányság, 2011. január 08-án 00.00 órától, 2011. június 30-án 24.00 óráig - különös figyelemmel, az Európai Uniós elnökséggel kapcsolatos biztonsági feltételek megteremtésére - fokozott közúti ellenőrzéseket tart illetékességi területén.

 

 

 

A hivatalos bejelentés szerint ( http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf20110106_02.html) az ellenőrzések az említett rendőri szervek illetékességi területén áthaladó autópálya szakaszokra koncentrálódnak, azonban mint a tegnapi napon már tapasztalhatták a közlekedők, a nagyobb forgalmú közlekedési útvonalakon is - pl.: 4-es számú főút - fokozott rendőri jelenlét észlelhető.   

Közbiztonság:
Első<< Előző311312313314315316317Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok