Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6757, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző311312313314315316317Következő >>

veroniq - 2010.12.19. 17:33:56

Kényszervágást kellett végezni azon a házi sertésen, melyet ismeretlen tettesek az egyik éjszaka leple alatt nemes egyszerűséggel lelőttek. Lapunk úgy tudja, hogy a disznó egyébként is elvérzett volna a lőfegyver által okozott sérülései miatt. A tulajdonos egy idős, egyedül élő abonyi özvegyasszony lövések zajára ébredt fel éjszaka, majd amikor felkapcsolta a villanyt, a gonosztevők elinaltak. Még nem tudjuk, hogy indult-e rendőrségi eljárás az ügyben.

 

Az információkat egy kedves Olvasónktól kaptuk.

 

Vigyázzanak értékeikre, különösen Karácsony tájékán.

 

LŐVE

Közbiztonság:

Írta: Panoráma Online

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 06. és 12. közötti időszakban 58 bűncselekményt történt, mely 4-gyel több az előző hetinél.  47 esetben indult ismeretlen, míg 11 esetben ismert tettes ellen az eljárás.  

A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában minimális csökkenés /2/, Abonyban minimális emelkedés /2/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár az elkövetések száma azonos az elmúlt hetivel. 

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 rablás bűntett, 3 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult. 

Közbiztonság:

admin - 2010.12.16. 14:14:45

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Kérem segítségüket az alábbi levél közzétételében, segítve több mit sem sejtő szülőt, akik lehet, hogy nem is tudják, hogy gyermekeik milyen atrocitásoknak van kitéve nap mint nap az iskolából hazafelé vezető úton.

 

Tisztelettel: Egy aggódó szülő Íme a levél: Szeptember óta bántalmazzák a gyermekeinket! Egy történet, melynek sajnálatosan szemtanúja voltam, a ceglédi vasútállomáson történt, illetve mivel a gyermekeim Cegléden tanulnak, így ők is gyakran szenvedő alanyai a Cegléden garázdálkodó hordának: Korábban csak a diákoktól, hallottam különböző rémtörténeteket, melyeket egy picit gyermeki túlzásnak éreztem és fenntartással fogadtam. Azonban a napokban magam is szembesültem eme fiatalkorú bűnözők brutalitásával. A következő történeteket mesélték el, amik már szeptember óta folynak Cegléd utcáin, a vasútállomáson, illetve aki feljut a vonatra, annak a vonaton. Ugyanis aki iskola után úgy gondolja, hogy indulhat haza, koránt sem biztos, hogy épségben hazatér...

Közbiztonság:

A Tesco-nál kedden történt gázolással kapcsolatban (Képünk csak illusztráció!) levelet kaptunk. Nem mástól, mint a lányt elgázoló gépjárművezetőtől. Íme a levél: 

"Lőrinczy Veronika részére

Tisztelt Hölgyem!

A 2010.12.07-én reggel történt baleset körülményeiről szeretném Ön(öke)t tájékoztatni,természetesen nevek nélkül; ugyanis én vezettem azt a bizonyos gázoló autót.

Ha megírják ezt a Miabonyunk megfelelő rovatában, kérem szíveskedjenek kiemelni az alábbi megállapításokat, amelyekre a leírtakból következtetni tudok:

Közbiztonság:
Baleset   

Mint ahogy Olvasóink jelezték, a tegnapi reggelen baleset történt a TESCO közelében, szemben a Mészáros Vendéglővel. Csak szemtanúktól tudom a történteket, akik elmondták, hogy egy autó ütött el egy fiatal lányt. A személygépkocsi valóban nagyon lassan, 20 km/ óra sebességgel közlekedett. A sofőr egy fiatalember volt, aki elmondta, hogy nem vette észre a lányt, csak hirtelen valami nagy feketeséget látott és megtörtént a baj. A helyszínen lévők szerint a lánynak a fülében a mobil telefonjának a füldugója volt, vélhetően zenét hallgatott és nem hallotta a gépkocsi zaját. A sérültet a mentőszolgálat szállította kórházba.

Közbiztonság:
Baleset   

Mikulás reggelre arra érkeztek a Szivárvány Óvodába a dolgozók, gyermekek és szülők, hogy az intézmény egyik csoportszobájának ablakát felfeszítették, valamint két raktárajtót is. A raktárakból nem vittel el semmit, de mintegy tízezer forint értékben a gyerekeknek szánt mikuláscsomagokat igen.

Közbiztonság:

Vigyázz, ha jön az előlegkérő!

 

 Gyanús nőszemély azzal házal, hogy az ingatlan lakóépületét hőszigeteléssel látják el olcsón. A műveletért 70 000 Ft- ot kérnek. Választhat a paciens a 200 000 Ft-os drágább önerős kivitelezés és az általa felkínált megoldás közül. Ami a lényegre törést illeti, 30 000 Ft előleget kér.

Jön a karácsony kell a pénz, úgy látom.

Nyugdíjas ismerősöm nem volt hajlandó szerződni a felkínált munkára.

A házaló az Uniora hivatkozva, gagyi szöveggel próbálta szédíteni. Fenyegetőzött azzal, ha nála nem köt szerződést akkor majd a kártyájáról leemelik erre a célra a pénzt. Ha az olcsó ajánlatba nem hajlandó beleegyezni, akkor majd megbüntetik. Elmondás alapján a házaló, 150-160 cm magas, sötéthajú, telt alkatú, fekete kabátot és nadrágot visel, megtermett váltáskával, Abonyban nem ismert a személy.

Közbiztonság:

 

Késsel gyilkoltak kutyákat

 

Olvasóink értesítették szerkesztőségünket arról, hogy a Csiky Gergely utcában valóságos mészárlást végzett egy férfi, aki egy nagy késsel megszúrt két rotweiler kutyát, melyek közül az egyiket torkon, a másikat lábon szúrta. A torkon szúrt kutya a helyszínen elpusztult. „ Olyan volt minden, mintha hatalmas vérfürdőt rendezett volna valaki. Patakokban folyt a vér, ami döbbenetes látványt nyújtott. Kár, hogy nem fényképeztem le. Szörnyű dolog ez, hogy megtörténhetett. „ Meséli az egyik szemtanú, aki már az eset után ért a helyszínre.

Közbiztonság:
Kutya   
   

Vannak, akiknél már csordultig a pohár, sőt be is telt. Olvasónknak nyilvánvalóan elege van. Elege van a mindennapos, menetrendszerű bűnözésből és a tehetetlenségből, a mérhetetlen közönyből. Írását csak erős idegzetűeknek ajánljuk, azoknak, akik képesek venni egy nagy levegőt, mielőtt kommentet fűznek az íráshoz.

Közbiztonság:
   

tyb - 2010.11.29. 21:18:58

 

Elszomorító! Mára virradóan három család otthonát "látogatták" meg ismeretlen tettesek. Köztük van Figura barátunk is, aki már rongyosra beszélte a száját a közvilágítás, a közbiztonság és az utak járhatatlansága miatt.

Elvitték motoros fűrészét, gázpalackjait és a hegesztőjét is. Több százezer forint a kár. Még nem tudja, hogy hogyan és mikor tudja pótolni ezeket a tanyán lakóknak nélkülözhetetlen eszközöket...

A betörők gátlástalansága egyszerűen megdöbbentő!

Tényleg nincs ellenük valami eredményesebb hatósági eszköz, vagy lehetőség?

Úgy tűnik, hogy csak egy igazán hatékony megoldás mutatkozik a helyzet orvoslására. A költözés. Otthagyva hosszú évek munkáját, az elhagyott házakra is vadászó bűnözőknek...

Közbiztonság:
Lopás   
Első<< Előző311312313314315316317Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint ideje lenne gyökeresen megújulnia Abony városvezetésének?
   
 IGEN, mindenképpen! Na végre! 
 Nem is tudom, talán lehet.... 
 NEM! Szuper az ami van! 
 Van Abonynak városvezetése? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok