Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6606, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző299300301302303304305Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.02.23. 18:45:51

Mit tenne Ön, ha betörésgyanús hangokat hallana éjszaka?
 
 Szólnék a rendőröknek 
 Kimennék és lerendezném 
 Elbújnék félelmemben 
 A másik oldalamra fordulnék és aludnék tovább 
 Én tuti nem ébrednék fel erre! 
 Attól függ, hogy nálam-e vagy a szomszédban! 
 
Eredmény

Közbiztonság:

 Rögtön cselekedtek a zsaruk

 

A közelmúltban megjelent cikkünkben arról számoltunk be olvasóinknak, hogy az egyik abonyi autójavító műhely kifosztását követően csak két hét múlva hallgatták ki és fogták el a tettest. Az abonyi rendőrség munkatársának tájékoztatása szerint ez valóban így van, de nem ők késlekedtek. Ugyanis az esetet annak megtörténte után több nappal jelentették be nekik. Miután a bejelentés beérkezett, egy óra múlva már az abonyi rendőrőrs vendégszeretetét élvezhette a jómadár és a házkutatás után bebizonyosodott, hogy ő volt az elkövető.

 

LŐVE

Közbiztonság:

Abonyban történt:

Íme a Ceglédi rendőrök tájékoztatója az elmúlt hétről. Köszönjük média partnerünknek a www.panorama-online.hu -nak.

 

A közfeladatot ellátó személyek elleni erőszak miatt indult eljárások Abonyban történtek. Az egyik esetben a gázszolgáltató munkatársai kívánták a szolgáltatást megszüntetni egy magánlakásnál, amikor is munkavégzésükkel kapcsolatosan a tulajdonos egy gázspray-vel lefújta őket, melynek következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű szemsérüléseket szenvedtek. 

A másik esetben az egyik lakásotthon fiatalkorú lakója keveredett szóváltásba az intézmény egyik nevelőjével, melynek során a nevelőt megrúgta, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Közbiztonság:

Thomas - 2011.02.22. 18:33:39

 A Törteli út mellett, az első nagykanyarban fényképeztük. Mi lehet ez? A tavasz hírnöke, valami új virág, ami az urbanizáció által keletkezett? Esetleg kommunális hulladék? Vagy esetleg lopott kábel lenyúzott burkolata?

Ááá.. az nem lehet! Abonyban olyat senki nem tesz! Ha ide került azt csak vidékiek tehették!

 

Üdv: Thomas

 

(Nagyításhoz katt képre!)

Közbiztonság:

veroniq - 2011.02.22. 10:13:52

A közelmúltban Abony egyik autószerelő műhelyét sem kímélték, feltörték azt. Onnan éjszaka akkumulátorokat, gépeket, generátort loptak el és az áram alatt nem lévő villamos vezetékeket is levágták és elvitték. A sértettek vélelmezték az elkövető kilétét. Két hét múlva tartottak a tettesnél házkutatást a rendőrség munkatársai, akik az akkumulátorokat megtalálták a tettesnél, a többi holminak nyoma veszett. Az információkat az egyik sértettől kaptuk.

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2011.02.22. 08:38:04

Miért nem volt víz tegnap?

 

Tegnap délután Abony településen mintegy három órán keresztül szünetelt a vízellátás, melynek oka az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem az volt, hogy a szivattyút lopta el valaki. Azt gondolom, hogy ennél rosszabb dolog történt: magát az E.ON-os trafót csórták el. Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatója lapunknak adott villáminterjújában elmondta, hogy ez egy éven belül sajnos már mintegy ötödik alkalommal fordul elő. A cégvezető sajnálja a történteket és így fogalmazott:

 

„ Sajnos vannak olyanok, akiknek 30-40 kilogramm színesfém többet ér, mint 16.000 ember vízellátása. „

Közbiztonság:

veroniq - 2011.02.22. 08:29:00

A mára virradó éjszaka betörés történt Abonyban a gázkúton is! A riasztó szerencsére megszólalt, így nem sikerült elvinnie semmit a zsiványoknak.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.02.21. 12:12:27

Az elmúlt napokban két abonyi kisbolt feltörése és kifosztása is borzolta a közvélemény kedélyeit. Nem elég, hogy sorra nyílnak nagyobb üzletláncok, a fosztogatók sem kímélik a létükért napi élet- halál harcot vívó helybéli kiskereskedőket. A sértettek elmondása szerint a helyszínelők azt mondták nekik, hogy nem tudják, mi ez a káosz itt Abonyban, naponta háromszor is jönniük kell a városba. 

Közbiztonság:

 Az elmúlt héten területünkön a bűncselekmények száma növekedett, az átlagnál magasabb számot regisztráltunk. Főként Cegléd, Abony és Albertirsa tekintetében figyelhető meg növekedés, a kisebb községekben csak kis mértékű emelkedés volt a jellemző. Ehhez kapcsolódóan kiemelném, hogy a külterületeken, a dűlőkben valamint a várostól távolabb eső részeken, fokozottabb rendőri jelenlétre lehet számítani a lakók biztonság-érzetének növelése valamint a bűncselekmények elkerülése érdekében. Az elkövetésekhez képest viszonylag kis számban, 2 alkalommal került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán:

Közbiztonság:
Baleset   

 

Naponta elképedve látom, hogy az OTP Bank előtt a volt négyes főúton a KRESZ mindenféle szabályaira fittyet hányva megállnak az ügyfelek, hogy pénzt vehessenek fel az automatából vagy bemenjenek bankjukba. Eddig még nem sikerült lencsevégre kapnom az  " elkövetőket ", akik gyakran meseautókkal érkeznek a helyszínre szabálytalankodni és ezzel veszélyeztetik a többi közlekedőt. Nos, ma 13.12 perckor rajtakaptam az abonyi zsarukat, ahogyan rajtakaptak egy tilosban megállót. Íme a kép minderről. Kérem, máskor is és másokkal is járjanak el ugyanilyen szabályszerűen, hiszen a közelben gyalogátkelő hely is van.... Tisztelettel kívánok további eredményes munkát a mai napra is az abonyi zsaruknak ebben a ronda esős időben!

 

Szabálytalankodó autókról és rendőri intézkedésekről továbbra is várjuk Olvasóink képeit, rövid kommenttel, ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

LŐVE

Közbiztonság:
Első<< Előző299300301302303304305Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok