Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6705, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző299300301302303304305Következő >>Utolsó

Annak ellenére, hogy az abonyi rendőrök több esetben is értek el eredményeket a bűnelkövetőkkel szemben és egyikük- másikuk már ártalmatlanításra, illetve pontosabban elfogásra is került, a lakosság nem elégedett. Talán nem is lehet az, ha az alábbi levelet, melyet kedves törzsolvasónk küldött el nekünk, elolvassák:

 

„ Szia Veronika! Képzeld, ma reggel betörtek a Kisfaludy úton az egyik ismerősünkhöz, míg a városban voltak. Fényes nappal! Teljesen ki vagyunk akadva! Már egyszer elvitték a gépeiket, aztán a tyúkjaikat, most meg ez történt. A múltkorában egy másik barátnőm kezéből kikapták a táskáját, este hét óra körül, az utcán, az irodátok közelében! Borzasztó ez már! Az már emellett semmi, hogy az egyirányú utcában szembe jönnek veled! Jó lenne már, ha rend lenne! „

Közbiztonság:

A Szolnoki Rendőr Kapitányság szabálysértési eljárást indított tiltott kéjelgés miatt egy 19 éves abonyi nő ellen tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az abonyi hölgyet a 4-es főút Jász- Nagykun Szolnok megyei szakaszán érték tetten a rendőrök, aki szexuális szolgáltatást nyújtott fizetség ellenében az arra közlekedőknek. Az elkövetőt szabálysértési őrizetbe vette a rendőrség. /Képünk csak illusztráció./

Közbiztonság:
Szex   

veroniq - 2011.03.10. 12:24:30

Mint arról Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka lapunknak beszámolt, Cegléden március 9-én tanácskozást tartottak, melynek témája az iskolarendőrök tevékenysége volt. A megbeszélésen a rendőri vezetők mellett részt vettek az iskolák igazgatói.

 

Mint a tanácskozáson elhangzott, a közlekedés biztonság javítása volt az első célja, mostanra bűnmegelőzési elemekkel is kibővült az Iskola rendőre program. Az aktuális kérdésekről és a tapasztalatokról szakmai konferencia keretében hallhattak az érintett pedagógusok és a programon résztvevő rendőrök.  A munka csak akkor lehet eredményes, ha a rendőrség és az intézmény együtt tud működni és persze, ha vannak olyan rendőrök és pedagógusok, akik vállalják ezt a feladatot – hangzott el a találkozón.

 

Közbiztonság:

 Leharcolt, többségében használhatatlannak tűnő autóit és motorjait kínálja eladásra a szabolcsi rendőrség. Van köztük Opel Astra 77 ezerért, Volkswagen Golf 46 ezerért, Lada Niva 68 ezerért.

 

Extrém képek és részletek itt:  http://www.origo.hu/auto/20110308-fillerekert-arulja-szakadt-autoit-a-szabolcsi-rendorseg.html

Közbiztonság:

Márciusi TOP 10 (BRFK)

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a többszörös körözés hatálya alatt álló személyek hatékonyabb felkutatása érdekében - figyelembe véve a körözések számát és a bűncselekmények súlyát - elkészítette a legkeresettebb személyek listáját.
 
Szerencsére abonyit nem látok köztük! Íme fényképpel a bűnelkövetők itt:  http://www.police.hu/friss/BRF-20110309_m1.html
Közbiztonság:

Olvasónk a chatfalon kérdezte a következőt:

„ Szép napot! Nem tudja valaki 7-én 23.30 kor mi történt városunkban? Ugyanis a megkülönböztetett jelzést használó  mentőautó beállt a rendőrség elé, és pillanatok alatt bent termettek az őrsön. „

Annyi történt, hogy egy hulla részeg embert szállítottak be az abonyi Rendőrőrsre, akihez saját érdekében kellet sürgősen segítséget, azaz mentőt hívniuk a zsaruknak. Ezt az információt Pintér Gábor alezredes, abonyi őrsparancsnok adta a MiAbonyunk olvasóinak.

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2011.03.08. 15:57:04

Holnap már a bíróság előtt felelhet tettéért az a három elkövető, akit tegnap éjjel kapcsoltak le az abonyi zsaruk, miközben nagy mennyiségű fától szerették volna megszabadítani az erdőt. Szigorodtak a jogszabályok és ennek keretében van lehetőség arra, hogy gyorsított eljárással, kisebb értékhatárnál is megregulázhassák a fatolvajokat, akik felelősek erdeink pusztulásáért, minden télen. 

Közbiztonság:

veroniq - 2011.03.08. 11:47:49

 

 

Képünk csak illusztráció!

Vannak, akiket már sikerült likvidálniuk az abonyi zsaruknak, mert az egyik bűnbanda két tagját gyanúsítottként hallgatták ki, és ők egy betöréses lopást be is ismertek. Viszont feltehetően egy másik brigádhoz tartozó emberek az elmúlt hét végén éjszaka a Harkányi Frigyes utcában ténykedtek. Mint arról az abonyi őrsparancsnok, Pintér Gábor rendőr alezredes tájékoztatta lapunkat, a családi ház melléképületét fosztották ki a  betörők.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.03.08. 10:47:25

Karambol volt ma reggel Cegléd külterületén, Tápiószőlős felé a 311-es úton. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének közlése szerint négyen megsérültek, amikor összeütközött két autó. Egy Cegléd felől Tápiószele irányába haladó személygépkocsi vezetője egy traktor előzésébe kezdett, ezt azonban nem tudta befejezni és frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival. A helyszínről egy embert súlyos, hármat könnyű sérülésekkel vittek kórházba. A mentés idejére elrendelt teljes útlezárást nemrégiben oldották fel.

Forrás: mti

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2011.03.08. 09:27:12

Szomjas rablók a MOL kúton

 

Mint lapunk arról már korábban beszámolt Önöknek, a város forgalmas részén lévő MOL benzinkút falát pár hete ismeretlen tettesek kibontották és szerették volna kifosztani az épületet. A tettes ismeretlen maradt. Most mégis sikerült valamit elvinniük innen, tájékoztatta lapunkat Pintér Gábor alezredes, Abony őrsparancsnoka. Az elmúlt hét végén ugyanis ismeretlen elkövetők a MOL kúton lerakott külső italautomatát fosztották ki. Az ezt védő rácsazatot kifeszítették és feltörték a berendezést. Innen összesen negyvenötezer forint értékben vittek el üdítőitalokat.

 

LŐVE

Közbiztonság:
Első<< Előző299300301302303304305Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek meyik a kedvenc nagy áruházlánca?
   
 COOP 
 REÁL 
 CBA 
 SPAR 
 LIDL 
 ALDI 
 TESCO 
 AUCHAN 
 PENNY MARKET 
 Valami egészen más 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok