Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6817, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző299300301302303304305Következő >>Utolsó

Csatlakoznak a képviselők! A tegnapi képviselő testületi ülésen Dr. Egedy Zsolt képviselő az egyebek napirendi pontban elmondta, hogy nem ért egyet a ceglédi ügyészséggel abban, hogy elrendelte a rendőrség által bevitt, sorozatbetöréssel vádolt személyek szabadon bocsátását. 

Közbiztonság:
FIDESZ   

veroniq - 2011.03.31. 17:41:52

 

Mint lapunk beszámolt Önöknek arról, Abonyban egy sorozatbetöréssel gyanúsított bűnbanda tartja rettegésben a település békés lakóit. A rendőrök több hetes kemény munka után lecsaptak és közülük négy személyt gyanúsítottként vittek be. Lakat alá kerültek a betörők és nagyon sok értéktárgyat foglaltak le a rendőrök, melyeket az abonyi rendőrőrs garázsában helyeztek közszemlére. Rengetegen ismerték fel a www.miabonyunk.hu internetes hírportálon elhelyezett fényképeken jogos tulajdonaikat. Abony fellélegzett egy időre, de nem sokáig örülhettek a lakosok. Az történt ugyanis, hogy annak ellenére, hogy napi szintű volt a betörés, az ügyész nem tartotta indokoltnak a bűnözők előzetes fogva tartását. Ők jelenleg szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség 14 helyen tartott házkutatást és még olyan „ barkácsolt „ szögek is előkerültek, melyeket egyik éjszaka szétszórtak az elkövetők, melynek következtében több rendőrautó kerekét is kilyukasztották. Abony lakossága és a rendőrök kétségbeesve tették fel azt a kérdést, hogy: „ Hol az igazság? „- miután ismét meglátták az utcákon portyázni a bűnözőket.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.03.31. 16:40:09

Korábban megírtuk és megfényképeztük Önöknek, hogy Abonyban már második alkalommal történt meg idén, hogy a MOL kút valamelyik része lángra kapott.

Közbiztonság:
Tűzvész   

veroniq - 2011.03.31. 11:07:53

Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka szerkesztőségünket arról tájékoztatta, hogy az elmúlt éjszaka nem történt bűncselekmény a városban, sőt a környező településekről sem érkezett bejelentés az abonyi rendőrőrsre. Az ORFK közleménye szerint fokozott ellenőrzés lesz, melynek során a kerékpárosokat fogják ellenőrizni. Több esetben ittas kerékpáros okozott balesetet. Az akciót ezért rendelték el. Az őrsparancsnok elmondta, hogy szondáztatni is fogják a kerékpárosokat és legyenek rendben a kötelező tartozékok is. Továbbra is folynak az egyéb fokozott ellenőrzések Abonyban, lehet számítani nagyobb rendőri jelenlétre. Van egy kőrözött személy is, Tóth János, képét később közzétesszük. A balassagyarmati hajléktalan szállóról távozott ismeretlen helyre.

 

LŐVE

Közbiztonság:

FRISS RENDŐRSÉGI INFO!

 

KIENGEDTÉK A SOROZATBETÖRÉSEKKEL GYANÚSÍTOTT ELKÖVETŐKET! AZ ÜGYÉSZSÉG NEM TARTOTTA INDOKOLTNAK AZ ELŐZETES LETARTÓZTATÁSUKAT!

 

MINDENKI VIGYÁZZON AZ ÉRTÉKEIRE, MERT A BŰNÖZŐK ISMÉT SZABADLÁBON VANNAK!


ISTEN ÓVJA ABONYT ÉS AZ ÉRTÉKEINKET!

Közbiztonság:

A mai napon délelőtt kis segítségem Pelle Dórika elvesztette a pénztárcáját a COOP és a MiAbonyunk szerkesztőségének irodája közötti útszakaszon, vagy még a COOP boltban. Kérem, aki megtalálja, segítsen! Egyezer forint készpénz volt benne csupán, de e mellett az összes irata! Benne egy frissen érvényesített diákigazolvány is. A pénztárca hosszúkás, nagy alapú, fekete bőr volt. Itt hívhatnak engem: 30/9-670-313 vagy küldjenek mailt: szerkesztoseg@miabonyunk.hu, vagy adják vissza Dórikának, a címe az elveszett okmányokban benne van. LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2011.03.30. 12:00:00

 Vigyázz a szögekkel!


Kedves Olvasónk adta az információt, hogy mindenki nagyon vigyázzon, mert a Tószegi úti vasúti átjáró környékén rengeteg facsavar van szétszóródva! „ Mellesleg „ jegyzem meg, hogy a Gerjén átvezető hídról Törtel irányában lelopták a fém korlátokat ismeretlen tettesek. Erre felé is vigyázzanak nagyon! Ezt az információt egy másik kedves Olvasónktól kaptuk!

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2011.03.30. 11:35:25

 Opel Vectra kerestetik!

 

Lapinformációink szerint tegnap este nyolc óra körül Abonyban ismét történt autó feltörés. Az úgynevezett gyertyás módszert alkalmazták a bűnelkövetők. Így nem hallatszott, hogy betörik a gépkocsi ablakát. Onnan egy pénztárcát vittek el készpénzzel és iratokkal együtt. Vélhetően a bűncselekmény elkövetői egy fehér színű Opel Vectrával közlekedtek, mely régi típusú és jobb hátsó lámpája nem ég. Ha bárki tud érdemi információval szolgálni a gépkocsival kapcsolatban, haladéktalanul jelentsék az abonyi rendőrség munkatársainak. Vagy küldjenek nekünk e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu.

 

Nagyon kérünk Mindenkit, hogy lehetőség szerint ne hagyják az utcán éjszakára gépjárműveiket és értékeket pedig főleg ne tartsanak benne őrizetlenül!

 

LŐVE

Közbiztonság:

A ma reggeli házkutatások alkalmával a zsaruk ezeket a szögeket foglalták le a gyanúsítottaktól! Ilyeneket szórtak ki a bűnelkövetők a Batthyány Lajos úton és ettől lyukadtak ki a zsaruk járgányainak kerekei! Íme ezek a bűnjelek. Elképesztő! LŐVE

Közbiztonság:

Galéria: ITT (fotó:LŐVE)

Segítsünk a  zsaruknak, hogy ne kelljen többé rettegve aludnunk!

A rendőrség munkatársai kérik, hogy aki felismeri a gelériában látható jogos tulajdonát, az haladéktalanul jelentkezzen az abonyi rendőrőrsön! Különös tekintettel a METABO márkájú kisgépek gazdáit várják! Szeretnék a nyomozás eredményessége érdekében mielőbb beazonosítani a tulajdonosokat.

Közbiztonság:
Első<< Előző299300301302303304305Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok