Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6630, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző286287288289290291292Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.04.30. 19:44:24

 Egy felháborító eset történt ma, ezzel kapcsolatban álljon itt Olvasónk levele, teljes terjedelmében. Kérem, aki tud információkkal szolgálni ezzel kapcsolatban, írjon e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu vagy hívjon: 30/9-670-313

 

Szervusz Veroniq!

 

 Segítségedet, és ezzel egész Abony lakosságának segítségét kérném! Ma a déli órákban a Kistemetőnél feltörték az autómat, és eltulajdonították belőle a szürke színű pénz- és irattárcámat, benne minden személyes okmányommal. Ha valaki esetleg látta a történteket, illetve megtalálja, kérem mihamarabb jutassa el a rendőrségre, vagy hozzám ( név, cím a szerkesztőségben). Más számára kevésbé értékes, de nekem nagyon fontos lenne. Nézzen bele, lát két édes gyermeket!  Ha másért nem, hát ők még hadd higgyenek egy jobb világban és érezzék, hogy minden rossz jóra fordul, mint a mesében. Tegnap egyébként a férjem szüleihez is betörtek reggel 8-9 között. Onnét arany ékszereket és némi pénzt tulajdonítottak e

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.29. 22:41:59

Lapinformációink szerint most ért véget az ellenőrzés az Ipar Korcsmában, azt meglepték a rendőrök és a VÁM-osok. Mindezt szemtanúktól tudjuk, és azt is, hogy egy embert bilincsben vittek el a hivatalos szervek a helyszínről.

 

LŐVE

Közbiztonság:
Ipar   

veroniq - 2011.04.29. 13:53:07

Kutyás képek galéria: ITT (fotó: SkyT)

 

Április 28-án Abonyban a Pest Megyei Rendőr Kapitánysághoz tartozó kutyás alosztály tartottak gyakorlatot. Összesen harminc kutyus érkezett és persze a gazdik is. Íme, egy kis ízelítő mindebből. Később lesznek még további képek is. Fotó: SkyT

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.29. 12:04:50

 Üldözés és elfogás az Abonyi Lajos úton

 

A mai délelőtt vélhetően legizgalmasabb abonyi történése az volt, amikor Abonyban az Abonyi Lajos úton egy jászkarajenői származású 35 év körüli asszony besurrant az egyik házba és onnan egy pénzköteget zsákmányolt, valamint, mint később kiderült, arany ékszereket is vitt el. A szemtanúk elmondták, hogy a sértettek idősek voltak,  és amikor észrevették, hogy meglopták őket, az idős férfi kerékpárra pattant és úgy kezdte üldözni a betörőt.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.28. 12:41:21

Nem igazán mondható, sőt egyáltalán nem, hogy forró nyomon indultak volna kutyák a hét végén eltűnt Gál László keresésére. A hozzátartozók lapunknak elmondták, hogy falakba ütköztek, amikor szerették volna, hogy rendőrkutyák segítsék az eltűnt idős férfi keresését. 

Közbiztonság:
Kutya   

 

A mai napon az Újszászi út végén lovaskocsis baleset történt. Ennek kapcsán írtam cikket és ezzel kapcsolatban felhívott az egyik érintett, aki maga is a lovaskocsin ült édesanyjával együtt, akit mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A sérült hozzátartozói ezúton szeretnének köszönetet mondani a mentősöknek, különösen a mentőhelikopter személyzetének, akik rekord gyorsasággal, a hívás után mintegy négy perc múlva a helyszínre értek a szentesi bázisról. A lapunkat felhívó férfi elmondta, hogy édesanyját, aki a lovaskocsi alá esett, kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják hozzátartozói jelenléte mellett.

Közbiztonság:
Baleset   
Közbiztonság:
Baleset   

Ma délután fél négy tájékán Abonyban, az Újszászi út és a Blaskovics út kereszteződésében baleset történt, melynek során egy lovas kocsi női utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A lovak egy arra haladó traktortól megvadultak, az egyik elszabadult, majd az érintett utas a kocsi alá került. A mentősök megérkeztek a helyszínre gépkocsival, de ez kevésnek bizonyult, ezért hamarosan egy mentőhelikopter is megérkezett a közeli Piócás dűlőbe Lapunk is ott járt, de tudósítónkat a hozzátartozók nem éppen udvarias stílusban arra kérték, hogy ne kerüljenek fel képek sehová.

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2011.04.27. 15:15:06

 Médiaparnerünk, a www.panorama-online.hu internetes hírportálon hétről hétre nyomon követhetjük az elmúlt hét bűnügyeit a rendőrség tollából. Most, rólunk szólnak a hírek. Porondon a késelés és a gépkocsilopás is. Íme a cikk a www.panorama-online.hu-ról.

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén április 18. és 24. közötti időszakban 67 bűncselekményt történt, mely átlag feletti, de az előző hetinél 5-tel kevesebb. A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Albertirsán és Abonyban csökkent az elkövetések száma, míg Cegléden stagnálást mutat. A községek tekintetében Jászkarajenőt kell kiemelni, ahol a korábbi időszakhoz képest jelentősen nőtt a bűncselekmények száma.

A lopások száma az elmúlt hetihez képest kis mértékben csökkent 46-ról 43-ra. Ezen belül a dolog elleni erőszakkal elkövetett bűncselekmények száma jelentősebben csökkent 26-ról 20-ra, míg az alkalmi lopásoké 23-ról 20-ra.

Lopások elemzésénél két tendencia figyelhető meg. 4 esetben került sor bika, illetve borjú lopásra a területünkön Cegléden, Abonyban, és Jászkarajenőn. 
A másik figyelmet érdemlő dolog, hogy az elmúlt hetekben összesen 4 Lada típusú személygépkocsit tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. 
Itt szeretném felhívni a figyelmet, amennyiben értékelhető információval rendelkeznek a két lopási kategóriában értesítsék a Ceglédi Rendőrkapitányság nyomozóit.

Közbiztonság:

Dórika - 2011.04.26. 14:24:58

Autólopás történt városunkban.

Április 18-án hajnalban Abonyban ellopták egyik kedves olvasónk ezüst-metál színű Volkswagen Passat Variant típusú személygépkocsiját.

 Az autó, mely egy zárt udvaron állt, riasztóval volt felszerelve, de ez a lopáskor nem jelzett, így a tulajdonos sajnos semmit nem hallott.

Közbiztonság:
Autó   
Lopás   
Első<< Előző286287288289290291292Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok