Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5524, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző286287288289290291292Következő >>

 

Késsel gyilkoltak kutyákat

 

Olvasóink értesítették szerkesztőségünket arról, hogy a Csiky Gergely utcában valóságos mészárlást végzett egy férfi, aki egy nagy késsel megszúrt két rotweiler kutyát, melyek közül az egyiket torkon, a másikat lábon szúrta. A torkon szúrt kutya a helyszínen elpusztult. „ Olyan volt minden, mintha hatalmas vérfürdőt rendezett volna valaki. Patakokban folyt a vér, ami döbbenetes látványt nyújtott. Kár, hogy nem fényképeztem le. Szörnyű dolog ez, hogy megtörténhetett. „ Meséli az egyik szemtanú, aki már az eset után ért a helyszínre.

Közbiztonság:
Kutya   
   

Vannak, akiknél már csordultig a pohár, sőt be is telt. Olvasónknak nyilvánvalóan elege van. Elege van a mindennapos, menetrendszerű bűnözésből és a tehetetlenségből, a mérhetetlen közönyből. Írását csak erős idegzetűeknek ajánljuk, azoknak, akik képesek venni egy nagy levegőt, mielőtt kommentet fűznek az íráshoz.

Közbiztonság:
   

tyb - 2010.11.29. 21:18:58

 

Elszomorító! Mára virradóan három család otthonát "látogatták" meg ismeretlen tettesek. Köztük van Figura barátunk is, aki már rongyosra beszélte a száját a közvilágítás, a közbiztonság és az utak járhatatlansága miatt.

Elvitték motoros fűrészét, gázpalackjait és a hegesztőjét is. Több százezer forint a kár. Még nem tudja, hogy hogyan és mikor tudja pótolni ezeket a tanyán lakóknak nélkülözhetetlen eszközöket...

A betörők gátlástalansága egyszerűen megdöbbentő!

Tényleg nincs ellenük valami eredményesebb hatósági eszköz, vagy lehetőség?

Úgy tűnik, hogy csak egy igazán hatékony megoldás mutatkozik a helyzet orvoslására. A költözés. Otthagyva hosszú évek munkáját, az elhagyott házakra is vadászó bűnözőknek...

Közbiztonság:
Lopás   

veroniq - 2010.11.26. 12:48:02

Ha én vandál lennék, indulna a banzáj! És indult is, bár én nem vagyok az! Elképedve láttam, hogy a MiFőterünk egyik padját valaki, vagy valakik széttörték. Igaz, előtte azt még meg is jelölték. Khm. Ugye ez nem az, amire én gondolok? Úgyhogy vigyázat, rongálók! Ezért is kellene a térkamera. Minden esetre a képviselő testület betervezte ezek felszerelését a költségvetési koncepcióba. Hosszú távon megtérül, mint a mellékelt ábra is mutatja.

Nagyításhoz katt a képekre!

LŐVE

Közbiztonság:

tyb - 2010.11.25. 00:08:27

"Ezeknek mindent szabad?"- kérdezte felháborodva  a Kerektó dőlő egyik lakója az ötven fős kis közösség nevében is. Történt ugyanis, hogy - mint, arról már korábban beszámoltunk - gátlástalan bűnözők leverték a Kerektó dőlő közvilágításának kapcsolószekrényéről a lakatot és terveiknek megfelelően akcióik előtt mindig gondosan lekapcsolták a közvilágítást. A "fényre érzékeny" társaság - mely vélhetően azonos a Figurát meglátogató klánnal - nem vette jó néven az EON intézkedését, mely során új lakattal, ismét lezárták a kapcsolószekrény ajtaját.

Közbiztonság:
   

Megdöbbentő és felháborító hírt kaptunk az Abonyi Horgász Egyesület Elnökétől, Szabó Gézától!

Mára virradóan, gyakorlatilag minden a "Báger"-part karbantartására használt szerszámukat ellopták gátlástalan betörők.

Íme az Elnök Úr levele:

 

"2010. november 23-án 16 óra és november 24-én 9 óra közötti időben betörtek az Abonyi Horgász Egyesület raktárába. A tetőt bontották fel az I-es tó felől, és onnan ereszkedtek le a raktárba. Belülről felhúzták a dupla vasajtó tolózárait és kinyitották a bejárati ajtót. Itt vitték ki a gépeinket, amelyeket csak nagyon nehezen tudtunk, hosszú évek alatt beszerezni, és elengedhetlenek ahhoz, hogy a tavak környékét rendbe tudjuk tartani.

Közbiztonság:
Lopás   

Keresem azt, aki hétfő reggel látott valamit a Magyar Feri előtti gázolásról

Kislányomat hétfő reggel elgázolta a Magyar Feri boltja előtt egy fekete Opel.  Kérem, aki látott valamit az segítsen, mert szeretném tudni hogy ki volt, mert szépen otthagyta a gázoló, segítség nyújtásban sem részesitete   tel 0620-617-9889   kösszönöm

Közbiztonság:
Blogok   
Baleset   

Az elmúlt heti bűnügyekről, balesetekről tájékozódhatunk az alábbi írás alapján, mely a panorama-online.hu oldalon olvasható. Sajnos abonyi vonatkozású hírek is szerepelnek benne...

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2010.11.23. 13:20:49

Mint arról lapunk is beszámolt, a múlt hét végén súlyos baleset történt szombat hajnalban a Kossuth vendégház előtt a zebrán, ahol erősen ittas vezető gázolt gyalogost.

A sofőrt szemtanúk elmondása szerint bilincsben vitték el a helyszínről az abonyi rendőrök. A cikk megjelenése után az áldozat közeli hozzátartozója felhívott és elmondta, hogy a szerencsétlenül járt férfi sajnos nem emlékszik semmire, súlyos agyrázkódást szenvedett. A sértett jelenleg is kórházban van, talpig gipszben és egy komoly műtéten már túl volt a hét végén. A lábát műtötték és az orvosok küzdenek azért, hogy ne kelljen az áldozat végtagját amputálni. Ma ismét megműtik a beteget, akinek gyógyulása nagyon hosszú folyamat lesz.

Közbiztonság:
   
   
Baleset   

A tegnapi este sem sikerült Abonyban balesetmentesre. Mint ahogyan olvasóink is tájékozatták lapunkat, baleset történt a Rossmann előtt este fél hét tájékán. Szemtanúk elmondása szerint négy rendőrautó is kint volt a helyszínen és egy mentő is, ahová a beleset sérültjét rögzítő ágyon tették be, majd kórházba szállították.

 

A baleset körülményeiről Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem, aki tájékoztatójában elmondta, hogy egy rendőrautó gázolt gyalogost a gyalogátkelőhelyen. „ A rendőrautó egy másik közlekedési baleseti helyszínre igyekezett, megkülönböztető jelzést, kék lámpát használt. ( Tanúk állítása szerint nem szirénázott, hangjelzést nem adott. ) A rossz látási viszonyok miatt nem vette észre a gyalogátkelőhelyre lelépő ötven év körüli hölgyet. Az ütközés következtében az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A rendőrautó is összetört.

 

A baleset körülményeit a Szolnoki Közlekedési Osztály vizs

Közbiztonság:
   
Baleset   
Első<< Előző286287288289290291292Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok