Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6498, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző286287288289290291292Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.04.05. 19:55:05

 Olvasónk megdöbbentő kérdést feszegető levele következik. Természetesen erről hamarosan megkérdezem az érintett rendőröket is.

 

Szia Vera!

 

Először teljes vállszélességgel mellettetek állok én és családom ,a mostani kezdeményezésetekben (is).

 

Sajnos én nem döbbenek meg, hogy kiengedték a bűnözőket (kérdezz meg egy fegyőrt: jóformán tépnek egy sorszámot és otthon várják, mikor tudnak bevonulni a rabok) nekik olcsóbb és egyszerűbb. Remélem jól fog sikerülni a demonstrációtok . Ha meg nem történik semmi, akkor meg kell köszönni az eddigi munkáját és közölni kellene , hogy a továbbiakban nem kívánjuk igénybe venni.

Szeretnék egy aprócska dolgot megérteni, ami remélhetőleg segíthet a későbbiekben. Tolmácsoljátok  légy szíves kérdésemet Pintér Gábornak, bár akár ti is tudtok válaszolni rá.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.05. 19:30:33

Galéria: ITT (fotó: Polyák Attila)

 

A mai napon a ceglédi Kossuth téren a Dózsa György szobornál békésen demonstráltak a civilek. A rendezvényen elhangzott beszédek és a himnusz eléneklése után a városi képviselők, a főszervezők és a média képviselői az ügyészség elé sétáltak. Útjukon Abony és magyar zászlót vittek magukkal. Az ügyészség épületébe civil ruhás vezető beosztású rendőr kísérte fel őket. A maroknyi csapat tagjai közül csak hárman juthattak be a vezető ügyészhez, aki minden egyes ügyészségi határozatért, mely működési területén történik, egy személyben felelős. Az országos, helyi és regionális sajtó képviselői felkísérték a petíciót átnyújtó Kovács Lászlót, Egedy Zsoltot és Lakatos Tibor Kálmánt. A többiek az ügyész kérésének megfelelően a lépcsőfordulóból szemlélhették a történéseket.

Közbiztonság:
Ügyész   
Közbiztonság:

Mint lapunkat Pintér Gábor alezredes, őrsparancsnok tájékoztatta, Abonyban nagy gondot okoz a közvilágítás hiánya bűnelkövetési szempontból. Szombati járőrözésük alkalmából azt tapasztalták, hogy hirtelen sötétbe borult a város központi felének egy jelentős része. Az őrsparancsnok elmondta, hogy ők azonnal szóltak az E.ON illetékes munkatársainak, bejelentették a hibát, de nem történt semmi azóta sem. Az abonyi zsaruk attól tartottak, hogy ez nem biztos, hogy véletlen esemény, lehetséges, hogy az egyik trafót iktatták ki. Ezt ellenőrizték, de nem találták meg a hiba forrását. A félelem nem volt alaptalan, mert több sötétbe borult helyre is betörtek azóta. Az E.ON még mindig nem javította ki a hibákat.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.05. 13:31:13

Április 5.-én napon békés demonstráción vettek részt az abonyi civilek, karöltve a városi képviselőkkel. Ennek ellenére egyetlen egy szervezet neve sem hangzott el az ügyészi döntés ellen szervezett tiltakozáson... Galéria: ITT

Közbiztonság:
Ügyész   

matek - 2011.04.04. 18:22:37

Holnap buszok várják a ceglédi néma tüntetésre igyekvőket a főtéren.

Gyülekező 10 órakor. 

 

Aki tud autóval jöjjön, bár valószínű mindenkinek lesz hely, de szükség lehet az autókra is.

 

Aláírási íveket még ma éjfélig be lehet dobni a MiAbonyunk szerkesztőségének postaládájába.
(Abony, Kossuth tér 11. fsz. 2.)

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.04. 17:15:53

 Elkapták a jómadarat!

 

Lapunkat Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka arról tájékoztatta, hogy lakat alá került egy fő, akit keresett a rendőrség. Ő a korábban már elfogott bűnbanda családjához közeli férfi. Jelenleg zárkában van az abonyi rendőrség által kőrözött és elfogott személy, de lehet tartani tőle, hogy sajnos őt is kiengedi az ügyészség, és szabadlábon védekezhet. Sajnos.

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.04. 15:55:40

Lapunk úgy tudja, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület öt tagja hétvégén városunkban tartózkodott és sikerült vandálokat tetten érniük, miközben éppen egy buszt szabadítottak meg a visszapillantó tükrétől. Az okozott kár 70.000 forint körül van. A rendőrségnek szóltak.

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2011.04.04. 15:52:07

Ma reggelre ismeretlen tettesek hatoltak be Parti Mihály városi képviselő Nagykőrösi út 7. szám alatti ingatlanába, ahonnan két dolog tűnt el. Az esetet a városatya természetesen jelentette a rendőrség munkatársainak. Lába kelt egy sarokcsiszoló kisgépnek és egy multifunkciós csiszolónak. A betörők vélhetően a hátsó kapun jutottak be. Illetéktelen behatolás történt a Nagykőrösi úti festékboltba is, ahonnan nyolc vödör festéket vittek el és némi tapétaragasztótól is mentesítették a területet.

 

Ezek a pitiáner rablások borzolják a kedélyeket hosszú hónapok óta Abonyban. Nos, mindezt elősegítette, hogy mintegy öt napja nincsen a környéken közvilágítás. Ezzel kapcsolatban levelet írok az E.ON munkatársának és bejelentem a többi utcát is, hol nincs éjszakai világítás. Teszem ezt annak ellenére, hogy tudom, hogy ez nem az én dolgom lenne, hanem az önkormányzat illetékes osztályáé. Természetesen azt is megkérdezem, hogy ők tettek-e esetleg bejelentést.

Közbiztonság:

matek - 2011.04.03. 18:48:51

Kedves Veronka!
Szeretném jelezni, hogy én is részt kívánok venni a ceglédi demonstráción, magánemberként és az Abonyi Horgász Egyesület nevében is mint sértettek.
A petíciót is aláírom.
Kérem adjon időpontot hogy mikor tehetem meg.
Köszönöm!
 
 
Szabó Géza
Abonyi Horgász Egyesület Elnök
Közbiztonság:
Első<< Előző286287288289290291292Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok