Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6046, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Időjárás"
Első<< Előző567891011

veroniq - 2012.06.19. 14:22

129

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.15. 20:15

A www.idokep.hu nevű honlap nagyot tud alkotni, ha bejelölöd nekik, hogy " Találja ki, hol vagyok ", akkor kitalálja. Legalábbis nekem kidobta, hogy Abonyban. tegyél egy próbát, megéri: Katt ide Azt mondja az oldal, hogy kell majd holnapra pulcsi... Meg ezt: Szerdán marad a kettősség: keleten, északkeleten erősen felhős, borult lesz az idő többfelé esővel, záporral; míg másutt változóan felhős lesz az ég, legfeljebb estétől fordulhat elő csapadék.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.04. 14:52

Kedves Olvasónk osztotta meg a remek linket velünk, melyet ITT érhetnek el és az egyes települések pontos meteorológiai előjelzéseit tartalmazza. Ezek szerint holnap már nem is igazán várható Abonyban csapadék, a hőmérő higanyszála -9 és -12 C közt lesz, szerdán még ennél is hidegebb lesz, de nem fog esni a hó. Mindez bizonyítja, hogy térséünkre nézve mindenképpen vaklárma volt az eszeveszett készenlét. Részletekért katt a címre!

Közélet:
Abony   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.17. 16:43

A következőt írja a http://www.koponyeg.hu Korábbi előrejelzéseinknek megfelelően ma ÉNy felől egyre többfelé (az ÉK-i tájakat kivéve) alakulhat ki havazás. Általában 1 és 5 cm közötti hó boríthatja be a tájat, de a Bakonyban, a Vértesben és a Budai-hegységben 5 cm-t meghaladó hóra készülhetünk. Az északi, északnyugati szél megerősödik, így a magasabban fekvő tájakon hófúvás is előfordulhat.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.11. 12:07

A szakértők szerint nem szokatlan a kedvező januári időjárás-  Budapest, 2012. január 11., szerda (MTI) - Az MTI által megkérdezett szakértők szerint nem szokatlan a melegebb időjárás januárban, ami kedvez a növényi vegetációnak és a kártevőknek egyaránt. Az időszakos felmelegedés utáni fagynak azonban káros hatásai lehetnek, mások mellett a repcetermésre.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.21. 17:12

Képünk csak illusztráció!- Egyelőre......- Ma délután erős havazás kezdődött térségünkben és a hőmérséklet is fagypont alatt van. Emiatt korcsolyapályává változott az úttest és a járdák. Kérem, nagyon vigyázzanak magukra és egymásra. Aki szomorkodott, hogy nem lesz havas karácsonyunk, az mégis örülhet, mert az időjósok havat ígérnek, igaz ónos esővel vegyítve. Íme, az időjárásjelentés 24-ére.

Közbiztonság:
Abony   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.03. 12:37

Az itt látható érdekes cikket Olvasónk e-mailben küldte el nekünk.- Kemény és hideg november, illetve december várható a Dávid-naptár szerint. A nyíregyházi mérnök előrejelzéseiből kiderül, nem árt meleg kabátot és csizmát vennünk, mert a tavalyinál sokkal fagyosabb lesz a tél. Az idén jubileumot ünnepel Dávid Mihály, a nyíregyházi időjós naptárkészítő. 

Egészségünk:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.14. 17:30

A veszélyt ugyan nyilván nem tudjuk elhárítani, a felhőket nem tudjuk elküldeni, ha igénybe vesszük az Országos Meteorológiai Szolgálat új szolgáltatását, de felkészülhetünk a nagyobb viharokra és biztosnágba helyezhetjük értékeinket. Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe új honlapjukat:  http://www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/index.php

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.08. 11:58

 Délben, kora délután éri el Magyarországot az a hidegfront, ami Nyugat-Európában már sokfelé hozott esőt, záport. A front záporok, zivatarok kíséretében érkezik, számottevő lehűlés kezdődik. Bárhol az országban lehet heves zivatarokra, jégesőre számítani. Déltől gyorsan csökken majd a hőmérséklet északnyugaton.

 
Az északi határvidéket már megközelítette a markáns hidegfront, amelynek útját záporok, zivatarok kísérik hétfőn. Bárhol az országban lehet arra számítani, hogy heves zivatarok lesznek jégesővel és erős széllökésekkel. Erre Északkelet-Magyarországon a legnagyobb az esély, ugyanitt kell számítani a legtöbb heves zivatarra.
Közélet:
Vihar   
Jégeső   
Abony   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok